2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cok sevindim ya okadar dusunduruyordu ki bubbez konusu beni .. kizimdan kisiyormus gibi gekdi baslarda herseye para veriyoru bi beze vermiyoruz diye dusunmeden edemedkm
yok cnm molfix iyi bez için rahat olsun hem oyle çok ucuz bi bez degilki . Birde bezin maliyeti degil onemli olan . Bebegin cildine iyi gelip gelmicegi onmli. Prima en maliyetli bez ama oglumda pişik yaptı mesela. Ama her bebegin cilt dokusu farklıdır . Kimine molfix iyi gelir kimine prima yada canbebe . Deneyerek ogrenicez.

prima premium care içinde file olduğu için çok önerilen bir bez değil, o kadar pahalı olmasına rağmen.
bana doktorum bunu bırak fileli bez kullanma demişti. molfix kullanıorum iki yıldır memnunum. hatta ara ara prima almak zorunda kaldığımda o iğrenç kokusu nedeniyle huzursuz oluyorum sürekli çocuk çiş kaka yapmış gibi kokuo.

Çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah nazlı arkadaşımıza tez zamanda anne olur inşallah cok zor çok kötüyüm kızlar duygusalim fazlasıyla herşeye ağlıyorum allahım korusun meleklerimizi inşallah

canım bence alsalardı yaşardı bebek almamışlar ondan olmuş bence
32 haftadan sonra bebeğin hayatta kalma olasılığı çok yüksek

gözün aydın canm kilosu da iyi maşallah

dün yeşim arkadaşımızda 3 üz kızlarını dünyaya getirecekti,ondanda hbaer alamadık,nazlıdanda alamadık,hepimiz sebebini çok merak ediyoruz,çok üzüldüm dün ,geceden beri,Allah sabır versin,o kdr dün etkilenmişimki Allah hayır etsin dün rüyamda doğum yapıyorum,sezeryanla yapıyorum,1 beklerken 3 bebeğim oluyor,ve büyüklerdi konuşacak kdr :) aaa diyorum siz konuşuyorsunuz erkekmisiniz siz üçünüzde,yok anne diyorlar üçümüzde kızız,ayy hayırdır inşallah yaa

kızlar 38. haftada doğum yapınca kalan iki hafta doğum sonrası izne ekleniyor mu yoksa yanıyor mu bilen varmı? yada nerden öğrenebilirim.

anaa panık yaptım smdı.ben nıye nts ye grmedımya.bıde bıdahakı kontrolum ne zaman bılıymusun ayın 20snde.o gun gırcekmısım.cokmu rahat benım doktorumya

canm benim doğum da 6 ocak görünüyor bende girmedim merak etme

Bence herhangi bi şikayetiniz probleminiz yoksa cok önemsemeyin niye nst ye girmedim diye...

2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim

canım Allah korusun erken doğum tabiki hiçbirimiz istemeyiz
bendede cok vardı erken doğum korkusu
ama suan 35 haftalığım artık erken doğum yapsam bile, bebeğim kendi kendine makinalara baglı olmadan yogun bakıma alınmadan idare edebilecek gelişimini tamamladı diyorum
riskli dönemi atlattık diye düşünüyorum

ahhh bu kaynanalar biraz anlayışlı olsalar yaaaaa zaten karnımız burnumuzda sinirler teepemizdeeeeehamile kadına yatılı misafir mi gelir yaaa

gelse işlere yardım etse neyse bide otururlar ayaklarına hizmet beklerler
benim kaynanam yardım etmeye calışır şimdi Allah için ama coğu kaynana hizmet bekleme modunda (

idrar için idrar torbası takıyorlar.
ben doğumdan sonra hastanenin verdiği önlükle durmayı düşünmüyorum hemen kendi geceliğimi giyerim
sacımı falan düzeltirim hafif makyajımı yaparak gidicem zaten doğuma
ama gelenlere gelme demek bilmiyorum canım doğru olmaz gibi

Kızlar yardım edin 32 haftaligim nefes alamıyorum artık dayanamıyorum bebek resmen midemin ciğerimin üstünde ve maşallah hareketli. Ama ben nefes alamıyorum bayilacam artık napmam lazım

benim bebe ters pozisyonda yani başı yukarda
senin bahsettiğin problemleri ben 29. haftadan beri yaşıyorum
nefes problemi bazen o kadar zorluyor ki çarpıntı yapıyor ve dediğin gibi baygınlık hissi geliyor
ama hemen uzanıyorum uzanmak çok rahatlatıyo

kızlar benim ayaklarım şişmiş bugün ya üzerine basınca acıyor var mı bir çaresi

ayaklarını yükseğe kaldırarak uzan
şişliklere bire bir çözüm
  1. hastane çantasında neler olmalıydı ya ben yarın hazırlıcamda bebek ve benim için nelerden ne kadar koymalıyım

BEBEK İÇİN:
Hastane cıkışı 10 lu 1 adet
2 adet 5li zıbın takımı
1 adet tulum
1 yelek, 1 hırka
iç zıbın 2adet uzun kollu çıtçıtlı, 2 adette cıtcıtsız
4 agız mendili
2 corap
battaniye ( 1polar, 1 penye, 1 pazen)
bebek bezi+ıslak mendil+pişik kremi+biberon+emzik+taşıma çantası
boş poşetler
(ekstradan eldiven sapka koymadım çünkü bütün zıbın takımılarını sapkası eldiveni mevcut)

ANNE İÇİN:
2 adet gecelik sabahlıklı
1 adet pijama takımı
1 adet terlik
3 adet çorap
3 atlet-3 battal boy kilot-3 penye sütyen
hastabezi+ped+kagıt havlu+gögüs pedi+gögüs kremi+sabun+lohusa tacı+diş fırçası, macunu
makyaj malzemeleri ve tokalar
boş poşetler
ben valizlerime bunları koydum

Kizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi

ayyyy olamazzzz
niye bekletmişler yaaa suyu bitmiş kızın
yazık günah ya
yüreğim daglandı
Allah ım sabır versin cok zor...

cnm o polar battaniyede uşumesin hastaneden çikarken. Ben peluş koycam .

İnşallah canım...kısmet olursa...
Nazlıya çok çok üzüldüm....neden böyle bişey oldu

Kan Sayımı gibi bişey herhalde bende bilmiyorum yaptırınca sizede haber veririm

Hayırlı günler kızlar.. ;(
Dün aksamadan beri herkes gibi üzzgünüm,düşünceliyim... İçimde bir sıkıntı..
Etkilendim heralde hem de fena bi şekılde..
Sanaha kadar kendimi dinledim.. Oglumda aksine cok hareketli bi bebek.. Dün nerdeyse zorla hareket etti..
Gece kalktım.. Tatlı bişiler yedim işte zar zor.. Cigerlerimi sıkıstıran kasıklarımı agrıtanvak kadar hareket eden bebek bi yorgun sanki.. Yarın de gidicem ...
Rabbim güzel hayırlı haberler almayınasıp etsin bana ve cümlemize...

canım niye kötü olsun molfix o kadar kişi kullanıyor.. bebekte rahatsızlık yapmadığı sürece bende düşünüyorum kullanmayı

evet bezin iyi olup olmadıgına %80 bebegin cildi karar verecek

hemoroid düzelen bişe değil canım
ama kabız olmamaya calış sıvı gıdalar almalısın
benimde küçük hemoroidlerim oldu ama katı dışkılamadıkça agrısı sızısı olmuyo
activia yoğurt hergün 1 tane ye. çok etkili. barsaklarını düzenleyerek hemoroide cok iyi geliyor
fitili kullanmadasn önce bu yöntemleri bi dene bence

evet kesinlikle bende molfix aldım ama bebegin cildi karar verecek iyimi kötümü diye

cnm o polar battaniyede uşumesin hastaneden çikarken. Ben peluş koycam .

canım peluş ya pardon, ben yanlış yazmışım polar diye
battaniyem bu

Kan Sayımı gibi bişey herhalde bende bilmiyorum yaptırınca sizede haber veririm

BABYFORWE;
hemoglobin kan düzeyini ölçmek için yapılır
kansızlık varmı yokmu diye
kan tahlil sonuc kagıdında HGB yazan yer hemoglabin ölçümü
normal degerler 11,5-15 arası
11,5 altındaysa kansızlık var demektir

Eklentiler

• 7.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 97
GEBELİĞİN son aylarında îstenebilir.. Hemogram tahlili.. Hatta saglık ocaklarından bile arıyorlar.. Bnde gidicem hemogram istedi aile hekmi aradılar cumamı persembemi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…