2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende bugün 6+4 üm,ama dün ultrasonra 6+6 çıktı.3 gün önce gidiyo,bugün 7+0 ım ultrason hesabına göre.ayy ne karışık bu işler yaaa...

ben kac günlük bilmiyorum doktor gidiyor iste 10gün tölerans verilir dedi sanırım bende yarın 7+0 olacak.adet dönemi yaklaşanlar varmı kızlar adet sancısı benzer ağrılar başladı mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tesekurler kizlar bundan sonra cok dikkat etcem

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında ultrasonda ne kadarlık olduğu belli oluyor tatlım.o ultrason kağıdında da yazıyor bir bak istersen.benim adet günüme daha var haziranın 2 si:)

aslında ultrasonda ne kadarlık olduğu belli oluyor tatlım.o ultrason kağıdında da yazıyor bir bak istersen.benim adet günüme daha var haziranın 2 si:)

yazmıyor gs yazması lazım ama doktor farklı çalıştırdı sanırım makineyi..hiç birsey yazmıyor :):)abuk subuk rakamlar

yazmıyor gs yazması lazım ama doktor farklı çalıştırdı sanırım makineyi..hiç birsey yazmıyor :):)abuk subuk rakamlar

bi daha ki gittiğinde söylemesini iste bu önemli çünkü bildiğim kadarıyla.

Kızlar biraz uyudum uyandım lavoboya gittim hafif kanla karışık kahverengi akıntı geldi peçeteye evde yalnızım napıyım şimdi annemleri de telaşlandırmak istemiyorum misafirleri var şimdi. Bekliyim mi geçer mi yoksa hemen doktora mı gidiyim çok stres oldum:/

kizlar yaaa hersey kokuyo! suan hastanedeyim yarin kontrolum var yarin tekrar. benim sat 6 nisan ikigun once ultrasonda 6,5cm di:)
bakalim yarin buyumustur insallah minigim☺️ hersey kokuyo amaaa yatak kokuto cay kokuyo meyva kokuyo cicek kokuyo 😩 kokulara feci hassasm bugunden beri😔

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bir de senin ultrasona karından mı baktı vajinal mi? o da fark ediyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum ama

Karından baktı canım. Ama değerim 1500 ken özel hastane karından göremedi, değerinin 6000 olması gerek dedi karından görmek için. alttan muayene istedi kabul etmedim. Özel muayehanede kendi doktorum aynı gün karından baktı ve keseyi gördü. Benim doktorumun ultrason cihazı 4 boyutlu renkli ve 1500 bhcg ile karından gösterebiliyormuş.

Benim 7 nisan ben daha keseyi bile göremedim canım rahat ol sen.

12-01-2015 ♥

Kızlar bi cevap verin yaa korkuyorum eşim şehir dışında. Off bebeğime bişey olur mu allah korusun

Bende her ikisi de oluyor nasıl olacak

12-01-2015 ♥

Kızlar bi cevap verin yaa korkuyorum eşim şehir dışında. Off bebeğime bişey olur mu allah korusun

Hiç bilmiyorum ki canım inşaallah birşey olmaz bazen adet zamanı olabilir diyorlar ama yat dinlen ayağa kalkma.

12-01-2015 ♥

kac defadır git dedim fıstık makattan emadur mu verdı

Canim sevmiyorum doktora gitmeyi buda son artık cok fena oldumda oyle ki doktor demir kapi yazdi mideni hap daha kötü yapti kendim surubunu aldım arkadaşım tavsiye etmisti.ben guatr ameliyati oldugun ici iyotsuz folik asit hapi alnam gerekiyormuş ben yanlis hapi kullaniyormusum o yüzden de guatr degerlerim cok yukselmis oda beni hslsiz dusurmus.arti bulantilar ve kusma derken hepsi bir arada iyice tepe taklak oldum yani.simdi tum haplarim yenilendi yavaş yavaş da olsa kendimi iyi hissetmeye başladım inşallah daha da iyi olurum.

Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)

Hiç bilmiyorum ki canım inşaallah birşey olmaz bazen adet zamanı olabilir diyorlar ama yat dinlen ayağa kalkma.

12-01-2015 ♥

İlk hamileliğim ya çok korktum bi de yalnızım.. İnşallah bişey olmaz yarın işe gitcem bi de..

Allah yardimcin olsun canım artık kazlanicaz bebisler icin ama ilk uc aydan sonra hersey bitecek insallah.

Sidal azcik olduysa ve suan olmuyorsa yat dinlen sorun olmaz canim ama cogalir ve tekrarlarsa yakınlarına haber ver hastaneye git tedbir almakta fayda var canım inşallah bidaha gelmez. ..

Dolphin02 oyle mi canım nasil keseyi goremedin ne zaman ulstrason a girdin . Benim doktoruma guvenmiyorum zaten degistirecegim seninki ne zaman duyariz kalp atisini dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…