benim sat 8 nisan ama epey bi geç döllenme olmuş sanırım.. bugün kontrole gittik 8 mm kese var daha çok küçük dedi.. sizce normal mi??
Degerin normal olduguni soyledi o zaman doktor. Ilk öğrendiğim tarih adetimi 3 gun geçmiş ti. 232 cikti. 2 gun sonra da 530 larda normal demisti.bugun kalp atışı icin çağırdı duyamadik.kese var sadecegec dollenme olabilir dedi ya da bos gebelik. Doktor goremez miydi gec mi değil mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim 7. Haftama başladık bebişimle... Ama hem kusma hem ailedeki sıkıntılar beni mahvediyor inş bebeğime bir şey olmaz kolaylıkla ağlatırız bu zamanları...
Kız erkek çok takılırım cinsiyete eşim de kızardı.. Saltanatımız yok ki bu kadar erkek istiyorsun derdi:))) ama en başta akıl ruh kalp beden sağlığı olan hayırlı imanı ahlakı güçlü evlatlar nasip etsin Rabbim bize... Hem akıl hem ruh hem beden sağlıklı eksiksiz noksansız ayıpsuz kusursuz evlatlarımız sağdakim doğsunlar inş âmin..
Doktor hastaneye yatman lazım dedi bakalım nasıl olacak,
Canım geç döllenme olmuştur büyük olasılıkla. Doktor bebeği göremeyince geç döllenmeden şüphelenmiş haklı olarak. Merak etme haftaya görürsün canım. Geç döllenmede 7. Haftadan sonra görünüyor korkma.
İnşallah oyledir canım
Canim gec dollenmeyi nasil anliyor doktor ilk gebeligim bilmiyorum hic bana kac haftalik oldugunu söylemedi zaten doktor
Öyledir tabi korkma annesi. Ben de doktora gittiğimde çok korkuyorum boş gebelikten dedim. O da bana dedi ki sen ne kadar stres olursan bebeğin de o kadar stresli olur. Ne kadar mutlu olursan da bebeğin o kadar mutlu olur. Senden tek ricam pembe gözlüklerini tak ve dünyaya öyle bak ve doğuma kadar da mümkünse çıkarma dedi :))) 5 gün sonra gittiğimde de bebeğimi gördüm çok şükür. Hep iyi düşün ki iyi şeyler olsun ve bebeğin üzülmesin olur mu. Sonra pişman olursun benim gibi. Geçen gün de bi arkadaşımız yazmıştı doktoru ona da şöyle demiş; kötü sperm gelcekte kötü yumurtayı dölleyecekte ohoooo zor iş o. :))))
Ayyy canim benim. Yeni gulebildim sayende bugun :)insallah dua ediyorum haftaya duyariz diyorum kalp atislarini.bu doktor geçici benim için keske seninki gibi olsa konuşmaktan aciz benim ki hemen kotu senaryo.alttan bakmamız lazim ne olur ne olmaz erken onlem falan dedi zaten alttan bakmasi beni iyice strese soktubir hafta bekleseydi bari
Canım benim de 8 nisan. Geçen cuma gittim 5.9 mm çıktı kesem. O kadar üzüldüm kafaya taktım ki anlatamam. Dün yine kontrolüm vardı korka korka girdim ultrasona. Bir baktık 5 günde 1.2 cm olmuş ve içinde minik bir mercimek vardı :) demem o ki bir iki gün içinde büyüyecek korkma çok hızlı büyüyor boşuna stres olmuşum. Rahat ol. Senin 2 gün falan geç döllenmiş benden muhtemelen.
Canım benim de 8 nisan. Geçen cuma gittim 5.9 mm çıktı kesem. O kadar üzüldüm kafaya taktım ki anlatamam. Dün yine kontrolüm vardı korka korka girdim ultrasona. Bir baktık 5 günde 1.2 cm olmuş ve içinde minik bir mercimek vardı :) demem o ki bir iki gün içinde büyüyecek korkma çok hızlı büyüyor boşuna stres olmuşum. Rahat ol. Senin 2 gün falan geç döllenmiş benden muhtemelen.
Sevindim bak şimdi gül böyle. Strese girme boşuna. Haftaya bak nasıl uçarak geleceksin yazacaksın gördüüüüüümmmmm diye. Demedi deme.
Slm hamisler nasilsiniz ben bugun biraz daha iyiyim sukur benim gibi halsizlik ve bulantısı olanlar doktora gitsin bulanti icin hap hamilelere ozel ve bitki surubu var kansizlik icin buda hamilelikte kullanılabilir ondan alsin.surubu dun kullanmaya başladım bugun ayaga kalkmayi basardim şükür inanin dunya varmış su 1 haftadır cektigimi rabbim kimseye yasatmasin ...
Canım bebişin beslenir korkma hiç ilk 3 ay yediğin kadarı yetiyor
canım benim ilk erkekti yandım alev alev:) şimdi üşüyorum hırka ve patikliyim hatta bugün kombiyi açtım:) bakalım ne olacak
Canım benim oğlumda değerim 550 di dr vajinal bakınca görmüştü
Canım kalp atışı şimdi çok hızlı olmaz zaten çok küçük daha,dün 6+4 düm ama ultrasona 6+1 çıktı 6 mm bebişim:) seninki normal canım
Canım o ağrılar çok normal lekelerinin rengi koyulaşırsa dr a gitmende fayda var ama korkma ağrı normal
canım bende lekelenme olmadı ilk gebeliğimde de ikinci boş gebeliktede yasak değildi bunda dr a sormadım bile oldu:) bir sıkıntı yok bizde
Canım yeni yılın ilk bebeği olur inşallah bir yık kaybetmesin bir gün için:)
Canım 8. haftaya kadar normal hiç korkma
maşallah canım sen kaç haftalıksın tam? Ben dün 6+4 düm ama ultrasonda 6+1 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?