canım parasını verdiğimiz halde borçlu olacakmıyız onu soruyorum.simdi gebelik sonrasında emzirme derken sanırım2yıl tutamayız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugun 8+3 oldum.doktorum tahlil olarak sadece tokluk kan sekeri istedi.burdan bakiyorum rubella toksoplazma tsh karaciger enzimi tahlilleri yaptiranlar var. Ben de supheye dustum haliyle.acaba doktorumu mu degistirsem? Hic tahlil falan istememesi bana garip geldi
Ya kizlar ruyasinda bebegini, cinsiyetini goren var miiii? Ilk bebegim kesinlikle cinsiyet farketmez sagligi yerinde olsun yeter... ama uc gun arka arkaya kizimi gordum resmen ruyamda.. cok erken ama inanilmaz merak ediyorum, sizin de boyle bisey oldu mu hic??
Haa ğardon ya anlamadım yok tutmıcaz dıe bılıom parasını vercez eger parasını vermezsek borclu oluozz ozmn tutmamı gerekıo adetlıyken tutmayıp parasını vermıoz ama sonra tutuoz dımı..
Kizlar bugun 8+3 oldum.doktorum tahlil olarak sadece tokluk kan sekeri istedi.burdan bakiyorum rubella toksoplazma tsh karaciger enzimi tahlilleri yaptiranlar var. Ben de supheye dustum haliyle.acaba doktorumu mu degistirsem? Hic tahlil falan istememesi bana garip geldi
bende oğlum olmuş görmüştüm bana gülüyordu cnm eşimde yanımdaydı çok mutlu olmuştum
aynen canım sonuçta 3gun 5gün değil 30gün sanrıım aynı yol içinde ödeyebilecek durumda olanlar para vermiyor ama biz ödeyemeyiz
Hadi geçmiş olsun canım kurtuldun işte uzat ayaklarını dinlen birazKizlar ben geldim. Hafta sonu tasinma cok stressli ve yorgun gecti. Baya bi zorladim kendimi farkinda olmadan. Bugun vicudum resmen bitmis bir sekilde, bebiste eminim cok yorulmustur. Siz nasilsiniz? Bebisler nasil?
bende oğlum olmuş görmüştüm bana gülüyordu cnm eşimde yanımdaydı çok mutlu olmuştum
İğne ipliğide salladınız.... Ahahahah Allah iyiliğini versin....denedim hürriyetteki testi kız çıktı ama çok saçma bi çok şeyi daha yaşamadım ki salladım :) güvenilir değil pek
Gözün Aydın darısı bizim başımıza kısmette bende cumartesiyeGeldim kızlar bebeğim var kalbi atıyor çok şükür, vajinal baktı bebeği göremeyince, çok sevdim yeni doktorumu
Eki Görüntüle 1123465
Hadi geçmiş olsun canım kurtuldun işte uzat ayaklarını dinlen biraz
Kızlar ballı ılık sütümü içiyorum şimdi bebişime yarasın😊 her sabah yumurtamı da yiyorum.. Hiç yemediğim kadar sebze ve meyve tüketiyorum. İnşallah hepimiz güzel ve sağlıklı hamilelik geçiririz☺️
Kızlar ballı ılık sütümü içiyorum şimdi bebişime yarasın😊 her sabah yumurtamı da yiyorum.. Hiç yemediğim kadar sebze ve meyve tüketiyorum. İnşallah hepimiz güzel ve sağlıklı hamilelik geçiririz☺️
nazara geldim bugun midem bulandı durdu
arkadaslar duşjeli nerelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?