yok cnm molfix iyi bez için rahat olsun hem oyle çok ucuz bi bez degilki . Birde bezin maliyeti degil onemli olan . Bebegin cildine iyi gelip gelmicegi onmli. Prima en maliyetli bez ama oglumda pişik yaptı mesela. Ama her bebegin cilt dokusu farklıdır . Kimine molfix iyi gelir kimine prima yada canbebe . Deneyerek ogrenicez.Cok sevindim ya okadar dusunduruyordu ki bubbez konusu beni .. kizimdan kisiyormus gibi gekdi baslarda herseye para veriyoru bi beze vermiyoruz diye dusunmeden edemedkm
Çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah nazlı arkadaşımıza tez zamanda anne olur inşallah cok zor çok kötüyüm kızlar duygusalim fazlasıyla herşeye ağlıyorum allahım korusun meleklerimizi inşallah30 kasımda en son dediki 34+3 günlüğüm suyum tamamne bitmiş durduramıyor dr lar dedi,birkaç güne alıcaz demişler yazsmıştı,tüp bebekle hamile kalmıştı zaten,hayır anlamadığım şey bu kız az evvel haber veriyor bebeğimi kaybettim diye,bu dr lar dememkki bekletmişler bir müddet,hemen o zaman su bittiyse neden doğuma almadılarki,Ahh Allahım çok acı,sen nazlı kuluna sabırlar ver,ne diceğimi bilemiyorum,Allahım sen koru bebeklerimizi,bizlere bağışla,nazlıya güç kuvvet ver
teşekkür ederim bilgilendirme için bi de o mu çıktı diye düşünmeye başlamıştımGünaydın..Yazım yanlışı sadece..
benim etrafımdakiler de öyle canım eskisi gibi korkulacak bir durum yok bünye ve doktorla alakalı tamameniste tamda bu yuzden sezeryan olmak ıstıyorum:) yanı benımde etrafımda herkes nerdeyse sezeryan ve hepsı ayaga kalktı hemen
eskiler alemler:) alsınlar iyice etlensinler bakalım sona doğru.. sağlıkla inşallah ..Cnm babannem bebek çocuk hıçkırdığında ete çağırıyor derdi.. bizim bebiş lerde öyle demek yni kilo alacak :)
sağol canım.. Nazlı için çok üzüldümayrıntılı bilgi yok heralde değilmi? Doğmuşmu anne karnında mı gerçekleşmiş bu kötü olay.. Allahım yardım etsin sabır versin.. Çok çok zor ....
Günaydın anneler. Bugun kontrolden geldim 1aydır gıtmıyodum dünkü arkadaşınızın acısından sonra korkarak gittim cok şükür herşey yolunda 33+5. Suyumuz iyi haftadıyla uyumlu ölçüler kılomuz maşallah 2400 Rabbim evlatlarımızın Acısını göstermesin
anaa panık yaptım smdı.ben nıye nts ye grmedımya.bıde bıdahakı kontrolum ne zaman bılıymusun ayın 20snde.o gun gırcekmısım.cokmu rahat benım doktorumya
canm benim doğum da 6 ocak görünüyor bende girmedim merak etme
2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim
ahhh bu kaynanalar biraz anlayışlı olsalar yaaaaa zaten karnımız burnumuzda sinirler teepemizdeeeeehamile kadına yatılı misafir mi gelir yaaa
Sezeryan konusunda tecrübeli arkadaşlar biraz anlatabilirmisiniz ilk gün neler oluyor..Haliyle kalkamamışınızdır tuvalet ihtiyacı için bunun için idrar torbası falanmı takılıyor.Birde arkadaşım dedi ilk gün ameliyat önlügü ile kaldım dedi.Bunlar olursa ben tabiki sezeryan olursam ilk gün ailem dışında ziyarete gelmek isteyenleri kibarca kabul etmeyecegim yaa.Hiç hoşlanmıyorum beni öyle görmelerinden üffff((
Kızlar yardım edin 32 haftaligim nefes alamıyorum artık dayanamıyorum bebek resmen midemin ciğerimin üstünde ve maşallah hareketli. Ama ben nefes alamıyorum bayilacam artık napmam lazım
kızlar benim ayaklarım şişmiş bugün ya üzerine basınca acıyor var mı bir çaresi
- hastane çantasında neler olmalıydı ya ben yarın hazırlıcamda bebek ve benim için nelerden ne kadar koymalıyım
Kizlar böyle bir haberi veren olmak istemem ama şimdi face den gördüm nazlı arkadaşımız bebigini kaybetmiş. A man yarabbiii Sen böyle bir şeyle sınama ne.olur, hicbirimizi
Facebook ta gördüm canım, dün anneydim bugün evladı ölen bir anneyim yavrumu kaybettim yazmış. Ben de şoktayim kendisini hiç tanımam, hatta burayı ve facebook u sıkı takip ederim ama nadir yazan biriyim. Suyunun geldiğini biliyordum o yüzden ara ara bakıyordum haber varmı diye
kızlar 38. haftada doğum yapınca kalan iki hafta doğum sonrası izne ekleniyor mu yoksa yanıyor mu bilen varmı? yada nerden öğrenebilirim.
kızlar 38. haftada doğum yapınca kalan iki hafta doğum sonrası izne ekleniyor mu yoksa yanıyor mu bilen varmı? yada nerden öğrenebilirim.
cnm o polar battaniyede uşumesin hastaneden çikarken. Ben peluş koycam .Bence herhangi bi şikayetiniz probleminiz yoksa cok önemsemeyin niye nst ye girmedim diye...
canım Allah korusun erken doğum tabiki hiçbirimiz istemeyiz
bendede cok vardı erken doğum korkusu
ama suan 35 haftalığım artık erken doğum yapsam bile, bebeğim kendi kendine makinalara baglı olmadan yogun bakıma alınmadan idare edebilecek gelişimini tamamladı diyorum
riskli dönemi atlattık diye düşünüyorum
gelse işlere yardım etse neyse bide otururlar ayaklarına hizmet beklerler
benim kaynanam yardım etmeye calışır şimdi Allah için ama coğu kaynana hizmet bekleme modunda(
idrar için idrar torbası takıyorlar.
ben doğumdan sonra hastanenin verdiği önlükle durmayı düşünmüyorum hemen kendi geceliğimi giyerim
sacımı falan düzeltirim hafif makyajımı yaparak gidicem zaten doğuma
ama gelenlere gelme demek bilmiyorum canım doğru olmaz gibi
benim bebe ters pozisyonda yani başı yukarda
senin bahsettiğin problemleri ben 29. haftadan beri yaşıyorum
nefes problemi bazen o kadar zorluyor ki çarpıntı yapıyor ve dediğin gibi baygınlık hissi geliyor
ama hemen uzanıyorum uzanmak çok rahatlatıyo
ayaklarını yükseğe kaldırarak uzan
şişliklere bire bir çözüm
BEBEK İÇİN:
Hastane cıkışı 10 lu 1 adet
2 adet 5li zıbın takımı
1 adet tulum
1 yelek, 1 hırka
iç zıbın 2adet uzun kollu çıtçıtlı, 2 adette cıtcıtsız
4 agız mendili
2 corap
battaniye ( 1polar, 1 penye, 1 pazen)
bebek bezi+ıslak mendil+pişik kremi+biberon+emzik+taşıma çantası
boş poşetler
(ekstradan eldiven sapka koymadım çünkü bütün zıbın takımılarını sapkası eldiveni mevcut)
ANNE İÇİN:
2 adet gecelik sabahlıklı
1 adet pijama takımı
1 adet terlik
3 adet çorap
3 atlet-3 battal boy kilot-3 penye sütyen
hastabezi+ped+kagıt havlu+gögüs pedi+gögüs kremi+sabun+lohusa tacı+diş fırçası, macunu
makyaj malzemeleri ve tokalar
boş poşetler
ben valizlerime bunları koydum
ayyyy olamazzzz
niye bekletmişler yaaa suyu bitmiş kızın
yazık günah ya
yüreğim daglandı
Allah ım sabır versin cok zor...
benimki bazen günde 5 6 kere hıçkırıyor kilo alıyor eskilere göre demekkieskiler alemler:) alsınlar iyice etlensinler bakalım sona doğru.. sağlıkla inşallah ..
Benim de karnım çok büyümedi ama memelerim kocaman oldu, öyle böyle değil. Önümü göremiyorum( Allahtan Türkiye'de Değilim asla sütyen bulamazdım
Allah sağlıkla kolaylıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inş. Haberdar et bizleri:)
Canım Taşınabilir oto koltuğu ev için uygun olmaz gibi. Herkes tiny ya da fisher diyor onlardan tercih et istersen. Ben nuna leaf aldım.
Canım kordon dolanması bir kez ise normal doğuma engel değil benek doğduktan sonra bebekten çıkarıyorlar. Karın içinde de hareketlerini takip et kendini korkutma. Bebek kan akışı çok tazyikli geldiği için Allah'ın izniyle kordon bebeği sıkamaz diyotlar..
Hamileliğim boyunca kullandım malesef, kullanmamak daha kötü dedi doktorum.: için rahat olsun..
Ayy kuzum benim odasıgigi huzurlu güzel Ömrü olur inşallah annesi :))
Canım göğsünlr oynama kimisinde erken gelir çöl normal erken Doğumu göstermez ama korkmana gerek yok inşallah:)
Canım öğle vakti Bebeğini kucağına alacaksın gözün aydın inşallah şimdiden sağlıkla kolaylıkla huzurla kurtulursun :)
Bu haftalardan sonra çok normal dedi doktorum. Kendi başına banyoya girip duş alabiliyorsan ne mutlu dedi hatta..
Canım dik oturmaya ya da arkanı yadtıklarla desteklemeye bak işini kolaylaştırır ama hamileliğin son Zaman'ları böyle geçiyor işte(
Ayaklarını soğuk sinirle yıkayıp yukarı doğru kaldır.
Tuzu hamırişini azalt. Frene basar gibi oynat kendine Çek başkaaa :)
Kemik ağrısındansa magnezyum verir doktorun ya da şekerde de şişiyor bir anda dikkat et beslenmene..
Çok güzel olmuşlar emeğine sağlık mutlulukla kullandığın günler gelir inş :)
Kan Sayımı gibi bişey herhalde bende bilmiyorum yaptırınca sizede haber veririmşükürler olsun canım :) hemoglobin tahlili ne için
gün boyu kasılıyor canm benim yataktan kalkmak eziyet oldu
hayırlı haberlerle gel inş canm
amin canm
rabbim yardımcımız olsun da hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişberimizi
canım sıcak su banyosu yap oraya sürekli iyi gelir inş
canım niye kötü olsun molfix o kadar kişi kullanıyor.. bebekte rahatsızlık yapmadığı sürece bende düşünüyorum kullanmayı
Kızlar çok feci hemoroid oldum ... Hüngür hüngür ağlamak istiyorum.. Doğumdan sonra düzelir mi acaba yada biraz daha iyi bir duruma gelir mi.. O kadar acıyor ki sanki kıçıma kamyon çarpmışbir fitil var ama doktor çok gerekmedikçe kullanma dedi.. kullansam bebeğe zarar gelecek diye ödüm patlıyor kullanmasam bu durum iyice ilerleyecek.. Bilmiyorum...
yok cnm molfix iyi bez için rahat olsun hem oyle çok ucuz bi bez degilki . Birde bezin maliyeti degil onemli olan . Bebegin cildine iyi gelip gelmicegi onmli. Prima en maliyetli bez ama oglumda pişik yaptı mesela. Ama her bebegin cilt dokusu farklıdır . Kimine molfix iyi gelir kimine prima yada canbebe . Deneyerek ogrenicez.
cnm o polar battaniyede uşumesin hastaneden çikarken. Ben peluş koycam .
Kan Sayımı gibi bişey herhalde bende bilmiyorum yaptırınca sizede haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?