2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar iyi aksamlar.. İşlerim bitti.. Yemegimide yaptım.. Camasırlar yıkanmıs onları asıp uzancam.. Kızcemle gezdik bugun market park. İyi oldu..

PINAR GULE GULE GIY BALIM

Herkese iyi aksamlar kizlar yaaa bana yardımcı olurmusunuz titresimli ev tipi ana kucağı almak istiyorum chicconun yada fisher price ama hic bir yerden bulamiyorum siz aldinizmi nereden ne onerirsiniz

Hayırlı akşamlar hanımlar, herkesler iyidir inşallah. Cuma günü kontrolüm var kısmetse, dr en fazla 37. haftanı doldurmanı bekleriz falan demişti, 9 gün kaldı 37'yi doldurmama. Test sonucumda çıkınca cuma günü kesin bir tarih belirleriz artık inşallah, çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah.

Kızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yasadığın duruma, haklısın stres bizim için çok tehlikeli, sende iyiki çalışabilir raporunu bozmuşsun, hiçbişey evlatlarımızdan önemli değil. Şimdi güzelce dinlen ve zamanı gelince evladını sağlıkla kucağına al inşallah.

Cok Sağol canim hepimiz cok dikkatli olmaliyiz hicbiseyi kafaya takmayalim kizlar

çok geçmiş olsun hem ruhunu hem bedenini dinlendirmeye bak. ben geçen hafta ayrıldım izne, iyi ki ayrılmışım. hiç gerek yok zorlamaya. rahat rahat hazırlıklarını tamamlar, evinde oturursun ne güzel

çok geçmiş olsun canm dr en iyisini yapmış
bu saatten sonra hergün çalışmak çok zor
haftadaa 2 gün dışarı çıkıyorum formasyon ve staj dolayısıyla bitmiş bir halde eve geliyorum benim de son 2 haftam inş

Ben de okulda yaşadığım stres yüzünden 32. haftada izne ayrıldım canım, inan iznim başladığından beri ağrım sızım olmuyor, çalışmak hele ki öğretmenlik gibi stresli bir iş hamileyken çok zor.

herkes iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor?

ben aşırı duygusalım bu ara hep ağlıyorum

temizlik olarak yıkamalarım bitti, çantaya koymak kaldı, kendime hastane terliği almadım

bugün baktım 60 lira diyodu biraz pahalı geldi, sizler naptınız aldınız ı terlik???

Benim de terliğim eksik, nasıl bir şey alsam bilemedim, süslü olanlardan almıcam onu biliyorum sadece...

[

Tesekkur ederim. Evet erdogan ve moda dugme pahaliymis. Suluhana bakayim bide cikrikcilar yokusunda bi yer vardi karnim agrimazsa oraya bakayim. Hem sabun hem cikolaya slayim 40 ar tane diyorum.

E="Bdsayar, post: 38112976, member: 571623"]cnm ben bi kısmı süsü bebek için şekeri kızılayda moda düğmede yaptırdım bi kısmıda ulus suluhanda suluhan inanılmaz ucuz kesinlikle direk oraya gşt ben acele ettim aldım kızılaydan ama daha sonra suluhandan aldım bi kaç eksiği inanılmaz uyguna yaptırdım şöyle diyim kızılayda magnetli lavanta kesesi tanesi 3 liraydı sulanda aynısını 1 lira verdim muakkak git derim[/QUOTE]

Tese

çok geçmiş olsun hem ruhunu hem bedenini dinlendirmeye bak. ben geçen hafta ayrıldım izne, iyi ki ayrılmışım. hiç gerek yok zorlamaya. rahat rahat hazırlıklarını tamamlar, evinde oturursun ne güzel
Sagolun kızlar desteginiz icin kac gündür icimde bi sıkıntı vardı demekki bunlar basıma gelecekmiş allah daha beterinden korusun hepimizi

kızlar ya az önce mahvoldum ya neden böyle oldu anlamıyorum azcık yürüdüm direk kasıklarıma ağrı girdi ağlaya ağlaya girdim eve şimdi dinleniyorum bişeyim yok ama inanılmaz ağrılarım başladı belim bacaklarım ve kasıklarım sizce normal mi ya

benimde öyle cnm,hele dün sağdan karnıma şiddetli bir ağrı girdi,o kdr korktumki dedim tmm bişeyler oluyor bana,oturdum dinlendim 2 saatte geçti,bugunde yine kasıklarda ağrılar,bir anormallikler,vajinada baskı,sanırım az kaldı diye bunlar oluyor,zaten dünden dolayı moral bozukluğuda var hepimizde hepten evhamlı olduk yaa

benimde aklıma takılıyor yatak yanı beşik alsak mı diye kararsızım fiyatları da 400 civarı sanırım daha masraf yapmak istemiyorum ama karar veremedim
200 falan olsaydı neyse

CANINI SIKMA CANIM YA BAZEN KİMSE ANLAYIŞLI OLMUYOR NE ZAMAN ALMIŞTIN 32 HAFTA RAPORUNU EN AZINDAN 1 HAFTASINI DOĞUM SONRASINA ATMIŞ OLMALISIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…