2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar yerleşme kanaması yaşadıktan sonra cinsel hayatına ara veren yada doktorunun bu yönde tavsiyesi olan var mı?

hamile olduğumu öğrendiğimden beri yani 2 mayıstan beri cinsel hayatıma son verdim
benimde lekelerim oldu korkuyorum açıkcası . uzun bir sürede yapmayı düşünmüyorum . zaten karnım kasığım ağrıyo halsiizim
ama düşük tehtidi olmayanlara doktor yasaklamıyor

Ayyyy inşallah canım. Çok teşekkür ederim cevabın için içim rahatladı. Bakim yazdıklarınıza.

Sağlıklı hamilelikler dilerim. Allah sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

Son düzenleme:

ben henüz doktora gitmedim ama etraftan duydum bu durumda yasak falan getirebiliyormuş hekim .. sağol canım herşeyin hayırlısı olsun ... eşimide ihmal etmek istemiyorum bebeğin güvenliği içinde çok korkuyorum

benim kanamam yada lekem hiç olmadı,düşük tehlikeside yok dedi doktor ama 1-2 hafta bekleyin dedi..niye öyle söyledi anlamadık ama,uycaz mecburen :)

valla duygularıma tercüman olmuşsun hayattan soğutan bi bulantım var ciddi anlamda işi bırakmayı düşünüyorum bide benimki tüp bebiş korkuyorumda bişey olacak diye

benim kanamam yada lekem hiç olmadı,düşük tehlikeside yok dedi doktor ama 1-2 hafta bekleyin dedi..niye öyle söyledi anlamadık ama,uycaz mecburen :)

Allah Allah. banada ara vermeyin bi tehlike gözükmüyor dedi. hatta düzenli ilişki yaşandığında gebelikte normal doğum kolay oluyormuş.

hayırlı olsun canım:) karından mı baktırdın?
sağol canıımm,hayır vajınal baktı

hehe:)boşver o zaman,sen istediğin vakit söyle:)

Son adet tarihim 6 nisan.bugun kalp atışları icin gittim doktor ultrason dan bakti duyamadi Sonra alttan baktı yine duyamadi.kese var kalp atisi duyulmadi cok canim sıkıldı. Haftaya tekrar gel dedi.bu durumda olan var mi((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8 mm biraz geçmiş:)

Canım korkma bebek yerleşiyor ama elinden geliyorsa doktora git

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım korkma bebek yerleşiyor ama elinden geliyorsa doktora git

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim cevabın için. İnşallah canım. hafifledi zaten yatmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye. Ayağa kalkınca biraz hissediyorum, tekrar yatıyorum :)

Hakkımızda hayırlısı olsun...

Canım bebişin beslenir korkma hiç ilk 3 ay yediğin kadarı yetiyor
canım benim ilk erkekti yandım alev alev:) şimdi üşüyorum hırka ve patikliyim hatta bugün kombiyi açtım:) bakalım ne olacak
Kızlar bn bgun yıne kan verdim 2860 cıktı keseyı bebegı gormek için kac olması gerekıo beta hcg nin bilen varmı
Canım benim oğlumda değerim 550 di dr vajinal bakınca görmüştü
Canım kalp atışı şimdi çok hızlı olmaz zaten çok küçük daha,dün 6+4 düm ama ultrasona 6+1 çıktı 6 mm bebişim:) seninki normal canım
Canım o ağrılar çok normal lekelerinin rengi koyulaşırsa dr a gitmende fayda var ama korkma ağrı normal
kızlar yerleşme kanaması yaşadıktan sonra cinsel hayatına ara veren yada doktorunun bu yönde tavsiyesi olan var mı?
canım bende lekelenme olmadı ilk gebeliğimde de ikinci boş gebeliktede yasak değildi bunda dr a sormadım bile oldu:) bir sıkıntı yok bizde
Canım yeni yılın ilk bebeği olur inşallah bir yık kaybetmesin bir gün için:)
Canım 8. haftaya kadar normal hiç korkma
8 mm biraz geçmiş:)

maşallah canım sen kaç haftalıksın tam? Ben dün 6+4 düm ama ultrasonda 6+1 çıktı

Merhaba bayanlar
Canim cok sıkkın. Son adet tarihim 6 nisandi.bugun doktora kalp atıslarini duymak icin gittim 6.5 haftalik sanirim.ultrasonda duyulmadi.kese var ama kalp atisi yok. Vajinal bakmak istedi doktor bende duymak icin tamam dedim ancak yine duyulmadi.gec dollenme olmus olabilir dedi ya da bos gebelik ((1 hafta sonra yine gidecegim moralim cok bozukk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bn kslp atısı ve bbk için ddm 500 ken bbgi nasıl gorduu ki daha cok küçük oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…