2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben tıny love aldım çok kullanışlı birşey .. tavsiye ederim

şükürler olsun canım :) hemoglobin tahlili ne için

gün boyu kasılıyor canm benim yataktan kalkmak eziyet oldu

Yarin doktora gidiyoruz 1 ay aradan sonra
İnsallah bebis kilo.almistir
Doğum. Tarihini de ogrenirim sanirim.ya klasik.olarak

hayırlı haberlerle gel inş canm

Günaydın herkese, gerçi Nazlı arkadaşımızın bebeğini kaybettiğinin haberini aldığımız gün nasıl aydın olabilirse... Rabbim sabır versin ona, bizim miniklerimizi de korusun inşallah...

amin canm

rabbim yardımcımız olsun da hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişberimizi

canım sıcak su banyosu yap oraya sürekli iyi gelir inş

CANIM BANA HİÇ BİRŞEY İYİ GELMEYECEK GİBİ İNŞALLAH NORMAL DOĞUMA MANİ OLMAZ ..YARIN GENEL CERRAHİYE GİDİYORUM... BAKALIM DÖNÜNCE YAZARIM..

günaydın kızlar NAZLI arkadaşımıza çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın sabır versin zaten mutsuzum bu aralar bu haberde tuzu biberi oldu çok üzgünüm

CANIM BANA HİÇ BİRŞEY İYİ GELMEYECEK GİBİ İNŞALLAH NORMAL DOĞUMA MANİ OLMAZ ..YARIN GENEL CERRAHİYE GİDİYORUM... BAKALIM DÖNÜNCE YAZARIM..

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım rabbim yardımcn olsun

günaydın kızlar NAZLI arkadaşımıza çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın sabır versin zaten mutsuzum bu aralar bu haberde tuzu biberi oldu çok üzgünüm

bende canm bende aynı durumdayım rabbim bebeklerimizi korusun bize bağışlasın

Günaydın arkadaşlar . Nazlı dan haber yok sanırım . Çok merak ediyorum ne olmuş nasıl olmuş .

Bizim de bugun doktor randevumuz var bebeğim iyidir inş. Bugün doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönsün inş.

Canim benim daha önce vardı ama çok küçük tu şimdi o kadar büyümüş ki çok korkuyorum bende doğum da nasıl olur düşünmek istemiyorum . Bazı kadınlar da doğum da hemoroid tamamen dışari cikabiliyormus özellikle normal doğum da ikinmadan dolayi sanırım . Bugün doktora soracağım çok kötü bir durum ya

Desene tarihlerimiz aynı :)

sorma bende yarın genel cerraha göstereceğim doğum öncesi.. Allahım yardım etsin.. Bu kabızlık yüzünden doğumdan korkmaz oldum düşün artık

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım rabbim yardımcn olsun

bende canm bende aynı durumdayım rabbim bebeklerimizi korusun bize bağışlasın
sağol canım.. Nazlı için çok üzüldüm ayrıntılı bilgi yok heralde değilmi? Doğmuşmu anne karnında mı gerçekleşmiş bu kötü olay.. Allahım yardım etsin sabır versin.. Çok çok zor ....

Günaydın anneler. Bugun kontrolden geldim 1aydır gıtmıyodum dünkü arkadaşınızın acısından sonra korkarak gittim cok şükür herşey yolunda 33+5. Suyumuz iyi haftadıyla uyumlu ölçüler kılomuz maşallah 2400 Rabbim evlatlarımızın Acısını göstermesin

çok üzüldüm çok etkilendim allah yardımcıları olsun. 34. hafta gerçekten bebek için yeterli bi hafta suyu bittiği halde neden hemen almamışlar ki acaba havvanında suyu gelmişti doktorlar kritik sınıra inince hemen bebeği aldılar çok şükür bin kere maşallah iyi bebeğimiz allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten

merhaba güzel anneler.Nazlı arkadaşımız için çok üzüldüm rabbim sabırlar versin çok zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…