2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnanır mısın benim de bulantım oldu bugün bi ara. Nazar değdircez kendimize bulanmıyo diye diye:d

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hıç sorma valla bana da dün sordular, yok bulanmıyo dedim. Sen misin yok diyen. 2 gündür nolduğunu anlamadım. Midesi bulanmayanlar, bulanıyo diyin soranlara :))

Ben bebek görmedim ama gördüğüm bir rüyanın yorumu erkek evlat idi.

12-01-2015 ♥

canım ben okuyorumda her 100 de yazmak ıstemıyorum sana toplu olarak dicem

eğer benim sancılarım erken tutmazsa sen benden önce doğurcaksın gibi duruyo ben beklicem son güne kadar allah nasip ederse normal istiyorum doğumu şubata kadar beklicem

Biz bugun 5+6 yız kızlar nekadar büyümüşüz dimi😃😃😃😃😃👼👼👼👼👼

Biz bugun 5+6 yız kızlar nekadar büyümüşüz dimi😃😃😃😃😃👼👼👼👼👼

evet canım kocaman olduk :) maşallah hepimize. akşam eşim internetten bebeğin şuan ki durumuna bakıcak 5 haftalık bebek diye arıyo dedim 6 bizim bebeğimiz cuma bitircek 7 ye gircez :) öğrendiğimde 3 haftalıktı daha yavrum

Ayyy ne guzel bı bakmısızzz 38. Haftaa ayy allhım sag salım bbgımızı almamızı nasıp etsın inşallh

Ayyy ne guzel bı bakmısızzz 38. Haftaa ayy allhım sag salım bbgımızı almamızı nasıp etsın inşallh

inşallah :) ben sancım ne zaman tutcaksa o haftayı bekliyom tabi mümkünse minimum 38 olsun :)

Son düzenleme:

Yanii zamanın tadını cıkaralım bız bu arada dımı

bu haftaya kadar ben çıkarıyodum ama son iki üç gündür bulantılarım başladı öldürmüyo ama süründürüyo cinsten sürekli araba tutmuş gibiyim halsiz bırakıyo bu durumda üstüne bide işe geliyorum iyice kötü olmaya başladım ve sanki hergün bulantımın şiddeti biraz daha artıyo gibi hayırlısı artık

Günaydın herkeze bende 2015 ocak annesi olacağıim allahın izniyle daha dun aksam öğrendim hamile olduğumu evde test yaptım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acemiyim kusura bakmayın iste evde dun aksam test yaptım pozitif çıktı ve hemen doktora gittik adetin henüz 6 gün geciktigi için ultrason da çok net göremedi doktor sonra hemen kan testi yaptı ondada 494 çıktı sonuç hamilesiniz 3 yada4 haftalık dedi 10 gün sonrasına randevu verdi ozaman daha ne görünür bebek dedi bakalım ayin 30 da kontrolün var kısmet bu arada tüm hamislere allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin hamis olmak isteyenlere de Rabbim yardımcısı olsun kızlar birde birşey sorucam bu benim 2 hamileliğin oğlunda vitamin filan kullanmaya başlamıştım dun akşamki doktor nöbetçi doktordu henüz birşey vermedi siz birşeyler kullanıyor musunuz bu arada migde bulantısı kusmalar ve halsizlik bende de var

hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin
benim doktorum bir kere tahlil yaptı sonuçlar güzel extra birşey kullanmana gerek yok dedi
sadece folik asit ve progestan diye düşük önleyici bi ilaç kullanıyorum

Gunaydin.
gecen gunde yazmistim topiginize bende ocakta anne olcam allahin izniyle.bugun 3 de doktor randevum var hersey yolundadir ins.

canım hadi hayırlı olsun
sen vajinal baktırmak istemiyordun sanırım ama bebişler için mecbur kalıyor insan
bende cuma gidecem inş. Bizde güzel haberlerle geliriz
Yok canım vajinale karşı değildim devlette bakmaz sanıyordum ondan karından görünsün istemiştim:) ama dr ben demeden hemen bebişi göremedim vajinal bakıyım dedi içim rahatladı:) inşallah sende vericeksin canım güzel haber
maşallah rabbim bizimkilerin kalp atışını da duyurtsun:)))
sağol canım amiinn darısı başına
sağol canım evet çok tatlı:)
değil mi ama anneyiz biz:)
kızlar yeni geldim doktordan bebeğimi gördüm kalbinide kendinide maşallah kuzuma rabbim daim ettirsin inşş
maşallah canım çok sevindim
Canım kendini boşuna üzüyorsun çünkü ilk üç ay bebeğin sende varolan besinlerle beslenecek ilk üç ay kilo bile versen bebeğin besleniyor sakın üzme kendini tamam mı ve yemek yiyicem yapıcam diye zorlama yoksa dokuz ay tiksinirsin
maşallah canım çok güzel
bebişimin kalbi pıt pıt atyo,çok mutluyummm:)))
ayyy maşallah canım
maşallahhh,gözün aydıın:)kaç mm bebişin?
6 mm canım senin ki kaç mm?
inşallah bebek küçükse sıkışık gidin doktora daha iyi çıkıyor karından tabi ben vajinala karşıyım
canım vajinalin bir sakıncası yok ki neden karşısın?3-5 saniyelik bir şey zorlamayan bir uygulama
Canım 12. haftaya kadar sürer sonra rahatlıycaksın az kaldı
kan sulandırıcı iğne kullananlar normal doğum yapamıyor muubende kullanıyorum da
Yapabiliyor canım yapan çok şimdiden düşünüp üzme kendini inşallah normal doğum olur, benim ilk sezaryen ama bunu Allah nasip ederse normal istiyorum
kızlarr bende gördüm bugün bebişi karından göremeyince alttan baktı mecburen tamam dedim neyseki kalbi atıyor canım yaa rabbim cümlemizin bebişlerini korusun
maşallah canım
Canım ben evlenmeden görmüştüm ilki erkek ikinci kızdı ama şimdi emin olamıyorum çünkü bir düşüğüm oldu belki o kızdı
Canım parasını sonradan tutamayacak olanlar veriyor biz sonradan tutabiliriz tutmamız lazım yani, benimde borcum var oğlumdan hem hamileyken hem emzirirken tutamamıştım
Canım benimki tam kan sayımı istedi dün verdim idrarda istedi
Haa ğardon ya anlamadım yok tutmıcaz dıe bılıom parasını vercez eger parasını vermezsek borclu oluozz ozmn tutmamı gerekıo adetlıyken tutmayıp parasını vermıoz ama sonra tutuoz dımı..
Canım para vermiycez biz borçlu oluyoruz çünkü sağlığımız sonra tutmaya müsait, parayı yaşlılar kronik hastalığı olanlar veriyor sonradan tutamadıkları için
İğne ipliğide salladınız.... Ahahahah Allah iyiliğini versin....

Gözün Aydın darısı bizim başımıza kısmette bende cumartesiye
sağol canım aminn darısı başına
canım 12. haftadan sonra 3 ay süper olucaz enerjik olucaz en güzeli 2. trimester:)
maşallah canım bende okuyum canım
Günaydınn nn bu arada 😃😃😃😃
günaydın
Günaydın herkeze bende 2015 ocak annesi olacağıim allahın izniyle daha dun aksam öğrendim hamile olduğumu evde test yaptım

hoş geldin hayırlı olsun

hoş geldin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…