Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yasadığın duruma, haklısın stres bizim için çok tehlikeli, sende iyiki çalışabilir raporunu bozmuşsun, hiçbişey evlatlarımızdan önemli değil. Şimdi güzelce dinlen ve zamanı gelince evladını sağlıkla kucağına al inşallah.Kızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...
Cok Sağol canim hepimiz cok dikkatli olmaliyiz hicbiseyi kafaya takmayalim kizlarÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yasadığın duruma, haklısın stres bizim için çok tehlikeli, sende iyiki çalışabilir raporunu bozmuşsun, hiçbişey evlatlarımızdan önemli değil. Şimdi güzelce dinlen ve zamanı gelince evladını sağlıkla kucağına al inşallah.
çok geçmiş olsunKızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...
Kızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...
Ben de okulda yaşadığım stres yüzünden 32. haftada izne ayrıldım canım, inan iznim başladığından beri ağrım sızım olmuyor, çalışmak hele ki öğretmenlik gibi stresli bir iş hamileyken çok zor.Kızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...
Benim de terliğim eksik, nasıl bir şey alsam bilemedim, süslü olanlardan almıcam onu biliyorum sadece...herkes iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor?
ben aşırı duygusalım bu ara hep ağlıyorum
temizlik olarak yıkamalarım bitti, çantaya koymak kaldı, kendime hastane terliği almadım
bugün baktım 60 lira diyodu biraz pahalı geldi, sizler naptınız aldınız ı terlik???
cnm ben bi kısmı süsü bebek için şekeri kızılayda moda düğmede yaptırdım bi kısmıda ulus suluhanda suluhan inanılmaz ucuz kesinlikle direk oraya gşt ben acele ettim aldım kızılaydan ama daha sonra suluhandan aldım bi kaç eksiği inanılmaz uyguna yaptırdım şöyle diyim kızılayda magnetli lavanta kesesi tanesi 3 liraydı sulanda aynısını 1 lira verdim muakkak git derim
çok geçmiş olsunhem ruhunu hem bedenini dinlendirmeye bak. ben geçen hafta ayrıldım izne, iyi ki ayrılmışım. hiç gerek yok zorlamaya. rahat rahat hazırlıklarını tamamlar, evinde oturursun ne güzel
çok geçmiş olsun canm dr en iyisini yapmış
bu saatten sonra hergün çalışmak çok zor
haftadaa 2 gün dışarı çıkıyorum formasyon ve staj dolayısıyla bitmiş bir halde eve geliyorumbenim de son 2 haftam inş
Sagolun kızlar desteginiz icin kac gündür icimde bi sıkıntı vardı demekki bunlar basıma gelecekmiş allah daha beterinden korusun hepimiziBen de okulda yaşadığım stres yüzünden 32. haftada izne ayrıldım canım, inan iznim başladığından beri ağrım sızım olmuyor, çalışmak hele ki öğretmenlik gibi stresli bir iş hamileyken çok zor.
Benim de terliğim eksik, nasıl bir şey alsam bilemedim, süslü olanlardan almıcam onu biliyorum sadece...
Ben de bakayim o zaman sagol canim.Ben twiggy'den krem rengi kendinden cok cok hafif simli bi terlik aldim cnm. Oyle ki başka zmn da giyebilcem
benimde öyle cnm,hele dün sağdan karnıma şiddetli bir ağrı girdi,o kdr korktumki dedim tmm bişeyler oluyor bana,oturdum dinlendim 2 saatte geçti,bugunde yine kasıklarda ağrılar,bir anormallikler,vajinada baskı,sanırım az kaldı diye bunlar oluyor,zaten dünden dolayı moral bozukluğuda var hepimizde hepten evhamlı olduk yaakızlar ya az önce mahvoldum ya neden böyle oldu anlamıyorum azcık yürüdüm direk kasıklarıma ağrı girdi ağlaya ağlaya girdim eve şimdi dinleniyorum bişeyim yok ama inanılmaz ağrılarım başladı belim bacaklarım ve kasıklarım sizce normal mi ya
Ben de bakayim o zaman sagol canim.
Kızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...
CANINI SIKMA CANIM YA BAZEN KİMSE ANLAYIŞLI OLMUYOR NE ZAMAN ALMIŞTIN 32 HAFTA RAPORUNU EN AZINDAN 1 HAFTASINI DOĞUM SONRASINA ATMIŞ OLMALISINKızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?