2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sağol canım. inşallah koyulaşmaz...

hakkımızda hayırlısı olsun.

Adet tarihine gore hesapliyoruz kac haftalik olduğunu benim de 6 oluyor sanırım ya da 7. Doktor bunu bile soylemedi.baskasina gideceğim artik zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hic kendini uzme.su an 9.haftamdayim ama son adet tarihine gore 12.haftamdayim.3 hafta gec dollenme olmus yani.o yuzden bu 7 gunu kendine zehir etme.bebisin de uzulur sonra.

tüh yine cinsiyet tahmin teorisi tutmadı
neyse artık beklicez 10 hafta daha..

kızlar yerleşme kanaması yaşadıktan sonra cinsel hayatına ara veren yada doktorunun bu yönde tavsiyesi olan var mı?

doktor bize sıkıntı yok cinsel hayatınıza devam edebiliirsiniz dedi ama eşimde de bende de bir şey olur diye tedirginlik var
ara verdik bi müddet

evet canım sen kız mı istiyorsun:) sağlıklı olsunlarda benim bir oğlum var bakalım bu ne olacak

Ben de hamile oldugumu ogrendigimden beri esimle birlikte olmuyorum.belki yaptigimiz yanlistir ama ben istesem de yapamiyorum.bebise bisey olacak diye o kadar cok korkuyorum ki.

Ben de hamile oldugumu ogrendigimden beri esimle birlikte olmuyorum.belki yaptigimiz yanlistir ama ben istesem de yapamiyorum.bebise bisey olacak diye o kadar cok korkuyorum ki.

en iyisi yapmamak bende korkuyorum bisey olur die oyuzden bebek doguncaya kadar yok

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet canım sen kız mı istiyorsun:) sağlıklı olsunlarda benim bir oğlum var bakalım bu ne olacak

biz eşimle kız isityorduk ama hamile kaldığımdan beri rüyamda hep erkek bebek görüyorum...
o yüzden etkilendik biraz
bizim ilk çocuk olucak inşallah ne çıkarsa bahtımıza
senin de ne güzel oğlun varmış 2.yi beklemek de çok heyecanlı
bizim ailede dayımların teyzemlerin hep 2-3 oğlu var evleri pek hareketli eğlenceli
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

Ama boş gebelikte bebek hiç oluşmuyo.. Sen görmüşsün bebeği.. Benimde aynı tam 6 haftalıkken gittim doktora,bebeği gördük ama kalbini duymadık,daha çok küçük,sorun yok dedi.. Sende endişenme..benim sat 2 nisan bide,geç döllenme olmuş,7 olmam gerek ama ultrasonda 6 gözüktü.. Hemen moralini boZma

en iyisi yapmamak bende korkuyorum bisey olur die oyuzden bebek doguncaya kadar yok

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kızlar dr yasaklamadığı sürece bri şey olmuyor boşuna korkuyorsunuz:) eşinizide düşünün
hadi hayırlısı canım rüyalar çıkıyor genelde:) sorma şimdiden hareketli bizim ev
Canım benimki boş değil zaten dün gördüm ben, bundan önce oldu bir düşüğüm o boş gebelikti

Son düzenleme:

Yanlş alıntı yaptım şeker,çok üzülen bi arkadaş vardı ona yazmıştım sana gelmiş

Kızlar yatak yorgan toplamak yuksege uzanmak bebise zarar verirmi

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kızlar drum dgumdaymıs ulastım onmlı olar artması dedı artıs varsa bebeısde bar deso kusmalar basladysa artıs hızın duser dedı tekrar dguma gırecekmişti cok konusamadık ama içim rahatladı cok şükür

benim sat 8 nisan ama epey bi geç döllenme olmuş sanırım.. bugün kontrole gittik 8 mm kese var daha çok küçük dedi.. sizce normal mi??

Canim gec dollenmeyi nasil anliyor doktor ilk gebeligim bilmiyorum hic bana kac haftalik oldugunu söylemedi zaten doktor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…