2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim kum dökme hamilelikte hiç olmadı ama akıntı yeşil diye fitil ve krem verdi içinde yedi tane var acaba hepsini kullancammi bilemedim bişey demedi ama kullan kremle birlikte dedi .
Bana krem vermedi kasintida oluyor saglik ocagindaki ebe bu tek kullanimlik saseyi kullan vu cudundaki ihltihap enfeksiyon gider dedi

İyi aksamlar canlarım... Nasılsınız..
Ayy bn nefes allamıom azcık derin nefes alayım diyom çişim geliuo.. Çişe gidiyom kasılmam oluyo.. Onu hallediyom azcık yürüyom.. Bu sefer bacakım agrıyo...
Hobbaa heryerimm agrıyoo

süpersin valla,hani birşeycik yapmıycam diyordun ya haftalar önce bende öyleydim,inanki gördükçe gördükçe dayanamıyor yapıyor insan

Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar ilk gebelik oldugu icin panik yapiyorum rahatlattiniz beni

2 hafta beklemek iyidir ya bencede. maşallah kuzuna çok iyi . alın size pipi demiş hhahhaaaa . tam memur çocuğu olacak zamanda doğuyor ayın 15i. bizimki 12si gibi tüh diyorum 3 gün daha sıksam dişimi
Ay hiç sorma ya Hahahaha pipiyi salladı resmen doktor amcası al işte babası sana pipi dedi :) bakalım 15i olcak mı doktor da tahmini söylüyor bence .

Kizlar yaw bisey sorcam kil tuy olayini nasil hallediosunuz? Ben hayatimda agda yaptrmadim hep jilet.. Ve inanin jilet kullandgm halde 1 ayda bile cok az uzar. Tuysuzum yani.. Hic bi yerimde tuye tahammulum yok.. Ama artik zorlasti iyice malum yerlerin jiletlenmesi :) nasil yapiosunuz? Bide ben cikmayan oje surduruyorum tirnaklarima hep. Dogumda sakincali mi? Tirnagin gorunmmesi mi lazim?

Çok Sağol cnm mutluyuz çok umarım tüm hamişler güzel haberlerle dönsün randevusundan:)

Kızlar slm şeker ölçümü yaptıranlar sağlık ocağında açlık kan aldırdıktan sonra hem tatlı hem tuzlu olarak minik kahvaltı yaptım. 1 saat sonrada eczanede tokluk şekerimi ölçtürdüm 138 çıktı. Normal sınırı nedir nette net bir bilgi bulamadım ve tatlı bişeyler yemiş olmam şekerimi etkilemişmidir

Meraklii canım aynanın karsısında halletmeye calıs.. Olmuyosa eşine yaptııcaksın.. Kuaföre giderim dersende olur.. Dogumdan sonrada rahat edersin aslında..
Oje halkında bi bilgim yok

Meraklii canım aynanın karsısında halletmeye calıs.. Olmuyosa eşine yaptııcaksın.. Kuaföre giderim dersende olur.. Dogumdan sonrada rahat edersin aslında..

Ay denedim aynayi :) 1001 sekile girdim. Hallettim ama belli ki ilerdeki gunlerde baya zorlancam. Esime diyebilir miyim bilmiyorum :) yapamaz ki o kesik icinde kalirim valla

Bana krem vermedi kasintida oluyor saglik ocagindaki ebe bu tek kullanimlik saseyi kullan vu cudundaki ihltihap enfeksiyon gider dedi
Ben kullanicamda korkuyorum bi yandan miniğime zarar verir diye ama kaşıntı yok bende sadece akıntı yeşil o kadar oda bi kaç gündür var inşallah allahım korur bebişlerimizi :)

bende geçengün aynanın karşısında yaptım kuaföre gidemezsem gücümde yeterse yine öle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…