Kızlar 35. Haftamda doktor vajinal muayene yapıcak. Siz de yaptırcakmısınız?
Dalin ....Kızlar bebek sampuanını hangi marka aldınız ?
Daha almadım ama Mustela'yı çok önerdilerKızlar bebek sampuanını hangi marka aldınız ?
bnde dalin duşunuyorum ama guzel koksun diye içine kimyasal katıyolarmiş bebegin hassas cildi için sakıncaliymiş. Bilemedimki brz arastrdımda genelde sebamed mustela birde komilinin zeytinyagli sampuanını oneriyorlar.Dalin ....
Hastaneden iki tane verdilerdi ben okunusunu yazayım sanacansısbeybi işte ondan ama kullnmıcam kokusu hosuma gitmiyo sanki.. Senme düşünüyosun
aynen cnm bn ilk gebeligimde yuruyusu çok yptım ama anca 39 da dogurabildm bu arada ilk bebegmi 4 kilo 100 gram la normal dogurdum . Hayırlısı olsun sezerynda bi dogum şekli . Vitamn hapı hakkında doktor bşy demedimi bazı doktrlar kesiyorlr hapı. Senin bbk alacagı vitamni almiş zaten : )evet ilk gebeliğim ve bana da 37 haftam da sancımın gelmesi zor gözüküyor.. ne yediysem yaramış heralde artık :) vitamin hapı kullanıyorum bu aralar kaçamak yapsam da :)
Şimdide bir sorum var.. Sırtüstü uzandıgınızda bbelli bi dk dan sonra sank kan beynınııze dolar gibi oluyomusunuz.. Böle boynumdakı damarlar şişiyo sanki.. Bi acayip oluyorum... Heman kalkmam gerekııyo yoksa patlıcak gibi oluyo basım ve boynum.. Nefesım kesılıyo tamamen alnımdakı damarlar şişiyo..
ondan bnada oluyor nedenide bebek organlara baskı yapıyormuş sırt ustu yatınca daha fazla hissediliyormuş . Bn hiç yatamiyrm oyle hep sola yatıyorum yakında yosun tutarım : )Şimdide bir sorum var.. Sırtüstü uzandıgınızda bbelli bi dk dan sonra sank kan beynınııze dolar gibi oluyomusunuz.. Böle boynumdakı damarlar şişiyo sanki.. Bi acayip oluyorum... Heman kalkmam gerekııyo yoksa patlıcak gibi oluyo basım ve boynum.. Nefesım kesılıyo tamamen alnımdakı damarlar şişiyo..
maşalllllaaahh :)) normal doğuma nasıl cesaret ettin öyle :) vitamin hapını kes demedi ama ben haftaya gittiğimde sorayım onu bi o zamanaynen cnm bn ilk gebeligimde yuruyusu çok yptım ama anca 39 da dogurabildm bu arada ilk bebegmi 4 kilo 100 gram la normal dogurdum . Hayırlısı olsun sezerynda bi dogum şekli . Vitamn hapı hakkında doktor bşy demedimi bazı doktrlar kesiyorlr hapı. Senin bbk alacagı vitamni almiş zaten : )
hayatım bilmiyodukki kilosunu biz . Çok norml gidiyordu kilosu . Doguma onbes gun kala olçum olmamişti işte son onbesgunde çok kilo almiş bi kiloya yakın . Doktorum bilseydi kesin keserdi bni . Birde suni sanci verdiler bna çok sancim oldu ama dogum anim çk kolaydı dikişimde çk az . Darısı başina: )maşalllllaaahh :)) normal doğuma nasıl cesaret ettin öyle :) vitamin hapını kes demedi ama ben haftaya gittiğimde sorayım onu bi o zaman
Tesekkürler mobilya besigi yatak odama koyucam zaten gece değil de gunduz icin yanimda olsun diye .oturma Odam çok küçük ev tipi ana kucağı anca sığar birde zaten ana kucagi alıcam eğer bebek için rahat olursa ana kucagi gündüz oturma odasında kullanırımev tipi ana kucagınımı diyrsun ? Sallanabiliyor o anakucakları oturma odasında idare ederde yatak odası için olmzki onlar. Mesela bnm sepet beşigim var hem yatak odasında hem oturma odasında kullanilabilir taşinabilir tarzda yani . Oyle bişey olursa daha iyi olur bnm goruşum . Yada mobilya beşiginiz yatak odaniza sıgıyorsa oraya taşiyabilirsnz dedgin ev tipi anakucagıda oturma odasnda idare edebilir.
aminnnnn inşallah :) ne güzel ya. bence de 3.500 kg üstü sezeryan gözüyle bakıyolar artık..doktor niyeyse boyumu sordu, 1.64 dedim, sen normal doğurursun aslında dedi, o da ilginç geldi bana :)) rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallahhhayatım bilmiyodukki kilosunu biz . Çok norml gidiyordu kilosu . Doguma onbes gun kala olçum olmamişti işte son onbesgunde çok kilo almiş bi kiloya yakın . Doktorum bilseydi kesin keserdi bni . Birde suni sanci verdiler bna çok sancim oldu ama dogum anim çk kolaydı dikişimde çk az . Darısı başina: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?