ya ınanmıyorum Allahım sabır ver ya kıyamam nazlıya30 kasımda en son dediki 34+3 günlüğüm suyum tamamne bitmiş durduramıyor dr lar dedi,birkaç güne alıcaz demişler yazsmıştı,tüp bebekle hamile kalmıştı zaten,hayır anlamadığım şey bu kız az evvel haber veriyor bebeğimi kaybettim diye,bu dr lar dememkki bekletmişler bir müddet,hemen o zaman su bittiyse neden doğuma almadılarki,Ahh Allahım çok acı,sen nazlı kuluna sabırlar ver,ne diceğimi bilemiyorum,Allahım sen koru bebeklerimizi,bizlere bağışla,nazlıya güç kuvvet ver
beslenmeme çok dikkat ediyorum bol bol sebze ve sıvı tüketiyorum.. ama çok katı kıvamlı dışkım.. çok zor durumdayım...evet bezin iyi olup olmadıgına %80 bebegin cildi karar verecek
hemoroid düzelen bişe değil canım
ama kabız olmamaya calış sıvı gıdalar almalısın
benimde küçük hemoroidlerim oldu ama katı dışkılamadıkça agrısı sızısı olmuyo
activia yoğurt hergün 1 tane ye. çok etkili. barsaklarını düzenleyerek hemoroide cok iyi geliyor
fitili kullanmadasn önce bu yöntemleri bi dene bence
evet kesinlikle bende molfix aldım ama bebegin cildi karar verecek iyimi kötümü diye
canım peluş ya pardon, ben yanlış yazmışım polar diye
battaniyem bu
BABYFORWE;
hemoglobin kan düzeyini ölçmek için yapılır
kansızlık varmı yokmu diye
kan tahlil sonuc kagıdında HGB yazan yer hemoglabin ölçümü
normal degerler 11,5-15 arası
11,5 altındaysa kansızlık var demektir
canım kuru erik var ya bol bol ondan ye üstünede bir bardak sıcak su iç o iyi gelecekbeslenmeme çok dikkat ediyorum bol bol sebze ve sıvı tüketiyorum.. ama çok katı kıvamlı dışkım.. çok zor durumdayım...
beslenmeme çok dikkat ediyorum bol bol sebze ve sıvı tüketiyorum.. ama çok katı kıvamlı dışkım.. çok zor durumdayım...
sağol canım tavsiyelerinize uyacağım...canım kuru erik var ya bol bol ondan ye üstünede bir bardak sıcak su iç o iyi gelecek
aktivya alacağım eve giderken canım.. çok sağolun.. tek kaygım normal doğuma engel olması yada doğumdan sonra feci bir hale gelmesi...activa yoğurttan mutlaka ye hergün onu faydasını gören cok
birde ac karnına hergün bi tane elma ye oda cok yumusatıyor
büyük tuvaletini yapmadan hemen önce makat bölgene sabun yada kremde sürebilirsin
kefir içmeyi de dene aç karnına . probiyotik etkili olduğundan bağırsakları çalıştırıyor. birde hergün aynı saatte tuvalete çık gelmese bile. beni de bu kan ilaçları zorluyor ama tedbir almaya çalışıyorum.aktivya alacağım eve giderken canım.. çok sağolun.. tek kaygım normal doğuma engel olması yada doğumdan sonra feci bir hale gelmesi...
Kuru eriğin faydasını çok görüyorum, özellikle akşamdan bir bardak suda bekletip sabah aç karnına suyunu içip eriği yediğim günler çok rahatım, deneyebilirsin.beslenmeme çok dikkat ediyorum bol bol sebze ve sıvı tüketiyorum.. ama çok katı kıvamlı dışkım.. çok zor durumdayım...
Ben geçmiş sayfalarda resimli olarak anlattım nst yi baktım buldum 4181. Sayfaya bak orada açıklamışim.
Benim bebeğim dogum pozisyonundaydi ama geçen hafta kontrolde ters donmus dedi doktor inş tekrar doğum pozisyonu alır. Ne yapıcam bende bilmiyom temizlik yap diyen var Halı gırgırlayın diyen var hayırlısı olsun
bedenimizi her an ölecekmiş gibi temiz , evimizi her an misafir gelecekmiş gibi derli toplu tutmamız gerekiyor. arada bi salsakta hamileyken şu sıralar çok dikkat ediyorum neolur neolmaz diye. bi tek bacak tüylerim uzadı epilasyon yapmam lazımBirsürü işim var..camasır asıcam.. Camasır atıcam makınaya..ev ölece duryo.. Evi temizlicem.. Markete gidicem.. Yürüyüş olur hem.. Yemek yapıcam..
Hadi size doyum olmuyo.. Banada kolay helsin.. Kendinize cok iyi bakın..
Sırtıma bi agrı girdi şimdi iş yapıcamya vucudum yol yapıyo kendine.. Otur merve dötünün üstüne ya diyo.. Ama olmaz.. Son zamanlar dikkat etmemiz heran herdakkika hazırlıklı olmak lazım..
Ben iki kere girdim kontroller 2 haftada bir olunca her kontrolde nst ye de girdim. Karnını açıp uzanıyorsun karnına iki tane aparat koyuyorlar dursun diye de lastiklerle tutturuyorlar bebeğin kalp atışı hareketi sancı sıklığı falan ölçülüyor 15 dk falan sürüyor aparatları bağlı olduğu makineden aynı anda sonuç kağıda yavaş yavaş döküm halinde çıkıyor. Bitince kağıdı koparıp veriyorlar hemen bitti. Hiçbir zorluğu yok sadece dakikalarca yatmak sıkıntı veriyo biraz onun disinda birsey hissetmiyorsun taktikleri aparatları içerde sesleri makineye ulaştırmak için sadece.
Birkaç resim ekledim bak böyle
Eki Görüntüle 1322381 Eki Görüntüle 1322382 Eki Görüntüle 1322383
Ahhh ahhhh aynı bende de.. bende kullanmıyorum bişey. Onun yerine kabiz olmamaya bakıyorum.Kızlar çok feci hemoroid oldum ... Hüngür hüngür ağlamak istiyorum.. Doğumdan sonra düzelir mi acaba yada biraz daha iyi bir duruma gelir mi.. O kadar acıyor ki sanki kıçıma kamyon çarpmışbir fitil var ama doktor çok gerekmedikçe kullanma dedi.. kullansam bebeğe zarar gelecek diye ödüm patlıyor kullanmasam bu durum iyice ilerleyecek.. Bilmiyorum...
bedenimizi her an ölecekmiş gibi temiz , evimizi her an misafir gelecekmiş gibi derli toplu tutmamız gerekiyor. arada bi salsakta hamileyken şu sıralar çok dikkat ediyorum neolur neolmaz diye. bi tek bacak tüylerim uzadı epilasyon yapmam lazımnası eriniyorum
Allah yardımcın olsungün boyu kasılıyor canm benim yataktan kalkmak eziyet oldu
Bugün doktordan geldik 32 haftalık 2,058 olmuşuz çok şükür iyi dedi doktorum 23 Ocak son doğum tarihi 13 Ocak gibi alırız dedi doktorum hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah
cnm ben bi kısmı süsü bebek için şekeri kızılayda moda düğmede yaptırdım bi kısmıda ulus suluhanda suluhan inanılmaz ucuz kesinlikle direk oraya gşt ben acele ettim aldım kızılaydan ama daha sonra suluhandan aldım bi kaç eksiği inanılmaz uyguna yaptırdım şöyle diyim kızılayda magnetli lavanta kesesi tanesi 3 liraydı sulanda aynısını 1 lira verdim muakkak git derimHerkese selam. Ben cok giremiyorum. Okuyabildigim kDariyla bir arkadasimiz bebegini kaybetmis. Basi sagolsun. Hemoroidden bahsedilmis. Bende de cok kotu. Kabizlik yok ama canim cok yaniyor. Z.yagi surmek iyi gelebiliyormus.
Bebek hareketleri bu haftalarda azalirmis buyudugu icin.
Cumartesi bebek sekeri, sabunu ve oda susu almaya gidecegim. Ankarada verebileceginiz adres var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?