İnşallah bende kendimi zorluyorum,yemek için aynen tost yaptım kendime inan korkumdan yatarak yiyorum canım yaa.Allah yardımcımız olsun.Bu arada benim neden migdem bulanmıyor diyen arkadaşlar şükür edin kaşınmayın zorla :) çok zor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben okuyorumda her 100 de yazmak ıstemıyorum sana toplu olarak dicem
valla kızlar benımde midem fena bulanıyor öyle istifra edecek gibi degıl ama üşütürde bulanır ya aynen öyle en son gün öglen az bi yemek yedim onla duruyorum. Cubuk kraker ve leblebi ile beslenıyorum resmen.. çalısıyorum bırde halsızlık cok nasıl olcak bılmıyorum ya
Gunaydin annelerrr
aynen dilini ısırsınlar niye midem bulanmıyor diyenler :))
ya evet ayağa kalkınca kötü oluyorum hemen bulantı giriyor.
işte oturduğum yerden kucağımda bilgisayar zaman geçiriyorum .
gelsin bebişler dolsun göbüşler
ya benim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı . çok güzeldi benim cildim. bi adet döneminde bi kaç tane çıkardı.
nerden çıktı bu sivilceler yaaaaaaaa :44:
Senin ilk hamileliginmi canım? Benim 6yaşında bir kızım var ondada aynen böyleydio yüzden cesaret edemiyordum ikinci bebege ama sürpriz oldu bize...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk sayılır canım ilkini bundan 1 hafta daha büyükken yoğun kanamayla beraber düşürdüm. onda hiç bulantım olmamıştı.
böyle bulantı olunca evdekilerde perişan oluyor . maşallah kızına Allah bağışlasın bende kız bebek istiyorum inşallah
canım geçen okudum bi sitede cildimiz yağlanıyormuş hamilelikten ilk üç ayda yada en kötü doğumdan sonra geçermiş bu problem. benim çıktı bu ara bebeklerimiz ordan da kendilerini belli etmeye başladı annesi :)
Canım pc kucağında zararlı dğeil mi?aynen dilini ısırsınlar niye midem bulanmıyor diyenler :))
ya evet ayağa kalkınca kötü oluyorum hemen bulantı giriyor.
işte oturduğum yerden kucağımda bilgisayar zaman geçiriyorum .
gelsin bebişler dolsun göbüşler
günaydınGunaydin annelerrr
valla kızlar benımde midem fena bulanıyor öyle istifra edecek gibi degıl ama üşütürde bulanır ya aynen öyle en son gün öglen az bi yemek yedim onla duruyorum. Cubuk kraker ve leblebi ile beslenıyorum resmen.. çalısıyorum bırde halsızlık cok nasıl olcak bılmıyorum ya
canım pc nin altında koruma var ve bacaklarımın üstünde duruyor bazen kanepenin üstünde duruyor direk karnımın üstüne koymuyorum :26:Canım pc kucağında zararlı dğeil mi?
canım pc nin altında koruma var ve bacaklarımın üstünde duruyor bazen kanepenin üstünde duruyor direk karnımın üstüne koymuyorum :26:
bukadardan zarar olur mu ki
İnan bendede yok saskin saskin bakiyorum yazilanlara ne bulanti ne tiksinme ne asermesi cok sukur sagdece gogus acimasi ve en kotusu kabizimbende baş dönmesi de yok, erken olduğu için sanırım. böyle gayet rahatım da insan neden bende olmuyor diye de düşünüyor. kaşınıyoruz sanırım
ısı gelmesin canım karnına cok
canım pc nin altında koruma var ve bacaklarımın üstünde duruyor bazen kanepenin üstünde duruyor direk karnımın üstüne koymuyorum :26:
bukadardan zarar olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?