2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım parasını verdiğimiz halde borçlu olacakmıyız onu soruyorum.simdi gebelik sonrasında emzirme derken sanırım2yıl tutamayız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haa ğardon ya anlamadım yok tutmıcaz dıe bılıom parasını vercez eger parasını vermezsek borclu oluozz ozmn tutmamı gerekıo adetlıyken tutmayıp parasını vermıoz ama sonra tutuoz dımı..

doktordan doktora değişiyor benimki hic birsey istemedi canım.

bende oğlum olmuş görmüştüm bana gülüyordu cnm eşimde yanımdaydı çok mutlu olmuştum

Haa ğardon ya anlamadım yok tutmıcaz dıe bılıom parasını vercez eger parasını vermezsek borclu oluozz ozmn tutmamı gerekıo adetlıyken tutmayıp parasını vermıoz ama sonra tutuoz dımı..

aynen canım sonuçta 3gun 5gün değil 30gün sanrıım aynı yol içinde ödeyebilecek durumda olanlar para vermiyor ama biz ödeyemeyiz

benimki açlık istedi bugün verdim cnm doktordan doktora değişiyor yalnız 50 tl verdim oooh dedim :)

yani eğer dr una güvenmiyorsan en iyisi değiştirmeni tavsiye ederim,,, benim ilk doktorum , toksoplazma istedi, şimdi ki dr ise sadece evde kedi besliyor musun diye sordu,,, ilk dr um sadece folşk asit verdi, bu dr um 6 tane ilaç yazdı sadece 4 tanesini kullanıyorum,,,
benim dr umda bana B12 vitamini verdi ama ilaçda hamileler alamaz diye yazıyor, eşimle konuştum, oda dediki, eğer güvenmiyorsan değiştir, her sana yazdığı yada yaptırdığı testte böyle şüpheye düşmektense dedi,,,
yani demem oki şürekli güvenmediğin bir doktorla 32 hafta biraz zor geçer,,,,

Kızlar ballı ılık sütümü içiyorum şimdi bebişime yarasın😊 her sabah yumurtamı da yiyorum.. Hiç yemediğim kadar sebze ve meyve tüketiyorum. İnşallah hepimiz güzel ve sağlıklı hamilelik geçiririz☺️

maşallah iştahın açık olsun ..

nazara geldim bugun midem bulandı durdu

Sabah 7 de oğlum uyandırıyo, 9 da ancak ayağa kalkar hale geliyorum. Öğlen oluyo oğlumla uyuyasım geliyo. Akşam üstü 2 saat kadar sızıp kalıyorum. Nolcak bu uyku hali yaf! Sürekli bayık gözlerle bakıyorum etrafa!:26::26:

nazara geldim bugun midem bulandı durdu

İnanır mısın benim de bulantım oldu bugün bi ara. Nazar değdircez kendimize bulanmıyo diye diye:d

Bir kaç gündür yazamadım size. Ama fırsat buldukça okuyorum. Bugün kontrole gittim ben de ve bebeğimi gördüm çok şükür. Pazartesi kalp atışları için çağırdı doktorum. Hayırlısıyla onu da duyayım o zaman rahatlıcam Allahın izniyle. Bu arada tevhid okuyan hiç yok kızlar. Belki bilmeyen arkadaşlar vardır 70000 tevhid başladık bir kaç gün önce. Katılmak isteyenler katılabilir. Kaç tane okuduğunuzu bana msjla bildirmeniz yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…