2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
folıc asıtı ne zaman alırsanız alın kızlar vücütta depolanmadan eser mıktarda sadece..yemek öncesi sonrası zarar oranıyla alakalı mideye zarar verecek bir ilaç değil ne zaman aklınıza gelirde gün içinde alın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bas dönmesi demir eksikliğinden bendede vardı demir surubu aldim dünden beri iyiyim kan degerlerine baktir mutlaka hamilelikte vucudun dsha çok kana ihtiyacı var bu benim surubum çok iyi hamile olan arkadaslarim hep iciyor türkiyede de vardır kesin bi sor eczaneye sanada iyi gelir kesin ..
Canim folik asit kahvaltidan önce ac karna içilmesi gerekiyor diye biliyorum kana ac karna daha çabuk geçiyor ve daha etkili oluyormuş.
Yaw benim içim rahat degil annenler yakinsa arada bi doktora git lütfen ...
Sabah aç karnına al dedi doktorum canım

Evet canim bende öyle biliyorum.
Bu arada seni ilk görüyorum hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Bilgilerini özelden yaz senide eklerim listeye canim. .

Bende ayniydim canim ama kadin doktor hicbiseyden anlamayinca mecbur kaldım erkek doktorla degistirmeye ilk zamanlar zor olsada alıştım artik napayım mecbur cok memnunum cunki doktorumdan.

Bana doktorum söyledi canim az once yazdigimi sabah ac karna içilmesi gerekiyor diye. ..

Evet canim bende öyle biliyorum.
Bu arada seni ilk görüyorum hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Bilgilerini özelden yaz senide eklerim listeye canim. .[/QUOTE]

Evet yeni üye oldum.. teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasibeder...özelden mi mesaj göndermem gerekiyor biraz acemiyimde...

dün yaptırdım kan tahlili salı günü sonuç anca çıkacakmış ona göre doktor ne derse ondan kullanırım artık.

Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Folik asiti ac karna kahvaltidan yarim saat önce canım.
Eger doktorun uryarmadiysa bi sorun yok demektir ve sakinca yoktur canım.

Hoşbulduk, teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilir misin?

Son adet tarihim: 10.04
Yaşım:26
Beklenen doğum tarihi: 24.01.2015

Çok sevindim daha iyi olmana :) Allah herkese yardım etsin.Sizdemi yurtdışında yaşıyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin listeye ekledin ;-)

aynısı bugün bende de oldu doktora gittim hemen baktı rahimde kanama yok kılcal damarlarla ilgili olabilir dedi ama yine de önlem amaçlı porogeston verdi.. başladım içmeye az önce yine geldi peçeteye.. doktor sorun yok dese de bi de onu kalbime anlatabilsem

Geçmiş olsun sana da canım.. İnşallah durur bidaha olmaz:/

Çok sevindim daha iyi olmana :) Allah herkese yardım etsin.Sizdemi yurtdışında yaşıyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım inşallah hersey yavaş yavaş toparlicak artık :)
Siz degil sen canim evet ben almanya da yasiyorum sen nerdesin?
dün yaptırdım kan tahlili salı günü sonuç anca çıkacakmış ona göre doktor ne derse ondan kullanırım artık.
Tamam canim insallah sonuçlar iyi çıkar.
Evet yeni üye oldum.. teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasibeder...özelden mi mesaj göndermem gerekiyor biraz acemiyimde...
İnşallah canim o gunleride gorucez ben 2 kere bekledim gördüm bu üçüncü olucak inşallah :)
Burdan yazabilirsin suan burdayım hemen eklerim listeye canim.
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilir misin?

Son adet tarihim: 10.04
Yaşım:26
Beklenen doğum tarihi: 24.01.2015

Eklerim tabiki fıstık 5 dk sonra lustede gorebilirsin kendini

Bana da sabah tok karnına al dedi ya nie farklı ki

hamile kalmayı isterken bana biir ilaç vermişlerdi onu sabah tok ya da aç alıyordum .. şuan 5 haftalığım kontrolde yeni bir ilaç yazdı sabah aç karnına dedi..

[QUOİnşallah canim o gunleride gorucez ben 2 kere bekledim gördüm bu üçüncü olucak inşallah :)
Burdan yazabilirsin suan burdayım hemen eklerim listeye canim.

tamam bende istiyorum..
son adet tarihim 16 nisan
yaşım 25
muhtemel doğum tarihim 23 0cak 2015

Tamam canim ekledim listeye:)

Nasılsın esmerim sende durumlar nasıl :)

Benim tek sorunum duygusallığım :) hiç bişeyim yok canım gayet iyiyim ama duygusallık biraz erken başladı galiba herşeye ağlıyorum Buna şükür bebeğim iyi olsunda herşeye razıyım :)) sizler nasılsınız görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…