Ben de bakayim o zaman sagol canim.
Bunu aldik annemle canimBen de bakayim o zaman sagol canim.
Guzelmis canim gule gule giy...Bunu aldik annemle canim
@eflalim ilk basta internetim yoktu 2ay duzenli bakamadim. Ailevi problemler yasandi epey. Bebegime annesi babasindan gelmeyen zarar diger yakinlarindan geldi maalesef. Sonra esimin tayini cikti ayri kalmak zorundaydik. Tek basima yasamak bir kenara bebekle nasil altindan kalkacagim derken araba kullanmayi ogrendim. İslerimi kendim gormeyi de. Ama hala ultrasonla bebegime bakarken esimi ariyorum. Onun sesini telefondan dinletiyorum. Naz yapmayi birak tezcanli olmak zorundayim cunku aile yaninda siginti gibi hissediyorum. Yani cok mutluyken bebegimi maalesef kotu etkiledim istemeden. Kayinvalidemden hayir yoktu geldi duzenimi de bozdu sinirimi de gitti. annemlerleyim simdi. Alisverislerimi tek ya da internetten yaptim hep. İlk cocuk hayalim boyle degildi hatta sirf bunun icin de 3 yil ertelemistim cocuk fikrini. Ama nasip. Simdi ise kizimla yasamak cok ozel. Hepsine alistim. Guclendim. Sanki bir tek ikimiz etrafinda donuyor dunya bebegim tersti. Cok zorlaniyordum ama raporumu da uzatmam gerekiyordu. Simdi cok sukur donmus insallah bir daha degismez. Doktorum erken gelecegini soyledi. 37. Haftada hazir ol dedi. Bakalim artik. Yarin sabah gidiyorum tekrar doktora. Saglikla gelsin bebislerimiz insallah. Sen ve bebisin nasilsiniz? Her sey yolunda mi?epey oldu canım neler oldu bebeğin nasıl şimdi
Sağol canim raporu daha bu pazartesi almistim 3 gun calisabildimCANINI SIKMA CANIM YA BAZEN KİMSE ANLAYIŞLI OLMUYOR NE ZAMAN ALMIŞTIN 32 HAFTA RAPORUNU EN AZINDAN 1 HAFTASINI DOĞUM SONRASINA ATMIŞ OLMALISIN
bendede çok oluyo o cnm o yüzden dışarı çıkmamaya gayret gösteriyorum yolda sokakta kalmıyayım diyekızlar ya az önce mahvoldum ya neden böyle oldu anlamıyorum azcık yürüdüm direk kasıklarıma ağrı girdi ağlaya ağlaya girdim eve şimdi dinleniyorum bişeyim yok ama inanılmaz ağrılarım başladı belim bacaklarım ve kasıklarım sizce normal mi ya
Canim benim de tersti. Cok zorlaniyordum iste ve evde. Hatta doktor erken dogum riskin var ayakta durma donemzse sezeryan dedi. Usteljk fotograf da alinmiyordu dogru duzgun tersken. Moralim bozulmustu. Sonra gecen hafta gittim duzelmisti. İnsallah tekrar donmez de boyle kalir. Sen de bekle. Yat ayaklarini uzat dinlen bol bol. Nst yi de duydugum kadariyla iki bant yapistiriliyor vucuduna. Parmaginda da bir mandal oluyor. Tekme attikca mandala basiyorsun. Ve gidisat normal mi ona bakiliyor. Bugun sordum ayni soruyu bana boyle anlattilar ☺Tecrübeli analar bişey soracam
benim cimcime daha dönmedi kafası
Sizinkilerden de dönmeye olmuş muydu yada kaça kadar döndüler?
Doktorum 37ye kadar dönmesi lazım dedi 10 aralıkta ilk nst me bağlayacak o nasıl bişey tam olarak? yani karnıma bişey mi koyacak
sırf o çatı muaynesi yüzünden sezeryan istiycem zağten ben vajinusmus hastasıydım hala atamadım üzerimden birde üzerine o sitresi kaldıramam zaten kist ameliyatı olmuştum bikini bölgem sezeryan gibi kesik zağtenKızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...
Benimde su anda bel agrim ayagima vuruyorkızlar ya az önce mahvoldum ya neden böyle oldu anlamıyorum azcık yürüdüm direk kasıklarıma ağrı girdi ağlaya ağlaya girdim eve şimdi dinleniyorum bişeyim yok ama inanılmaz ağrılarım başladı belim bacaklarım ve kasıklarım sizce normal mi ya
Bende komsumdan alacagik su yonca besiklerdenbenimde aklıma takılıyor yatak yanı beşik alsak mı diye kararsızım fiyatları da 400 civarı sanırım daha masraf yapmak istemiyorum ama karar veremedim
200 falan olsaydı neyse
Bende vajinusmusumsırf o çatı muaynesi yüzünden sezeryan istiycem zağten ben vajinusmus hastasıydım hala atamadım üzerimden birde üzerine o sitresi kaldıramam zaten kist ameliyatı olmuştum bikini bölgem sezeryan gibi kesik zağten
bende almadım bende süslü istemiyorum galiba doktor terliği alıcam cnmBenim de terliğim eksik, nasıl bir şey alsam bilemedim, süslü olanlardan almıcam onu biliyorum sadece...
nasıl normal doğummuş cnm arkadaşım normal doğum yapacaktı doktoru dedi sen vajinusmus hastasısın normal doğurman zor dedi doğum esnasında çok sıkıntı çıkarırsın dedi ne bileyimBende vajinusmusum
Ama tanidik bir doktor tedavisi normal doğum dedi
Normal istiyorum ama bakalim hayirlisi
Cikra israrci degilim
aglatack kadar olan bi agrı norml degil cnm bi hastaneye gt istersen .kızlar ya az önce mahvoldum ya neden böyle oldu anlamıyorum azcık yürüdüm direk kasıklarıma ağrı girdi ağlaya ağlaya girdim eve şimdi dinleniyorum bişeyim yok ama inanılmaz ağrılarım başladı belim bacaklarım ve kasıklarım sizce normal mi ya
babyforve sen oda ypmştn ynlş hatırlamyrsa bebegine. Beşiginde mobilyaydi degilmi . Odadan odaya tasınmayanlardan. Hadi yatak odana koydun buyuyene kdr ama oturma odasında ne ypcn gunduzleri . Bnce şart bi beşikbenimde aklıma takılıyor yatak yanı beşik alsak mı diye kararsızım fiyatları da 400 civarı sanırım daha masraf yapmak istemiyorum ama karar veremedim
200 falan olsaydı neyse
maşallah bebişine canım kv ciğin eli boş gelmiş ama bi yerden başlamş şeytanın bacağını kırmış deseneBugün konrtolumuz vardi
Kizim 1600 gr olmuş
Gelişimi güzel dedi doktorun
Yuzumu solgun gördü kan tahlili yaptı.
Degerlerim normal cikti
10 gün sonra kontrole gittiğimde ayrintili ultrasona gorunecegim
Doğum tarihim 3 ocak- 3 subat arasindaymis
Kaynanamla daha sonra lcw ye gittik
2 tane citcitli badi, 1 tane penye taytli takim aldi.
Teşekkürler valla iyi oldu buevet bezin iyi olup olmadıgına %80 bebegin cildi karar verecek
hemoroid düzelen bişe değil canım
ama kabız olmamaya calış sıvı gıdalar almalısın
benimde küçük hemoroidlerim oldu ama katı dışkılamadıkça agrısı sızısı olmuyo
activia yoğurt hergün 1 tane ye. çok etkili. barsaklarını düzenleyerek hemoroide cok iyi geliyor
fitili kullanmadasn önce bu yöntemleri bi dene bence
evet kesinlikle bende molfix aldım ama bebegin cildi karar verecek iyimi kötümü diye
canım peluş ya pardon, ben yanlış yazmışım polar diye
battaniyem bu
BABYFORWE;
hemoglobin kan düzeyini ölçmek için yapılır
kansızlık varmı yokmu diye
kan tahlil sonuc kagıdında HGB yazan yer hemoglabin ölçümü
normal degerler 11,5-15 arası
11,5 altındaysa kansızlık var demektir
İnşallah canım sağlıklı ya olsun tabii olmadı doğunca sütüm yarar yetişiriz normal kilomuzaÖyle tabi canım önemli olan sağlıklı olmaları zaten:)
sağol canım, kolonya içinde sağol aldırıcam gıda boyası
bilemiyorum canımkv gil yardımcı olur bana ama oğlum artık yanımdan ayrılmak istemez sanırım kardeşi olunca
maşaallah bebeğine , kilo konusunda ölçüm net olmuyor ya canım daha fazla olabilir
oyy korkutmuş sizi ama iyiymiş hamdolsun
doğru demiş canım zencefil tavsiye edilmiyor gebelikte
canım ablamın faceden yazdım 1,75 dedi bana
yüksek seslere tepki verir ama korkma bir şey olmaz canım
geçmiş olsun kuzuna
canım güldürdün beni:)
bende oğlumda kıyamadım bir güzel çatladım, gerçi bir sürü yağ sürmüştüm ama çatlayana fayda etmiyor bence
sağlıkla doğsun inşaallah
utanma canım koy ne olacak tıkış tıkış hem kırışıyor hem aradığını zor buluyorsun
kilo konusuda herkesde aynı değil benim göbek gitmedi neyse amin diyorum
o kız annesinden ben de istiyorum benim annem niye öyle değil ki
canım 38 den önce yaptırmayın
düşüncelilermiş ama bu halde de olmaz yatılı gerçekten, hatırladım kaynım gelecek diyordun gelmiş demek
canım o kadarcık kafeinden bir şey olmaz, baş ağrısı çok fena olur normal ağrı gibi olmuyormuş o ağrı, canım ben spinal oldum sezaryanı, birde eşin dr du sanırım o daha iyi bilir tabi ama her epidural olanda ağrı olmuyor, birde sen normal doğumda istiyorsun sanırım bencede epidural alma zaten 4 cm açılmadan sonra veriyorlar, normalken doğum epiduralle yapay hale geliyor bence
motive edici sözlerin için sağol canım
aaa eli boş mu geldi ne diye gelmiş o zaman!! Hayret bir şey haklısın sinir olmakta canım
kullandım
çok güzel olmuş canım
yok erken doğum olmaz korkma canım
canım ben spinal oldum hemen bacaklarda ki uyuşma geçmediği için sonda duruyor bacakları hissetmeye başlayınca sonda çıkarılıyor zaten kalkıp ilk yürüyüşünü yapıyorsun o arada wc ye de gidiyorsun yani bir gün durmuyor sonda, ameliyat önlüğü ile kalmadım zaten üstünde bir şey olmuyor ki sadece örtü oluyor odana geçince üstünü giydiriyorlar ben geceliğimi giydim başımı örttüm, spinali tavsiye ederim canım eğer normal olmazsa ki inşaallah normal olur, en azından bebeğini doğar doğmaz görüp kokluyorsun
Canım şimdi tarihin belli mi senin? Sende sezaryan olmak için çok sebep var canım riske atmaya hiç gerek yok, benim lafım keyfi olunmasına biliyorsun zaten, sağlılkla gelsin kuzucuğun:)
aminnn diyorum:)
ya bu anenanne niye bizde yok neden benim annem bu kadar soğuk
bende aynıyım canım
tuzu tamamen kes canım önemli ödem olması kontrol et
ellerine sağlık canım
canım molfix niye kötü olsun adı çıkmış primanın ben hep molfix kullandım oğlumda hiç şikayetim olmadı
epey oldu canım neler oldu bebeğin nasıl şimdi
sağol canım hormonlar işte sapıttım iyice:) kv me güvenim tam Allah sağlık versin ona bakar bana bebek gibi oğlumada bakar, kendi anneme üzülüyorum herkes yazıyor annem şöyle böyle benim annem çok ilgisiz
maşaallah kuzuna, tarihinizde belli olmuş ne güzel, enfeksiyon olmamasına sevindim canım bende korkuttun seni
ayyyy sen var ya bence doğumdan sonra bebeğin büyüyünce doğum organizatörlüğü yap çok ciddiyim şahane yaparsın bu işi:) merakla bekliyorum
canım sağlıklı ya kuzun büyür inşaallah
ayy canım zordur ne desem bilemiyorum kuşburnu iyi geliyor ama gebelikte kullanımı nasıl bilemiyorum, eşim de aynı durumda kv kaynattı hoşaf gibi onu içiyor şimdi her gün ya da çayını içiceksin sor bir
maşaallah bebeğine amin
doğru demiş canım bende öyle biliyorum, hatta bence kesin doğru benim ilk oğlum öyle çok hıçkırmazdı kilosu az doğdu şimdi bu paşa çok hıçkırıyor her gün ve kilosu maşaallah iyi
sağol güzel anne cvbın için bnde dinleniyorum şimdibenimde öyle cnm,hele dün sağdan karnıma şiddetli bir ağrı girdi,o kdr korktumki dedim tmm bişeyler oluyor bana,oturdum dinlendim 2 saatte geçti,bugunde yine kasıklarda ağrılar,bir anormallikler,vajinada baskı,sanırım az kaldı diye bunlar oluyor,zaten dünden dolayı moral bozukluğuda var hepimizde hepten evhamlı olduk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?