Kızlar bn bgun yıne kan verdim 2860 cıktı keseyı bebegı gormek için kac olması gerekıo beta hcg nin bilen varmı
Kızlar merhaba,
4+5 hamileyim. Bugün göbek altımda ara ara çok şiddetli olmayan sancılar oluyor. ve ara ara ne sarı ne kahve bir akıntı oluyor. Peçeteye geliyor arada bir. Henüz doktora gitmedim. en erken 10 gün sonra gidebileceğim. Yurtdışındayız bu nedenle kan tahlili de yaptıramadım. Evde idrar testi yapabildim sadece. Acaba idrar testini yenileyip ilk test ile karşılaştırsam mı diyorum. HCG mi düşüyo acaba?
bu tarz ağrı ve renkli akıntı yaşayan var mı aranızda.
Kızlar merhaba,
4+5 hamileyim. Bugün göbek altımda ara ara çok şiddetli olmayan sancılar oluyor. ve ara ara ne sarı ne kahve bir akıntı oluyor. Peçeteye geliyor arada bir. Henüz doktora gitmedim. en erken 10 gün sonra gidebileceğim. Yurtdışındayız bu nedenle kan tahlili de yaptıramadım. Evde idrar testi yapabildim sadece. Acaba idrar testini yenileyip ilk test ile karşılaştırsam mı diyorum. HCG mi düşüyo acaba?
Kızlar merhaba,
canım kasık ağrıların eğer adet olacakmışsın gibi ağrıyosa çok normal. zaten doktor beni ilk muayenemde uyarmıştı kasık ağrıların olur normal diye. akıntı bendede oluyor. sarı gibi benimki ama. akıntında normal. kanaman olmadıkça kötüye yorma hiçbişeyi. 2 gün sonra tekrar idrar tahlili yap canım. kırmızı daha net olmaya başladıysa anlaki yükeseliyo canım. yükseliyodur zaten olumsuz düşünme sakın
valla kızlar benımde midem fena bulanıyor öyle istifra edecek gibi degıl ama üşütürde bulanır ya aynen öyle en son gün öglen az bi yemek yedim onla duruyorum. Cubuk kraker ve leblebi ile beslenıyorum resmen.. çalısıyorum bırde halsızlık cok nasıl olcak bılmıyorum ya
canım ben yasadım önce kanama oldu çok az sonra renkli akıntılar oldu doktor ilaç verdi ağrılarımda vardı ama çok iyiyiz şimdi hepsi geçti çok şükür doktora gitmek için ihtimalin yok mu?
canım benimde öyle olmuştu geçen haftaya kadar. 1 hafta falan sürdü. hep bi bulantı hafif hafif ama kusturcak kadar değildi. bu hafta geçti çok şükür. seninde öyle olur belki.
adet günümde benimde 3-4 gün az az kahve rengi geldi. ödüm patladıkan testinde değer yükseldikçe rahatladım . sanırım yerleşme kanaması dedikleri şey oldu şimdi akıntı yok ara ara yoğun sarı oluyor .. bende idrar testlerini karşılaştırıp yükseldiğini anlamışştım.
Sedeffcim cevabın için çok sağol. Ağrılar göbek altımda kasıklarımda değil, kramp gibi çok şiddetli değil ama. akıntm da sarıdan biraz koyu. Ne sarı ne kahve diyemiyorum.
Aslında ben geciktiğim gün test yaptım silik olduğu için 2 gün sonra tekrar yaptım baya koyu idi. Nerdeyse ilk çizgi kadar. Dediğin gibi tekrar test yapacağım inşallah yine koyu çıkar. Doktora gidemediğim için endişeliyim çok(( bi de ilk tecrübem bu.
Allah yardımcımız olsun.
Cevabın için teşekkür ederim canım. ben de idrar testi yapacağım tekrar inşallah son testten silik çıkmaz. Ailelerimiz çok sevindi habere. Hepimiz için çok kötü olur Allah korusun.
Sana da hayırlı hamilelikler dilerim. Allah kucağınıza da almayı naip eder inşallah.
endişelenme canım. kötü düşünme. etkilersin kendinide hiç yok yere. bi sorun varsada yapacak bişeyin yok zaten. kendi kendini harab etme bari. iyi düşün hep iyi olsun. Allah'ın izniyle olmaz bişey inşallah. sen zaten gittiğinde doktara kalp atışlarınıda duyarsın
amin inşallah .. aklına kötü şeyler getirme .. aslında kese ve kalp atışlarını görmeden söylememekte fayda var ..
Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?