2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hemoroid için ibrahim saracoglunun bi tedavisi var.. Yazayım sizlere.. Denendi onaylandı inş sizlerede iyi gelir..
Isırgan otu böle kurutup toz gibi satılıyo aktarda
Su
Lapa yapıcaksınız
Bir cay bardagı suyu kaynat
İçine otu serp böle lapa olana kadar at karıatır.. Bi nevi kına gibi olucak kıvamı ..
Sonra bunu dayanabilecek sıcaklıga gelince bi bez adıınız tülbentten kesipte olur.. İçine lapayı koyup ( makata yerlestireceksiniz)
Öle kalıcak.. Hersefeeinde tek kullanımlık yapın..
Bu arada hemoroidi olanlar normal dogum yaparlarsa dahada artabilir.. De söleyin bi krem bişi bi tedavi uygulanması lazım olurmu diye.. Ona göre kızlar aklınızda olsun.. Ama bu lapayı deneyin.. Kızımda îşe yaradı

kızlar biriniz face kadınlar kulubu sayfasının linkini atabilir mi?
kadınlar kulubu diyorum birsürü aynı hesap var
orjinali hangisi bilemedim

kızlar 38. haftada doğum yapınca kalan iki hafta doğum sonrası izne ekleniyor mu yoksa yanıyor mu bilen varmı? yada nerden öğrenebilirim.

canım hastaneden 38. haftada doğum olduğuna dair erken doğum raporu alıp iş yerine verince ekliyolar

Öyle tabi canım önemli olan sağlıklı olmaları zaten:)
sağol canım, kolonya içinde sağol aldırıcam gıda boyası
eftalim aynı duşunceyi paylaşiyorum iki çocuk konusunda. İki çocukla birden nasıl ilgilenrm naparm kafamda deli sorular : )
bilemiyorum canımkv gil yardımcı olur bana ama oğlum artık yanımdan ayrılmak istemez sanırım kardeşi olunca
Doktordan geldim kızlar. Bebişim 32+2 2000 gr , 42 cm olmuş. Doğum pozisyonunu almış, normal doğurabilirim yani dedim. İstiyo musun norma dedi evet dedim. Bi sıkıntı görünmüyor yapabilirsin

maşaallah bebeğine , kilo konusunda ölçüm net olmuyor ya canım daha fazla olabilir

oyy korkutmuş sizi ama iyiymiş hamdolsun
doğru demiş canım zencefil tavsiye edilmiyor gebelikte
canım ablamın faceden yazdım 1,75 dedi bana
yüksek seslere tepki verir ama korkma bir şey olmaz canım
geçmiş olsun kuzuna
canım güldürdün beni:)
bende oğlumda kıyamadım bir güzel çatladım, gerçi bir sürü yağ sürmüştüm ama çatlayana fayda etmiyor bence
kizlar anne olmadan hala olacagim.gelinimiz hastanede 42 ye girdi bebek dogum pozisyonunda ama gelmeye niyeti yoktu.artk doktor bugün yatis yaptirdi suni sanci verdi beklioruz.ins sag salim bebisle iii haberlerini
sağlıkla doğsun inşaallah
Bizim en büyük boy tekerlekli bavul var utanmasam ben onu hazırlıcam. Geniş geniş ferah ferah ama genelde herkes ufak çanta yapıyor. Daha bebeğin kıyafetleri yıkanacak işim çok.
utanma canım koy ne olacak tıkış tıkış hem kırışıyor hem aradığını zor buluyorsun
kilo konusuda herkesde aynı değil benim göbek gitmedi neyse amin diyorum
o kız annesinden ben de istiyorum benim annem niye öyle değil ki
canım 38 den önce yaptırmayın
düşüncelilermiş ama bu halde de olmaz yatılı gerçekten, hatırladım kaynım gelecek diyordun gelmiş demek
canım o kadarcık kafeinden bir şey olmaz, baş ağrısı çok fena olur normal ağrı gibi olmuyormuş o ağrı, canım ben spinal oldum sezaryanı, birde eşin dr du sanırım o daha iyi bilir tabi ama her epidural olanda ağrı olmuyor, birde sen normal doğumda istiyorsun sanırım bencede epidural alma zaten 4 cm açılmadan sonra veriyorlar, normalken doğum epiduralle yapay hale geliyor bence

motive edici sözlerin için sağol canım
aaa eli boş mu geldi ne diye gelmiş o zaman!! Hayret bir şey haklısın sinir olmakta canım
İii akşamlar kızlar 29 haftalık hamileyim enfeksiyon ve akıntı için fitil ve antibiyotik verdi doktor endişe ettim aranızda kullanan varmı
kullandım
Buda bizim sade mi sade odamiz annisler :) rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin heeepimizeeeeee
çok güzel olmuş canım
2 3 aydir gogsumden sıvı geliyor.bu aralar cok artti gelecegi zaman hissediyorum bakiyorum resmen 3 yerden akmaya basliyor gogus pedi kullaniyorum artik.erken doğum olur falan diye korkmaya basladim
yok erken doğum olmaz korkma canım

canım ben spinal oldum hemen bacaklarda ki uyuşma geçmediği için sonda duruyor bacakları hissetmeye başlayınca sonda çıkarılıyor zaten kalkıp ilk yürüyüşünü yapıyorsun o arada wc ye de gidiyorsun yani bir gün durmuyor sonda, ameliyat önlüğü ile kalmadım zaten üstünde bir şey olmuyor ki sadece örtü oluyor odana geçince üstünü giydiriyorlar ben geceliğimi giydim başımı örttüm, spinali tavsiye ederim canım eğer normal olmazsa ki inşaallah normal olur, en azından bebeğini doğar doğmaz görüp kokluyorsun
Canım şimdi tarihin belli mi senin? Sende sezaryan olmak için çok sebep var canım riske atmaya hiç gerek yok, benim lafım keyfi olunmasına biliyorsun zaten, sağlılkla gelsin kuzucuğun:)

aminnn diyorum:)
ya bu anenanne niye bizde yok neden benim annem bu kadar soğuk
Slm kızlar nasilsiniz beni soracak olursaniz cok keyifsizim mutsuzum bi sebebi de yok heyecanimi kaybettim, icim kipir kipirdi ama simdi hic bi his yok içimde ne biliyim ya tuhafim iste
bende aynıyım canım
kızlar benim ayaklarım şişmiş bugün ya üzerine basınca acıyor var mı bir çaresi
tuzu tamamen kes canım önemli ödem olması kontrol et
Hele şükür bitti sabunlarım 95 tane oldu etiketleri kaldı sadece onları da bi ara yaparım amaaaanEki Görüntüle 1323060
ellerine sağlık canım
canım molfix niye kötü olsun adı çıkmış primanın ben hep molfix kullandım oğlumda hiç şikayetim olmadı
epey oldu canım neler oldu bebeğin nasıl şimdi
sağol canım hormonlar işte sapıttım iyice:) kv me güvenim tam Allah sağlık versin ona bakar bana bebek gibi oğlumada bakar, kendi anneme üzülüyorum herkes yazıyor annem şöyle böyle benim annem çok ilgisiz
maşaallah kuzuna, tarihinizde belli olmuş ne güzel, enfeksiyon olmamasına sevindim canım bende korkuttun seni
ayyyy sen var ya bence doğumdan sonra bebeğin büyüyünce doğum organizatörlüğü yap çok ciddiyim şahane yaparsın bu işi:) merakla bekliyorum

canım sağlıklı ya kuzun büyür inşaallah
ayy canım zordur ne desem bilemiyorum kuşburnu iyi geliyor ama gebelikte kullanımı nasıl bilemiyorum, eşim de aynı durumda kv kaynattı hoşaf gibi onu içiyor şimdi her gün ya da çayını içiceksin sor bir
maşaallah bebeğine amin
Cnm babannem bebek çocuk hıçkırdığında ete çağırıyor derdi.. bizim bebiş lerde öyle demek yni kilo alacak :)

doğru demiş canım bende öyle biliyorum, hatta bence kesin doğru benim ilk oğlum öyle çok hıçkırmazdı kilosu az doğdu şimdi bu paşa çok hıçkırıyor her gün ve kilosu maşaallah iyi

Nazlı arkadaşımıza çok üzüldüm ne desek boş şimdi ona Rabbim kimseye yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın, bebeğini kaybetme korkusunu iyi biliriz eşimle oğlum 3 gün yoğun bakımda yatınca zehir olmuştu her anımız ya kaybedersek korkusu çok çok çok kötü....

Annelik babalık böyle işte sanıyormusunuz ki doğunca endişelerimiz azalıyor asıl doğunca başlıyor her şey, karnınımızda en korunaklı yerde yavrularımız, doğduktan sonra o kadar çok şeyden korumak gerekiyor ki...

Rabbim bu yolda hepimize kolaylık versin, layıkıyla anne baba olmak nasip etsin

Nazlı Rabbim sana sağlıklı hayılrı evlatlar versin acını tez vakitte hafifletsin

gün geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum ben... gece uyandığım zamanlar diyorum ki bunlar iyi zamnlar artık bebiş için uyanılacak hep :) bir de kızlar arada bebişe yazı yazıyor musunuz? ben öyle boş kağıtlara arada bir şeyler yazıyorum sonra bir defter alıp hepsini ona yapıştıracağım. şimdi çalışıyorum hala eksiklerim var.... ben son haftalarda hala doğurmamış olursam anca tamamlayabileceğim :) erken gelirse de artık napalım hemen alırız....

Canım hamileyken yazmadım ama doğduktan sonra ilk yıkadığım tarihten tut ilk tırnağını kestiğim tarihe, söylediği ilk kelimelere farklı söylediklerine varana kadar yazdım tavsiye ederim:)

İlk saçını,ilk tırnağını, ilk emziğini, hastane bilekliğini, ilk kullandığı bezden bir numune sakladım:)

Eflalim sana canı yürekten katılıyorum.. Asıl sorunlar sogduktan sonra baslıyo.. Rabbim tüm anne babalara yardım etsin..

Heracım ben kızımda usg kagıtlarının arkasına yazdım.. Sonra küçük küçk kagıtlarada böle aklıma bişi gelsikce yazmıstım.. Hatta gece hareket ettıgınde bi kagıda saat 03:24 mesela diyom kıızm yine tepikliyosun.. Baban senden korktu diye bişiler yazdıgımı biliyorum.. Ben albimün için koydum böle tek tek küçük bi albüm.. Arkalı önlü gözüksün diye.. Annem falan görünce cok begenmişler.. Kıızma hala dewam ediyorum.. İşte sunu yaptın cok sevindim kızım.. 2 yasındasın bize kök söktürsün bu gece..
Hep istifar ettin yere yapıstım artık halı silmekten ... Yaz yani hatıra olur..

Oglumada ayrı bi albüm aldım bu arada usg kagıtlarının arkasına yazıyprum yine..
Dewam edicem yazmaya..
Kızımın göbüşünü sakladım.. Attım albümün içine.. İlk alıgım emzigi attım albmümün içine.. Cok zevkli.. Belki ona 18 yasında hediye veririm..

@Mrv5534 ismimi görünce şaşırdım, soruyu soran ben değildim mervecim, profil resminden dolayı karıştırmışsın sanırım yorgunsavaş sormuştu o soruyu ama teşekkür ederim tavsiyelerin için

@Mrv5534 ismimi görünce şaşırdım, soruyu soran ben değildim mervecim, profil resminden dolayı karıştırmışsın sanırım yorgunsavaş sormuştu o soruyu ama teşekkür ederim tavsiyelerin için
Hiç gülecegim yoktu.. Tövbe yarabbim.. Evet resımden kaynaklandı.. Nicke bakmamaısım bile..neyse sende yap güzel oluyo sonucta;D

Tecrübeli analar bişey soracam
benim cimcime daha dönmedi kafası
Sizinkilerden de dönmeye olmuş muydu yada kaça kadar döndüler?
Doktorum 37ye kadar dönmesi lazım dedi 10 aralıkta ilk nst me bağlayacak o nasıl bişey tam olarak? yani karnıma bişey mi koyacak

slm kızlar dün geceden beri kötü kötü rüyalar görüyorum nazlının bebeğini kaybetmesi beni çok üzdü rabbim sabır versin ne diyelim ne gelirse rabbimden gelir ne söylesek az kalır

hayırlara vesile olsun canm ruyan

valla canım kalçam çok fena yürüyemiyorum ayrıca göbeğim taş gibi oluyor bazen bunların dışında sıkıntım yok şükürler olsun

benimki de aynı dün gündüzden beri zorla hareket ediyor fıstığım korkuyorum bende hep onu dinliyorum

amin inş

saol canm hamileliğimin başlarında bende de vardı kansızlık ilaçlar sonucunda düzeldi şimdi normal çıkıyor değerlerim şükürler olsun
bende dedim kan uyuşmazlığı ile ilgili bişeymi
tş ederim :)

Ben geçmiş sayfalarda resimli olarak anlattım nst yi baktım buldum 4181. Sayfaya bak orada açıklamışim.
Benim bebeğim dogum pozisyonundaydi ama geçen hafta kontrolde ters donmus dedi doktor inş tekrar doğum pozisyonu alır. Ne yapıcam bende bilmiyom temizlik yap diyen var Halı gırgırlayın diyen var hayırlısı olsun

Birsürü işim var..camasır asıcam.. Camasır atıcam makınaya..ev ölece duryo.. Evi temizlicem.. Markete gidicem.. Yürüyüş olur hem.. Yemek yapıcam..
Hadi size doyum olmuyo.. Banada kolay helsin.. Kendinize cok iyi bakın..
Sırtıma bi agrı girdi şimdi iş yapıcamya vucudum yol yapıyo kendine.. Otur merve dötünün üstüne ya diyo.. Ama olmaz.. Son zamanlar dikkat etmemiz heran herdakkika hazırlıklı olmak lazım..

Kızlar slm dun aksam magnetlerı bıtırdım gıremedım bugun de sabah utuyle ogleden sonra temızlıkle gectı ama bakınca hıc toplu degıl evım nıye boyle oluyor oturma odasını kızım oyuncaklarıyla dagıtıyor banyo tuavlet hep faalıyette ayy aman sureklı yemek esım de ızne ayrıldı cok yorulcam cokkk guya ızne ayrıldım ..bırseyler olmus galıba ıns kotu bırsey degıldır gecmısı okuyum opuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…