2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ewet ... Güzel anneler.. Basımı yastıga koydum.. Bismiillah dedim dualarımı okudum ..

Yarın de gidicem.. Gusulumu aldım.. Vuxut temizligide yaptım.. Backlarım ve koltukaltı sürekli degil ama bikini bölgesini her banyodan önce temizliyorum.. Diger yerleri agdayla aldıgımdan aık cıkmıyolar şükür..
Ama orama artık agda vuramıprum malum göbekten dolayı :)
Banyo jıleti kullanıyorum kuru bi şekılde..
Daa rahat oluyo.. Bilginiz olsun.. Bide banyodan sonra kurulanıp orama azcık bebe pudrası sürüyorum yada bebe yagı kasıntı yapmıyo... Bana alerjı gibi kasıntı yapıpdu cıldıye dr söledi jıletle almak zorunda kalırsan bebe yagı kullan banyodan sonra yada pudra dedi..

İnş hayırlı güzel haberlerle dönerim.. Sizlerde dualarınızı eksık etmeyin..
Bu aralar oglum zaten bi hareketsız.. Zorla hareket ediyo sanki..
Belkide bnm kuruntumdur ... Biraz panık oldum ister istememz son olaylardan sonra.. Hamileliktei insan hemen etkılenıyo em ıfak bile bişşi olsa..yinede hayırlara vesile diyorum..
Yawrum Allaha emanet.....

Şimdide bir sorum var.. Sırtüstü uzandıgınızda bbelli bi dk dan sonra sank kan beynınııze dolar gibi oluyomusunuz.. Böle boynumdakı damarlar şişiyo sanki.. Bi acayip oluyorum... Heman kalkmam gerekııyo yoksa patlıcak gibi oluyo basım ve boynum.. Nefesım kesılıyo tamamen alnımdakı damarlar şişiyo..

Nazlı dan haber var
"Kızlar doğumda problem olmadi solunum sorunu da yoktu önlem amaçli kuveze alicaz dediler sabah yanina getirecek dediler sabaha karsi aniden öldü nedeni yok dediler otopsi yapildi ama sonuçlar geç cikacakmis ne desem ne yapsam bilmiyorum çok aradim ben evladimi zor buldum cabuk kaybettim ne olur dua edin bana" yazmış arkadaşımız

Kızlar bebek sampuanını hangi marka aldınız ?
Dalin ....
Hastaneden iki tane verdilerdi ben okunusunu yazayım sana cansısbeybi işte ondan ama kullnmıcam kokusu hosuma gitmiyo sanki.. Senme düşünüyosun

evet ilk gebeliğim ve bana da 37 haftam da sancımın gelmesi zor gözüküyor.. ne yediysem yaramış heralde artık :) vitamin hapı kullanıyorum bu aralar kaçamak yapsam da :)

Dalin ....
Hastaneden iki tane verdilerdi ben okunusunu yazayım sana cansısbeybi işte ondan ama kullnmıcam kokusu hosuma gitmiyo sanki.. Senme düşünüyosun
bnde dalin duşunuyorum ama guzel koksun diye içine kimyasal katıyolarmiş bebegin hassas cildi için sakıncaliymiş. Bilemedimki brz arastrdımda genelde sebamed mustela birde komilinin zeytinyagli sampuanını oneriyorlar.

Iyi geceler kızlar uyku tutmadı beni dilimde beyaz divlerden çıkmış yanlarda üstündedir beyaz beyaz yara vitamınsizlikyen sanırsam Konuşurken bile acıyo bide şu sitede yazı yazabilsem 10 dk sürüyo bu yazıyo yazmam nbir çare bulamadım telefon eskı nir tlfda degil ıphone 5 ama siteyi kaldırmıyor sonradan oldu

evet ilk gebeliğim ve bana da 37 haftam da sancımın gelmesi zor gözüküyor.. ne yediysem yaramış heralde artık :) vitamin hapı kullanıyorum bu aralar kaçamak yapsam da :)
aynen cnm bn ilk gebeligimde yuruyusu çok yptım ama anca 39 da dogurabildm bu arada ilk bebegmi 4 kilo 100 gram la normal dogurdum . Hayırlısı olsun sezerynda bi dogum şekli . Vitamn hapı hakkında doktor bşy demedimi bazı doktrlar kesiyorlr hapı. Senin bbk alacagı vitamni almiş zaten : )

sakıncalıdır diye sırtüstü uzanamıyorum bile, sadece arkama yoğun bi destek yapıp uzanabilirsem uzanıyorum, bu durum da belimi çok ağrıtıyor

ondan bnada oluyor nedenide bebek organlara baskı yapıyormuş sırt ustu yatınca daha fazla hissediliyormuş . Bn hiç yatamiyrm oyle hep sola yatıyorum yakında yosun tutarım : )

maşalllllaaahh :)) normal doğuma nasıl cesaret ettin öyle :) vitamin hapını kes demedi ama ben haftaya gittiğimde sorayım onu bi o zaman

maşalllllaaahh :)) normal doğuma nasıl cesaret ettin öyle :) vitamin hapını kes demedi ama ben haftaya gittiğimde sorayım onu bi o zaman
hayatım bilmiyodukki kilosunu biz . Çok norml gidiyordu kilosu . Doguma onbes gun kala olçum olmamişti işte son onbesgunde çok kilo almiş bi kiloya yakın . Doktorum bilseydi kesin keserdi bni . Birde suni sanci verdiler bna çok sancim oldu ama dogum anim çk kolaydı dikişimde çk az . Darısı başina: )

Tesekkürler mobilya besigi yatak odama koyucam zaten gece değil de gunduz icin yanimda olsun diye .oturma Odam çok küçük ev tipi ana kucağı anca sığar birde zaten ana kucagi alıcam eğer bebek için rahat olursa ana kucagi gündüz oturma odasında kullanırım

Pringles safarîden tarihceyi sil çerLeri falan sil.. Geçmişi sil yani tamamen.belki ondandor.. Bn öle yapıyorum hemn düzeliyo

aminnnnn inşallah :) ne güzel ya. bence de 3.500 kg üstü sezeryan gözüyle bakıyolar artık..doktor niyeyse boyumu sordu, 1.64 dedim, sen normal doğurursun aslında dedi, o da ilginç geldi bana :)) rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…