2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
30 kasımda en son dediki 34+3 günlüğüm suyum tamamne bitmiş durduramıyor dr lar dedi,birkaç güne alıcaz demişler yazsmıştı,tüp bebekle hamile kalmıştı zaten,hayır anlamadığım şey bu kız az evvel haber veriyor bebeğimi kaybettim diye,bu dr lar dememkki bekletmişler bir müddet,hemen o zaman su bittiyse neden doğuma almadılarki,Ahh Allahım çok acı,sen nazlı kuluna sabırlar ver,ne diceğimi bilemiyorum,Allahım sen koru bebeklerimizi,bizlere bağışla,nazlıya güç kuvvet ver

Aman Allah'ımmm
Ayy çok kötü oldum, nasıl ne zaman, sebebi var mıydı, nolur biliyorsan daha fazla anlat
Allah'ımmm sen yardım et
Malesef başka hiçbir şey bilmiyorum, şok oldum aglamaktan mahvoldum. Yazık canım yaa bi de tüp bebekmis, acının tarifi olmaz ama tüp olmasına daha da üzüldüm ne zor yollardan geçti allah bilir

canım canbebenın aldım ben ovduler kullananlar fıyatda ıyı 22 tl.bu yaramazsa kızıma prıma alırım.yoksa o kadar parayı bosa vermem.

2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim

Bence de en önemlisi bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almak canım, normal sezeryan fark etmez, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Eşine tez zamanda kavuşman dileğiyle...

Kızlarr .. Nasılsınız?ben bugün çok heyecanlıyım... Sezeryan tarihimiz belli odu... 19 aralık 08.45 .. Allahım kısmet ederse kızıma kavuşucam...

Canım gözün aydın prensesn geliyor eviniz şenlenecek inş sağlıkla kolaylıkla doğsun yay Burcu olacak kızın özgürlüğüne düşkün :)

canım hadı hayırlısı saglıkla kucagına al bebegını haber etmeyı unutma..@kity79 hadı bakalım senınde gozun aydın

Sağolun kızlar Sözleriniz desteğiniz için .. Benim yine içimdeydi normal doğum ama Nazlı arkadaşımızı duyunca boşverdim gitti.. Doktorla randevum dündü pazartesi gece 1de bile beni arayabilirsin hemen yapalım dedi.
Ama eşimi biliyorsunuz yurtdışında uzak Doğuda aktarmalı olarak gelecek haftasonu burada olacak inş bakalım..
Suyun faZla olması gebelik şekerini gösteriyormuş o Yüzden tehlikeli imiş..

Kizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi

Allahım Nazlı ya kocasına ailesine Sabır versin çok zor durum Allahım kimseye yaşatmasın.. Çok kötü oldum allah yardımcıları olsun tez vakitte kucaklarız bebekle dolsun inş o korku ve acı hiç Geçmiyor yoksa

nasıl kaybetmiş ay elim ayağım titredi nolmuş bişey yaz lütfen yaaaaa
Facebook ta gördüm canım, dün anneydim bugün evladı ölen bir anneyim yavrumu kaybettim yazmış. Ben de şoktayim kendisini hiç tanımam, hatta burayı ve facebook u sıkı takip ederim ama nadir yazan biriyim. Suyunun geldiğini biliyordum o yüzden ara ara bakıyordum haber varmı diye

ay şok oldum ben ya inanamadım nolur bişey öğrenirsen bizede yaz olurmu

senınkı el emegi olmus ama o daha degerlı.bende cok dusundum kendım hazırlamayı.bı baktım hic bı kar yok.bıde ugrasmak cabası.amaan dedım ne yorcam kendmı herkes sen ben gbı degerde vermezkı.ama onemlı olan senın el emegn ellerne saglık cnım.1 tlye sabun yapanlardan bırıde benım:)

oo desene gozlerimz bayram edecek : ) en kısa zamanda resimleri bekliyoruz cnm. Sehzade mevlut takımınıda çok merak ediyorum . Emnim çok guzel olacaktır. Annenin ellerine saglık ne marifetli bir hanim masallah. Senin mevlut kıyafetinide merak ettim şimdi çok suslu bişey olmştur eminim : ) hepsini gule gule kullan canim en kısa zamanda bekliyrz resmleri unutma haa

yani sende ocakta dogum yapacaksın desene doktorun dedigi tarihe gore bende ocakta dogum yapacagım inş. Ocakta dogum yapmayı gerçekten çok istiyorum şu araligi bi atlataydık Allahın izniyle isterse 1 ocak olsun yeterki ocak olsun : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…