Canim bas dönmesi demir eksikliğinden bendede vardı demir surubu aldim dünden beri iyiyim kan degerlerine baktir mutlaka hamilelikte vucudun dsha çok kana ihtiyacı var bu benim surubum çok iyi hamile olan arkadaslarim hep iciyor türkiyede de vardır kesin bi sor eczaneye sanada iyi gelir kesin ..bulantılar devam canım ama şükür abartılacak boyutta değil,her işimi de yapıyorum.ama bu baş dönmem beni deli edecek kafam resmen ağır geliyor vücuduma.
sende biraz düzelmişsin çok sevindim inşallah o günler geride kalır.
Canim folik asit kahvaltidan önce ac karna içilmesi gerekiyor diye biliyorum kana ac karna daha çabuk geçiyor ve daha etkili oluyormuş.İlk başta az bişey kırmızı vardı ama sora tamamen kahverengiye döndü, şimdi de baya azaldı canım. Ben folik asiti kahvaltıdan sonra alıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah aç karnına al dedi doktorum canım
Bende ayniydim canim ama kadin doktor hicbiseyden anlamayinca mecbur kaldım erkek doktorla degistirmeye ilk zamanlar zor olsada alıştım artik napayım mecbur cok memnunum cunki doktorumdan.Alttan baktı ama sanırım o hastanenin cihazları iyi değilmiş öyle duydum burda. Ben de erkek doktorda kasılıyorum. Başka bi bölüm olsa neyse ama orayı bi erkeğe açmak beni çok kasıyor ondan zorlanıyorum zaten.
12-01-2015 ♥
folıc asıtı ne zaman alırsanız alın kızlar vücütta depolanmadan eser mıktarda sadece..yemek öncesi sonrası zarar oranıyla alakalı mideye zarar verecek bir ilaç değil ne zaman aklınıza gelirde gün içinde alın
Canim bas dönmesi demir eksikliğinden bendede vardı demir surubu aldim dünden beri iyiyim kan degerlerine baktir mutlaka hamilelikte vucudun dsha çok kana ihtiyacı var bu benim surubum çok iyi hamile olan arkadaslarim hep iciyor türkiyede de vardır kesin bi sor eczaneye sanada iyi gelir kesin ..
Canim folik asit kahvaltidan önce ac karna içilmesi gerekiyor diye biliyorum kana ac karna daha çabuk geçiyor ve daha etkili oluyormuş.
Yaw benim içim rahat degil annenler yakinsa arada bi doktora git lütfen ...
Evet canim bende öyle biliyorum.
Bu arada seni ilk görüyorum hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Bilgilerini özelden yaz senide eklerim listeye canim. .
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Folik asiti ac karna kahvaltidan yarim saat önce canım.
Eger doktorun uryarmadiysa bi sorun yok demektir ve sakinca yoktur canım.
Slm hamisler nasilsiniz ben bugun biraz daha iyiyim sukur benim gibi halsizlik ve bulantısı olanlar doktora gitsin bulanti icin hap hamilelere ozel ve bitki surubu var kansizlik icin buda hamilelikte kullanılabilir ondan alsin.surubu dun kullanmaya başladım bugun ayaga kalkmayi basardim şükür inanin dunya varmış su 1 haftadır cektigimi rabbim kimseye yasatmasin ...
Kızlar bende listeye eklermisiniz yas 29 doğum tarihin 28 ocak 1985 bebisimin inş doğacağı tarih 20 ocak 2014 bu arada herkeze teşekkürler baya kalabaligiz sanırım ohhh ne güzel oğlunda kadınlar kulubundeydim 2009 mayis annesiydi ogunden sonra facede takip ettik o yüzden formu çok iyi kullanamiyorum ogrenicem zamanla buvarada kızlar cin takvimi dogrumu sizce ve mesela ben 29 yaşındayım son adet tarihim 15 mayis anlayamadığımız nokta son adet tarihimemi gore bakicam o takvime ya tabiki sağlıklı olsun cinsiyet fark etmez ama insan merak ediyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar biraz uyudum uyandım lavoboya gittim hafif kanla karışık kahverengi akıntı geldi peçeteyeevde yalnızım napıyım şimdi annemleri de telaşlandırmak istemiyorum misafirleri var şimdi. Bekliyim mi geçer mi yoksa hemen doktora mı gidiyim çok stres oldum:/
aynısı bugün bende de oldu doktora gittim hemen baktı rahimde kanama yok kılcal damarlarla ilgili olabilir dedi ama yine de önlem amaçlı porogeston verdi.. başladım içmeye az önce yine geldi peçeteye.. doktor sorun yok dese de bi de onu kalbime anlatabilsem
Teşekkür ederim canım inşallah hersey yavaş yavaş toparlicak artık :)Çok sevindim daha iyi olmana :) Allah herkese yardım etsin.Sizdemi yurtdışında yaşıyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canim insallah sonuçlar iyi çıkar.dün yaptırdım kan tahlili salı günü sonuç anca çıkacakmış ona göre doktor ne derse ondan kullanırım artık.
İnşallah canim o gunleride gorucez ben 2 kere bekledim gördüm bu üçüncü olucak inşallah :)Evet yeni üye oldum.. teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasibeder...özelden mi mesaj göndermem gerekiyorbiraz acemiyimde...
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilir misin?
Son adet tarihim: 10.04
Yaşım:26
Beklenen doğum tarihi: 24.01.2015
Bana da sabah tok karnına al dedi ya nie farklı ki
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilir misin?
Son adet tarihim: 10.04
Yaşım:26
Beklenen doğum tarihi: 24.01.2015
Nasılsın esmerim sende durumlar nasıl :)Yeni hamişler de gelmiş :) Hoş geldiniz hepiniz
[QUOİnşallah canim o gunleride gorucez ben 2 kere bekledim gördüm bu üçüncü olucak inşallah :)
Burdan yazabilirsin suan burdayım hemen eklerim listeye canim.
tamam bende istiyorum..
son adet tarihim 16 nisan
yaşım 25
muhtemel doğum tarihim 23 0cak 2015
Nasılsın esmerim sende durumlar nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?