2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada dun pjama takımımı ve terligimide aldım dun yazcktm nazli arkadasmizi okıyunca cnm sıkılmştı . Sırada bebk bnyo ihtiyaçlrmz var off

Anneler merhaba tekrar. Doktora gttım bugun, daha yenı gırdım kk ya.. Biraz moralim bozuk. Cnku bebiş biraz acele edıyormus sanırım. Normalde 10 ocakta girecektim doguma, ama Nazıfe hn yılbasından once gelebilir dıyor.. Eger sabreder de beklerse en gec 7 ocakta gırıcem doguma, ama sabretmezse yılbasında yada bı kac gun once gelecek kızımm. Kilosu 2200 olmus.. Boyu da 49 cm miş. Benm aldıgım kilo toplamda 5 kilo.. Asırı hareket ve yorgunluktan olabılır dedı. Bi kaç kez demiştim çatı kemiklerim agrıyo diye hatırlayan varmı bılmıyorum ama, meger ondanmış. Bebiş yola girmiş.. Ne düşünücegimi şaşırdım..

iyi akşmlr cnm ya çatı agrısı dednde bndede iki gundur basladı bu agrı acaba bnmkidemi dogum kanalına grdiki bundnmi oluyr bu agrı ya. Bu arada bnde bazen çok yoruyrm kndimi ayy panikledim bi an bn bndan snra en iyisi dnlnym iş fln yapmym Allh kırusun erkn merkn gelmesn bebişim inş zamanında gelir bebişler ya. Sennki nnorml dogummu

İnşallah zamanında sağlıkla gelir canım Sıkma Canını Hayırlısı Allahtan herşey olacağına varır.

Canm bende bıde bı bucuk yasında kuzucuk var ekstra onunda yorgunlugu var bende. Ama kendını yorma fazla tabıkı. Ben bacaklarımı acamaz hale gelıyorum sankı normal dogum yapıyormusum gıbı.. Ayrıca sezaryen oluyorum ben maalesef.

kızlar merhaba ..
Nazlının haberini az önce gördüm çok üzüldüm.Allahım kimseye böyle acı yaşatmasın.
Facete açtığı konuya
" Kizlar dun evladi olan anneydim bugün evladı ölen bir anneyim yavrumu kaybettim " yazmış daha ne denir ki...

Bende çöktüm resmen okuyunca en son yazdığında hastanedeydi suyu bitmişti ama henüz doktorlar almamıştı özellikle aynı konuyu kontrol ediyodum gelip bişey yazdımı diye ama bugün o yazısını okudum.Acısını çok iyi anlıyorum insan çıldırır ya birde tüp bebek miş.Dahada bi yıkılmıştır kimbilir ne zorluklarla sahip oldular ona.Allahım en kısa zamanda ona tekrar bebek mutluluğunu yaşat.
Anneliğin ne demek olduğunu evladın ne kadar kıymetli olduğunu sanırım hamileyken ve anne olmak üzereyken daha iyi anlıyorsun.Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguyu.
Daha ben hamile kalmadan bi tanıdığımız uzun zaman çocuğu olmamış tam tüp bebek yapmaya başlayacaklardı ki hamile kaldığını öğrendi ama maalesef doğar doğmaz oda kaybetti bebeğini ne acı bişey
Şuanda bi tanıdığımızın bi oğlu var 2.ye hamile aşşağı yukarı bebek 5 aylık ve down sendromuymuş.bir kaç doktora göstermişler sonucu sonuç aynı sanırım sıvı almışlar Almanyaya gönderilmiş sonuç bekleniyomuş.Neden şimdi ortaya çıktı onuda bilmiyorum ama çok acı.2 li test zamanında çok düşünmüştüm başıma böyle birşey gelirse naparım diye.
Ayy Allahım çok zor yaa kimseye yaşatmasın
hiççç keyfim yokkk aldıklarımı ve annemin aldıklarını paylaşıcaktım ama çok gereksiz gibi geliyo bana şuanda.Hayatın bazı gerçekleri varken sevincimi paylaşmak ayyy ne bilim işte anladınız siz onu
Yarın doktora gidicem bakalım biz ne durumdayız benim doktorum yine bana suyun az dicekmi ama bu sefer gırtlağına yapışırım onun

İnşallah zamanında sağlıkla gelir canım Sıkma Canını Hayırlısı Allahtan herşey olacağına varır.

Tabıkı oylede bebek zaten zayıf gıbı sıkıntı olursa dıyorum. Bi hafta bıle farkedıyo dıyolar.allahım saglıklı sıhhatlı dogsunda. Baska hcbise ıstemıyorum.c

canım sen ve bebeğin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ister sezeryan ister normal...
Âmin canım hepimiz inş :)

Canım sezaryan sonrası da aynı durum daha fazla yaşanıyor. Aynı dertten muzdarip olarak gliserin fitillerimi doğum sonrası için hazırladım. Onun dışında hemoroid burada normal doğuma engel değil. Zorlanma olacaksa da sezaryanda da doğum sonrasında oluyor. Her şey bittikten sonra hemoroidi tedavi ettirmek Şart. Ben de şimdiden doğum sonrası fitil aldım. Doktorunu arayıp sor. Su iç hareke TRT activia ye oraya Zeytinyağı sür ama bunlar bana artık sökmüyor mesela... Ini sana yardımı olur. Bebeğine bi zarar-ı olmaz doktor verdiyse korkma :)

Güüüünaydıııınnnnnnn hanımlarr
Ya bu nts ne kızlar nstyi biliyorum ama ntsyi bilmiyorumm
Canım nst stres test doğru olan diğeri karışmış harfler :))

İnşallah canım...kısmet olursa...
Nazlıya çok çok üzüldüm....neden böyle bişey oldu
Rabbim üzmesin ben Dr çok üzüldüm gece rüyalarıma girdi ama pozitif düşün sen sağlıkla Bebeğini kucağına alacaksın inş :)

Tabıkı oylede bebek zaten zayıf gıbı sıkıntı olursa dıyorum. Bi hafta bıle farkedıyo dıyolar.allahım saglıklı sıhhatlı dogsunda. Baska hcbise ıstemıyorum.c
Ultrasona çok inanmıyorum canım ben kızımda 2800 dedi bana doktor son günümdü kızım 3550 Doğdu çok oynamalar oluyor içini ferah tut ki dahada sorunlar Olmasın hamilelikteki streste etkilemesin bebişi

hakkında hayırlısı canm inş
hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş

hayırlısı olsun canim o kuzucuktan bi tanede bnde var uç yaşinda . İnş zamaninda gelir bebegn iyi duşunelim iyi olsun

Ben facede üye olmadığım için göremiyorum ama çok çok üzüldüm bir kızım var şimdi birde oğlum ıluvak nasip olursa Rabbim acılarını göstermesin isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın inşallah umarım kısa zamanda bebek heyecanıyla tekrar yüzü Gülsün.sende kontrolünde çok güzel haberlerle gel inşallah...

kızlar 38. haftada doğum yapınca kalan iki hafta doğum sonrası izne ekleniyor mu yoksa yanıyor mu bilen varmı? yada nerden öğrenebilirim.
6111 sayılı torba yasayla doğum ve süt izni kullanımında yapılan değişiklikle,erken doğum olursa izin yanmıyor,sonrasına ekleniyor.. Doğum raporunu çalıştığın kuruma vermen yeterli..

Benimde sislik çok oluyor aksamlari eşim masaj yapıyor sabaha hafifledi olarak uyanıyorum tartıda bile fark ediyor hatta birde tuzlu yeme şişlik yapıyor
kilosu boyu çok güzel maşallah allah yardımcın olsun herşeyin hayırlısı

6111 sayılı torba yasayla doğum ve süt izni kullanımında yapılan değişiklikle,erken doğum olursa izin yanmıyor,sonrasına ekleniyor.. Doğum raporunu çalıştığın kuruma vermen yeterli..
Bugün doktordan geldik 32 haftalık 2,058 olmuşuz çok şükür iyi dedi doktorum 23 Ocak son doğum tarihi 13 Ocak gibi alırız dedi doktorum hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah
bende haftaya salı gidicem kontrole 31+1de 1800gr demişti bakalım ne oldu çok merak ediyorum benimde doğum 23 ocak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Sagolun kızlar.. Ezan okunuyor.. Allahım hepimize saglıklı sıhhatlı dogumlar,, hayırlı, vatana anasına babasına sadık evlatlar nasıp etsin inşallah.. Bebek isteyenlere de allahım tez zamanda yasatsın bu essız duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…