İnş canım. Programın adı bebeğim&ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oda sorunmu canim benimkilerin yaninda bende yok yok hamilelikte basa ne geliyorsa hepsi var.bulanti kusma halsizlik istahsizlik bas dönmesi kansizlik daha sayim mi :)
maşallah ne ararsan varben cok iyiyim ozaman.hc bi sıkıntım yok çok şükür. rabbim sanada kolaylık versn inşallah
Bilinç altında böle hissettigin için belki farkında olmadan kasılıyosun
Canım bnce hiç kasmakendii inan o cok güvenli yerde rahat ol yoksa bebişini daha cok üzersin
Çok haklısın canım yok daha rahat olucam bundan sonra :/
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben once hapi denedim ama cok mide bulantısı yapti şimdi şurubu içiyorum o hapa gire daha iyi ic mutlaka ben 2:gunde faydasını gormeye başladım inşallah sanada şifa olur.Herkese gunaydin bisi sorucaktim ben size.demir ilaci kullanan var mi.varsa tablet mi sıvımı kullaniyo.ben bu sıvıları icemicem galibada😕.kucukken annem icirirdi nefret ederdim ıykkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)kızlar merhaba ben de hamileliğimi bugün öğrendimocak annelerine mi dahil olmalıyım yoksa şubat anneleri topiğinin açılmasını mı beklemeliyim bilemedim 29 ocak inşaallah bebeğimin doğum tarihi hepimiz inşaallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza
İnş canım. Programın adı bebeğim&ben
Ha söyle senin masallahin varr tabi :)maşallah ne ararsan varben cok iyiyim ozaman.hc bi sıkıntım yok çok şükür. rabbim sanada kolaylık versn inşallah
Benim hamileliklerim böyle geçiyor malesef bünye meselesi :-(
Ben bu programı bulamıyorum canım. Google markette yok mu ki?
Evet sedam bende bulamıyorum neyse başka güzel program bulursam yazarim ben. .
Canim ben once hapi denedim ama cok mide bulantısı yapti şimdi şurubu içiyorum o hapa gire daha iyi ic mutlaka ben 2:gunde faydasını gormeye başladım inşallah sanada şifa olur.
Haklisin hapin yan etkisini hic dusunmemistim zaten folic asit balik yagi vitamin bissuru ilac iciyorum istemeyerek ama icmesemde olmaz artik bunu surup gibi iccez hapa gore daha iyiyse cok tesekkur ederim.umarim daha iyisindir sende 😌
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim SILA_Mben daha dün öğrendim hamilelğimi 4+0'da. değerim 114.82ydi. nasıl kızlar sizce? bir de ne zaman doktora gitmeliyim, kese ne zaman görünür ki:44: çok tecrübesizim hiçbir şey bilmiyorum
teşekkür ederim SILA_Mben daha dün öğrendim hamilelğimi 4+0'da. değerim 114.82ydi. nasıl kızlar sizce? bir de ne zaman doktora gitmeliyim, kese ne zaman görünür ki:44: çok tecrübesizim hiçbir şey bilmiyorum
Canim acele etme 5 haftadan sonra git o zaman keseyi görürsün inşallah :)teşekkür ederim SILA_Mben daha dün öğrendim hamilelğimi 4+0'da. değerim 114.82ydi. nasıl kızlar sizce? bir de ne zaman doktora gitmeliyim, kese ne zaman görünür ki:44: çok tecrübesizim hiçbir şey bilmiyorum
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin sende bizdensin uzaktan takip etme hemen gec bi koseye otur bebisinleMrb kızlar benim sat nisan 5 ocak annesiyim grubunuzu çok begendimmm 😊
Hayırlı olsun bebeğinbenim 3+6 da 270 çıkmıştı. Bugün ilk doktor randevum var, 5+0 oldum bu arada. Çok heyecanlıyımmm:18:
Cnm daha erken dr gitmen için dr 1 hafta sonra faln ğit daha degerin çok az degerini takip etmen gerekir her geçen gün ikiye katlaması lazımm
Hayırlı olsun bebeğinbenim 3+6 da 270 çıkmıştı. Bugün ilk doktor randevum var, 5+0 oldum bu arada. Çok heyecanlıyımmm:18:
Canim acele etme 5 haftadan sonra git o zaman keseyi görürsün inşallah :).
Canim ben once hapi denedim ama cok mide bulantısı yapti şimdi şurubu içiyorum o hapa gire daha iyi ic mutlaka ben 2:gunde faydasını gormeye başladım inşallah sanada şifa olur.
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Neden subat annelerini bekliceksin 31 ocaga kadar herkes bize dahil tatlım hatta aramizda bi 31 aralik annemiz bile var :)
Yasinu ve sat tarihini bana özelden yaz lütfen ..
Tamam canim teşekkür ederim:)
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Neden subat annelerini bekliceksin 31 ocaga kadar herkes bize dahil tatlım hatta aramizda bi 31 aralik annemiz bile var :)
Yasinu ve sat tarihini bana özelden yaz lütfen ..
Tamam canim teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?