2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım nst de kalp atısı ve sancı sıklıgına bakılıyor karına dopler takılıyor on bes dk suruyor tok olmak gerekıyor parmakta mandal falan yok :)
Aa boyle daha guzelmis :) gittigim hastaneye bi hamile arkadas daha gidiyor. Her hareketinde basiyorsun sıklığını anliyorlar demisti. basit bi is o zaman nst.

Çok geçmiş olsun güzelce dinlen

allah hepinızden razı olsun ıyıkh varsınız saolun.ben onemsemyodum ama bakın gtmeseydım bılmıycektım.herkese soruyorum normal o normal ddiler.sız sız olun suphe varsa hemen gdin.@ofizmir benımde sıkayetm sadece kasık agrısıydı.hc gecmdı de.suan ıyıyım ama hastane cok yordu smdı yatıp dınlencem.hepnız kendnze ıyı bakın.artk dahada aktıf olurum forumda yattıgm yerdn:)ıyı geceler a.e.o

nasıl normal doğummuş cnm arkadaşım normal doğum yapacaktı doktoru dedi sen vajinusmus hastasısın normal doğurman zor dedi doğum esnasında çok sıkıntı çıkarırsın dedi ne bileyim
Canim benim de aordugum doktor kadim dogumcu ve tanidikti
Normalde bende öyle biliyorum
Hamile kalmadan önce kadim dogumcuya girmiştim
Alttan ultrasonla bakmak istedi ve vajinusmus olduğumu söyledim
Bu yenmenin kolaylastirir dedi ve soktu çubuğu
Çok zorlanmadim allahtan
Normali deneyecem ama sezeryan derse de çok zorlamam
Canim ablam ebe ve 1 ay önce ilk çocuğunu doğurdu
Dr kar 38. Haftada 2800 ge çok minik normal doğum yapamazsin bebegun gücü yetmez kendini itmeye dedi. Hamilelik boyunca küçüktü bebek zaten
Anlamda çok üzülmüştü
Ama doğum 41. Hafta da oldu ve bebek 500 gr aldi 3200 doğdu. Normal.doğum yapti masallah
Bebek son haftalar iyi kilo aliyor
Sende sorun etme kilosunu
Kayinvalideme bebek bakin ürünlerini İslak mendil bezini yukledik
Simdi almiyir İslak mendil kururmus :)
Doğuma yakin alacakmis :)
Hastane cantamda onlar eksik simdilik.

Sinlen bol bol canim
Çok geçmiş olsun

iyi geceler kızlar.. bugün benimde muayenem vardı, bebeğim 2500gr olmuş şimdiden, doktorum iri bebek dedi, booooooooool yürüyüp normal doğumu tetikleyebilirsin, yılbaşından sonraya kalırsan sezeryan yolu gözüküyor dedi ki ben hiç istemiyorum az kilo alması için ne yemek veya yememek lazım dedim senle ilgisi yok dedi bende tüm hazırllığımı tamamlayıp kendimi yürüyüşe vericem

Çok geçmiş olsun yorma kendini dışarı falanda yalnız çıkmamak lazım artik . Eğer geçmezse doktorunu ara yada hastaneye git ağlatacak kadar ağrı oldu diyorsun dikkat et kendine

İyi ki doktora gitmissin Allah yardimcin olsun doktorun dediğini yap yat hep inş bebeğin sağlıklı bir şekilde doğru zamanda gelir kolay bir doğum yaşarsın inşallah

Ayyy al bendende o kdr,hergun is cikariyorum kendime bir faliyet ama yine bitiyo hepsi,sonra nasil doguracagim,sezeryan mi normalmi,ne zmn olcak,diye diyee,bende dogum anini gecmis olmakkk istiyorumm

Ana kucaklarinin bazıları yatay olabilir o tarz birsey alsak gündüz odada onda yatırsam bebisi olmaz mi?

canım çok geçmiş olsun dikkat et bukadar bekledik az sabırlı ol yat dinlen

Bende de ağrı oluyor doktor normal olacak zaten dedi onemli olan kanama kahverengi falan gibi lekenme olmamasi olursa hemen hastaneye gel onun disinda sorun olmaz olumlu dusun moralin hep iyi olsun dedi sağlık ocağında da ben birsey demeden artık agrilarin kasilmalarin olur korkma dedi
sen iyiki gitmissin doktora

Ana kucaklarinin bazıları yatay olabilir o tarz birsey alsak gündüz odada onda yatırsam bebisi olmaz mi?
ev tipi ana kucagınımı diyrsun ? Sallanabiliyor o anakucakları oturma odasında idare ederde yatak odası için olmzki onlar. Mesela bnm sepet beşigim var hem yatak odasında hem oturma odasında kullanilabilir taşinabilir tarzda yani . Oyle bişey olursa daha iyi olur bnm goruşum . Yada mobilya beşiginiz yatak odaniza sıgıyorsa oraya taşiyabilirsnz dedgin ev tipi anakucagıda oturma odasnda idare edebilir.

Yani illa şiddetli olması lazım degil zarar vermesi için Allah korusun.. Bakalım bnde yarın gidicem dr a artık ne der.. Hakkımızda hayırlısı artık..

Aaaa sağlık Ocağında da oluyor mu ben gitsem desem banada yaparlar mı

Ocak 2015 anneleri diye bak canım ordalar
tabiki yaparkar.. İlk aile hekimine gidip kan tahlılı istendigini söle.. O yazıyo sonra sen kan veriıyosun.. Ama erkndn git canım.. Saglık ocaklarında en gec 10 da bitiyo kan alma ertesi güne kalıp ugrasma diye diyorum canım bnm

Canim dikkat et kendine bol bol dinlen ne kadar gec gelirse okadar iyi..uzan dinlen keyfine bak sakin kendini yorma.

kizimin cani saolsun mervecim yaa ha 2 hafta once ha 2 hafta sonra :) onlara can feda
Kıııııız bn sorarım sana.. Dogduktan sonra yazarsın..
Şaka bi yana canım ya ne olursa olsun kokuları yeter.. Evde minicik bi beden.. Ecüş bücüş surat bi cıyaklamalar..

Ma

cnm bu vajinusmus tam olarak ne oluyor vajinanin normlden çok dar olmasımi

Ben de izledim, hatta yazacaktım da buraya izliyor musunuz diye:) benim anlamadığım kıza o kadar sancı çektirip niye sezeryana aldılar. Bas bas bağırttılar boşuna.
ayy bn çk seviyrm o diziyi bnde yazcktım geçn hatta bırayada unutmuşm izlyn varmi diye tam bizlik bi dizi . BiraZ geç başliyor ama bakıyorum iki gun once izldm en son geceydi çok gulmuştum : )

Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Nazlı annemize çok üzüldüm Allah sabırlar versin.
Down sendromu diyipte normal doğan bebek o kadar çok duydum ki.Allahtan ümit kesilmez.İmtihan dünyası Rabbim öyle bişeyle sınamasın kimseyi.Bu arada face grubunun linkini atarmısın cnm nerden takip ediyorsunuz ben bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…