2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benimki hariç.. :) çok düşünceli bi insandır. Öyle canı istediğinde çıkıp gelmez ki evi 2 sk ötede. Gelmeden birkaç saat once arar gelir halimi hatrimi sorar gider. Bebek için alışverişe çıkardı beni. Ben beğendim o ödedi :) ben ona gerek yok buna gerek yok derken o ısrarla olsun alalım beğen sen falan diyor.. severim ben kv mi..
O taşlı olana bayildimm. Çok güzel olmuşş..
kızlar ben artık yürüyemiyorum kalçam çok kasıyor yürürken varmı benim gibi olan

her adım attığımda nefesim kesiliyor gibi oluyor
cnm bende de var. Ama yattigim yerden kalkinca oluyor. Biraz gezince yavaş yavaş normale dönüyor.

Kizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi

Cok kotu oldum ben ama şimdi : ( ((((((

cok sevındım herseyın ıyı olmasına.cok sukur.artık tarıhler belırlenıyor kızzlaaar:)

Annesi olması çocuğuna kötü davranmasını haklı kılmaz. Çocuğa öyle laflar edilir mi hiç. Bi daha gelmezse de gelmesin sana iyi yapmışsın.

Tüp bebekmiş öylemi.. Allahım sabırlar versın, tanımıyorum ama ne kadar istemiştir bebegının olmasını o ya.. Yıkılmıstır.

Annesi olması çocuğuna kötü davranmasını haklı kılmaz. Çocuğa öyle laflar edilir mi hiç. Bi daha gelmezse de gelmesin sana iyi yapmışsın.
Aynen bunun farkın daha ıyı vardım.. Belki sözlerım dank ederde yawrusuna adam gıbı anne gıbı dawranır...
Anne olmk gercekten ULASILMADI ZOR BİR SÜREÇ.. Eger anneysek şükür yagmuruna tutmamız gerekmıyoo mu rabbimizi...

of bende ole dusunuyodum ya arkadasım.rahattım su ana kadar.allahm sen koru

Canim ya hakkinizda hayirlisi olsun, saglikla kucagina alirsin insallah bebisini, dualarimizdasiniz ikinizde, heyecanlandim simdi ya..

Canim masallah bebisine, bende haftaya gidicem ultrasona ve malesef doguma kadar tekrar yapmicakmis doktor yurtdisinda oldugum icin boyle, tum gebelik boyunca 3 kere ultrason yapiyorlar ve haftaya olani ben ekstra ucret odeyip yaptiriyorum, siz ne guzel 2 haftada goruceksiniz bebislerinizi, ozeniyorum . Bu arada masallah sana nasil hazirliklar yaptin oyle, herseyin cok sik cok hos, saglikla kullanin insallah :)

çok duygulandırdın beni canım, Allah eşine, sana ve yavruna sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…