- 9 Ekim 2014
- 446
- 681
- 123
- 42
Bana krem vermedi kasintida oluyor saglik ocagindaki ebe bu tek kullanimlik saseyi kullan vu cudundaki ihltihap enfeksiyon gider dediBenim kum dökme hamilelikte hiç olmadı ama akıntı yeşil diye fitil ve krem verdi içinde yedi tane var acaba hepsini kullancammi bilemedim bişey demedi ama kullan kremle birlikte dedi .
Eki Görüntüle 1331194 Eki Görüntüle 1331188 Eki Görüntüle 1331194 Basit gibi gozuksede beni cok yoran hastane odasi suslemem nihayet bitti kizlar
Canim cocuk susuz kalmiyor su geldikten sonra 24saat bekleme suresi var normalde gerekirse ilac veriyolar bebek enfeksiyon kapmasin diye biliyorum ben.
minione daha verdiğin liste malzemelerini almadım ama dayanamadım evde tükenmez kalemle boyadığım bu süsü yaptım
deneme oldu benim için çokta hoşuma gitti
yarın verdiğin malzemeleri kocama aldırıp onlarla yapacagım
ayyyy çok heyecanlıyım
bak buda resmi bunun gibi yapacagim
Eki Görüntüle 1331889
süpersin valla,hani birşeycik yapmıycam diyordun ya haftalar önce bende öyleydim,inanki gördükçe gördükçe dayanamıyor yapıyor insan
Canim ilk dogumun olacak sanirim. Nisan ve su geldikten sonra dogum hemen olmuyormus. Ortalama 12 saati buluyormus. Yani suyun geldiginde acele etmene gerek yok. Guzelce dusunu alip hazirlanip oyle gidebilirsin. Sabaha karsi bi saatse sabahi bekleyebilirsin. Sonucta su geldikten sonra agrilarin artacak acilman 10cm bulacak da ancak dogum baslayacak. Ortalama 1 saatte 1 cm acilma oluyormus. Gerisini sen dusun. Ama bunyeden bunyeye de fark eder tabi. Bunlar genel izlenimler..
Benimki de diyor ki dun gece. Ohhhooo bi de bunun lohusaligi falan da var. Daha coookkk beklicezzzz, artik bi geve uyandiginda beni orumcek adam gibi duvarlara tirmanirken gorursen korkma sakin :))
Canım boşver takma yaa millet yüzünden hamileliğini burnundan getirme, bende uyuz oluyorum en hassas zamanlarımızda birde milletin ne dediğiyle uğraşıyoruz
Ben acıkcası artık gelsin istiyorm bebişim, her bebeğin gelişimi farklıdır kimi 40 haftalık 3 kilo dogar, kimi 37 haftalık 3,5 kilo, yani önemli olan ne zaman doğduğu yada ne kadar doğduğu değil, gelişimini tamamlayıp sağlıkla gelmesi
Benim kardeşim 34 haftalık doğmuştu, 2,200 gramdı, hiç küveze girmedi, yaşıtlarınıda solladı, şimdi yaşıtlarından daha iri görsen bu 2200 doğmuş demezsin
Canım korkma arabanız yoksa ambulans çağırırsın, yada taksi.. İnşallah en hayırlı zamanda gelir ama canını sıkma sen boşuna
Ben hiçç kıskanmıyorum, onunla ilgilendikçe mutlu oluyorum, hatta eşimin ilgisini zorla bebeğe çekmek için uğraşıyorum bazen
selam canım, ya aynen bende öyleyim, sakin yaşamaya alışmışım arkadaşların çolugu cocugu gelince başım şişiyor, konuştuklarımızdan filan hiç bişey anlamıyorum, arkadaşlarada diyorum cocuklarım olunca gürültüyü nasıl kaldırcam alışırsın diyorlar ama bilmiyorum
Canım bende 23 yaşındayım
sancin tutar tutmaz hmn dogurmassın cnm merak etme . Suyun gelirse doktora gtmelisin ve oncesnde ddoktorunu aramalisin ama panik ypma suyun bile gelse bebek iki gune yakın içerde durabiliyrki bi saatte bişey olmz . İlk hamilelik işte . Hemn sanci tutar tutmaz hastaneye koşunca bu sureç çok uzun oluyr ve doktrlrn tahammulu kalmyr beklmk istemiylr bi bahane hopp sezeryan. Ama ypck bişey yok ilk dogum acemilik bnde koşa koşa gtmştm paniklmştm ki szde oyle paniklcksnz Allah iyi doktorlara çattırsın onlarn elinde hersey
Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar ilk gebelik oldugu icin panik yapiyorum rahatlattiniz beniCanım doğum anına kadar döner sıkıntı yapma, ayrıca bebek Dönmesi için duvar siler gibi aşağı yukarı ya da gırgır yapmayı öneriyorlar. Aklında olsun.
Oh maşallah sana genç anne ben nedense seni hep olgun anne gibi düşünüyordum 45ten ötürü sanırım nickteki:))
Hiç basit gibi durmuyor çok güzel maşallah valla ben hastaneye burada bir tek kapı süsü götüreceğim ama vaktim olsa halim olsa bunu da yapmak isterdim ellerine sağlık:)
Canım hamileliğimin başından beri giyemedim. Yersem de çıkardım. Doktor önemli değil miden ne alıyorsa dedi... Sıkıntı yapma vitamin alıyoruz sonuçta ki onları da düzenli inemiyorum..
Ben hep bunu kullanırım alerjim Olduğum için ama lekeleri pek iyi çıkarmıyor leke çıkarıcısı yine şe ben de tavsiye ederim :)
Tokluk 120 üstü risk diye biliyorum şeker çıkarsa alet Alıp kendin takip edersin diyetle vs Yürüyüşle atlatırsın inş. Ortalamana göre doktor sonucu Söyler zaten. En doğrusu o..
Canım Hakan Çoker doktor tavsiyesi duvar siler gibi yapın Diyor çapa yapar gibi ya da gırgır da olabilir :)
Canım su temiz gelirse kontrol olmadıkça nasıl enfeksiyon kapsın? Evde bekleyebilirsin. Su geldikten sonra sık vajinal muayene yapılmıyor enfeksiyon riski olduğu için e onu da evde kendimiz yapmaycağkmoza göre..
Allah korusun canım normal doğum istiyorum sağlıkla kolaylıkla huzurla inş ama kocam geriyoo başım şunsaatten sonra dırdırı kaldırmıyor. Sezaryanlı ameliyatla ülkeme dönemem yoksa
Ay hiç sorma ya Hahahaha pipiyi salladı resmen doktor amcası al işte babası sana pipi dedi :) bakalım 15i olcak mı doktor da tahmini söylüyor bence .2 hafta beklemek iyidir ya bencede. maşallah kuzuna çok iyi . alın size pipi demiş hhahhaaaa . tam memur çocuğu olacak zamanda doğuyor ayın 15i.bizimki 12si gibi tüh diyorum 3 gün daha sıksam dişimi
Çok Sağol cnm mutluyuz çok umarım tüm hamişler güzel haberlerle dönsün randevusundan:)bilmiyorum canım ya ilk doğumum olacak çok bilgim yok işte öyle söyledi
gözün aydın canım :) maşallah bebişine
ay bende aynı durumdayımbraxt... kasılması nasıl acaba karnım sertleşiyor falan ama ağrı olmuyor bunlar bebek mi sancı mı ilk suyum mu geliek sancım mı olacak yoksa kan mı gelicek
bu ağrılar ne zaman geçicek
bebeğe su verecekmiyiz ilk zamanlar
ayy daha neler neler
ben kocamı dün gece değil ondan önceki gece rüyamda gördüm kendimi sapık gibi hissediyorumama normalde hiç isteğim yok bu konularda aklımın ucuna bile gelmiyor yani bebeğimizi düşünmekten
oo senin işin daha da zormus canim yaYe valla ye.
ye de ister kocanın zoruyla ye, ister komşunun zoruyla ye ister yengenin eltisinin zoruyla ye.
midene insin yeter ki
beni zorlayanda yok ye diye
kocam zaten sevmez balık
Meraklii canım aynanın karsısında halletmeye calıs.. Olmuyosa eşine yaptııcaksın.. Kuaföre giderim dersende olur.. Dogumdan sonrada rahat edersin aslında..
Oje halkında bi bilgim yok
Ben kullanicamda korkuyorum bi yandan miniğime zarar verir diye ama kaşıntı yok bende sadece akıntı yeşil o kadar oda bi kaç gündür var inşallah allahım korur bebişlerimizi :)Bana krem vermedi kasintida oluyor saglik ocagindaki ebe bu tek kullanimlik saseyi kullan vu cudundaki ihltihap enfeksiyon gider dedi
Ben şimdilik kendim görmeden alıyorum banyoda ama son zamanlarda alamazsam eşim alırım dedi :)Ay denedim aynayi :) 1001 sekile girdim. Hallettim ama belli ki ilerdeki gunlerde baya zorlancam. Esime diyebilir miyim bilmiyorum :) yapamaz ki o kesik icinde kalirim valla
bende geçengün aynanın karşısında yaptım kuaföre gidemezsem gücümde yeterse yine öle yaparımMeraklii canım aynanın karsısında halletmeye calıs.. Olmuyosa eşine yaptııcaksın.. Kuaföre giderim dersende olur.. Dogumdan sonrada rahat edersin aslında..
Oje halkında bi bilgim yok
Ben şimdilik kendim görmeden alıyorum banyoda ama son zamanlarda alamazsam eşim alırım dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?