2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm bn kslp atısı ve bbk için ddm 500 ken bbgi nasıl gorduu ki daha cok küçük oluo

Bebeği değil canım keseyi görmüştü, hani 1500 falan olmalı diyorlar ya benimki görünmüştü kese yani eski ultrason kağıdına bir daha bakıcam:) yanlış olmasın, bebeği canım 6. haftadan sonra görebiliyorsun 8. haftaya kadar kalp atışını görmemek normal kabul ediliyor

Ya benimde lekelenmem olmuştu 2 hafta önce bende adet olucam sanmistim çok şükür simdi yok ya kızlar benim 494 çıktı b hgc cokmu düşük anlamadimki sizinkileri okuyunca benimki çok dusuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pkı bnm salı gunu bhcg 1600 du bgn verdım 2869 ama tam 48 saat olmadan verdım salı gunu aksam 8 de verdım bgnde 12 de yanı 8 saat eksık sızce bı anormllık olabılırmı

Ilk hcg 262 son da 530 lardaydi. Bos gebelik olursa cok uzulurim kurtaj dan da cok korkuyorum o kadar kötüyüm ki.

Hcg dr istemedi bugun.bu 15 gun onceki deger 530 kusur

Cnm bn kslp atısı ve bbk için ddm 500 ken bbgi nasıl gorduu ki daha cok küçük oluo

Canım düzeltiyorum:)) malum 4,5 sene öncesi adet günü betam 545 di 17 ağustosta, sonra 24 ağustosta yani bir hafta sonra 5553 olmuş:) o gün 4+6 günlükken ultrason uzmanı bakmıştı keseyi görememişti kistim vardı onu görmüştü 4 cm lik, hemen dr a çıktım o vajinal bakıp kesemi görmüştü,7+3 günlükkende bebeği görmüştü dr.

Pkı bnm salı gunu bhcg 1600 du bgn verdım 2869 ama tam 48 saat olmadan verdım salı gunu aksam 8 de verdım bgnde 12 de yanı 8 saat eksık sızce bı anormllık olabılırmı
Canım düzelttim mesajımı yanlış hatırlamışım okursun, değerin gayet güzel artmış canım hiç korkma rahat ol lütfen stres iyi değil
Ilk hcg 262 son da 530 lardaydi. Bos gebelik olursa cok uzulurim kurtaj dan da cok korkuyorum o kadar kötüyüm ki.

Canım değerinin artışı gayet güzel düşükte değil muhtemelen geç döllenme seninki sakın korkma boş gebeliği getirme aklına bu değerle göremez zaten

Gec dollenme olamaz cunku ovulasyon gunum 26 sıydı esım 27 sınde yurtdısına cıktı gec dollnme ımkanı yok yanı:)😃😃

Canım yanlış yazmışım kusura bakma 5553 dü gördüğünde keseyi

Canım son adet tarihin nedir? Düşük değildir adet tarihlerimiz faklı sonuçta

kızlar loreal'in yüz temizleme jelini kullanıyorum, sivilcelere karşı bir ürün. hamilelikte sakıncalı mı böyle ürünler? kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptınız mı?

Hcg istemedi ki canim bugun vajinal ve normal ultrasonla bakti kese görüldü ama kalp atışıni duyamadi.6 nisandi son adet tarihim gec dollenme olabilit dedi. Veya boş gebelik haftaya yine gideceğim. Cok moralim bozuk cokk.

Amin cnm. Cunku ben yasadim . Benim degerim 11 di. Bos oldugunu anladim 2 gun sonra gittim . 0 cilti. Cok dusuk deger. İnsallah rabbim kucaklarimizi bos birakmaz. Aminn

Adet tarihine gore hesapliyoruz kac haftalik olduğunu benim de 6 oluyor sanırım ya da 7. Doktor bunu bile soylemedi.baskasina gideceğim artik zaten

Gec dollenme olamaz cunku ovulasyon gunum 26 sıydı esım 27 sınde yurtdısına cıktı gec dollnme ımkanı yok yanı:)😃😃
tamam canım anladım
kızlar loreal'in yüz temizleme jelini kullanıyorum, sivilcelere karşı bir ürün. hamilelikte sakıncalı mı böyle ürünler? kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptınız mı?
kullanma canım kimyasal şeyleri gül suyu kullan temizlemek için
Canım geç döllenmedir benim sat 5 nisan 17. gün yumurtladım muhtemelen sen daha geç yumurtlamışsındır düşünme boş gebeliği
Amin cnm. Cunku ben yasadim . Benim degerim 11 di. Bos oldugunu anladim 2 gun sonra gittim . 0 cilti. Cok dusuk deger. İnsallah rabbim kucaklarimizi bos birakmaz. Aminn
Canım seninki boş gebelik olmuyor kimyasal gebelik oluyor
Son adet 11 nisan ovul gunumde 26 nisan 27 sınde koca gıttı zatenn

tamam canım e normal ama benim 5 nisan senin 11 nisan arada 6 gün var canım, 6 günde neler oluyor ne kadar hızlı büyüyor, 6 gün sonra sende duyarsın kalp atışını inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…