Bn o konuda sanslıyım galıba... Bulantı cok az oda olucak işede gitmiyorum organızasyon şirketim var sezon başladı ama ablama pasladım valla rahatım tek derdim bebeğimin kalp atışını duymadım onu merk edıorumm:):):😃😃bu haftaya kadar ben çıkarıyodum ama son iki üç gündür bulantılarım başladı öldürmüyo ama süründürüyo cinsten sürekli araba tutmuş gibiyim halsiz bırakıyo bu durumda üstüne bide işe geliyorum iyice kötü olmaya başladım ve sanki hergün bulantımın şiddeti biraz daha artıyo gibi hayırlısı artık
günaydın canım hayırlı olsun güzel haberlerle gel inş.
Slm arkadaslar bende araniza katilablirmiyim listeye ekler misinz 36 yas sat 07 nisan 2014 beklenen dogum 12 ocak 2015 3.bebism sehr adana
Sagol canm insallah.
benim hamile olduguma dair hic bir belirti yok ama ya.
ne midem bulanio, ne aşerme...hicbisey yok.bas donmesinin disinda.
benim gibi olan var mi aranizda arkadaslar?:44:
Gunaydin.
gecen gunde yazmistim topiginize bende ocakta anne olcam allahin izniyle.bugun 3 de doktor randevum var hersey yolundadir ins.
bende baş dönmesi de yok, erken olduğu için sanırım. böyle gayet rahatım da insan neden bende olmuyor diye de düşünüyor. kaşınıyoruz sanırım
Günaydın hoş geldin inşallah randevun güzel geçer
Sagol canm insallah.
benim hamile olduguma dair hic bir belirti yok ama ya.
ne midem bulanio, ne aşerme...hicbisey yok.bas donmesinin disinda.
benim gibi olan var mi aranizda arkadaslar?:44:
bende baş dönmesi de yok, erken olduğu için sanırım. böyle gayet rahatım da insan neden bende olmuyor diye de düşünüyor. kaşınıyoruz sanırım
Hayirli olsun cnm.rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin (hepimize)
Bu arads bende adanadayim
Merhabalar nasıl gidiyor kızlar? Bende aynen devam bulantı ve kusma...Kalkamıyorum yerimden yaa Allahım bana ve benim gibi olanlara yardım et diye dua ediyorum bütün gün..Geçecek inşallah hepsi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende aynısıyım ya niye midem bulanmıo acaba diye düşünmeye başladım sadece uyku ve baş dönmesi kasık sırt ağrısı var bi de sürekli acıkıyorum anlamadım gitti illa bulantı olmalı mı acaba? :)
yat kalk Allaha dua et rahat gebelik geçiriyorum diye canım.
burada bulantıları olanlardan biriyim. kaç gündür hiç bir şey yiyemiyorum perişan oldum bişey yiyemeyince de halim olmuyor evde yatak döşek yatıyorum.
bugün biraz azaldı bulantım çok şükür .
hamileliğinin tadını çıkar
Tskler canm cumlemize nasip olsun cok sevndm hemserimi gordgme nerdesn cukurovadym ben
Herhalde kisiye gore degisior cnm bu durum.
Netten arastirdim simdi, normalmis.
Amann kendi kendimize nazar degdirmeyelim
Ben seyhandayim cnm merkez otogara yakinim :)
Haklısın canım, Allah yardımcın olsun, bunların hepsi geçici sonunda mutluluk var diye düşünmek işe yarar. Benim henüz 4+6, 6. 7. haftalarda nasıl olcam bakalım...
ohh çok şükür :)) bulantısı olan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun
Hangi dr gidiysn benm 3. Seninki
ayyy canım çok iyi anlıyorum seni. çok şükür bugün biraz rahatım çeyrek bir tost yaptım limonlu çay yanına da yarım domates. zorlaya zorlaya yedim.
tez zamanda bulantılarımız geçer halsizliğimiz biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?