- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
kim bebeğini kaybetmiş ???bebeğimizi kaybeden arkadaş için çok üzüldüm allah sabır versin yaşatmasın böyle bir acı kimseye...
ben tıny love aldım çok kullanışlı birşey .. tavsiye ederimArkadaşlar bebek için ev tipi ana kucağı gerekli mi? Yatak odamızda ahşap beşikte yatıracağız birde oto koltuğumuz var ancak oto koltukları bebeği uyutmak için ideal gelmiyor bana. Tiny love ev tipi ana kucakları hoşuma gidiyor. Birde fisher pricenin ileride sallanan sandalyeye dönüşen modelleri var. Acaba hangisi daha iyidir bilemedim.??
İkinci sorum ise doğum odası ve bebek mevlütü hazırlıkları için birşeyler düşündünüz mü en hesaplı ne yapılabilir???
şükürler olsun canım :) hemoglobin tahlili ne içinBu arada biz iyiyiz doktor biraz küçük gibi dedi ama çok önemli değilmiş doğum pozisyonunu da almamış daha hemoglobin tahlili verdi bende yarın evdeyim geçmişi okuyup o zaman yazayım diyorum hepinizi öpüyorum
Benimki hariç.. :) çok düşünceli bi insandır. Öyle canı istediğinde çıkıp gelmez ki evi 2 sk ötede. Gelmeden birkaç saat once arar gelir halimi hatrimi sorar gider. Bebek için alışverişe çıkardı beni. Ben beğendim o ödedi :) ben ona gerek yok buna gerek yok derken o ısrarla olsun alalım beğen sen falan diyor.. severim ben kv mi..
O taşlı olana bayildimm. Çok güzel olmuşş..
cnm bende de var. Ama yattigim yerden kalkinca oluyor. Biraz gezince yavaş yavaş normale dönüyor.
Cok kotu oldum ben ama şimdi : ( ((((((
Yarin doktora gidiyoruz 1 ay aradan sonra
İnsallah bebis kilo.almistir
Doğum. Tarihini de ogrenirim sanirim.ya klasik.olarak
Günaydın herkese, gerçi Nazlı arkadaşımızın bebeğini kaybettiğinin haberini aldığımız gün nasıl aydın olabilirse... Rabbim sabır versin ona, bizim miniklerimizi de korusun inşallah...
Benim de karnım çok büyümedi ama memelerim kocaman oldu, öyle böyle değil. Önümü göremiyorum( Allahtan Türkiye'de Değilim asla sütyen bulamazdım
Allah sağlıkla kolaylıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inş. Haberdar et bizleri:)
Canım Taşınabilir oto koltuğu ev için uygun olmaz gibi. Herkes tiny ya da fisher diyor onlardan tercih et istersen. Ben nuna leaf aldım.
Canım kordon dolanması bir kez ise normal doğuma engel değil benek doğduktan sonra bebekten çıkarıyorlar. Karın içinde de hareketlerini takip et kendini korkutma. Bebek kan akışı çok tazyikli geldiği için Allah'ın izniyle kordon bebeği sıkamaz diyotlar..
Hamileliğim boyunca kullandım malesef, kullanmamak daha kötü dedi doktorum.: için rahat olsun..
Ayy kuzum benim odasıgigi huzurlu güzel Ömrü olur inşallah annesi :))
Canım göğsünlr oynama kimisinde erken gelir çöl normal erken Doğumu göstermez ama korkmana gerek yok inşallah:)
Canım öğle vakti Bebeğini kucağına alacaksın gözün aydın inşallah şimdiden sağlıkla kolaylıkla huzurla kurtulursun :)
Bu haftalardan sonra çok normal dedi doktorum. Kendi başına banyoya girip duş alabiliyorsan ne mutlu dedi hatta..
Canım dik oturmaya ya da arkanı yadtıklarla desteklemeye bak işini kolaylaştırır ama hamileliğin son Zaman'ları böyle geçiyor işte(
Ayaklarını soğuk sinirle yıkayıp yukarı doğru kaldır.
Tuzu hamırişini azalt. Frene basar gibi oynat kendine Çek başkaaa :)
Kemik ağrısındansa magnezyum verir doktorun ya da şekerde de şişiyor bir anda dikkat et beslenmene..
Çok güzel olmuşlar emeğine sağlık mutlulukla kullandığın günler gelir inş :)
Kızlar çok feci hemoroid oldum ... Hüngür hüngür ağlamak istiyorum.. Doğumdan sonra düzelir mi acaba yada biraz daha iyi bir duruma gelir mi.. O kadar acıyor ki sanki kıçıma kamyon çarpmışbir fitil var ama doktor çok gerekmedikçe kullanma dedi.. kullansam bebeğe zarar gelecek diye ödüm patlıyor kullanmasam bu durum iyice ilerleyecek.. Bilmiyorum...
şükürler olsun canım :) hemoglobin tahlili ne için
gün boyu kasılıyor canm benim yataktan kalkmak eziyet oldu
hayırlı haberlerle gel inş canm
amin canm
rabbim yardımcımız olsun da hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişberimizi
canım sıcak su banyosu yap oraya sürekli iyi gelir inş
CANIM BANA HİÇ BİRŞEY İYİ GELMEYECEK GİBİİNŞALLAH NORMAL DOĞUMA MANİ OLMAZ ..YARIN GENEL CERRAHİYE GİDİYORUM... BAKALIM DÖNÜNCE YAZARIM..
günaydın kızlar NAZLI arkadaşımıza çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın sabır versin zaten mutsuzum bu aralar bu haberde tuzu biberi oldu çok üzgünüm
Kızlar çok feci hemoroid oldum ... Hüngür hüngür ağlamak istiyorum.. Doğumdan sonra düzelir mi acaba yada biraz daha iyi bir duruma gelir mi.. O kadar acıyor ki sanki kıçıma kamyon çarpmışbir fitil var ama doktor çok gerekmedikçe kullanma dedi.. kullansam bebeğe zarar gelecek diye ödüm patlıyor kullanmasam bu durum iyice ilerleyecek.. Bilmiyorum...
Şimdi gelelim doktor muayenemize.
Biz dün eşimle Acıbadem'e gittik, fiyat aldık, odaları gezdik. Bugünde doktorum bizim adımıza sezeryan için 8 Ocak 2015 Perşembe gününe randevu aldı.
Hamilelik takvimimde 7 ocak beklenen doğum tarihi olarak görünüyor. Gelişim olarak bu tarih doğru. Yani ultrason ölçümlerine göre diyeyim.
Ama tüp bebek olduğu için transfer tarihim belli olduğu için aslında beklenen doğum tarihi 15 Ocak.
Doktorumuz da 15 Ocağı baz alıyor. Ölçümden ölçüme göre fark ediyor diyor. Şimdilik 8 Ocak dedik ama değişebilir diyor tarih için.
Bakalım benim ve bebeğin durumuna göre karar verilecek yine.
Nihayet 10 gün sonra yine kontrole çağırdı. Bugüne kadar hep 1 ay arayla gidiyorduk. Bundan sonra sıklaşacak dedi. Sonunda!
Bebişimiz 2416 gram vee 46 santim olmuuuşşş. Büyümüş Mustafam, doğum pozisyonu almış. Kafası sağ kasığımda diyebiliriz.
İdrar tahlili sonucum da çıkan bakteriyi ciddiye almadı, ağrın ondan değil dedi.
Bebeğin başının sağ kasık tarafında olması, daha önce apandist ameliyatı geçirmiş olmam ve o tarafta çikolata kistimin olmasından dolayı olabilirmiş sancım.
Bu arada Cumadan beri çoook su içip çok sık idrara çıktım, kendimi ve ayaklarımı sıcacık tuttum. Eğer idrardan olma ihtimali varsa bile iyi geldi diyebilirim.
Suyu, kalp atışları, göbek kordonundaki kan akışı vs her şey yolunda dedi.
Ve tamamen dönmüş olduğunda dolayı yüzünü göremedik,. Hiç bir açıdan göremiyorum dedi.
Maalesef artık göstermeyecek herhalde
Bizden böyle bacılar. Elhamdülillah gittik nihayet doktora. Bu sefer çok uzun gelmişti 1 ay..
sorma bende yarın genel cerraha göstereceğim doğum öncesi.. Allahım yardım etsin.. Bu kabızlık yüzünden doğumdan korkmaz oldum düşün artıkGünaydın arkadaşlar . Nazlı dan haber yok sanırım . Çok merak ediyorum ne olmuş nasıl olmuş .
Bizim de bugun doktor randevumuz var bebeğim iyidir inş. Bugün doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönsün inş.
Canim benim daha önce vardı ama çok küçük tu şimdi o kadar büyümüş ki çok korkuyorum bende doğum da nasıl olur düşünmek istemiyorum . Bazı kadınlar da doğum da hemoroid tamamen dışari cikabiliyormus özellikle normal doğum da ikinmadan dolayi sanırım . Bugün doktora soracağım çok kötü bir durum ya
sağol canım.. Nazlı için çok üzüldümhayırlısı nasılsa öyle olsun canımrabbim yardımcn olsun
bende canm bende aynı durumdayım rabbim bebeklerimizi korusun bize bağışlasın
Pit pıt oluyor ama ben tekme yumruk diye düşünüyordumseğirme şeklinde atan bir hareket var ..ritmik şekilde atıyor ..o hıçkırık oluyor canım .. sende de olur dikkat et..
o pıt pıt lar hıçkırık canım :)Pit pıt oluyor ama ben tekme yumruk diye düşünüyordum
Cnm babannem bebek çocuk hıçkırdığında ete çağırıyor derdi.. bizim bebiş lerde öyle demek yni kilo alacak :)o pıt pıt lar hıçkırık canım :)
Güüüünaydıııınnnnnnn hanımlarr
Ya bu nts ne kızlar nstyi biliyorum ama ntsyi bilmiyorumm
çok üzüldüm çok etkilendim allah yardımcıları olsun. 34. hafta gerçekten bebek için yeterli bi hafta suyu bittiği halde neden hemen almamışlar ki acaba havvanında suyu gelmişti doktorlar kritik sınıra inince hemen bebeği aldılar çok şükür bin kere maşallah iyi bebeğimiz allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten30 kasımda en son dediki 34+3 günlüğüm suyum tamamne bitmiş durduramıyor dr lar dedi,birkaç güne alıcaz demişler yazsmıştı,tüp bebekle hamile kalmıştı zaten,hayır anlamadığım şey bu kız az evvel haber veriyor bebeğimi kaybettim diye,bu dr lar dememkki bekletmişler bir müddet,hemen o zaman su bittiyse neden doğuma almadılarki,Ahh Allahım çok acı,sen nazlı kuluna sabırlar ver,ne diceğimi bilemiyorum,Allahım sen koru bebeklerimizi,bizlere bağışla,nazlıya güç kuvvet ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?