2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bnde oglumun dogumdan sonra ilk gydigi sapkasını hiç yıkamadan sakladım o gunu içten hatırlamk için. İlk emziginide. Tam bir yasına girdiginde fotograf çektrmiştik fotografçida . Daha yeni yurumeye baslamişti . Guzel bi poz yakalamak için annem ben ve fotografçi turlu sekillere girmiştik : ) ilgisini kameraya çekmek için. Sonunda çok gzl bi kaç tane çok guzel pozlar yakaladık hemde ayaktayken ; ) ellerini dengelemk için iki yana kaldırmiş guluyordu kameraya dıgru yurumeye çalişirkn. İşte o fotografın arkasına tam bir yaşindasın sarı papatyam yazmişim : ) ne alakaysa sarı papatya o zamanki ruh halimi merak ettim o yazıyı okuyunca. Alkahım esirgesin paşami canimi veririm bn onun için ya yok boyle bi sevgi hiç bişeye benzemiyor.

ya ınanmıyorum Allahım sabır ver ya kıyamam nazlıya

beslenmeme çok dikkat ediyorum bol bol sebze ve sıvı tüketiyorum.. ama çok katı kıvamlı dışkım.. çok zor durumdayım...

beslenmeme çok dikkat ediyorum bol bol sebze ve sıvı tüketiyorum.. ama çok katı kıvamlı dışkım.. çok zor durumdayım...

activa yoğurttan mutlaka ye hergün onu faydasını gören cok
birde ac karnına hergün bi tane elma ye oda cok yumusatıyor
büyük tuvaletini yapmadan hemen önce makat bölgene sabun yada kremde sürebilirsin

Son düzenleme:
activa yoğurttan mutlaka ye hergün onu faydasını gören cok
birde ac karnına hergün bi tane elma ye oda cok yumusatıyor
büyük tuvaletini yapmadan hemen önce makat bölgene sabun yada kremde sürebilirsin
aktivya alacağım eve giderken canım.. çok sağolun.. tek kaygım normal doğuma engel olması yada doğumdan sonra feci bir hale gelmesi...

aktivya alacağım eve giderken canım.. çok sağolun.. tek kaygım normal doğuma engel olması yada doğumdan sonra feci bir hale gelmesi...
kefir içmeyi de dene aç karnına . probiyotik etkili olduğundan bağırsakları çalıştırıyor. birde hergün aynı saatte tuvalete çık gelmese bile. beni de bu kan ilaçları zorluyor ama tedbir almaya çalışıyorum.

Kuru eriğin faydasını çok görüyorum, özellikle akşamdan bir bardak suda bekletip sabah aç karnına suyunu içip eriği yediğim günler çok rahatım, deneyebilirsin.

benimki daha göbeğin üstünde kafasu bakalım inşallah döner
teşekkür ederim döneyim bakayım 10 gündür girmedim canım o yüzden geçmişe hiç dalmadım 200 sayfa okuyamazdım

bedenimizi her an ölecekmiş gibi temiz , evimizi her an misafir gelecekmiş gibi derli toplu tutmamız gerekiyor. arada bi salsakta hamileyken şu sıralar çok dikkat ediyorum neolur neolmaz diye. bi tek bacak tüylerim uzadı epilasyon yapmam lazım nası eriniyorum

ımmm anladım tamamdır

Ahhh ahhhh aynı bende de.. bende kullanmıyorum bişey. Onun yerine kabiz olmamaya bakıyorum. ama dr uma gittiğimde sorucam krem falan vardı kullanayım mi diye. Belki krem bebeğe etki etmez.

anneannemin lafı
Evini temiz tut apansız misafir gelir, üstünü temiz tut amansız ölüm gelir

şu an benim evim pislikten batıyo
haftasonu eşimin kuzeni evlendi evde kalmadık pazartesi de işe geldim 7 de eve gidiyorum akşamları ancak yemek yapıp dinleniyorum

Herkese selam. Ben cok giremiyorum. Okuyabildigim kDariyla bir arkadasimiz bebegini kaybetmis. Basi sagolsun. Hemoroidden bahsedilmis. Bende de cok kotu. Kabizlik yok ama canim cok yaniyor. Z.yagi surmek iyi gelebiliyormus.
Bebek hareketleri bu haftalarda azalirmis buyudugu icin.
Cumartesi bebek sekeri, sabunu ve oda susu almaya gidecegim. Ankarada verebileceginiz adres var mi?

cnm ben bi kısmı süsü bebek için şekeri kızılayda moda düğmede yaptırdım bi kısmıda ulus suluhanda suluhan inanılmaz ucuz kesinlikle direk oraya gşt ben acele ettim aldım kızılaydan ama daha sonra suluhandan aldım bi kaç eksiği inanılmaz uyguna yaptırdım şöyle diyim kızılayda magnetli lavanta kesesi tanesi 3 liraydı sulanda aynısını 1 lira verdim muakkak git derim

İyi akşmlar kızlar. Bugun bnm için çok yorucu bi gun . Kendi odami temizleyim dedim ama ne mumkun. Temizlk beziyle bi kere çalsam kolum yoruluyr . Yerden bişey almk için egilsem oturdugum yerden kalkamiyorum Allahım ben ne oldum boyle . Su saat oldu bi odanin temzlgini bitiremedim o kdr agırımki kaplumbaga bndn hızlı. On gun once oturma odasını temzlmştm pk zorlnmamiştim . On gun onceyle şimdinn arada çok fark oluşmuş . İuice yerdn kalkmz oldum Allh sonumu hayır etsin . Şimdi diyorumki iyikide onceden bitirmişim temzlgmn çogunlunu . Odamida biraz oturarak biraz ayakta bitrmeye çalişcm dinlene dnlene ypcm . Birazdan eşim gelir onada perdeleri taktrcm ama eşimde perde takmktan bi hal oldu yakında isyan bayragını çeker : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…