2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İlk hamileliğim ya çok korktum bi de yalnızım.. İnşallah bişey olmaz yarın işe gitcem bi de..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence hemen git,acilde nöbetçi jinekolog vardır emini.belki bir progestan verir diner kanaman,böyle şeyler çok önemli lütfen ihmal etme...

Tamam canım bekliyorum bakalım

canım bence hemen git,acilde nöbetçi jinekolog vardır emini.belki bir progestan verir diner kanaman,böyle şeyler çok önemli lütfen ihmal etme...

Biraz bekliyim durmazsa haber vericem annemlere..

Merhaba sevgili arkadaşlarım,
İlk defa bugün gittik doktora. (Son adet tarihim 10 nisan)
4 hafta 5 günlükmüş. sadece keseyi görebildik.
bebeği görmek için daha erkenmiş. 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor. Birtakım testler yapılacakmış.
Folik asit verdi sadece. mide bulantım yok henüz (çok şükür) ama 6. haftadan sonra başlar dedi doktor.
Yağlı yeme. sık sık ye. miden bulandığında tuzlu ye dedi.

Size sorum şu:
1. folik asiti aç karnına mı tok karnına mı kullanıcaz?
2. Biraz ayıp olacak ama cinsellik konusunu doktora soramadım. Gebelikte cinsellik sakıncalı mı ilk aylarda? doktorlarınızdan bu konuda bilgi aldınız mı?

Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. (AMİİİİİN)
Sevgilerimle

Bende 5+2 haftalığım ama çok ağrım oluyor.. Sizinde oluyor mu?

İlk hamileliğim ya çok korktum bi de yalnızım.. İnşallah bişey olmaz yarın işe gitcem bi de..

kırmızı renkte geldiyse biraz bile bekleme bence.

Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Folik asiti ac karna kahvaltidan yarim saat önce canım.
Eger doktorun uryarmadiysa bi sorun yok demektir ve sakinca yoktur canım.

Son düzenleme:

Sorma canim öyle bir doktora denk geldim ki degerim 1350 iken keseyi göremedim büyük ihtimalle dış gebelik dedi beni aglattı kadın salı günü gitmiştim. Çıktım bir daha da gitmem ona. Yarın başka bir hastaneye başka bir doktora gidicem daha iyi olacağını umuyorum inşaallah.

12-01-2015 ♥

Son düzenleme:

devam ederse git canım yorma kendini rapor al yada sevk canım zaten okullar kapanacak konuların bitmiştir

Kızlar siz ne zaman alıyorsunuz folik asiti :)

Sidal kahverengi ise endiselenme canım ama kırmızı ise hic bekleme. ..

Canim sen nasılsın bulantilar devam mi ..

bulantılar devam canım ama şükür abartılacak boyutta değil,her işimi de yapıyorum.ama bu baş dönmem beni deli edecek kafam resmen ağır geliyor vücuduma.

sende biraz düzelmişsin çok sevindim inşallah o günler geride kalır.

Kızlar siz ne zaman alıyorsunuz folik asiti :)

Sidal kahverengi ise endiselenme canım ama kırmızı ise hic bekleme. ..

İlk başta az bişey kırmızı vardı ama sora tamamen kahverengiye döndü, şimdi de baya azaldı canım. Ben folik asiti kahvaltıdan sonra alıyorum

Canim eger alttan bakmadiysa görememistir keşke alttan baktirsaydin bu stresi yasamazdin.ve benim kadin doktorlara bi gicikligim vardır anlamiyolar bisexden erkej doktorlar her zaman daha bilgili geliyor bana .

Canim eger alttan bakmadiysa görememistir keşke alttan baktirsaydin bu stresi yasamazdin.ve benim kadin doktorlara bi gicikligim vardır anlamiyolar bisexden erkej doktorlar her zaman daha bilgili geliyor bana .

Alttan baktı ama sanırım o hastanenin cihazları iyi değilmiş öyle duydum burda. Ben de erkek doktorda kasılıyorum. Başka bi bölüm olsa neyse ama orayı bi erkeğe açmak beni çok kasıyor ondan zorlanıyorum zaten.

12-01-2015 ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…