mandal dediği buton canım elinde tutuyosun her hareketinde basıyosuncanım ıyı yapmıssın bosver herkes calısacak dıye bısey yok ıns hayırlı zamanda dogar bebısın uzme kendını
canım nst de kalp atısı ve sancı sıklıgına bakılıyor karına dopler takılıyor on bes dk suruyor tok olmak gerekıyor parmakta mandal falan yok :)
canım endıse etme bebısın zaten kocaman oldu hayırlı zamanda gelsın sen yat dınlen tuvalet harıcı kalkma esıne soyle eksıgın varsa tamamlasın
Yok canim psikolojikcnm bu vajinusmus tam olarak ne oluyor vajinanin normlden çok dar olmasımi
kefir içmeyi de dene aç karnına . probiyotik etkili olduğundan bağırsakları çalıştırıyor. birde hergün aynı saatte tuvalete çık gelmese bile. beni de bu kan ilaçları zorluyor ama tedbir almaya çalışıyorum.
Kuru eriğin faydasını çok görüyorum, özellikle akşamdan bir bardak suda bekletip sabah aç karnına suyunu içip eriği yediğim günler çok rahatım, deneyebilirsin.
Ahhh ahhhh aynı bende de.. bende kullanmıyorum bişey. Onun yerine kabiz olmamaya bakıyorum.ama dr uma gittiğimde sorucam krem falan vardı kullanayım mi diye. Belki krem bebeğe etki etmez.
Âmin canım hepimiz inş :)
Canım sezaryan sonrası da aynı durum daha fazla yaşanıyor. Aynı dertten muzdarip olarak gliserin fitillerimi doğum sonrası için hazırladım. Onun dışında hemoroid burada normal doğuma engel değil. Zorlanma olacaksa da sezaryanda da doğum sonrasında oluyor. Her şey bittikten sonra hemoroidi tedavi ettirmek Şart. Ben de şimdiden doğum sonrası fitil aldım. Doktorunu arayıp sor. Su iç hareke TRT activia ye oraya Zeytinyağı sür ama bunlar bana artık sökmüyor mesela... Ini sana yardımı olur. Bebeğine bi zarar-ı olmaz doktor verdiyse korkma :)
Canım nst stres test doğru olan diğeri karışmış harfler :))
Rabbim üzmesin ben Dr çok üzüldüm gece rüyalarıma girdi ama pozitif düşün sen sağlıkla Bebeğini kucağına alacaksın inş :)
Tesekkürler bakayim chicco yaben chicco nun aldım sallanıyor ayagınla eğimli zaten baya rahat bir şeyede benziyor yatırırım biş tanıdıkta görmüştüm beğenmiştim bulunduğum şehirde yok başka şehirden aldımö bana çok kullanışlı geldi boyut olarakta büyük
canım her an dönebilirTecrübeli analar bişey soracam
benim cimcime daha dönmedi kafası
Sizinkilerden de dönmeye olmuş muydu yada kaça kadar döndüler?
Doktorum 37ye kadar dönmesi lazım dedi 10 aralıkta ilk nst me bağlayacak o nasıl bişey tam olarak? yani karnıma bişey mi koyacak
eline sağlık canım sen hiç durmuyorsun ço iş yapıyorsun ama çocuk olunca ev hep dağınık oluyor bende de aynı akşama kadar oyuncak topluyoruzKızlar slm dun aksam magnetlerı bıtırdım gıremedım bugun de sabah utuyle ogleden sonra temızlıkle gectı ama bakınca hıc toplu degıl evım nıye boyle oluyor oturma odasını kızım oyuncaklarıyla dagıtıyor banyo tuavlet hep faalıyette ayy aman sureklı yemek esım de ızne ayrıldı cok yorulcam cokkk guya ızne ayrıldım ..bırseyler olmus galıba ıns kotu bırsey degıldır gecmısı okuyum opuyorm
çok güzel bir söz canım:)bedenimizi her an ölecekmiş gibi temiz , evimizi her an misafir gelecekmiş gibi derli toplu tutmamız gerekiyor. arada bi salsakta hamileyken şu sıralar çok dikkat ediyorum neolur neolmaz diye. bi tek bacak tüylerim uzadı epilasyon yapmam lazımnası eriniyorum
Bugün doktordan geldik 32 haftalık 2,058 olmuşuz çok şükür iyi dedi doktorum 23 Ocak son doğum tarihi 13 Ocak gibi alırız dedi doktorum hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah
İyi akşmlar kızlar. Bugun bnm için çok yorucu bi gun . Kendi odami temizleyim dedim ama ne mumkun. Temizlk beziyle bi kere çalsam kolum yoruluyr . Yerden bişey almk için egilsem oturdugum yerden kalkamiyorum Allahım ben ne oldum boyle . Su saat oldu bi odanin temzlgini bitiremedim o kdr agırımki kaplumbaga bndn hızlı. On gun once oturma odasını temzlmştm pk zorlnmamiştim . On gun onceyle şimdinn arada çok fark oluşmuş . İuice yerdn kalkmz oldum Allh sonumu hayır etsin . Şimdi diyorumki iyikide onceden bitirmişim temzlgmn çogunlunu . Odamida biraz oturarak biraz ayakta bitrmeye çalişcm dinlene dnlene ypcm . Birazdan eşim gelir onada perdeleri taktrcm ama eşimde perde takmktan bi hal oldu yakında isyan bayragını çeker : )
kızz ne çok iş yaptın sen böyle güle güle kirlet, hayırlı olsun aldıklarınBu arada dun pjama takımımı ve terligimide aldım dun yazcktm nazli arkadasmizi okıyunca cnm sıkılmştı . Sırada bebk bnyo ihtiyaçlrmz var off
inşaallah acele etmez maşaallah bebeğine benimde ağrıyor çatı kemiklerimAnneler merhaba tekrar. Doktora gttım bugun, daha yenı gırdım kk ya.. Biraz moralim bozuk. Cnku bebiş biraz acele edıyormus sanırım. Normalde 10 ocakta girecektim doguma, ama Nazıfe hn yılbasından once gelebilir dıyor.. Eger sabreder de beklerse en gec 7 ocakta gırıcem doguma, ama sabretmezse yılbasında yada bı kac gun once gelecek kızımm. Kilosu 2200 olmus.. Boyu da 49 cm miş. Benm aldıgım kilo toplamda 5 kilo.. Asırı hareket ve yorgunluktan olabılır dedı. Bi kaç kez demiştim çatı kemiklerim agrıyo diye hatırlayan varmı bılmıyorum ama, meger ondanmış. Bebiş yola girmiş.. Ne düşünücegimi şaşırdım..
işte bizi evdeki yavrular yoruyorCanm bende bıde bı bucuk yasında kuzucuk var ekstra onunda yorgunlugu var bende. Ama kendını yorma fazla tabıkı. Ben bacaklarımı acamaz hale gelıyorum sankı normal dogum yapıyormusum gıbı.. Ayrıca sezaryen oluyorum ben maalesef.
kızlar merhaba ..
Nazlının haberini az önce gördüm çok üzüldüm.Allahım kimseye böyle acı yaşatmasın.
Facete açtığı konuya
" Kizlar dun evladi olan anneydim bugün evladı ölen bir anneyim yavrumu kaybettim " yazmış daha ne denir ki...
Bende çöktüm resmen okuyunca en son yazdığında hastanedeydi suyu bitmişti ama henüz doktorlar almamıştı özellikle aynı konuyu kontrol ediyodum gelip bişey yazdımı diye ama bugün o yazısını okudum.Acısını çok iyi anlıyorum insan çıldırır ya birde tüp bebek miş.Dahada bi yıkılmıştır kimbilir ne zorluklarla sahip oldular ona.Allahım en kısa zamanda ona tekrar bebek mutluluğunu yaşat.
Anneliğin ne demek olduğunu evladın ne kadar kıymetli olduğunu sanırım hamileyken ve anne olmak üzereyken daha iyi anlıyorsun.Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguyu.
Daha ben hamile kalmadan bi tanıdığımız uzun zaman çocuğu olmamış tam tüp bebek yapmaya başlayacaklardı ki hamile kaldığını öğrendi ama maalesef doğar doğmaz oda kaybetti bebeğini ne acı bişey
Şuanda bi tanıdığımızın bi oğlu var 2.ye hamile aşşağı yukarı bebek 5 aylık ve down sendromuymuş.bir kaç doktora göstermişler sonucu sonuç aynı sanırım sıvı almışlar Almanyaya gönderilmiş sonuç bekleniyomuş.Neden şimdi ortaya çıktı onuda bilmiyorum ama çok acı.2 li test zamanında çok düşünmüştüm başıma böyle birşey gelirse naparım diye.
Ayy Allahım çok zor yaa kimseye yaşatmasın
hiççç keyfim yokkk aldıklarımı ve annemin aldıklarını paylaşıcaktım ama çok gereksiz gibi geliyo bana şuanda.Hayatın bazı gerçekleri varken sevincimi paylaşmak ayyy ne bilim işte anladınız siz onu
Yarın doktora gidicem bakalım biz ne durumdayız benim doktorum yine bana suyun az dicekmiama bu sefer gırtlağına yapışırım onun
canım dolduracaksın inşaallah:)Hayırlı akşamlar hanımlar, herkesler iyidir inşallah. Cuma günü kontrolüm var kısmetse, dr en fazla 37. haftanı doldurmanı bekleriz falan demişti, 9 gün kaldı 37'yi doldurmama. Test sonucumda çıkınca cuma günü kesin bir tarih belirleriz artık inşallah, çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah.
canım çok geçmiş olsun dinlen bol bolKızlar bugün okulda cok tatsiz bi olay yasadim sonrasinda ise kasilmalarim basladi kasiklarimda cok şiddetli bir agri oldu doguruyorum zannettim cok korktum doktora gittim nst ye bagladi ve çatı muayenesi yaptı çok canim yandi cati muayenesinde korkutmak istemem sizi ama bi de 38.hafta da da yapacak nasil dayanirim bilmiyorumşükür bişey cikmadi calisabilir raporu vermisti onu bozdu hemen artik calisamazsin evde dinleneceksin dedi.yasadigimiz yogun stres böyle kasilmalar yaparmis canlarim.. siz siz olun hicbiseye uzulmeyin kafayi takmayin doktorum oyle dedi erken dogumun sebeplerinden biride annenin yasadigi strestir dedi doktorum...
canım bebek yerleşiyor yürüdükçekızlar ya az önce mahvoldum ya neden böyle oldu anlamıyorum azcık yürüdüm direk kasıklarıma ağrı girdi ağlaya ağlaya girdim eve şimdi dinleniyorum bişeyim yok ama inanılmaz ağrılarım başladı belim bacaklarım ve kasıklarım sizce normal mi ya
bebek yerleşiyor kanala ondanbenimde öyle cnm,hele dün sağdan karnıma şiddetli bir ağrı girdi,o kdr korktumki dedim tmm bişeyler oluyor bana,oturdum dinlendim 2 saatte geçti,bugunde yine kasıklarda ağrılar,bir anormallikler,vajinada baskı,sanırım az kaldı diye bunlar oluyor,zaten dünden dolayı moral bozukluğuda var hepimizde hepten evhamlı olduk yaa
ayy canım epey sıkıntı yaşamışsın şimdi iyisin ama planladığımız gibi olmuyor bazen bundan sonrası rahat geçer inşaallah arada yaz habersiz bırakma, bende idare ediyorum canım hep ağlıyorum hormonlar ve oğlum beni mahvetti çok yoruyorlarNego ilk basta internetim yoktu 2ay duzenli bakamadim. Ailevi problemler yasandi epey. Bebegime annesi babasindan gelmeyen zarar diger yakinlarindan geldi maalesef. Sonra esimin tayini cikti ayri kalmak zorundaydik. Tek basima yasamak bir kenara bebekle nasil altindan kalkacagim derken araba kullanmayi ogrendim. İslerimi kendim gormeyi de. Ama hala ultrasonla bebegime bakarken esimi ariyorum. Onun sesini telefondan dinletiyorum. Naz yapmayi birak tezcanli olmak zorundayim cunku aile yaninda siginti gibi hissediyorum. Yani cok mutluyken bebegimi maalesef kotu etkiledim istemeden. Kayinvalidemden hayir yoktu geldi duzenimi de bozdu sinirimi de gitti. annemlerleyim simdi. Alisverislerimi tek ya da internetten yaptim hep. İlk cocuk hayalim boyle degildi hatta sirf bunun icin de 3 yil ertelemistim cocuk fikrini. Ama nasip. Simdi ise kizimla yasamak cok ozel. Hepsine alistim. Guclendim. Sanki bir tek ikimiz etrafinda donuyor dunya bebegim tersti. Cok zorlaniyordum ama raporumu da uzatmam gerekiyordu. Simdi cok sukur donmus insallah bir daha degismez. Doktorum erken gelecegini soyledi. 37. Haftada hazir ol dedi. Bakalim artik. Yarin sabah gidiyorum tekrar doktora. Saglikla gelsin bebislerimiz insallah. Sen ve bebisin nasilsiniz? Her sey yolunda mi?
maşaallah canım, kv de ucundan başlamış neyse ki:)Bugün konrtolumuz vardi
Kizim 1600 gr olmuş
Gelişimi güzel dedi doktorun
Yuzumu solgun gördü kan tahlili yaptı.
Degerlerim normal cikti
10 gün sonra kontrole gittiğimde ayrintili ultrasona gorunecegim
Doğum tarihim 3 ocak- 3 subat arasindaymis
Kaynanamla daha sonra lcw ye gittik
2 tane citcitli badi, 1 tane penye taytli takim aldi.
canım vajinusmussan tuşe muayene zor olur zaten senin içinsırf o çatı muaynesi yüzünden sezeryan istiycem zağten ben vajinusmus hastasıydım hala atamadım üzerimden birde üzerine o sitresi kaldıramam zaten kist ameliyatı olmuştum bikini bölgem sezeryan gibi kesik zağten
canım niye alttan ediyor ki hem erken hem de sürekli ilginç, evet bende izledim geçen gün:)Kızlar yarın ebeyle randevum var, alttan muayene ediyor ebe ve nst ye bağlıyor.En son 3 hafta önce ebeyle randevum vardı, alttan muayene oldugu için hiçç houma gitmiyor, şimdiden stresi sardı,doguma kadar her iki haftada olcakmış
Kızlar dün "bir kadın bir erkek 2 cocuk" adlı dizinin 23. bölümünü izledim, bayağı güldüm kadın doğuma gidiyor adam acayip gergin filan, bikaç hafta sonraki hallerimiz
aaa geçmiş olsun canım dinlen sakın kalkma dinlenmenin çok faydası oluyorıyı aksamlar kızlar.hastaneden geldim moralım cok bozuk hanı kasıklarımda agrı vardıya o gecmdı ve sabah kahve bı leke geldı.saglık ocgna gttım kontrolum vardı zaten.doktoruma gonderdı benı oyalanma ddı.doktora gttım nstde sancı cıktı.sancı azaltıcı hap verdı.sora sancım dustu.heran sancın gelebılr dogurablrsn bellı olmaz ddı.sadece tuwalte kalkmak sartıyla yatıcam pazartsye kadar.o gune kadar beklerse bebegm tbı.dua edın bana zor bı gun gecırdım
sezaryan mı oldu sonuna bakmamıştım:)Ben de izledim, hatta yazacaktım da buraya izliyor musunuz diye:) benim anlamadığım kıza o kadar sancı çektirip niye sezeryana aldılar. Bas bas bağırttılar boşuna.
kızz bu kadar işe erken doğurucan sen dur artık çekirge:)Aahh çk yoruldum ama bitti sonunda odamin temizligi. Bu saate anca bitirebildim . Ama miss gbi oldu temiz kışlık halisinida serdim . Son temizligimde Allaha sukur bitirdim temzlik işini . Sadece bebegimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyip yerleştrmek kaldı tabi bide dogum çantası hazırlanck . Onlarıda yarından itibaren halletmeye çlşcm. Bu ayımı dinlenerek geçircem inş. Bebişimde yoruldu bnmle birlikte son ayımı yatarak geçiriyimde bebegimde bnle beraber yata yata buyusun kilo alsın biraz : )
canım bende her gün ağrı olduğu için normal geliyor artık zaten ağrı normal sende leke olmuşallah hepinızden razı olsun ıyıkh varsınız saolun.ben onemsemyodum ama bakın gtmeseydım bılmıycektım.herkese soruyorum normal o normal ddiler.sız sız olun suphe varsa hemen gdin.@ofizmir benımde sıkayetm sadece kasık agrısıydı.hc gecmdı de.suan ıyıyım ama hastane cok yordu smdı yatıp dınlencem.hepnız kendnze ıyı bakın.artk dahada aktıf olurum forumda yattıgm yerdn:)ıyı geceler a.e.o
canım iri bebek olupda normal doğuran çok var yürü bolcaiyi geceler kızlar.. bugün benimde muayenem vardı, bebeğim 2500gr olmuş şimdiden, doktorum iri bebek dedi, booooooooool yürüyüp normal doğumu tetikleyebilirsin, yılbaşından sonraya kalırsan sezeryan yolu gözüküyor dediki ben hiç istemiyorum az kilo alması için ne yemek veya yememek lazım dedim senle ilgisi yok dedi bende tüm hazırllığımı tamamlayıp kendimi yürüyüşe vericem
bende jiletle alıyorum hep hiç de bir şey sürmüyorum hamdolsun hiç alerji yapmadıEwet ... Güzel anneler.. Basımı yastıga koydum.. Bismiillah dedim dualarımı okudum ..
Yarın de gidicem.. Gusulumu aldım.. Vuxut temizligide yaptım.. Backlarım ve koltukaltı sürekli degil ama bikini bölgesini her banyodan önce temizliyorum.. Diger yerleri agdayla aldıgımdan aık cıkmıyolar şükür..
Ama orama artık agda vuramıprum malum göbekten dolayı :)
Banyo jıleti kullanıyorum kuru bi şekılde..
Daa rahat oluyo.. Bilginiz olsun.. Bide banyodan sonra kurulanıp orama azcık bebe pudrası sürüyorum yada bebe yagı kasıntı yapmıyo... Bana alerjı gibi kasıntı yapıpdu cıldıye dr söledi jıletle almak zorunda kalırsan bebe yagı kullan banyodan sonra yada pudra dedi..
İnş hayırlı güzel haberlerle dönerim.. Sizlerde dualarınızı eksık etmeyin..
Bu aralar oglum zaten bi hareketsız.. Zorla hareket ediyo sanki..
Belkide bnm kuruntumdur ... Biraz panık oldum ister istememz son olaylardan sonra.. Hamileliktei insan hemen etkılenıyo em ıfak bile bişşi olsa..yinede hayırlara vesile diyorum..
Yawrum Allaha emanet.....
unibabyKızlar bebek sampuanını hangi marka aldınız ?
oluyor canım hemen dönüyorumŞimdide bir sorum var.. Sırtüstü uzandıgınızda bbelli bi dk dan sonra sank kan beynınııze dolar gibi oluyomusunuz.. Böle boynumdakı damarlar şişiyo sanki.. Bi acayip oluyorum... Heman kalkmam gerekııyo yoksa patlıcak gibi oluyo basım ve boynum.. Nefesım kesılıyo tamamen alnımdakı damarlar şişiyo..
afffff Allah'ım çok zorNazlı dan haber var
"Kızlar doğumda problem olmadi solunum sorunu da yoktu önlem amaçli kuveze alicaz dediler sabah yanina getirecek dediler sabaha karsi aniden öldü nedeni yok dediler otopsi yapildi ama sonuçlar geç cikacakmis ne desem ne yapsam bilmiyorum çok aradim ben evladimi zor buldum cabuk kaybettim ne olur dua edin bana" yazmış arkadaşımız
geçmiş olsunIyi geceler kızlar uyku tutmadı beni dilimde beyaz divlerden çıkmış yanlarda üstündedir beyaz beyaz yara vitamınsizlikyen sanırsam Konuşurken bile acıyo bide şu sitede yazı yazabilsem 10 dk sürüyo bu yazıyo yazmam nbir çare bulamadım telefon eskı nir tlfda degil ıphone 5 ama siteyi kaldırmıyor sonradan oldu
canım 1,50 nin altına sezaryan yapıyorlar ondan sormuşturaminnnnn inşallah :) ne güzel ya. bence de 3.500 kg üstü sezeryan gözüyle bakıyolar artık..doktor niyeyse boyumu sordu, 1.64 dedim, sen normal doğurursun aslında dedi, o da ilginç geldi bana :)) rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallahh
artık iş yapmak yok dinlen canım birde evde çocuğun var iki katı yoruluyoruzİyi geceler kızlar . Bnde iki gundur çatı agrısı basladı bebegide çok asagda hissedyrm . Zaten karnımı gorsenz ne kadar asada dersnz . Resmn indi asagıya . İnş. Vaktinden once gelmez bebişim ya . 38 i bi doldursaydım hayırlarınan .
ben oğluma çok kullandım ciğerlerinde sıkıntı olsa çıkardı ortaya inşaallah yokturKızlar bebk yagı aldınzmı bilmiyorum ama geçn bi yerde okudum çok zararlıymiş vucuttan emilip cigerlere geçiyomuş . Bnde alicktım ama bu yazıyı okuyunca vazgeçtim. Nettende arastrabilirsnz.
canım preklamside tansiyonda yükselir baş ağrısı falan olur tuzu hiç kullanmaKizlar ellerim ayaklarım sis ve cok ağrıyor bu saat oldu uyuyamadm kemiklerimn agrisindan. Acba o preeklamsi dedikleri seyimi yaşıyorum tansiyonummu yükseldi acaba diye korkuyorum randevu ma dsha dirt gün var erkenemi aldirsam
öyle bir şeye hakkı yok aile hekiminin yapmak zorunda tahlili, şikayet edebilirsinCanim Hayır ben gittim yapmadılar.. Saglık ocagindaki dr un bana söylediği suydu: Özelden gelenlerin tahlilleri yapamıyoruz yasak.. çok saçma ama dedim devletten gidiyosam neden orda yaptirayim devlette yaptiririm.. benim k.d. Dr um bi de hastanede deil. Muayene hanesi var. Ve dolayısıyla tahlilleri hep dışarda yapmak zorundayım. Sonra bayrampaşa devlet hast. gittim. Orda da yapmadılar. Özelden gelen tahlili yapmıyoruz diye. Üstüne dr azarlar gibi konuştu. Sınır oldum. Bana diyo ki ters ters ben muayenemi yaparım sonrada canım hangi tahlili istiyorsa onu yazarım. Senin elindeki leri deil.. baska bi özel e gittim mecbur 100 tl yi bayıldım yaptılar..
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 1323997
e bebekte baktım bu ürüne fiyati çok uygun o yüzden tereddüte düşüyor insan iyi olur mu ki kullanan ya da marka veya ürün ile ilgili fikri olan var mı ?
Fiyatı şaşırtıcı derecede ucuz yani 89 tl
canım her an dönebilir
eline sağlık canım sen hiç durmuyorsun ço iş yapıyorsun ama çocuk olunca ev hep dağınık oluyor bende de aynı akşama kadar oyuncak topluyoruz
çok güzel bir söz canım:)
maşaallah
kızz ne çok iş yaptın sen böyle güle güle kirlet, hayırlı olsun aldıkların
inşaallah acele etmez maşaallah bebeğine benimde ağrıyor çatı kemiklerim
işte bizi evdeki yavrular yoruyor
canım hayat böyle işte elimizden bir şey gelmiyor
canım dolduracaksın inşaallah:)
canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol
canım bebek yerleşiyor yürüdükçe
bebek yerleşiyor kanala ondan
ayy canım epey sıkıntı yaşamışsın şimdi iyisin ama planladığımız gibi olmuyor bazen bundan sonrası rahat geçer inşaallah arada yaz habersiz bırakma, bende idare ediyorum canım hep ağlıyorum hormonlar ve oğlum beni mahvetti çok yoruyorlar
maşaallah canım, kv de ucundan başlamış neyse ki:)
canım vajinusmussan tuşe muayene zor olur zaten senin için
canım niye alttan ediyor ki hem erken hem de sürekli ilginç, evet bende izledim geçen gün:)
aaa geçmiş olsun canım dinlen sakın kalkma dinlenmenin çok faydası oluyor
sezaryan mı oldu sonuna bakmamıştım:)
kızz bu kadar işe erken doğurucan sen dur artık çekirge:)
canım bende her gün ağrı olduğu için normal geliyor artık zaten ağrı normal sende leke olmuş
canım iri bebek olupda normal doğuran çok var yürü bolca
bende jiletle alıyorum hep hiç de bir şey sürmüyorum hamdolsun hiç alerji yapmadı
unibaby
oluyor canım hemen dönüyorum
afffff Allah'ım çok zor
geçmiş olsun
canım 1,50 nin altına sezaryan yapıyorlar ondan sormuştur
artık iş yapmak yok dinlen canım birde evde çocuğun var iki katı yoruluyoruz
ben oğluma çok kullandım ciğerlerinde sıkıntı olsa çıkardı ortaya inşaallah yoktur
canım preklamside tansiyonda yükselir baş ağrısı falan olur tuzu hiç kullanma
öyle bir şeye hakkı yok aile hekiminin yapmak zorunda tahlili, şikayet edebilirsin
fiyatı iyiymiş bizede lazım, yakından görmek lazım oğluma ucuz aldık kulpu kırılmıştı
Âmin canım hepimiz inş :)
Canım sezaryan sonrası da aynı durum daha fazla yaşanıyor. Aynı dertten muzdarip olarak gliserin fitillerimi doğum sonrası için hazırladım. Onun dışında hemoroid burada normal doğuma engel değil. Zorlanma olacaksa da sezaryanda da doğum sonrasında oluyor. Her şey bittikten sonra hemoroidi tedavi ettirmek Şart. Ben de şimdiden doğum sonrası fitil aldım. Doktorunu arayıp sor. Su iç hareke TRT activia ye oraya Zeytinyağı sür ama bunlar bana artık sökmüyor mesela... Ini sana yardımı olur. Bebeğine bi zarar-ı olmaz doktor verdiyse korkma :)
Canım nst stres test doğru olan diğeri karışmış harfler :))
Rabbim üzmesin ben Dr çok üzüldüm gece rüyalarıma girdi ama pozitif düşün sen sağlıkla Bebeğini kucağına alacaksın inş :)
Ne saçma bir uygulamaymış. Benim doktorum da özel hastanedeydi başından beri, şimdi ayrıldığı için seninki gibi sadece muayenehanede oluyor. Ama ben tüm tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım şimdiye kadar. Hatta doktorum çok tahlil istemez, ben aklıma estikçe gidip aile hekimime söyledim şuna şuna bakar mısınız diye, o da yazdı her seferinde.Canim Hayır ben gittim yapmadılar.. Saglık ocagindaki dr un bana söylediği suydu: Özelden gelenlerin tahlilleri yapamıyoruz yasak.. çok saçma ama dedim devletten gidiyosam neden orda yaptirayim devlette yaptiririm.. benim k.d. Dr um bi de hastanede deil. Muayene hanesi var. Ve dolayısıyla tahlilleri hep dışarda yapmak zorundayım. Sonra bayrampaşa devlet hast. gittim. Orda da yapmadılar. Özelden gelen tahlili yapmıyoruz diye. Üstüne dr azarlar gibi konuştu. Sınır oldum. Bana diyo ki ters ters ben muayenemi yaparım sonrada canım hangi tahlili istiyorsa onu yazarım. Senin elindeki leri deil.. baska bi özel e gittim mecbur 100 tl yi bayıldım yaptılar..
aynen ben de bu ay sonu izne ayrılacağım zor geliyor artıkgünaydın kızlar... işim çok rahat ama artık çok zor gelmeye başladı bu ay sonunda izne ayrılcam günler hızlı hızlı geçsin istiyorum artık en ufak hareket yoruyo geceleri çok şükür rahat uyuyorum bölünmüyo uykum ama genede bitkinlik oluyo üstümde hamile olduğumu son aylarda anladım gerçekten en zor kısmıymış. ama kuzumun canı sağolsun bi tekmesi yetiyo beni mutlu etmeye
intenetten de araştırdınız mı? belki bir ihtimal bulabilirsiniz.gunaydın herkese.ya kızlar sabah sabah ama aksılık ustne aksılık yasıyorum.hanı doktor bna sancı kesıcı hap verdıya.bulamıyoruz ya.uretımı durmus.o rahatlattı benı.daha rahat uyudum gece.o olmassa yıne sancım olck ve erken dogurma ıhtımalm dahada artacak.doktora soldm.ıyı arastırın ddi bska vereblcegm ılac yok ddı.bız nasıl bulcz bunu
ben chicco nun aldım sallanıyor ayagınla eğimli zaten baya rahat bir şeyede benziyor yatırırım biş tanıdıkta görmüştüm beğenmiştim bulunduğum şehirde yok başka şehirden aldımö bana çok kullanışlı geldi boyut olarakta büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?