2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cnm bnıde eklermısın sat 11 nisan yas 26 bklenen tarıh 16 ocak 2015

sidal nasıl oldun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar ben doktoruma cok kizdim bi pazartesi acile geldim almanyadayim suan. doktorumun ismini sordular bende verdim.adam geldi bana bi ton firca atiyo neymis boyle bisey oldugunda ozel muanesine gelicekmisim hastaneye niye geliyomusun onada yazikmis muaneyi kapatmis buraya gelmis bilmemne.
salakmi ne senin isin bu degilmi arkadas benim kanamam var acile gitmimde nereye gidim? ben nerden bilim ozellikle seni cagiracaklarini.sinir oldun hastaneden cikim doktorumu degistircem zaten turkiyede yasiyorum 3 haziranda donuyorum doguma gelicem yine almanyaya ozamanda baska doktora gidicem mal ya adam.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

sidal nasıl oldun

Sen nasılsın canım bulantilar azaldimi biraz. .

Bu aradabi app vardı bebek gelişimi için hafta hafta gösteren onun aldıni bilen yazabilir mi

Boşver canim boşuna stres yapma doktorunuda degistir mutlaka bi kere gıcık kaptinmi hayir gelmez o doktordan artık ..

sidal nasıl oldun

İyiyim canım sağol.. Durdu kahverengi lekelenme. Annemler korkardı arasaydım iyiki aramamışım. Yarınki duruma göre doktora giderim belki

Ben burdayım bu gece ama sizden ses çıkmıyor huhu :)

Mervem,Sedam nerdesiniz daha isimlerini tam ezberleyemedigim diger hamisler ses verun bakim kaptan azcik iyi oldu gemiye döndü sizde gelin

İyiyim canım sağol.. Durdu kahverengi lekelenme. Annemler korkardı arasaydım iyiki aramamışım. Yarınki duruma göre doktora giderim belki

Geçmiş olsun canım. Uzan kalkmamaya çalış, ayaklarının altına yastık koy. Umarım tekrarlamaz bir daha.

Sevindim canım inşallah birdaha olmaz.
Sidal sen vermistin sanırım bebegin gelişimini gosteren app ismini canim onu yazarmisin

Sen nasılsın canım bulantilar azaldimi biraz. .

Bu aradabi app vardı bebek gelişimi için hafta hafta gösteren onun aldıni bilen yazabilir mi

bulantı azaldı ama gene karın ağrılarım başladı sanrıım yine rapor alacağım .

Geçmiş olsun canım. Uzan kalkmamaya çalış, ayaklarının altına yastık koy. Umarım tekrarlamaz bir daha.

Aha sesimi duydu sedam hosgeldin canım nasılsın :)
500 tevhid çektim canım

Son düzenleme:
bulantı azaldı ama gene karın ağrılarım başladı sanrıım yine rapor alacağım .

Kendini iyi hissetmedigin szrece çalışma canim sorun olmuyorsa inşallah oda gecicek uc aydan sonra hamileligi doya doya yasicaz inşallah

Aha sesimi duydu sedam hosgeldin canım nasılsın :)
500 tevhid çektim canım

Çok şükür canım iyiyim. Sizlerin iyi haberlerini aldıkça daha da iyi oluyorum arkadaşım. Sen de iyisin artık maşallah ilaçların iyi gelmiş. Not alıyorum hemen tatlım Allah kabul etsin.

Uykum geldi yatıyorum kizlar hayırlı geceler herkese yarın hepimiz için cok guzel olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…