Canım bebişin beslenir korkma hiç ilk 3 ay yediğin kadarı yetiyor
canım benim ilk erkekti yandım alev alev:) şimdi üşüyorum hırka ve patikliyim hatta bugün kombiyi açtım:) bakalım ne olacak
Canım benim oğlumda değerim 550 di dr vajinal bakınca görmüştü
Canım kalp atışı şimdi çok hızlı olmaz zaten çok küçük daha,dün 6+4 düm ama ultrasona 6+1 çıktı 6 mm bebişim:) seninki normal canım
Canım o ağrılar çok normal lekelerinin rengi koyulaşırsa dr a gitmende fayda var ama korkma ağrı normal
canım bende lekelenme olmadı ilk gebeliğimde de ikinci boş gebeliktede yasak değildi bunda dr a sormadım bile oldu:) bir sıkıntı yok bizde
Canım yeni yılın ilk bebeği olur inşallah bir yık kaybetmesin bir gün için:)
Canım 8. haftaya kadar normal hiç korkma
maşallah canım sen kaç haftalıksın tam? Ben dün 6+4 düm ama ultrasonda 6+1 çıktı
Canim hic kendini uzme.su an 9.haftamdayim ama son adet tarihine gore 12.haftamdayim.3 hafta gec dollenme olmus yani.o yuzden bu 7 gunu kendine zehir etme.bebisin de uzulur sonra.Adet tarihine gore hesapliyoruz kac haftalik olduğunu benim de 6 oluyor sanırım ya da 7. Doktor bunu bile soylemedi.baskasina gideceğim artik zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bebişin beslenir korkma hiç ilk 3 ay yediğin kadarı yetiyor
canım benim ilk erkekti yandım alev alev:) şimdi üşüyorum hırka ve patikliyim hatta bugün kombiyi açtım:) bakalım ne olacak
Canım benim oğlumda değerim 550 di dr vajinal bakınca görmüştü
Canım kalp atışı şimdi çok hızlı olmaz zaten çok küçük daha,dün 6+4 düm ama ultrasona 6+1 çıktı 6 mm bebişim:) seninki normal canım
Canım o ağrılar çok normal lekelerinin rengi koyulaşırsa dr a gitmende fayda var ama korkma ağrı normal
canım bende lekelenme olmadı ilk gebeliğimde de ikinci boş gebeliktede yasak değildi bunda dr a sormadım bile oldu:) bir sıkıntı yok bizde
Canım yeni yılın ilk bebeği olur inşallah bir yık kaybetmesin bir gün için:)
Canım 8. haftaya kadar normal hiç korkma
maşallah canım sen kaç haftalıksın tam? Ben dün 6+4 düm ama ultrasonda 6+1 çıktı
kızlar yerleşme kanaması yaşadıktan sonra cinsel hayatına ara veren yada doktorunun bu yönde tavsiyesi olan var mı?
tüh yine cinsiyet tahmin teorisi tutmadı
neyse artık beklicez 10 hafta daha..
doktor bize sıkıntı yok cinsel hayatınıza devam edebiliirsiniz dedi ama eşimde de bende de bir şey olur diye tedirginlik var
ara verdik bi müddet
Ben de hamile oldugumu ogrendigimden beri esimle birlikte olmuyorum.belki yaptigimiz yanlistir ama ben istesem de yapamiyorum.bebise bisey olacak diye o kadar cok korkuyorum ki.
evet canım sen kız mı istiyorsun:) sağlıklı olsunlarda benim bir oğlum var bakalım bu ne olacak
Kizlar herkes bebekleri kac haftalik yazabilir mi
tamam canım anladım
kullanma canım kimyasal şeyleri gül suyu kullan temizlemek için
Canım geç döllenmedir benim sat 5 nisan 17. gün yumurtladım muhtemelen sen daha geç yumurtlamışsındır düşünme boş gebeliği
Canım seninki boş gebelik olmuyor kimyasal gebelik oluyor
tamam canım e normal ama benim 5 nisan senin 11 nisan arada 6 gün var canım, 6 günde neler oluyor ne kadar hızlı büyüyor, 6 gün sonra sende duyarsın kalp atışını inşaallah
Ben de hamile oldugumu ogrendigimden beri esimle birlikte olmuyorum.belki yaptigimiz yanlistir ama ben istesem de yapamiyorum.bebise bisey olacak diye o kadar cok korkuyorum ki.
kızlar dr yasaklamadığı sürece bri şey olmuyor boşuna korkuyorsunuz:) eşinizide düşününen iyisi yapmamak bende korkuyorum bisey olur die oyuzden bebek doguncaya kadar yok
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hadi hayırlısı canım rüyalar çıkıyor genelde:) sorma şimdiden hareketli bizim evbiz eşimle kız isityorduk ama hamile kaldığımdan beri rüyamda hep erkek bebek görüyorum...
o yüzden etkilendik biraz
bizim ilk çocuk olucak inşallah ne çıkarsa bahtımıza
senin de ne güzel oğlun varmış 2.yi beklemek de çok heyecanlı
bizim ailede dayımların teyzemlerin hep 2-3 oğlu var evleri pek hareketli eğlenceli
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
Canım benimki boş değil zaten dün gördüm ben, bundan önce oldu bir düşüğüm o boş gebeliktiAma boş gebelikte bebek hiç oluşmuyo.. Sen görmüşsün bebeği.. Benimde aynı tam 6 haftalıkken gittim doktora,bebeği gördük ama kalbini duymadık,daha çok küçük,sorun yok dedi.. Sende endişenme..benim sat 2 nisan bide,geç döllenme olmuş,7 olmam gerek ama ultrasonda 6 gözüktü.. Hemen moralini boZma
kızlar dr yasaklamadığı sürece bri şey olmuyor boşuna korkuyorsunuz:) eşinizide düşünün
hadi hayırlısı canım rüyalar çıkıyor genelde:) sorma şimdiden hareketli bizim ev
Canım benimki boş değil zaten dün gördüm ben, bundan önce oldu bir düşüğüm o boş gebelikti
kızlar yerleşme kanaması yaşadıktan sonra cinsel hayatına ara veren yada doktorunun bu yönde tavsiyesi olan var mı?
Yanlş alıntı yaptım şeker,çok üzülen bi arkadaş vardı ona yazmıştım sana gelmiş
Ben bilmiyordum canım bireysel olarak başlamıştım ben de. size katılayım bari 15.000 olmak üzere inşallah benim ki.
Kızlar yatak yorgan toplamak yuksege uzanmak bebise zarar verirmi
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kızlar yatak yorgan toplamak yuksege uzanmak bebise zarar verirmi
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Son adet tarihim 6 nisan.bugun kalp atışları icin gittim doktor ultrason dan bakti duyamadi Sonra alttan baktı yine duyamadi.kese var kalp atisi duyulmadi cok canim sıkıldı. Haftaya tekrar gel dedi.bu durumda olan var mi((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?