Teşekkür ederim canım inşallah hersey yavaş yavaş toparlicak artık :)
Siz degil sen canim evet ben almanya da yasiyorum sen nerdesin?
Tamam sen :) bende almanyada yaşıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım inşallah hersey yavaş yavaş toparlicak artık :)
Tamam canim insallah sonuçlar iyi çıkar.
İnşallah canim o gunleride gorucez ben 2 kere bekledim gördüm bu üçüncü olucak inşallah :)
Burdan yazabilirsin suan burdayım hemen eklerim listeye canim.
Eklerim tabiki fıstık 5 dk sonra lustede gorebilirsin kendini
Cok sevindim canım sendin dimi iki kizi olan :)Teşekkür ederim canım inşallah hersey yavaş yavaş toparlicak artık :)
Tamam sen :) bende almanyada yaşıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oda sorunmu canim benimkilerin yaninda bende yok yok hamilelikte basa ne geliyorsa hepsi var.bulanti kusma halsizlik istahsizlik bas dönmesi kansizlik daha sayim mi :)Benim tek sorunum duygusallığım :) hiç bişeyim yok canım gayet iyiyim ama duygusallık biraz erken başladı galiba herşeye ağlıyorumBuna şükür bebeğim iyi olsunda herşeye razıyım :)) sizler nasılsınız görüşmeyeli
Cnm bnıde eklermısın sat 11 nisan yas 26 bklenen tarıh 16 ocak 2015
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin ekliyorum hemen :)
sidal nasıl oldun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar ben doktoruma cok kizdim bi pazartesi acile geldim almanyadayim suan. doktorumun ismini sordular bende verdim.adam geldi bana bi ton firca atiyo neymis boyle bisey oldugunda ozel muanesine gelicekmisim hastaneye niye geliyomusun onada yazikmis muaneyi kapatmis buraya gelmis bilmemne.
salakmi ne senin isin bu degilmi arkadas benim kanamam var acile gitmimde nereye gidim? ben nerden bilim ozellikle seni cagiracaklarini.sinir oldun hastaneden cikim doktorumu degistircem zaten turkiyede yasiyorum 3 haziranda donuyorum doguma gelicem yine almanyaya ozamanda baska doktora gidicem mal ya adam.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
sidal nasıl oldun
İyiyim canım sağol.. Durdu kahverengi lekelenme. Annemler korkardı arasaydım iyiki aramamışım. Yarınki duruma göre doktora giderim belki
İyiyim canım sağol.. Durdu kahverengi lekelenme. Annemler korkardı arasaydım iyiki aramamışım. Yarınki duruma göre doktora giderim belki
Sen nasılsın canım bulantilar azaldimi biraz. .
Bu aradabi app vardı bebek gelişimi için hafta hafta gösteren onun aldıni bilen yazabilir mi
Geçmiş olsun canım. Uzan kalkmamaya çalış, ayaklarının altına yastık koy. Umarım tekrarlamaz bir daha.
bulantı azaldı ama gene karın ağrılarım başladı sanrıım yine rapor alacağım.
Aha sesimi duydu sedam hosgeldin canım nasılsın :)
500 tevhid çektim canım
Uykum geldi yatıyorum kizlar hayırlı geceler herkese yarın hepimiz için cok guzel olsun insallah
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilir misin?
Son adet tarihim: 10.04
Yaşım:26
Beklenen doğum tarihi: 24.01.2015
Geçmiş olsun canım. Uzan kalkmamaya çalış, ayaklarının altına yastık koy. Umarım tekrarlamaz bir daha.
Sevindim canım inşallah birdaha olmaz.
Sidal sen vermistin sanırım bebegin gelişimini gosteren app ismini canim onu yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?