2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi yapmışsın canım. Ben seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı hem doğuma kadar vakit geçsin diye almıştım ama sonra ya yetişmezse diye panik oldum, evde malzemeler yığıldı dağınıklığından rahatsız oldum filan. Kendime azcık eziyet ettim yani ama süslemesi zevkliydi

Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
Çok beğendim huzurlu bir oda olmus modilya da favorim hep beyaz olmustur sağlıkla kulansın bebişin

Genç odalarıni yaparsın genç odası daha önemli bebek odası bizleri tatmin ediyo bebeğin haberi yok ruhu duymuyor ergenlik dönemi çocuk kendi kararlarını verme hevesinde birey olma bilincine adım atıyor kendi zevkine göre kendi odasıni kendi alanını oluşturma imkanı versin Allah inş genç odalarını yapabiliriz emin ol daha önemli

Benim de karnım çok büyümedi ama memelerim kocaman oldu, öyle böyle değil. Önümü göremiyorum( Allahtan Türkiye'de Değilim asla sütyen bulamazdım

kizlar anne olmadan hala olacagim.gelinimiz hastanede 42 ye girdi bebek dogum pozisyonunda ama gelmeye niyeti yoktu.artk doktor bugün yatis yaptirdi suni sanci verdi beklioruz.ins sag salim bebisle iii haberlerini
Allah sağlıkla kolaylıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inş. Haberdar et bizleri:)

Canım Taşınabilir oto koltuğu ev için uygun olmaz gibi. Herkes tiny ya da fisher diyor onlardan tercih et istersen. Ben nuna leaf aldım.

Canım kordon dolanması bir kez ise normal doğuma engel değil benek doğduktan sonra bebekten çıkarıyorlar. Karın içinde de hareketlerini takip et kendini korkutma. Bebek kan akışı çok tazyikli geldiği için Allah'ın izniyle kordon bebeği sıkamaz diyotlar..

İii akşamlar kızlar 29 haftalık hamileyim enfeksiyon ve akıntı için fitil ve antibiyotik verdi doktor endişe ettim aranızda kullanan varmı
Hamileliğim boyunca kullandım malesef, kullanmamak daha kötü dedi doktorum.: için rahat olsun..

Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
Ayy kuzum benim odasıgigi huzurlu güzel Ömrü olur inşallah annesi :))

2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim
Canım göğsünlr oynama kimisinde erken gelir çöl normal erken Doğumu göstermez ama korkmana gerek yok inşallah:)

Kızlarr .. Nasılsınız?ben bugün çok heyecanlıyım... Sezeryan tarihimiz belli odu... 19 aralık 08.45 .. Allahım kısmet ederse kızıma kavuşucam...
Canım öğle vakti Bebeğini kucağına alacaksın gözün aydın inşallah şimdiden sağlıkla kolaylıkla huzurla kurtulursun :)

kızlar ben artık yürüyemiyorum kalçam çok kasıyor yürürken varmı benim gibi olan

her adım attığımda nefesim kesiliyor gibi oluyor
Bu haftalardan sonra çok normal dedi doktorum. Kendi başına banyoya girip duş alabiliyorsan ne mutlu dedi hatta..

Kızlar yardım edin 32 haftaligim nefes alamıyorum artık dayanamıyorum bebek resmen midemin ciğerimin üstünde ve maşallah hareketli. Ama ben nefes alamıyorum bayilacam artık napmam lazım

Canım dik oturmaya ya da arkanı yadtıklarla desteklemeye bak işini kolaylaştırır ama hamileliğin son Zaman'ları böyle geçiyor işte (

kızlar benim ayaklarım şişmiş bugün ya üzerine basınca acıyor var mı bir çaresi
Ayaklarını soğuk sinirle yıkayıp yukarı doğru kaldır.
Tuzu hamırişini azalt. Frene basar gibi oynat kendine Çek başkaaa :)
Kemik ağrısındansa magnezyum verir doktorun ya da şekerde de şişiyor bir anda dikkat et beslenmene..

Hele şükür bitti sabunlarım 95 tane oldu etiketleri kaldı sadece onları da bi ara yaparım amaaaanEki Görüntüle 1323060
Çok güzel olmuşlar emeğine sağlık mutlulukla kullandığın günler gelir inş :)

Benim hqftalardir o agri var hic gecmedi insallah iyi tabsiyeler gelir de bende yararlanirim kemiklerimin

Günaydın kızlar
Nazlı kimdi kim bebeğini kaybetti ne oluyor
2 haftadır pc de sorun vardı formlara giremedim

canım sen ve bebeğin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ister sezeryan ister normal...

Korkma ya bende korkmustum ama artık bu haftalardan itibaren kasilma halsizlik nefes alamama ağırlasma hatta çatı ağrısı bile başlayabiliyor son aylar böyle olacak korkma içini ferah tut yorma kendini

Sağol canım benim bol bol dinleniyor um ben artık

Kizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi
Aaaaa çok üzüldüm yaaa Allah yardımcısı olsun sabır versin çok zor içim sızladi okuyunca Allahım sen bebeklerimizi koru nazli arkadasa da sabır inş

Çok zormuş ya allah bize yardım etsin :)

Canım genelde aksamlari oluyor yemekten sonra yatağa kadar taş gibi oturuyor çok zor aman inşallah erken gelmez ya

canım niye kötü olsun molfix o kadar kişi kullanıyor.. bebekte rahatsızlık yapmadığı sürece bende düşünüyorum kullanmayı

Kızlar çok feci hemoroid oldum ... Hüngür hüngür ağlamak istiyorum.. Doğumdan sonra düzelir mi acaba yada biraz daha iyi bir duruma gelir mi.. O kadar acıyor ki sanki kıçıma kamyon çarpmış bir fitil var ama doktor çok gerekmedikçe kullanma dedi.. kullansam bebeğe zarar gelecek diye ödüm patlıyor kullanmasam bu durum iyice ilerleyecek.. Bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…