2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm rahat olurmu bilemicm onlar brz egik duruyor galiba duz degil . Birde yatakta yok içinde sert gbi sanki yinede sn bilirsn. Bebk gununun yarısını oturma odasında geçireck bn olsam kuçuk bi bşk alirdm ama odam kuçuk diyosun bilemedimki hçmi sigmz kuçucuk bşkler var ama bi arastr istersen netten

ondan bnada oluyor nedenide bebek organlara baskı yapıyormuş sırt ustu yatınca daha fazla hissediliyormuş . Bn hiç yatamiyrm oyle hep sola yatıyorum yakında yosun tutarım : )
ondan bnada oluyor nedenide bebek organlara baskı yapıyormuş sırt ustu yatınca daha fazla hissediliyormuş . Bn hiç yatamiyrm oyle hep sola yatıyorum yakında yosun tutarım : )
yaaa son aylara girdik artık oksijen bile yetmiyor bana.
birde çok sık kalbim hızlı hızlı çarpıyor.çarpıntım var yani doktorum kardialoga gitmemi söyledi ama gitmedim henüz.

Tamam canım teşekkür ederim.

İyi geceler kızlar . Bnde iki gundur çatı agrısı basladı bebegide çok asagda hissedyrm . Zaten karnımı gorsenz ne kadar asada dersnz . Resmn indi asagıya . İnş. Vaktinden once gelmez bebişim ya . 38 i bi doldursaydım hayırlarınan .

Inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım.

Ben dalinin şampuanını bebeyağını ve pişik kremini aldım daha doğrusu eşim çok istedi dalin olmasını bende kırmadım yoksa daha araştıracaktım ama dalini de seviyorum
dalini bnde sevyrm ama ne deterjanini ne sampuanını onermiyolar. Sebamedti çok ovuyolar ama bi bbk şampuanınada o kdr veremm ya . Galiba komili alıcm yada dayanmz dalinde alabilirim.

Kızlar bebk yagı aldınzmı bilmiyorum ama geçn bi yerde okudum çok zararlıymiş vucuttan emilip cigerlere geçiyomuş . Bnde alicktım ama bu yazıyı okuyunca vazgeçtim. Nettende arastrabilirsnz.

Kizlar ellerim ayaklarım sis ve cok ağrıyor bu saat oldu uyuyamadm kemiklerimn agrisindan. Acba o preeklamsi dedikleri seyimi yaşıyorum tansiyonummu yükseldi acaba diye korkuyorum randevu ma dsha dirt gün var erkenemi aldirsam

tabiki yaparkar.. İlk aile hekimine gidip kan tahlılı istendigini söle.. O yazıyo sonra sen kan veriıyosun.. Ama erkndn git canım.. Saglık ocaklarında en gec 10 da bitiyo
Canim Hayır ben gittim yapmadılar.. Saglık ocagindaki dr un bana söylediği suydu: Özelden gelenlerin tahlilleri yapamıyoruz yasak.. çok saçma ama dedim devletten gidiyosam neden orda yaptirayim devlette yaptiririm.. benim k.d. Dr um bi de hastanede deil. Muayene hanesi var. Ve dolayısıyla tahlilleri hep dışarda yapmak zorundayım. Sonra bayrampaşa devlet hast. gittim. Orda da yapmadılar. Özelden gelen tahlili yapmıyoruz diye. Üstüne dr azarlar gibi konuştu. Sınır oldum. Bana diyo ki ters ters ben muayenemi yaparım sonrada canım hangi tahlili istiyorsa onu yazarım. Senin elindeki leri deil.. baska bi özel e gittim mecbur 100 tl yi bayıldım yaptılar..

Günaydın kızlar

e bebekte baktım bu ürüne fiyati çok uygun o yüzden tereddüte düşüyor insan iyi olur mu ki kullanan ya da marka veya ürün ile ilgili fikri olan var mı ?
Fiyatı şaşırtıcı derecede ucuz yani 89 tl

Herkese iyi aksamlar kizlar yaaa bana yardımcı olurmusunuz titresimli ev tipi ana kucağı almak istiyorum chicconun yada fisher price ama hic bir yerden bulamiyorum siz aldinizmi nereden ne onerirsiniz
canım biz graco lovın hug salıncak aldık titreşim yok ama sallanıyo otomatik. swing bounce modelinde ekstra titreşimde var ama biraz daha pahalı bi araştır istersen

Ana kucaklarinin bazıları yatay olabilir o tarz birsey alsak gündüz odada onda yatırsam bebisi olmaz mi?
ben chicco nun aldım sallanıyor ayagınla eğimli zaten baya rahat bir şeyede benziyor yatırırım biş tanıdıkta görmüştüm beğenmiştim bulunduğum şehirde yok başka şehirden aldımö bana çok kullanışlı geldi boyut olarakta büyük

canım ben ucuzluk mağazasından 4 liraya pembe ev terliği aldım ona kendim bi iki süs takıp hastanede kullancam hem ayağımı da sıcak tutar diye düşündüm öyle bişey yapabilirsin. ev için de twigyden alcam bulursam güzel beyaz terlik bulamazsam lcw da satılanlar var ondan alıp gene kendim süslicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…