yalnız değilsin canım bende henüz girmedim..cok saol canım bılgılerın ıcın.bu haftada olup ntsye gırmeyen tek kısı benım galıba
iyi yapmışsın canım. Ben seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı hem doğuma kadar vakit geçsin diye almıştım ama sonra ya yetişmezse diye panik oldum, evde malzemeler yığıldı dağınıklığından rahatsız oldum filan. Kendime azcık eziyet ettim yani ama süslemesi zevkliydisenınkı el emegi olmus ama o daha degerlı.bende cok dusundum kendım hazırlamayı.bı baktım hic bı kar yok.bıde ugrasmak cabası.amaan dedım ne yorcam kendmı herkes sen ben gbı degerde vermezkı.ama onemlı olan senın el emegn ellerne saglık cnım.1 tlye sabun yapanlardan bırıde benım:)
Teleondan bu siteye girince oluyo bence canım
İnşallah canım daha doğum konuşmak için erken zaten aslında da ben doktora normal istediğimi özellikle belirtmek için konuşuyorum. O haftaya kadar ne olur bilemem ama gereksiz yere Sezer'in olmak istemiyorum. Geçen ay bi arkadaşımın başına da geldi kordon olayı , dolanma sayısı önemliymiş bildiğim kadarıyla. Çok sağol canım uyarın için yine başka yerlerden de araştıriyim benim korkum karnımdayken bişi olması Allah korusun.
Çok beğendim huzurlu bir oda olmus modilya da favorim hep beyaz olmustur sağlıkla kulansın bebişinBuda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
Genç odalarıni yaparsın genç odası daha önemli bebek odası bizleri tatmin ediyo bebeğin haberi yok ruhu duymuyor ergenlik dönemi çocuk kendi kararlarını verme hevesinde birey olma bilincine adım atıyor kendi zevkine göre kendi odasıni kendi alanını oluşturma imkanı versin Allah inş genç odalarını yapabiliriz emin ol daha önemliMasallah canım cok şık.. Cok güzel.. Böle odaları görünce üzülüyorum.. Bnmde imkanım el verse de şöle güzel bi oda yapavilsen. Ne kızıma yapabildim ne ogluma.. Nasip kısmet.. Rabbim bizlerde genc odalarını yapmayı nasip etsin nediyeyim arkadasın.. Odanız cok gusel huzurlu..basın agrısa gir odaya ohh ferah ferah...
Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin canım..
ahh hiç sorma hele göğüslerim tıpkı olmuş inek memesi gibizaten büyüktüler hepten büyüdüler,sırtım olmuş dev gibi,hiçbir sütyenim olmuyor,bir kaç model aldım onlarda balensiz diye tüm meme dokusu sanırım süt kanalları göğüs ortasında toplanıyor sütyenlerin biçimsizliğinden memeler benim oldu 5 gen,dörtgen,ve ben zayıf değildim belki manken fiziğim yoktu ama güzel bir kadın dım ya,şimdi varya olmuşum bir çöp tenekesi,face grubunuda üyeyim ben ara ara resim atıyoruz oraya herkes bir övgü bir övgü,içimden diyorum makyajyaptım süslendim gzl giyindimde böyle,siz beni bir ev hali pijamayla görseniz,beğen butonuna basarmısız-nız acaba
Allah sağlıkla kolaylıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inş. Haberdar et bizleri:)kizlar anne olmadan hala olacagim.gelinimiz hastanede 42 ye girdi bebek dogum pozisyonunda ama gelmeye niyeti yoktu.artk doktor bugün yatis yaptirdi suni sanci verdi beklioruz.ins sag salim bebisle iii haberlerini
Canım Taşınabilir oto koltuğu ev için uygun olmaz gibi. Herkes tiny ya da fisher diyor onlardan tercih et istersen. Ben nuna leaf aldım.Arkadaşlar bebek için ev tipi ana kucağı gerekli mi? Yatak odamızda ahşap beşikte yatıracağız birde oto koltuğumuz var ancak oto koltukları bebeği uyutmak için ideal gelmiyor bana. Tiny love ev tipi ana kucakları hoşuma gidiyor. Birde fisher pricenin ileride sallanan sandalyeye dönüşen modelleri var. Acaba hangisi daha iyidir bilemedim.??
İkinci sorum ise doğum odası ve bebek mevlütü hazırlıkları için birşeyler düşündünüz mü en hesaplı ne yapılabilir???
Canım kordon dolanması bir kez ise normal doğuma engel değil benek doğduktan sonra bebekten çıkarıyorlar. Karın içinde de hareketlerini takip et kendini korkutma. Bebek kan akışı çok tazyikli geldiği için Allah'ın izniyle kordon bebeği sıkamaz diyotlar..Teleondan bu siteye girince oluyo bence canım
İnşallah canım daha doğum konuşmak için erken zaten aslında da ben doktora normal istediğimi özellikle belirtmek için konuşuyorum. O haftaya kadar ne olur bilemem ama gereksiz yere Sezer'in olmak istemiyorum. Geçen ay bi arkadaşımın başına da geldi kordon olayı , dolanma sayısı önemliymiş bildiğim kadarıyla. Çok sağol canım uyarın için yine başka yerlerden de araştıriyim benim korkum karnımdayken bişi olması Allah korusun.
Hamileliğim boyunca kullandım malesef, kullanmamak daha kötü dedi doktorum.: için rahat olsun..İii akşamlar kızlar 29 haftalık hamileyim enfeksiyon ve akıntı için fitil ve antibiyotik verdi doktor endişe ettim aranızda kullanan varmı
Ayy kuzum benim odasıgigi huzurlu güzel Ömrü olur inşallah annesi :))Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
Canım göğsünlr oynama kimisinde erken gelir çöl normal erken Doğumu göstermez ama korkmana gerek yok inşallah:)2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim
Canım öğle vakti Bebeğini kucağına alacaksın gözün aydın inşallah şimdiden sağlıkla kolaylıkla huzurla kurtulursun :)Kızlarr .. Nasılsınız?ben bugün çok heyecanlıyım... Sezeryan tarihimiz belli odu... 19 aralık 08.45 .. Allahım kısmet ederse kızıma kavuşucam...
Bu haftalardan sonra çok normal dedi doktorum. Kendi başına banyoya girip duş alabiliyorsan ne mutlu dedi hatta..kızlar ben artık yürüyemiyorum kalçam çok kasıyor yürürken varmı benim gibi olan
her adım attığımda nefesim kesiliyor gibi oluyor
Kızlar yardım edin 32 haftaligim nefes alamıyorum artık dayanamıyorum bebek resmen midemin ciğerimin üstünde ve maşallah hareketli. Ama ben nefes alamıyorum bayilacam artık napmam lazım
Ayaklarını soğuk sinirle yıkayıp yukarı doğru kaldır.kızlar benim ayaklarım şişmiş bugün ya üzerine basınca acıyor var mı bir çaresi
Çok güzel olmuşlar emeğine sağlık mutlulukla kullandığın günler gelir inş :)Hele şükür bitti sabunlarım 95 tane oldu etiketleri kaldı sadece onları da bi ara yaparım amaaaanEki Görüntüle 1323060
Benim hqftalardir o agri var hic gecmedi insallah iyi tabsiyeler gelir de bende yararlanirim kemiklerimin
Korkma ya bende korkmustum ama artık bu haftalardan itibaren kasilma halsizlik nefes alamama ağırlasma hatta çatı ağrısı bile başlayabiliyor son aylar böyle olacak korkma içini ferah tut yorma kendiniKasilmalarim da var çok korkuyorum
Benimde sislik çok oluyor aksamlari eşim masaj yapıyor sabaha hafifledi olarak uyanıyorum tartıda bile fark ediyor hattakızlar benim ayaklarım şişmiş bugün ya üzerine basınca acıyor var mı bir çaresi
Merhaba annişler,
Biz çok şükür bu zamana kadar gelebildik 34+5 ama ultrasonda bi hafta ileri
ama bebeğimin suyu şok fazlaymış, gebelik şekeri çıktı bende, üç genimde de faktör beş taşıyıcısı var.
Doktor seni bir saat bile bekletmek risk dedi. Normal doğumu çok istiyordum en azından Planlı bir sezaryan istemiyordum bebeğim kendi gelsin istiyordum ama doktorum suyun gelmesi, kanama gibi olmaz diyor. Onların çaresi var ama bu ani bebek ölümlerinin çaresi yok Diyor. Daha önce de bi düşüğüm var ve aynı geni taşıyan ablamın 9 ayda kötü tecrübesi vs var.. Eşim Ocak gibi Yılbaşı tatiliyle birlikte gelecekti ama şimdi erken geliyor. Çok şükür :) Eşimi bekliyorum.
Diyet yapıyorum bir de bebeğim kendi gelsin diye dua ediyorum:) Hayırlısı Allahtan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun Önemi yok...
Hiçbir riski olmayan arkadaşlar lütfen normal Doğumu bekleyin.. Be bu şekilde olmasından çok üzgünüm. Eflalim larkin ben normal Doğumu çok isteyenlerdeniz ama olmuyor.. Doğumdan çok korkanlar da hep normal doğumyapıyor :) haklımızda Hayırlısı olsun. Önemli olan bebeklerimizin sağlığı işte..
Ben hala normal sezaryan diyorum ama asıl olan bebeğimi sağlıkla kolaylıkla kucağıma almak gerisi umrumda bile değil.. Rabbim hiçbitibimizi üzmesin evlatları alesi ile imtihan etmesin inş amiinn
Korkma ya bende korkmustum ama artık bu haftalardan itibaren kasilma halsizlik nefes alamama ağırlasma hatta çatı ağrısı bile başlayabiliyor son aylar böyle olacak korkma içini ferah tut yorma kendini
Aaaaa çok üzüldüm yaaa Allah yardımcısı olsun sabır versin çok zor içim sızladi okuyunca Allahım sen bebeklerimizi koru nazli arkadasa da sabır inşKizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi
Benim de karnım çok büyümedi ama memelerim kocaman oldu, öyle böyle değil. Önümü göremiyorum( Allahtan Türkiye'de Değilim asla sütyen bulamazdım
Allah sağlıkla kolaylıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inş. Haberdar et bizleri:)
Canım Taşınabilir oto koltuğu ev için uygun olmaz gibi. Herkes tiny ya da fisher diyor onlardan tercih et istersen. Ben nuna leaf aldım.
Canım kordon dolanması bir kez ise normal doğuma engel değil benek doğduktan sonra bebekten çıkarıyorlar. Karın içinde de hareketlerini takip et kendini korkutma. Bebek kan akışı çok tazyikli geldiği için Allah'ın izniyle kordon bebeği sıkamaz diyotlar..
Hamileliğim boyunca kullandım malesef, kullanmamak daha kötü dedi doktorum.: için rahat olsun..
Ayy kuzum benim odasıgigi huzurlu güzel Ömrü olur inşallah annesi :))
Canım göğsünlr oynama kimisinde erken gelir çöl normal erken Doğumu göstermez ama korkmana gerek yok inşallah:)
Canım öğle vakti Bebeğini kucağına alacaksın gözün aydın inşallah şimdiden sağlıkla kolaylıkla huzurla kurtulursun :)
Bu haftalardan sonra çok normal dedi doktorum. Kendi başına banyoya girip duş alabiliyorsan ne mutlu dedi hatta..
Canım dik oturmaya ya da arkanı yadtıklarla desteklemeye bak işini kolaylaştırır ama hamileliğin son Zaman'ları böyle geçiyor işte(
Ayaklarını soğuk sinirle yıkayıp yukarı doğru kaldır.
Tuzu hamırişini azalt. Frene basar gibi oynat kendine Çek başkaaa :)
Kemik ağrısındansa magnezyum verir doktorun ya da şekerde de şişiyor bir anda dikkat et beslenmene..
Çok güzel olmuşlar emeğine sağlık mutlulukla kullandığın günler gelir inş :)
Kasılma derken çocuk taş gibi duruyor, sen dinlenmeye çekilince düzeliyorsa normaldir. Belli bir saatte sancı girer gibi giriyor seni kıvrandırıyorsa o zaman doktora git. Artık ağırlaşıyoruz canım, benim ilk hamileliğimde 35'te başladı 37'de doğum yaptım.. Şimdide kasılma var ama o zaman daha farklıydı... Sancı giriyor beni her ne şekilde olursa olsun kitliyordu. Mevlam hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize :)
canım niye kötü olsun molfix o kadar kişi kullanıyor.. bebekte rahatsızlık yapmadığı sürece bende düşünüyorum kullanmayıKizlar ben molfix almayi düşünüyorum cok hesapli onunalmasam mecbur prima alicam oda ayda dort paket gidiyomus ayda 200 lirayi bukuyor molfix yenidogan 15 lira.ayda dort paket alsam 60 lira arada ucurum var.tek maas bisuru odeme olunca bemi molfixe itiyor ama kizima zarar veririmi diyede korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz molfix kullanan varmi icimi rahatlatin lutgen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?