kızlar yerleşme kanaması yaşadıktan sonra cinsel hayatına ara veren yada doktorunun bu yönde tavsiyesi olan var mı?
ilk haftalar öyle oluyor canım olumlu düşün . senin gibi bende düşündüm. hatta o sancılar kesildiğinde de korktum niye belirtilerim durdu diye.
sayfafın biraz gerisine bakarsan bizde 4-5 haftalıkken aynı sancıları buraya yazdık. inşallah hepimizin hamileliği yolunda gider
hamile olduğumu öğrendiğimden beri yani 2 mayıstan beri cinsel hayatıma son verdim
benimde lekelerim oldu korkuyorum açıkcası . uzun bir sürede yapmayı düşünmüyorum . zaten karnım kasığım ağrıyo halsiizim
ama düşük tehtidi olmayanlara doktor yasaklamıyor
kızlar yerleşme kanaması yaşadıktan sonra cinsel hayatına ara veren yada doktorunun bu yönde tavsiyesi olan var mı?
ben henüz doktora gitmedim ama etraftan duydum bu durumda yasak falan getirebiliyormuş hekim .. sağol canım herşeyin hayırlısı olsun ... eşimide ihmal etmek istemiyorum bebeğin güvenliği içinde çok korkuyorum
bu haftaya kadar ben çıkarıyodum ama son iki üç gündür bulantılarım başladı öldürmüyo ama süründürüyo cinsten sürekli araba tutmuş gibiyim halsiz bırakıyo bu durumda üstüne bide işe geliyorum iyice kötü olmaya başladım ve sanki hergün bulantımın şiddeti biraz daha artıyo gibi hayırlısı artık
benim kanamam yada lekem hiç olmadı,düşük tehlikeside yok dedi doktor ama 1-2 hafta bekleyin dedi..niye öyle söyledi anlamadık ama,uycaz mecburen :)
Allah Allah. banada ara vermeyinbi tehlike gözükmüyor dedi. hatta düzenli ilişki yaşandığında gebelikte normal doğum kolay oluyormuş.
O da güzelmiş valla :) önlem amaçlı söyledi galiba
sağol canıımm,hayır vajınal baktıhayırlı olsun canım:) karından mı baktırdın?
ayy canım bnmmm kıyamamm sende haklısın ıyı yapmıssın boswer solee ben bıraz gecsın ıstıomm bnmle candan cıgerdensevınecek ınsanlar zaten bılıo annem ablmlar, kayınvalıdem ve eltımde duymayı versın cokda fıfı
Yok canım vajinale karşı değildim devlette bakmaz sanıyordum ondan karından görünsün istemiştim:) ama dr ben demeden hemen bebişi göremedim vajinal bakıyım dedi içim rahatladı:) inşallah sende vericeksin canım güzel haber
sağol canım amiinn darısı başına
sağol canım evet çok tatlı:)
değil mi ama anneyiz biz:)
maşallah canımçok sevindim
Canım kendini boşuna üzüyorsun çünkü ilk üç ay bebeğin sende varolan besinlerle beslenecek ilk üç ay kilo bile versen bebeğin besleniyor sakın üzme kendini tamam mı ve yemek yiyicem yapıcam diye zorlama yoksa dokuz ay tiksinirsin
maşallah canım çok güzel
ayyy maşallah canım
6 mm canım senin ki kaç mm?
canım vajinalin bir sakıncası yok ki neden karşısın?3-5 saniyelik bir şey zorlamayan bir uygulama
Canım 12. haftaya kadar sürer sonra rahatlıycaksın az kaldı
Yapabiliyor canım yapan çok şimdiden düşünüp üzme kendini inşallah normal doğum olur, benim ilk sezaryen ama bunu Allah nasip ederse normal istiyorum
maşallah canım
Canım ben evlenmeden görmüştüm ilki erkek ikinci kızdı ama şimdi emin olamıyorum çünkü bir düşüğüm oldu belki o kızdı
Canım parasını sonradan tutamayacak olanlar veriyor biz sonradan tutabiliriz tutmamız lazım yani, benimde borcum var oğlumdan hem hamileyken hem emzirirken tutamamıştım
Canım benimki tam kan sayımı istedi dün verdim idrarda istedi
Canım para vermiycez biz borçlu oluyoruz çünkü sağlığımız sonra tutmaya müsait, parayı yaşlılar kronik hastalığı olanlar veriyor sonradan tutamadıkları için
sağol canım aminn darısı başına
canım 12. haftadan sonra 3 ay süper olucaz enerjik olucaz en güzeli 2. trimester:)
maşallah canımbende okuyum canım
günaydın
hoş geldin hayırlı olsun
hoş geldin hayırlı olsun
Ayyyy inşallah canım. Çok teşekkür ederim cevabın için içim rahatladı. Bakim yazdıklarınıza.
Sağlıklı hamilelikler dilerim. Allah sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.
Kızlar merhaba,
4+5 hamileyim. Bugün göbek altımda ara ara çok şiddetli olmayan sancılar oluyor. ve ara ara ne sarı ne kahve bir akıntı oluyor. Peçeteye geliyor arada bir. Henüz doktora gitmedim. en erken 10 gün sonra gidebileceğim. Yurtdışındayız bu nedenle kan tahlili de yaptıramadım. Evde idrar testi yapabildim sadece. Acaba idrar testini yenileyip ilk test ile karşılaştırsam mı diyorum. HCG mi düşüyo acaba?
bu tarz ağrı ve renkli akıntı yaşayan var mı aranızda.
Canım korkma bebek yerleşiyor ama elinden geliyorsa doktora git
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bebişin beslenir korkma hiç ilk 3 ay yediğin kadarı yetiyortünaydın kızlarrr
çalıştığım için çok katılamıyorum aranıza..
bi de bu aralar fenayım
midem kötü ama öğürtülerim çok yok..bi kaç arkadaş daha yazmış araba tutmuş gibi.
sürekli dönüyor midem..sadece çorba,haşlanmış patates makarna yiyebiliyorum..
süt ve yumurta hiç yiyemiyorum içim almıyor ve korkuyorum bebişime beslenemiyor diye..
bi de çok halsiz ve yorgunum...
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler...
canım benim ilk erkekti yandım alev alev:) şimdi üşüyorum hırka ve patikliyim hatta bugün kombiyi açtım:) bakalım ne olacakaynen canım ben de masabaşındayım fiziken hiç bir iş yapmıyorum ama evde olmak istiyorum ben...
ilk kez çalışmak bu kadar zor geliyor...
yemek yapabiliyor musun?
bu arada ben de akşamları üşüme başlıyor...biri yazmıştı sıcak basarsa kız üşürseniz erkek olur diye
Canım benim oğlumda değerim 550 di dr vajinal bakınca görmüştüKızlar bn bgun yıne kan verdim 2860 cıktı keseyı bebegı gormek için kac olması gerekıo beta hcg nin bilen varmı
Canım kalp atışı şimdi çok hızlı olmaz zaten çok küçük daha,dün 6+4 düm ama ultrasona 6+1 çıktı 6 mm bebişim:) seninki normal canımSelam kızlar,
Dr ' a gittik bu gün , üstten ultrason ile muayne etti
kalp atışlarını duyduk bebişimi gördük ama kalp atış hızı çok hızlı değildi sanki bu beni biraz korkuttu
bu arada demir hapı verdi. Yumurta ve balık yiyemiyorum
dr yiyeceksin diye ısrar etti
Bu haftalarda ki arkadaşlarıma sorum şu crl ölçümünüz kaç çıktı
bizim bu gün sat a göre tam 7+1 crl 1.03 cm çıktı
netten araştırdım biraz fazla gibi
ama dr bir şey demedi bununla ilgili erken döllenme mi acaba diye düşündüm
sizin kaç çıktı kızlar?
Canım o ağrılar çok normal lekelerinin rengi koyulaşırsa dr a gitmende fayda var ama korkma ağrı normalKızlar merhaba,
4+5 hamileyim. Bugün göbek altımda ara ara çok şiddetli olmayan sancılar oluyor. ve ara ara ne sarı ne kahve bir akıntı oluyor. Peçeteye geliyor arada bir. Henüz doktora gitmedim. en erken 10 gün sonra gidebileceğim. Yurtdışındayız bu nedenle kan tahlili de yaptıramadım. Evde idrar testi yapabildim sadece. Acaba idrar testini yenileyip ilk test ile karşılaştırsam mı diyorum. HCG mi düşüyo acaba?
bu tarz ağrı ve renkli akıntı yaşayan var mı aranızda.
canım bende lekelenme olmadı ilk gebeliğimde de ikinci boş gebeliktede yasak değildi bunda dr a sormadım bile oldu:) bir sıkıntı yok bizdekızlar yerleşme kanaması yaşadıktan sonra cinsel hayatına ara veren yada doktorunun bu yönde tavsiyesi olan var mı?
Canım yeni yılın ilk bebeği olur inşallah bir yık kaybetmesin bir gün için:)Benim bebegim insallah 31 12 2014 de dogacak tahmini dogum tarihi bu ugrassan boy olmaz-) ya bu yılın son bebekleri yada 2015 in ilk bebeklerinden birisi olacak insallah hepimiz saglikli bi sekilde kollarimiza aliriz bebisleri
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Canım 8. haftaya kadar normal hiç korkmaSon adet tarihim 6 nisan.bugun kalp atışları icin gittim doktor ultrason dan bakti duyamadi Sonra alttan baktı yine duyamadi.kese var kalp atisi duyulmadi cok canim sıkıldı. Haftaya tekrar gel dedi.bu durumda olan var mi((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
8 mm biraz geçmiş:)
Canım bebişin beslenir korkma hiç ilk 3 ay yediğin kadarı yetiyor
canım benim ilk erkekti yandım alev alev:) şimdi üşüyorum hırka ve patikliyim hatta bugün kombiyi açtım:) bakalım ne olacak
Canım benim oğlumda değerim 550 di dr vajinal bakınca görmüştü
Canım kalp atışı şimdi çok hızlı olmaz zaten çok küçük daha,dün 6+4 düm ama ultrasona 6+1 çıktı 6 mm bebişim:) seninki normal canım
Canım o ağrılar çok normal lekelerinin rengi koyulaşırsa dr a gitmende fayda var ama korkma ağrı normal
canım bende lekelenme olmadı ilk gebeliğimde de ikinci boş gebeliktede yasak değildi bunda dr a sormadım bile oldu:) bir sıkıntı yok bizde
Canım yeni yılın ilk bebeği olur inşallah bir yık kaybetmesin bir gün için:)
Canım 8. haftaya kadar normal hiç korkma
maşallah canım sen kaç haftalıksın tam? Ben dün 6+4 düm ama ultrasonda 6+1 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?