2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar yarın ebeyle randevum var, alttan muayene ediyor ebe ve nst ye bağlıyor.En son 3 hafta önce ebeyle randevum vardı, alttan muayene oldugu için hiçç houma gitmiyor, şimdiden stresi sardı,doguma kadar her iki haftada olcakmış

Kızlar dün "bir kadın bir erkek 2 cocuk" adlı dizinin 23. bölümünü izledim, bayağı güldüm kadın doğuma gidiyor adam acayip gergin filan, bikaç hafta sonraki hallerimiz

ıyı aksamlar kızlar.hastaneden geldim moralım cok bozuk hanı kasıklarımda agrı vardıya o gecmdı ve sabah kahve bı leke geldı.saglık ocgna gttım kontrolum vardı zaten.doktoruma gonderdı benı oyalanma ddı.doktora gttım nstde sancı cıktı.sancı azaltıcı hap verdı.sora sancım dustu.heran sancın gelebılr dogurablrsn bellı olmaz ddı.sadece tuwalte kalkmak sartıyla yatıcam pazartsye kadar.o gune kadar beklerse bebegm tbı.dua edın bana zor bı gun gecırdım

gecmis olsun canim.dinlen bol bol

Canım rabbim yawrunu yawrularımızı sag salim dunyaya getirmeyi nasip etsin..
Hayırlısı artık.. Dört gözle haberini beklıyorum.. Senin 37. Haftada dogumun olmasının sebebi gebelk kolestazı mı yoksa baska sebeb mi..eger dogum olcaksa inş erkwnden görcn bebişni he...
Birde dr gitmeden önce kasıntı olmus ya sende süreklimi oluyodu yoksa ara aramı vuruyodu..dün gece rahattım.. Öle tatlı tatlı kasıntı vuruyo arada bi vucudumn bazı yerlerne

Canım cok geçmiş olsun.. Ssende artık stres yapmıcalsın.. Bebegin için hersey..
Dikkat et cok.. Dinlen wvde bol bol inş
Masallah bebişine.. İyi haberlerle gelmene sevindim canım.. Rabbim sag salim kucagına aldıgın haberlerininde suyursun inşallah

Kızlar 35. Haftamda doktor vajinal muayene yapıcak. Siz de yaptırcakmısınız?
Canım de gerek görürse ypar.. Vajınal muayene bnmde oldu.. Sadecw rahım agzına o uzun apartı dokunduruto inan ki hiç zor degil ... Rahım duvarı kalınlıgına bakmak için miş bu.. İncelme varmı yokmu diye..

canım bnce buunlerin tadını cıkar.. Bnde ilk kızımda bi türlü zaman giyo diyodum.. Bi an önce ckaada diyodum..dogduktan sonra biraz daha içerde kaldaymıs dersin diolardıda daha neşer diyodum.. Gercektn diyosun yanı.. Az daha dursaydın diye

bismillahirrahmanirrahim.. Allahım yatdımcın olsun canım.. Dinlen uzan dikkat et.. İnş zamanında olur dogumun.. Stres panik yapma

canım ıyı yapmıssın bosver herkes calısacak dıye bısey yok ıns hayırlı zamanda dogar bebısın uzme kendını
canım nst de kalp atısı ve sancı sıklıgına bakılıyor karına dopler takılıyor on bes dk suruyor tok olmak gerekıyor parmakta mandal falan yok :)
canım endıse etme bebısın zaten kocaman oldu hayırlı zamanda gelsın sen yat dınlen tuvalet harıcı kalkma esıne soyle eksıgın varsa tamamlasın

Amin canım inşaallah sağ salim kucağımıza alırız. Gebelik kolestznda Allah korusun 37, 38. haftalarda bebek ciddi risk altında oluyormuş, drda cumartesi günü en fazla 37. haftanı doldurmanı bekleriz demişti, cuma günü ne diyicek bilmiyorum ama ben riske atmak istemiyorum, normal doğum olmasa bile sezeryan talep edicm yeterki sağlıkla kucağıma alayım inşallah. Kaşıntıya gelince, sürekli değil, mesela 2 gün çok oluyor, sonra bir kaç gün geçiyor, sonra bidaha ama çok az kaşıntı oluyor, yani günü gününe uymuyor bu kaşıntının.

gözün aydın canım maşallah bebişine

evet ya pahalı geliyor bana da napcam bilmiyorum

babyforve sen oda ypmştn ynlş hatırlamyrsa bebegine. Beşiginde mobilyaydi degilmi . Odadan odaya tasınmayanlardan. Hadi yatak odana koydun buyuyene kdr ama oturma odasında ne ypcn gunduzleri . Bnce şart bi beşik

evet canm mobilya beşik yatak odasına alırız diye düşünüyordum ama sığmıcak ölçtük 10 cm kadar daha geniş olsaydı tam olucaktı
yatak odasındaki şifonyeri kaldırıp çocuk odasına koyarsak sğıyor beşik
ama onu da yapmak istemiyorum
böyle ikilemdeyim bi bakalım eşimle hafta sonu artık
oturma odasına beşik taşımam canım koyarım yatsın kösede koltuğun üstünde

canım bol bol ıstrahat et rabbim yardımcın olsun inş inş bebeğinde aceleci davranmaz

GEBELİĞİN son aylarında îstenebilir.. Hemogram tahlili.. Hatta saglık ocaklarından bile arıyorlar.. Bnde gidicem hemogram istedi aile hekmi aradılar cumamı persembemi ne
Aaaa sağlık Ocağında da oluyor mu ben gitsem desem banada yaparlar mı

kızlar biriniz face kadınlar kulubu sayfasının linkini atabilir mi?
kadınlar kulubu diyorum birsürü aynı hesap var
orjinali hangisi bilemedim
Ocak 2015 anneleri diye bak canım ordalar

cnm cok gecmiş olsun rabbim yardımcın olsun bol bol dinlen dualarımız seninle

hımm . Sen bilirsinde hadi sallanmk isterse oyle koltugun ustunde olurmu bilmiyorum bnm oglum iki aylıkken donebiliyodu Allh korusun duşebilir farknda olmadn. Çok para vermeye gerek yok ya seni bi kaç ay idare edecek bi beşik alabilirsin şu kuçuk sepet beşiklerden . Hem odandada yatırırsın gerekirse oturma odanada taşirsin yani alirsanda boyle bi beşik al bnce.

Canim dikkat et kendine bol bol dinlen ne kadar gec gelirse okadar iyi..uzan dinlen keyfine bak sakin kendini yorma.

kizimin cani saolsun mervecim yaa ha 2 hafta once ha 2 hafta sonra :) onlara can feda

Allah yardımcın olsun canim . Hatırldm bi,kaç gun once sancim var demiştin gece. Demkki onemsz bi sanci degilmiş . Bol bol dinlen yat inş zamanında gelir bebegin.

Allah korusun yaa bakarız artık hafta sonu alırız bir tane

Çok geçmiş olsun. Ama stres yapıp bebeğini de kötü etkileme. Maşaallah 36.haftada gözüküyorsun. En hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzularımız. Hepimizin dinlenmesi lazım bu saatten sonra stressiz bir şekilde, biraz zor biliyorum ama :)

Ben de izledim, hatta yazacaktım da buraya izliyor musunuz diye:) benim anlamadığım kıza o kadar sancı çektirip niye sezeryana aldılar. Bas bas bağırttılar boşuna.

Aahh çk yoruldum ama bitti sonunda odamin temizligi. Bu saate anca bitirebildim . Ama miss gbi oldu temiz kışlık halisinida serdim . Son temizligimde Allaha sukur bitirdim temzlik işini . Sadece bebegimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyip yerleştrmek kaldı tabi bide dogum çantası hazırlanck . Onlarıda yarından itibaren halletmeye çlşcm. Bu ayımı dinlenerek geçircem inş. Bebişimde yoruldu bnmle birlikte son ayımı yatarak geçiriyimde bebegimde bnle beraber yata yata buyusun kilo alsın biraz : )

Allah yardımcın olsun.. ama sen stres yapma ki bebek etkilenmesin. Sen erken doğar sa diye stres yaptıkça bilinç fiziksel olarak erken doğuma hazırlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…