2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
epey oldu canım neler oldu bebeğin nasıl şimdi
@eflalim ilk basta internetim yoktu 2ay duzenli bakamadim. Ailevi problemler yasandi epey. Bebegime annesi babasindan gelmeyen zarar diger yakinlarindan geldi maalesef. Sonra esimin tayini cikti ayri kalmak zorundaydik. Tek basima yasamak bir kenara bebekle nasil altindan kalkacagim derken araba kullanmayi ogrendim. İslerimi kendim gormeyi de. Ama hala ultrasonla bebegime bakarken esimi ariyorum. Onun sesini telefondan dinletiyorum. Naz yapmayi birak tezcanli olmak zorundayim cunku aile yaninda siginti gibi hissediyorum. Yani cok mutluyken bebegimi maalesef kotu etkiledim istemeden. Kayinvalidemden hayir yoktu geldi duzenimi de bozdu sinirimi de gitti. annemlerleyim simdi. Alisverislerimi tek ya da internetten yaptim hep. İlk cocuk hayalim boyle degildi hatta sirf bunun icin de 3 yil ertelemistim cocuk fikrini. Ama nasip. Simdi ise kizimla yasamak cok ozel. Hepsine alistim. Guclendim. Sanki bir tek ikimiz etrafinda donuyor dunya bebegim tersti. Cok zorlaniyordum ama raporumu da uzatmam gerekiyordu. Simdi cok sukur donmus insallah bir daha degismez. Doktorum erken gelecegini soyledi. 37. Haftada hazir ol dedi. Bakalim artik. Yarin sabah gidiyorum tekrar doktora. Saglikla gelsin bebislerimiz insallah. Sen ve bebisin nasilsiniz? Her sey yolunda mi?

Bugün konrtolumuz vardi
Kizim 1600 gr olmuş
Gelişimi güzel dedi doktorun
Yuzumu solgun gördü kan tahlili yaptı.
Degerlerim normal cikti
10 gün sonra kontrole gittiğimde ayrintili ultrasona gorunecegim
Doğum tarihim 3 ocak- 3 subat arasindaymis
Kaynanamla daha sonra lcw ye gittik
2 tane citcitli badi, 1 tane penye taytli takim aldi.

bendede çok oluyo o cnm o yüzden dışarı çıkmamaya gayret gösteriyorum yolda sokakta kalmıyayım diye

Canim benim de tersti. Cok zorlaniyordum iste ve evde. Hatta doktor erken dogum riskin var ayakta durma donemzse sezeryan dedi. Usteljk fotograf da alinmiyordu dogru duzgun tersken. Moralim bozulmustu. Sonra gecen hafta gittim duzelmisti. İnsallah tekrar donmez de boyle kalir. Sen de bekle. Yat ayaklarini uzat dinlen bol bol. Nst yi de duydugum kadariyla iki bant yapistiriliyor vucuduna. Parmaginda da bir mandal oluyor. Tekme attikca mandala basiyorsun. Ve gidisat normal mi ona bakiliyor. Bugun sordum ayni soruyu bana boyle anlattilar ☺

sırf o çatı muaynesi yüzünden sezeryan istiycem zağten ben vajinusmus hastasıydım hala atamadım üzerimden birde üzerine o sitresi kaldıramam zaten kist ameliyatı olmuştum bikini bölgem sezeryan gibi kesik zağten

Benimde su anda bel agrim ayagima vuruyor
Bugün kontrolde söyledim doktora kendini zorlamissin dedi
3kez daha olmuştu ve 3. De de zorlamistim kendimi
Bugünde ayni şekilde çok yoruldum insan agriyor

benimde aklıma takılıyor yatak yanı beşik alsak mı diye kararsızım fiyatları da 400 civarı sanırım daha masraf yapmak istemiyorum ama karar veremedim
200 falan olsaydı neyse
Bende komsumdan alacagik su yonca besiklerden
Yatagin yanina monte edilenlerden bende çok istiyorum ama pahali
Aslında mobilyaciya yaotirsak çok daha uygun olur

Bende vajinusmusum
Ama tanidik bir doktor tedavisi normal doğum dedi
Normal istiyorum ama bakalim hayirlisi
Cikra israrci degilim

Bende vajinusmusum
Ama tanidik bir doktor tedavisi normal doğum dedi
Normal istiyorum ama bakalim hayirlisi
Cikra israrci degilim
nasıl normal doğummuş cnm arkadaşım normal doğum yapacaktı doktoru dedi sen vajinusmus hastasısın normal doğurman zor dedi doğum esnasında çok sıkıntı çıkarırsın dedi ne bileyim

aglatack kadar olan bi agrı norml degil cnm bi hastaneye gt istersen .

benimde aklıma takılıyor yatak yanı beşik alsak mı diye kararsızım fiyatları da 400 civarı sanırım daha masraf yapmak istemiyorum ama karar veremedim
200 falan olsaydı neyse
babyforve sen oda ypmştn ynlş hatırlamyrsa bebegine. Beşiginde mobilyaydi degilmi . Odadan odaya tasınmayanlardan. Hadi yatak odana koydun buyuyene kdr ama oturma odasında ne ypcn gunduzleri . Bnce şart bi beşik

maşallah bebişine canım kv ciğin eli boş gelmiş ama bi yerden başlamş şeytanın bacağını kırmış desene
yarın bizimde randevumuz var bakalım ne durumdayız döndümü acaba kızım kilosu yerindemi yine bana geride derse

Teşekkürler valla iyi oldu bu

İnşallah canım sağlıklı ya olsun tabii olmadı doğunca sütüm yarar yetişiriz normal kilomuza

sağol güzel anne cvbın için bnde dinleniyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…