İnanır mısın benim de bulantım oldu bugün bi ara. Nazar değdircez kendimize bulanmıyo diye diye:d
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kizlar ruyasinda bebegini, cinsiyetini goren var miiii? Ilk bebegim kesinlikle cinsiyet farketmez sagligi yerinde olsun yeter... ama uc gun arka arkaya kizimi gordum resmen ruyamda.. cok erken ama inanilmaz merak ediyorum, sizin de boyle bisey oldu mu hic??
Bir kaç gündür yazamadım size. Ama fırsat buldukça okuyorum. Bugün kontrole gittim ben de ve bebeğimi gördüm çok şükür. Pazartesi kalp atışları için çağırdı doktorum. Hayırlısıyla onu da duyayım o zaman rahatlıcam Allahın izniyle. Bu arada tevhid okuyan hiç yok kızlar. Belki bilmeyen arkadaşlar vardır 70000 tevhid başladık bir kaç gün önce. Katılmak isteyenler katılabilir. Kaç tane okuduğunuzu bana msjla bildirmeniz yeterli
ayy ne guzell bakalımm hangımız once dogurcazzzz.. bn sezeryan olcam iğne kullandıgım için 12 sı kocamın dgum tarıhı 15ıdeevlılık yıldonumumuz o yuzden ıkısınden bırını secıcem dıorum bakalım...
eğer benim sancılarım erken tutmazsa sen benden önce doğurcaksın gibi duruyo ben beklicem son güne kadar allah nasip ederse normal istiyorum doğumu şubata kadar beklicem
Biz bugun 5+6 yız kızlar nekadar büyümüşüz dimi😃😃😃😃😃👼👼👼👼👼
evet canım kocaman olduk :) maşallah hepimize. akşam eşim internetten bebeğin şuan ki durumuna bakıcak 5 haftalık bebek diye arıyo dedim 6 bizim bebeğimiz cuma bitircek 7 ye gircez :) öğrendiğimde 3 haftalıktı daha yavrum
Ayyy ne guzel bı bakmısızzz 38. Haftaa ayy allhım sag salım bbgımızı almamızı nasıp etsın inşallh
evet canım kocaman olduk :) maşallah hepimize. akşam eşim internetten bebeğin şuan ki durumuna bakıcak 5 haftalık bebek diye arıyo dedim 6 bizim bebeğimiz cuma bitircek 7 ye gircez :) öğrendiğimde 3 haftalıktı daha yavrum
inşallah :) ben sancım ne zaman tutcaksa o haftayı bekliyomtabi mümkünse minimum 38 olsun :)
Yanii zamanın tadını cıkaralım bız bu arada dımı
Acemiyim kusura bakmayın iste evde dun aksam test yaptım pozitif çıktı ve hemen doktora gittik adetin henüz 6 gün geciktigi için ultrason da çok net göremedi doktor sonra hemen kan testi yaptı ondada 494 çıktı sonuç hamilesiniz 3 yada4 haftalık dedi 10 gün sonrasına randevu verdi ozaman daha ne görünür bebek dedi bakalım ayin 30 da kontrolün var kısmet bu arada tüm hamislere allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin hamis olmak isteyenlere de Rabbim yardımcısı olsun kızlar birde birşey sorucam bu benim 2 hamileliğin oğlunda vitamin filan kullanmaya başlamıştım dun akşamki doktor nöbetçi doktordu henüz birşey vermedi siz birşeyler kullanıyor musunuz bu arada migde bulantısı kusmalar ve halsizlik bende de var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım vajinale karşı değildim devlette bakmaz sanıyordum ondan karından görünsün istemiştim:) ama dr ben demeden hemen bebişi göremedim vajinal bakıyım dedi içim rahatladı:) inşallah sende vericeksin canım güzel habercanım hadi hayırlı olsun
sen vajinal baktırmak istemiyordun sanırım ama bebişler için mecbur kalıyor insan
bende cuma gidecem inş. Bizde güzel haberlerle geliriz
sağol canım amiinn darısı başınamaşallah rabbim bizimkilerin kalp atışını da duyurtsun:)))
sağol canım evet çok tatlı:)Bilinç altında böle hissettigin için belki farkında olmadan kasılıyosun
Canım bnce hiç kasmakendii inan o cok güvenli yerde rahat ol yoksa bebişini daha cok üzersin
Hmn hayırlı olsun canım
Gözünn aydınnn cok tatlukkarr dimi
değil mi ama anneyiz biz:)ay öyle oluyor canım ya. Benım doktor da atıyor dedi,azıcık dinletti yeter dedi.yetmez demişim o heyecanlaısı veriyorum bebeğe zarar ama dedi. İyi o zaman tamam dedim bende..
Ahh bu anneler dedi güldü
anneyim benn annneeee en azndan adayıyım alla allaaa
maşallah canımkızlar yeni geldim doktordan bebeğimi gördüm kalbinide kendinide maşallah kuzuma rabbim daim ettirsin inşş
Canım kendini boşuna üzüyorsun çünkü ilk üç ay bebeğin sende varolan besinlerle beslenecek ilk üç ay kilo bile versen bebeğin besleniyor sakın üzme kendini tamam mı ve yemek yiyicem yapıcam diye zorlama yoksa dokuz ay tiksinirsinkızlar sabahtan beri ben hiç iyi değilim, baktım bir şey yiyecek gibi değilim sabahtan kalktım kendime mercimek çorbası yaprım, içine biraz sebze falan attım,,, bütün gün tek yediğim şey o,,,,
birde oturdum yemek yaptım, türlü, yemeği yaparken fena oldum,,, eşim aradı,,, ben başladım ağlamaya,,, niye ağlıyorum bende bilmiyorum,,,
türlü ocakda,, ben bir duş alıp,, yatıp uyucam sanırsam,,,,
nasıl üzgünüm,,, bebeğim beslenemedi diye,,,
ne kadar zormuş başkasının sorumluluğunu yüklenmek,,,, helede o şey içinezdeyse,,,,
çok duygusalım,,,,
maşallah canım çok güzelBugun doktora gittim 6+6yiz ve kalbini gordum minicik yanip sonen bi ışık.o benim hayat ışıgımmmm artık😊😊😊😊😊.sesini cok az duydum.umarim herkes bebeginin kalbinin atısını görür💕💕💕💕
ayyy maşallah canımbebişimin kalbi pıt pıt atyo,çok mutluyummm:)))
6 mm canım senin ki kaç mm?maşallahhh,gözün aydıın:)kaç mm bebişin?
canım vajinalin bir sakıncası yok ki neden karşısın?3-5 saniyelik bir şey zorlamayan bir uygulamainşallah bebek küçükse sıkışık gidin doktora daha iyi çıkıyor karından tabi ben vajinala karşıyım
Canım 12. haftaya kadar sürer sonra rahatlıycaksın az kaldıyalnız deilim öğlen eşim birşeyler hazırladı ama ben lokmamı yutamadım geri çıkardım.
çok az ekmekle peynir yiyebildim çayla yuttum. eşimde benim yüzümden aç kalıyor. evim pislendi istediğim gibi süpürüp silemiyorum.
midem sürekli yanıyor ama hiç bişe yiyemiyorum. ne zamana kadar böyle sürer acaba. her şey burnuma kokuyor
Yapabiliyor canım yapan çok şimdiden düşünüp üzme kendini inşallah normal doğum olur, benim ilk sezaryen ama bunu Allah nasip ederse normal istiyorumkan sulandırıcı iğne kullananlar normal doğum yapamıyor muubende kullanıyorum da
maşallah canımkızlarr bende gördüm bugün bebişi karından göremeyince alttan baktı mecburen tamam dedim neyseki kalbi atıyor canım yaa rabbim cümlemizin bebişlerini korusun
Canım ben evlenmeden görmüştüm ilki erkek ikinci kızdı ama şimdi emin olamıyorum çünkü bir düşüğüm oldu belki o kızdıYa kizlar ruyasinda bebegini, cinsiyetini goren var miiii? Ilk bebegim kesinlikle cinsiyet farketmez sagligi yerinde olsun yeter... ama uc gun arka arkaya kizimi gordum resmen ruyamda.. cok erken ama inanilmaz merak ediyorum, sizin de boyle bisey oldu mu hic??
Canım parasını sonradan tutamayacak olanlar veriyor biz sonradan tutabiliriz tutmamız lazım yani, benimde borcum var oğlumdan hem hamileyken hem emzirirken tutamamıştımana oruç var değil mi kızlar birsey soracağım sindi biz tutamadık ya parasını vereceğiz en az 2yıl böyle olacak sonra tutmak zorundamıyız yine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benimki tam kan sayımı istedi dün verdim idrarda istediKizlar bugun 8+3 oldum.doktorum tahlil olarak sadece tokluk kan sekeri istedi.burdan bakiyorum rubella toksoplazma tsh karaciger enzimi tahlilleri yaptiranlar var. Ben de supheye dustum haliyle.acaba doktorumu mu degistirsem? Hic tahlil falan istememesi bana garip geldi
Canım para vermiycez biz borçlu oluyoruz çünkü sağlığımız sonra tutmaya müsait, parayı yaşlılar kronik hastalığı olanlar veriyor sonradan tutamadıkları içinHaa ğardon ya anlamadım yok tutmıcaz dıe bılıom parasını vercez eger parasını vermezsek borclu oluozz ozmn tutmamı gerekıo adetlıyken tutmayıp parasını vermıoz ama sonra tutuoz dımı..
sağol canım aminn darısı başınaİğne ipliğide salladınız.... Ahahahah Allah iyiliğini versin....
Gözün Aydın darısı bizim başımıza kısmette bende cumartesiye
canım 12. haftadan sonra 3 ay süper olucaz enerjik olucaz en güzeli 2. trimester:)Sabah 7 de oğlum uyandırıyo, 9 da ancak ayağa kalkar hale geliyorum. Öğlen oluyo oğlumla uyuyasım geliyo. Akşam üstü 2 saat kadar sızıp kalıyorum. Nolcak bu uyku hali yaf! Sürekli bayık gözlerle bakıyorum etrafa!:26::26:
maşallah canımBir kaç gündür yazamadım size. Ama fırsat buldukça okuyorum. Bugün kontrole gittim ben de ve bebeğimi gördüm çok şükür. Pazartesi kalp atışları için çağırdı doktorum. Hayırlısıyla onu da duyayım o zaman rahatlıcam Allahın izniyle. Bu arada tevhid okuyan hiç yok kızlar. Belki bilmeyen arkadaşlar vardır 70000 tevhid başladık bir kaç gün önce. Katılmak isteyenler katılabilir. Kaç tane okuduğunuzu bana msjla bildirmeniz yeterli
günaydınGünaydınn nn bu arada 😃😃😃😃
hoş geldin hayırlı olsunGünaydın herkeze bende 2015 ocak annesi olacağıim allahın izniyle daha dun aksam öğrendim hamile olduğumu evde test yaptım
Acemiyim kusura bakmayın iste evde dun aksam test yaptım pozitif çıktı ve hemen doktora gittik adetin henüz 6 gün geciktigi için ultrason da çok net göremedi doktor sonra hemen kan testi yaptı ondada 494 çıktı sonuç hamilesiniz 3 yada4 haftalık dedi 10 gün sonrasına randevu verdi ozaman daha ne görünür bebek dedi bakalım ayin 30 da kontrolün var kısmet bu arada tüm hamislere allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin hamis olmak isteyenlere de Rabbim yardımcısı olsun kızlar birde birşey sorucam bu benim 2 hamileliğin oğlunda vitamin filan kullanmaya başlamıştım dun akşamki doktor nöbetçi doktordu henüz birşey vermedi siz birşeyler kullanıyor musunuz bu arada migde bulantısı kusmalar ve halsizlik bende de var
Gunaydin.
gecen gunde yazmistim topiginize bende ocakta anne olcam allahin izniyle.bugun 3 de doktor randevum var hersey yolundadir ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?