2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bende listeye eklermisiniz yas 29 doğum tarihin 28 ocak 1985 bebisimin inş doğacağı tarih 20 ocak 2014 bu arada herkeze teşekkürler baya kalabaligiz sanırım ohhh ne güzel oğlunda kadınlar kulubundeydim 2009 mayis annesiydi ogunden sonra facede takip ettik o yüzden formu çok iyi kullanamiyorum ogrenicem zamanla buvarada kızlar cin takvimi dogrumu sizce ve mesela ben 29 yaşındayım son adet tarihim 15 mayis anlayamadığımız nokta son adet tarihimemi gore bakicam o takvime ya tabiki sağlıklı olsun cinsiyet fark etmez ama insan merak ediyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tünaydın kızlarrr

çalıştığım için çok katılamıyorum aranıza..
bi de bu aralar fenayım
midem kötü ama öğürtülerim çok yok..bi kaç arkadaş daha yazmış araba tutmuş gibi.
sürekli dönüyor midem..sadece çorba,haşlanmış patates makarna yiyebiliyorum..
süt ve yumurta hiç yiyemiyorum içim almıyor ve korkuyorum bebişime beslenemiyor diye..
bi de çok halsiz ve yorgunum...

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler...

aynen canım ya çalışıyorum bende masa başı cokta yormuyorlar Allah var ama stres yetiyor baş dönmesi de var ve demez olaydım ateş basıyor diye donüyorum resmen işyerinde mont ve klima acık oturuyorum millet kısa kollu ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın herkeze bende 2015 ocak annesi olacağıim allahın izniyle daha dun aksam öğrendim hamile olduğumu evde test yaptım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım hoşgeldin :))

Gunaydin.
gecen gunde yazmistim topiginize bende ocakta anne olcam allahin izniyle.bugun 3 de doktor randevum var hersey yolundadir ins.

Hayırlı olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

Slm arkadaslar bende araniza katilablirmiyim listeye ekler misinz 36 yas sat 07 nisan 2014 beklenen dogum 12 ocak 2015 3.bebism sehr adana

Hoşgeldin :) hayırlı olsun sanada
Gunaydin annelerrr

günaydın sanada

Midem cok kotu yaa a

Benimde öyle sabah kalktığımdan beri bulanıyor kızımda hiç bulantım yoktu
acaba bu erkek mi ? :))

Geçmiş olsun canım inan çoğumuz öyleyiz bir kaç ay sabır artık :))

ya benim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı . çok güzeldi benim cildim. bi adet döneminde bi kaç tane çıkardı.
nerden çıktı bu sivilceler yaaaaaaaa :44:

Hormanlardan sanırım fazla yağ salgılıyoruz ama onlarda geçicic hepsi geçici vücudumuz bir şekilde bize sinyal veriyor işte :))

aynen canım ben de masabaşındayım fiziken hiç bir iş yapmıyorum ama evde olmak istiyorum ben...
ilk kez çalışmak bu kadar zor geliyor...
yemek yapabiliyor musun?

bu arada ben de akşamları üşüme başlıyor...biri yazmıştı sıcak basarsa kız üşürseniz erkek olur diye

valla canım o konuda cok sanslıyım. eşim 7 yıl bekar kaldıgından benden iyi yemek yapar. en kötü ben tarif ederim o yapar sıkıntım yok elhamdülilllah

Ben bilmiyordum canım bireysel olarak başlamıştım ben de. size katılayım bari 15.000 olmak üzere inşallah benim ki.

Kızlar bn bgun yıne kan verdim 2860 cıktı keseyı bebegı gormek için kac olması gerekıo beta hcg nin bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…