aynen dilini ısırsınlar niye midem bulanmıyor diyenler :))
ya evet ayağa kalkınca kötü oluyorum hemen bulantı giriyor.
işte oturduğum yerden kucağımda bilgisayar zaman geçiriyorum .
gelsin bebişler dolsun göbüşler
valla kızlar benımde midem fena bulanıyor öyle istifra edecek gibi degıl ama üşütürde bulanır ya aynen öyle en son gün öglen az bi yemek yedim onla duruyorum. Cubuk kraker ve leblebi ile beslenıyorum resmen.. çalısıyorum bırde halsızlık cok nasıl olcak bılmıyorum ya
valla kızlar benımde midem fena bulanıyor öyle istifra edecek gibi degıl ama üşütürde bulanır ya aynen öyle en son gün öglen az bi yemek yedim onla duruyorum. Cubuk kraker ve leblebi ile beslenıyorum resmen.. çalısıyorum bırde halsızlık cok nasıl olcak bılmıyorum ya
aynen ben de aynı dertten muzdaribim. araba tutmuş gibiyim üç gündür ilk gün öğleye doğru geçti dün tüm gün yatana kadar devam etti bugün sabah kalkar kalkmaz başladı allah sonumuzu hayır etsin. ben bişeyler yiyorum gene çok şükür hiç yememe yok ama midem hergün biraz daha kötü sanki ilerleyen günlerden korkuyorum. dayanamazsam rapor alıp evde geçircem işte çok zor oluyo yatınca yine biraz kesiliyo bulantı. allah hepimizin yardımcısı olsun
ya benim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı . çok güzeldi benim cildim. bi adet döneminde bi kaç tane çıkardı.
nerden çıktı bu sivilceler yaaaaaaaa :44:
ya benim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı . çok güzeldi benim cildim. bi adet döneminde bi kaç tane çıkardı.
nerden çıktı bu sivilceler yaaaaaaaa :44:
canım geçen okudum bi sitede cildimiz yağlanıyormuş hamilelikten ilk üç ayda yada en kötü doğumdan sonra geçermiş bu problem. benim çıktı bu ara bebeklerimiz ordan da kendilerini belli etmeye başladı annesi :)
ilk sayılır canım ilkini bundan 1 hafta daha büyükken yoğun kanamayla beraber düşürdüm. onda hiç bulantım olmamıştı.
böyle bulantı olunca evdekilerde perişan oluyor . maşallah kızına Allah bağışlasın bende kız bebek istiyorum inşallah
ilk sayılır canım ilkini bundan 1 hafta daha büyükken yoğun kanamayla beraber düşürdüm. onda hiç bulantım olmamıştı.
böyle bulantı olunca evdekilerde perişan oluyor . maşallah kızına Allah bağışlasın bende kız bebek istiyorum inşallah
canım geçen okudum bi sitede cildimiz yağlanıyormuş hamilelikten ilk üç ayda yada en kötü doğumdan sonra geçermiş bu problem. benim çıktı bu ara bebeklerimiz ordan da kendilerini belli etmeye başladı annesi :)
ayyyy görüyon mu anne oluyoruz her fedakarlığa katlanacaz artık :) ergenlikte bile pek sivilce çıkarmamış biri olarak hani adet dönemi de değil malüm hamileyiz sivilceler pırtlayınca yüzümde şaşırdım. :)))
canım pc nin altında koruma var ve bacaklarımın üstünde duruyor bazen kanepenin üstünde duruyor direk karnımın üstüne koymuyorum :26:
bukadardan zarar olur mu ki
canım pc nin altında koruma var ve bacaklarımın üstünde duruyor bazen kanepenin üstünde duruyor direk karnımın üstüne koymuyorum :26: