Malesef başka hiçbir şey bilmiyorum, şok oldum aglamaktan mahvoldum. Yazık canım yaa bi de tüp bebekmis, acının tarifi olmaz ama tüp olmasına daha da üzüldüm ne zor yollardan geçti allah bilir
Aman Allah'ımmm
Ayy çok kötü oldum, nasıl ne zaman, sebebi var mıydı, nolur biliyorsan daha fazla anlat
Allah'ımmm sen yardım et
nasıl kaybetmiş ay elim ayağım titredi nolmuş bişey yaz lütfen yaaaaaKizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi
canım canbebenın aldım ben ovduler kullananlar fıyatda ıyı 22 tl.bu yaramazsa kızıma prıma alırım.yoksa o kadar parayı bosa vermem.Kizlar ben molfix almayi düşünüyorum cok hesapli onunalmasam mecbur prima alicam oda ayda dort paket gidiyomus ayda 200 lirayi bukuyor molfix yenidogan 15 lira.ayda dort paket alsam 60 lira arada ucurum var.tek maas bisuru odeme olunca bemi molfixe itiyor ama kizima zarar veririmi diyede korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz molfix kullanan varmi icimi rahatlatin lutgen
2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim
Dogumun
Ne zaman nasipse dogum tam anlamadım canım.. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.. Normal veya sezeryan hepsinin zorlugu var.. Canım dogum şeklin degil saglıklı dogum yapmn önmli..
Dr güven.. Dikkat et kendine .. Tarıh bellimi
bende kızıyorum arada ama yapcak bişi yok artık :) biz bildiğimizi yapalım boşver canm
hayırlısı nasılsa öyle olsun canım hiç üzülme nasıl olduğu önemli değil önemli olan o mis kokan cennet kokan yavrularımızı kucağımıza almak
Bence de en önemlisi bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almak canım, normal sezeryan fark etmez, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Eşine tez zamanda kavuşman dileğiyle...
Kızlarr .. Nasılsınız?ben bugün çok heyecanlıyım... Sezeryan tarihimiz belli odu... 19 aralık 08.45 .. Allahım kısmet ederse kızıma kavuşucam...
Canim grupta ilk dogum yapan arkadas sezeryaninin cok rahat gectigini, ertesi gun hemem kalktigini 2-3 saat alisveris yaptigini, 100 kere bu sekilde dogum yapabilecegini, cok rahat oldugunu soylemisti..
Canim sen ve bebisin sagliki olun da varsin sezeryan olsun artik napalim. Esin de gelir ins hemencik, bebisinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. Rabb'im hakkinizda en hayirlisini nasip etsin..
canım hadı hayırlısı saglıkla kucagına al bebegını haber etmeyı unutma..@kity79 hadı bakalım senınde gozun aydın
Kizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi
Facebook ta gördüm canım, dün anneydim bugün evladı ölen bir anneyim yavrumu kaybettim yazmış. Ben de şoktayim kendisini hiç tanımam, hatta burayı ve facebook u sıkı takip ederim ama nadir yazan biriyim. Suyunun geldiğini biliyordum o yüzden ara ara bakıyordum haber varmı diyenasıl kaybetmiş ay elim ayağım titredi nolmuş bişey yaz lütfen yaaaaa
ay şok oldum ben ya inanamadım nolur bişey öğrenirsen bizede yaz olurmuFacebook ta gördüm canım, dün anneydim bugün evladı ölen bir anneyim yavrumu kaybettim yazmış. Ben de şoktayim kendisini hiç tanımam, hatta burayı ve facebook u sıkı takip ederim ama nadir yazan biriyim. Suyunun geldiğini biliyordum o yüzden ara ara bakıyordum haber varmı diye
Şimdilik bir bilgi yok, face den haber alırsam yazacağım mutlakaallah sabır versin kimseye yasatmasın cok uzuldum yaa neden olmus kı acaba boyle
Mutlaka yazacağımay şok oldum ben ya inanamadım nolur bişey öğrenirsen bizede yaz olurmu
senınkı el emegi olmus ama o daha degerlı.bende cok dusundum kendım hazırlamayı.bı baktım hic bı kar yok.bıde ugrasmak cabası.amaan dedım ne yorcam kendmı herkes sen ben gbı degerde vermezkı.ama onemlı olan senın el emegn ellerne saglık cnım.1 tlye sabun yapanlardan bırıde benım:)Teşekkür ederim canım
İlk denemek için kalıpları boyaları netten aldım canım. Sonra kutuları, rafyayı, sabun bazını filan Eminönü'nden aldım. Kurdeleleri tuhafiyeden buldum. Öyle çok ucuza mal olmadı 2.5 liraya yakın tutuyo tanesi yaklaşık süsleriyle beraber. Hatta geçen şaşırdım facede 1-2 liraya satan olduğunu duyunca
oo desene gozlerimz bayram edecek : ) en kısa zamanda resimleri bekliyoruz cnm. Sehzade mevlut takımınıda çok merak ediyorum . Emnim çok guzel olacaktır. Annenin ellerine saglık ne marifetli bir hanim masallah. Senin mevlut kıyafetinide merak ettim şimdi çok suslu bişey olmştur eminim : ) hepsini gule gule kullan canim en kısa zamanda bekliyrz resmleri unutma haa
Geldim canım ama gidiyorum
Malum geçmişi okumak, cevap yazmak çok uzun sürüyor, ohh yazdım mesajımı şimdi gidebilirim
Bugünde hem doktor hem alış-veriş çok yordu beni.
Ananemiz uyku setimizi aldı. Evet erkeğiz ama anneden dolayı biraz kokoşuzBu sebeple oğlumun uykus seti biraz güpürlü olmuş olabilir
Ve Mustafamın mevlütte giyeceği inşallah tabi, şehzade kıyafetinin kumaşını aldık bugün. Annem dikecek.
Ve süslü püslü birde pike takımı dikecek, bebek için. Mevlütte yanımda yatarken üzerine örtmek için
Benim mevlüt kıyafetim bitti
Çook paylaşacağım şey var çoook. Ama odamız gelsin yerleştirelim öyle inşallah
yani sende ocakta dogum yapacaksın desene doktorun dedigi tarihe gore bende ocakta dogum yapacagım inş. Ocakta dogum yapmayı gerçekten çok istiyorum şu araligi bi atlataydık Allahın izniyle isterse 1 ocak olsun yeterki ocak olsun : )Şimdi gelelim doktor muayenemize.
Biz dün eşimle Acıbadem'e gittik, fiyat aldık, odaları gezdik. Bugünde doktorum bizim adımıza sezeryan için 8 Ocak 2015 Perşembe gününe randevu aldı.
Hamilelik takvimimde 7 ocak beklenen doğum tarihi olarak görünüyor. Gelişim olarak bu tarih doğru. Yani ultrason ölçümlerine göre diyeyim.
Ama tüp bebek olduğu için transfer tarihim belli olduğu için aslında beklenen doğum tarihi 15 Ocak.
Doktorumuz da 15 Ocağı baz alıyor. Ölçümden ölçüme göre fark ediyor diyor. Şimdilik 8 Ocak dedik ama değişebilir diyor tarih için.
Bakalım benim ve bebeğin durumuna göre karar verilecek yine.
Nihayet 10 gün sonra yine kontrole çağırdı. Bugüne kadar hep 1 ay arayla gidiyorduk. Bundan sonra sıklaşacak dedi. Sonunda!
Bebişimiz 2416 gram vee 46 santim olmuuuşşş. Büyümüş Mustafam, doğum pozisyonu almış. Kafası sağ kasığımda diyebiliriz.
İdrar tahlili sonucum da çıkan bakteriyi ciddiye almadı, ağrın ondan değil dedi.
Bebeğin başının sağ kasık tarafında olması, daha önce apandist ameliyatı geçirmiş olmam ve o tarafta çikolata kistimin olmasından dolayı olabilirmiş sancım.
Bu arada Cumadan beri çoook su içip çok sık idrara çıktım, kendimi ve ayaklarımı sıcacık tuttum. Eğer idrardan olma ihtimali varsa bile iyi geldi diyebilirim.
Suyu, kalp atışları, göbek kordonundaki kan akışı vs her şey yolunda dedi.
Ve tamamen dönmüş olduğunda dolayı yüzünü göremedik,. Hiç bir açıdan göremiyorum dedi.
Maalesef artık göstermeyecek herhalde
Bizden böyle bacılar. Elhamdülillah gittik nihayet doktora. Bu sefer çok uzun gelmişti 1 ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?