Canım doğum anına kadar döner sıkıntı yapma, ayrıca bebek Dönmesi için duvar siler gibi aşağı yukarı ya da gırgır yapmayı öneriyorlar. Aklında olsun.
Oh maşallah sana genç anne ben nedense seni hep olgun anne gibi düşünüyordum 45ten ötürü sanırım nickteki:))
Hiç basit gibi durmuyor çok güzel maşallah valla ben hastaneye burada bir tek kapı süsü götüreceğim ama vaktim olsa halim olsa bunu da yapmak isterdim ellerine sağlık:)
Canım hamileliğimin başından beri giyemedim. Yersem de çıkardım. Doktor önemli değil miden ne alıyorsa dedi... Sıkıntı yapma vitamin alıyoruz sonuçta ki onları da düzenli inemiyorum..
Ben hep bunu kullanırım alerjim Olduğum için ama lekeleri pek iyi çıkarmıyor leke çıkarıcısı yine şe ben de tavsiye ederim :)
Tokluk 120 üstü risk diye biliyorum şeker çıkarsa alet Alıp kendin takip edersin diyetle vs Yürüyüşle atlatırsın inş. Ortalamana göre doktor sonucu Söyler zaten. En doğrusu o..
Canım Hakan Çoker doktor tavsiyesi duvar siler gibi yapın Diyor çapa yapar gibi ya da gırgır da olabilir :)
Canım su temiz gelirse kontrol olmadıkça nasıl enfeksiyon kapsın? Evde bekleyebilirsin. Su geldikten sonra sık vajinal muayene yapılmıyor enfeksiyon riski olduğu için e onu da evde kendimiz yapmaycağkmoza göre..
Allah korusun canım normal doğum istiyorum sağlıkla kolaylıkla huzurla inş ama kocam geriyoo başım şunsaatten sonra dırdırı kaldırmıyor. Sezaryanlı ameliyatla ülkeme dönemem yoksa