2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende de aynı sorular ben duş almadan şurdan şuraya gitmem
Bir ben degilmişim bunları düşünen. Çok mu abartıyorum ayrinti düşünüyorum diyodum, sizi görünce sevindimm

Bi annemiz dogum yaptı bırıde doguma gıtmıstı bıldıgım kadarıyla degılmı kızlarr.. Hatta yenı topıgımkz var artık. Doğum yapanları konusmaya basladık orda

ne diyimki canım,Allah uzak etsin dicem eşinin annesi,yinede çok aşırı sıklıkta görüşmemekte fayda var[/QUOTE]
Iste arada esim var olmasa..bilmiyorum buda benim sinavim galiba.. hayirlisiyla bi bu evden tasinsqydik ev alsaydik kv de de benim evim osikolojisinden kurtulurdu iyi olurdu ama coookk zor

Canım eşin dırdır edecek diye bu kadar strese girmene üzülüyorum. Ne zaman doğuracağını sen bilemezsin ki, her şey plana programa göre gitmiyor. Üstelik sen zor günler geçirdin, hastaneye yattın oralarda günlerce. Yanında ailen yoktu, eşin son anda gelmedi mi bir günlüğüne? O olaydan sonra neyin dırdırını edecek? Umarım bu sadece senin düşüncendir, söylenecek olma ihtimali yani. Bu kadar işkolik olmamalı bir insan, senin ve bebeğinizin ona çok ihtiyacı var şimdiden sonra. Sen bir de bunun stresini yaşamamalısın. En çok kendimizi düşünücez bu zamanlarda ve bebişlerimizi tabi ki.

hahahaha o nickteki 45 manisanin plaka kodu : )) yazdklarımdanda oyle sanmiş olabilirsin çunku yasima gore kafa olarak olgun biriyim ama gorsen bilirsin kuçuk oldgumu belli oluyr yani konuşmalardanda biliyolar hmn sen kuçuksun heralde diyolar

Kızlar benimde bugün kontrolum vardı 32+3 bebek iyi dedi kilosunu sormayı unuttum. Kafası asagidaydi normal doğum gözüküyor suyu falan iyi dedi ama biz tüp bebek olduğumuz için riske girmeyi istemiyorum sezeryan olmayı düşün dedi.bende zaten normalden korkuyorum dedim ama siz olsaydınız ne yapardiniz kızlar ?

Kızlar su gelmesinden dogumdan konusulmus benim ilk dogumumda 38+5 te sabah 05:30 da namaza kalktigimda suyum bosaldi birden sonra sizinti seklinde devam etti bi sure.ben biraz sogukkanliyimdir dusumu aldim abdestimi alip dualarimi ettim namaz kildim evi toparlayip hazirlandim oyle esimi uyandirdim. Sekizde hastanedeydik 1cm acilma vardi 12:30 da da kizim kucagimdaydi. Kanamaniz olmadiktan sonra hastaneye gitmekte acele etmeye gerek yok bence. En azindan aklinizdaki isleri bitirin oyle gidin. Bu sefer de gidisata gore hareket edecegim kizim oldugu icin gece mi olcak gunduz mu okul saatinde mi yoksa birine mi birakmamiz gerekicek annem gelmemis olursa vs. Bu sefer geride dusunmem gereken biri daha olacak zaten ikinci olunca ilki bu sureci nasil daha az etkilenerek atlatir onu dusunuyosunuz. Allah hepimize saglikla hayirli zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Bi annemiz dogum yaptı bırıde doguma gıtmıstı bıldıgım kadarıyla degılmı kızlarr.. Hatta yenı topıgımkz var artık. Doğum yapanları konusmaya basladık orda

Kim doğum yaptı acaba bildiğim birisi mi?Ben oğlumu 36 haftalıkken doğurmuştum hey gidi günler

cnm doktordaydım 38 haftalık hamile bir bayan vardı bebeği 2600 gr dedi doktor normal dedi

evet normal sinirlar icindeymis zaten bebegim ama insan yine de uzuluyor acaba bi problem mi var diye. sagolun..

2500 un üstü her türlü normaldir

haklisiniz galiba. premature 800 gr dogan bebekler bile saglikli buyuyebildiklerine gore. sagolun

aslinda vitaminleri duzenli kullaniyorum hep sola yatiyorum muz sut tuketiyorum ama sanirim protein agirlikli beslenmiyorum. et grubu yumurta bal hic aram yok. daha cok bunlara agirlik vereyim artik bundan sonraki haftalarimda...
bir cok dinlenemiyorum. 37ye kadar calisacagim. kocaman 6 katli bir okulda her 40 dakikada bir bir suru merdiven in cik tum aldigim kaloriyi benim vucudum kullaniyor galiba. bu da etkilidir belki bilemiyorum
tesekkurler

sanirim haklisiniz. ayni haftalardaki bebisler masallah okadar tombik ki ben acaba bi problem mi var diye dusunuyorum. ama saglikli olsunlar gerisi hic onemli diil aslinda. tesekkurler

Maşallah canim ya ben olsam kesin ortaligi ayağa kaldirirdim bende panigimdir.hemen esimi ararim o gelmeden de bi yere gitmem sanirim bazen aklima geliyoda ya öyle bisey olsa naparim diye.eşimi doğuma girmeden görmem lazim sanirim.tabi bana konusmasi kolay şimdiden

leblecim çocuk doktorumu buldum demişsin..istanbulda mı yasıyorsun acaba..eğer öyleyse doktor ismi alırsam çok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim
medipol hastanesinden fırat erdoğan,, en iyi hekimden yorumlarını okudum,,, iyi görünüyor,,,
en iyi hekim.com a bakmanı tavisye ederim,,,

bende dalan roxy kullandım canım ama ne olur ne olmaz diye ilave durulamalı programda yıkattım kalmadı tortu öyle de dene istersen
sagolun aslinda 2 durulama yaptirdim ama... acik renklilerde hic birsey belli olmuyordu ama alerjik oldugum icin hafif dudak karincalanmasi vs hissetmistim
koyu renklileri yikayip ustlerindeki tortulari gorunce anladim alerji sebebini
.sivi deterjanda pek problem olmadi. sanirim ben siviyla devam edicem.

Kizlar ya birsey danisicam size..kizimin uyku setini erkek bebege uygun hale dönüstürmek istiyorum..acaba nasil kunas kullanmaliyim.çünkü dokusu incecik bir kumas olmali.bu isten anlayan arkadaslarim vardir muhakkak.yardim edin bana nolurr

(kasım annelerine gittim yine ayy napim merak ettim cvbımıda aldım)
selamlar,sevgili kasım anneleri,bebekleriniz doğdu hatta kiminizin 40 ı bile çıktı,darısı bizleirn başına,bu arada ben yan komşu ocak annelerindenim,daha doğuma 4-5 hafta,kafama birşey takıldı size danışmak istedim,ortalama 3200-3500 gr bebek doğdu diyelim,yaklaşık 4 tulum 4 alt üst kadife takımım var yani bunlar 56 cm,dielmki bebekde 52 cm doğdu,bu aldığım 56 cm ürünlerim 2-3 hafta kdr yetermi,ayrıca 62 cm leri ne zaman giydirmeye başladınız,yaklaşık o ölçüdede 5-6 tulumum var,azmı sizce almalıyım ?

Canım benim oğluşum 45 günlük hala 56 cm lik kıyafetlernî giyiyor işin tuhafı 56 cm den daha uzun yani bebekten bebege değişiyor aldgm 62 cm lik tulumlaru giydrmk için sabrszlanyrm ama en az 1 ay daha giyemez sanırım, bazen çok kusuyo bebişler ve kıyafet yetşmiyor sana fikir olsun

canım hakkında hayırlısı olsun inş gözün aydın

maşallh canım yaa ne saoğukkanlıymışsn ama su boşalınca bebek susuz havasız kalmaz mı yaa ondan çok korkuyorum ben
sanırım benim de ilk işim duş almak olur öyle bir durumda ağlarım dururum anca

Canim cocuk susuz kalmiyor su geldikten sonra 24saat bekleme suresi var normalde gerekirse ilac veriyolar bebek enfeksiyon kapmasin diye biliyorum ben.

yıkaması yine en kolay tarafı cancazım ben 3 saate utuledim hepsini büyük kıyafeti gbi değil ben hemen biter ne olcak diyodum 3 saat sürdü dinlene dinlene anca yaptım rabbim kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…