İlk hamileliğim ya çok korktum bi de yalnızım.. İnşallah bişey olmaz yarın işe gitcem bi de..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardimcin olsun canım artık kazlanicaz bebisler icin ama ilk uc aydan sonra hersey bitecek insallah.
Sidal azcik olduysa ve suan olmuyorsa yat dinlen sorun olmaz canim ama cogalir ve tekrarlarsa yakınlarına haber ver hastaneye git tedbir almakta fayda var canım inşallah bidaha gelmez. ..
canım bence hemen git,acilde nöbetçi jinekolog vardır emini.belki bir progestan verir diner kanaman,böyle şeyler çok önemli lütfen ihmal etme...
Biraz bekliyim durmazsa haber vericem annemlere..
Merhaba sevgili arkadaşlarım,
İlk defa bugün gittik doktora. (Son adet tarihim 10 nisan)
4 hafta 5 günlükmüş. sadece keseyi görebildik.
bebeği görmek için daha erkenmiş. 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor. Birtakım testler yapılacakmış.
Folik asit verdi sadece. mide bulantım yok henüz (çok şükür) ama 6. haftadan sonra başlar dedi doktor.
Yağlı yeme. sık sık ye. miden bulandığında tuzlu ye dedi.
Size sorum şu:
1. folik asiti aç karnına mı tok karnına mı kullanıcaz?
2. Biraz ayıp olacak ama cinsellik konusunu doktora soramadım. Gebelikte cinsellik sakıncalı mı ilk aylarda? doktorlarınızdan bu konuda bilgi aldınız mı?
Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. (AMİİİİİN)
Sevgilerimle
İlk hamileliğim ya çok korktum bi de yalnızım.. İnşallah bişey olmaz yarın işe gitcem bi de..
Merhaba sevgili arkadaşlarım,
İlk defa bugün gittik doktora. (Son adet tarihim 10 nisan)
4 hafta 5 günlükmüş. sadece keseyi görebildik.
bebeği görmek için daha erkenmiş. 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor. Birtakım testler yapılacakmış.
Folik asit verdi sadece. mide bulantım yok henüz (çok şükür) ama 6. haftadan sonra başlar dedi doktor.
Yağlı yeme. sık sık ye. miden bulandığında tuzlu ye dedi.
Size sorum şu:
1. folik asiti aç karnına mı tok karnına mı kullanıcaz?
2. Biraz ayıp olacak ama cinsellik konusunu doktora soramadım. Gebelikte cinsellik sakıncalı mı ilk aylarda? doktorlarınızdan bu konuda bilgi aldınız mı?
Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. (AMİİİİİN)
Sevgilerimle
Dolphin02 oyle mi canım nasil keseyi goremedin ne zaman ulstrason a girdin . Benim doktoruma guvenmiyorum zaten degistirecegim seninki ne zaman duyariz kalp atisini dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kırmızı renkte geldiyse biraz bile bekleme bence.
Kırmızı değil canım kahverengi oldu. Şimdi durdu gibi yatıyorum
hm tamam o zaman,dikkat et kendine:)
Canim sen nasılsın bulantilar devam mi ..
Kızlar siz ne zaman alıyorsunuz folik asiti :)
Sidal kahverengi ise endiselenme canım ama kırmızı ise hic bekleme. ..
Kızlar siz ne zaman alıyorsunuz folik asiti :)
Sidal kahverengi ise endiselenme canım ama kırmızı ise hic bekleme. ..
Sorma canim öyle bir doktora denk geldim ki degerim 1350 iken keseyi göremedim büyük ihtimalle dış gebelik dedi beni aglattı kadın salı günü gitmiştim. Çıktım bir daha da gitmem ona. Yarın başka bir hastaneye başka bir doktora gidicem daha iyi olacağını umuyorum inşaallah.
12-01-2015 ♥
Canim eger alttan bakmadiysa görememistir keşke alttan baktirsaydin bu stresi yasamazdin.ve benim kadin doktorlara bi gicikligim vardır anlamiyolar bisexden erkej doktorlar her zaman daha bilgili geliyor bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?