bende bugün 6+4 üm,ama dün ultrasonra 6+6 çıktı.3 gün önce gidiyo,bugün 7+0 ım ultrason hesabına göre.ayy ne karışık bu işler yaaa...
ben kac günlük bilmiyorum doktor gidiyor iste 10gün tölerans verilir dedi sanırım bende yarın 7+0 olacak.adet dönemi yaklaşanlar varmı kızlar adet sancısı benzer ağrılar başladı mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslında ultrasonda ne kadarlık olduğu belli oluyor tatlım.o ultrason kağıdında da yazıyor bir bak istersen.benim adet günüme daha var haziranın 2 si:)
yazmıyor gs yazması lazım ama doktor farklı çalıştırdı sanırım makineyi..hiç birsey yazmıyor :):)abuk subuk rakamlar
ay umarım öyledir.. birden yüzümü güldürdü yazdıklarını okumakhaftaya perşembe gidicem ben de kontrole tekrar bakalım ben de görebilecek miyim mercimeğimi
bir de senin ultrasona karından mı baktı vajinal mi? o da fark ediyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum ama
Ahhj canim benimmm.insallahhh insallahhh.cook tesekkur ederim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son adet tarihim 6 nisan.bugun kalp atışları icin gittim doktor ultrason dan bakti duyamadi Sonra alttan baktı yine duyamadi.kese var kalp atisi duyulmadi cok canim sıkıldı. Haftaya tekrar gel dedi.bu durumda olan var mi((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım ben de masabaşındayım fiziken hiç bir iş yapmıyorum ama evde olmak istiyorum ben...
ilk kez çalışmak bu kadar zor geliyor...
yemek yapabiliyor musun?
bu arada ben de akşamları üşüme başlıyor...biri yazmıştı sıcak basarsa kız üşürseniz erkek olur diye
Kızlar biraz uyudum uyandım lavoboya gittim hafif kanla karışık kahverengi akıntı geldi peçeteyeevde yalnızım napıyım şimdi annemleri de telaşlandırmak istemiyorum misafirleri var şimdi. Bekliyim mi geçer mi yoksa hemen doktora mı gidiyim çok stres oldum:/
Kızlar bi cevap verin yaa korkuyorum eşim şehir dışında. Off bebeğime bişey olur mu allah korusun
Canim sevmiyorum doktora gitmeyi buda son artık cok fena oldumda oyle ki doktor demir kapi yazdi mideni hap daha kötü yapti kendim surubunu aldım arkadaşım tavsiye etmisti.ben guatr ameliyati oldugun ici iyotsuz folik asit hapi alnam gerekiyormuş ben yanlis hapi kullaniyormusum o yüzden de guatr degerlerim cok yukselmis oda beni hslsiz dusurmus.arti bulantilar ve kusma derken hepsi bir arada iyice tepe taklak oldum yani.simdi tum haplarim yenilendi yavaş yavaş da olsa kendimi iyi hissetmeye başladım inşallah daha da iyi olurum.kac defadır git dedim fıstık makattan emadur mu verdı
bu benim ikinci olacak bi oğlum var çok şükür 6 yasında karar veremedim gebe kalıp kalmamya myomlarım var cok sıkıntı cektım hamılelığım boyunca myomlar yuzunden gecen sene bı cesaret tekrar hamıle kaldım panık atak oldum noldu nolcak düşük yaptım benzetmek gibi olmasın Rabbim korusun ama bu haftalarımdaydı toparlandım 1 bucuk sene oldu cesaretımı topladım ve bebegım yolda daha doktora gıdemedım randevum 30nda bakalım hayırlısı hepimiz için inşalalah
Hiç bilmiyorum ki canım inşaallah birşey olmaz bazen adet zamanı olabilir diyorlar ama yat dinlen ayağa kalkma.
12-01-2015 ♥
kizlar yaaa hersey kokuyo! suan hastanedeyim yarin kontrolum var yarin tekrar. benim sat 6 nisan ikigun once ultrasonda 6,5cm di:)
bakalim yarin buyumustur insallah minigim☺️ hersey kokuyo amaaa yatak kokuto cay kokuyo meyva kokuyo cicek kokuyo 😩 kokulara feci hassasm bugunden beri😔
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Kızlar biraz uyudum uyandım lavoboya gittim hafif kanla karışık kahverengi akıntı geldi peçeteyeevde yalnızım napıyım şimdi annemleri de telaşlandırmak istemiyorum misafirleri var şimdi. Bekliyim mi geçer mi yoksa hemen doktora mı gidiyim çok stres oldum:/
bekle canım yorma kendini sabah ta olursa git az önce onu dedim adet dönemleri geliyor kızlar tam adet dönemlerinde az az kanamaların olması normalmıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?