2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba ben de hamileliğimi bugün öğrendim ocak annelerine mi dahil olmalıyım yoksa şubat anneleri topiğinin açılmasını mı beklemeliyim bilemedim 29 ocak inşaallah bebeğimin doğum tarihi hepimiz inşaallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza

Herkese gunaydin bisi sorucaktim ben size.demir ilaci kullanan var mi.varsa tablet mi sıvımı kullaniyo.ben bu sıvıları icemicem galibada😕.kucukken annem icirirdi nefret ederdim ıykkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben once hapi denedim ama cok mide bulantısı yapti şimdi şurubu içiyorum o hapa gire daha iyi ic mutlaka ben 2:gunde faydasını gormeye başladım inşallah sanada şifa olur.
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Neden subat annelerini bekliceksin 31 ocaga kadar herkes bize dahil tatlım hatta aramizda bi 31 aralik annemiz bile var :)
Yasinu ve sat tarihini bana özelden yaz lütfen ..
İnş canım. Programın adı bebeğim&ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canim teşekkür ederim:)

Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Neden subat annelerini bekliceksin 31 ocaga kadar herkes bize dahil tatlım hatta aramizda bi 31 aralik annemiz bile var :)
Yasinu ve sat tarihini bana özelden yaz lütfen ..

teşekkür ederim canım. Allah razı olsun o zaman ben de buradayı bundan sonra hemen gönderiyorum canım beni de eklersin listeye

Lynes den alinti :
Haklisin hapin yan etkisini hic dusunmemistim zaten folic asit balik yagi vitamin bissuru ilac iciyorum istemeyerek ama icmesemde olmaz artik bunu surup gibi iccez hapa gore daha iyiyse cok tesekkur ederim.umarim daha iyisindir sende 😌

Sağol canım şükür daha iyiyim maşallah sen vitamin deposu olmuşsun bile

Asel'den alinti :
teşekkür ederim canım. Allah razı olsun o zaman ben de buradayı bundan sonra hemen gönderiyorum canım beni de eklersin listeye

Ekledim canim :)

teşekkür ederim SILA_M ben daha dün öğrendim hamilelğimi 4+0'da. değerim 114.82ydi. nasıl kızlar sizce? bir de ne zaman doktora gitmeliyim, kese ne zaman görünür ki:44: çok tecrübesizim hiçbir şey bilmiyorum

Mrb kızlar benim sat nisan 5 ocak annesiyim grubunuzu çok begendimmm 😊

Cnm daha erken dr gitmen için dr 1 hafta sonra faln ğit daha degerin çok az degerini takip etmen gerekir her geçen gün ikiye katlaması lazımm

Hayırlı olsun bebeğin benim 3+6 da 270 çıkmıştı. Bugün ilk doktor randevum var, 5+0 oldum bu arada. Çok heyecanlıyımmm:18:

Canim acele etme 5 haftadan sonra git o zaman keseyi görürsün inşallah :)
Mrb kızlar benim sat nisan 5 ocak annesiyim grubunuzu çok begendimmm 😊

Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin sende bizdensin uzaktan takip etme hemen gec bi koseye otur bebisinle
Listemizede ekleyelim seni yasini yaz bakalım ★★★
Hayırlı olsun bebeğin benim 3+6 da 270 çıkmıştı. Bugün ilk doktor randevum var, 5+0 oldum bu arada. Çok heyecanlıyımmm:18:

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canim heycan yapma keseyi görürsün buyuk ihtimalle bebegi görmeye bilirsin 2 hafta sonra hem bebeği hem kalp atışlarını duymak icin gidersin inşallah.

Kızlar benim sat12 nisan ve yasım 23, benide kaydeder misinz listeye.

Kızlar bu arada ben cok az yiyorum aslında canım biseyler cekiyor ama suanda yiyecek konusunda sıkıntı yasadıgımız bi yerdeyiz, buradaki yemeklerden cok tiksindim hic yiyesim gelmiyor( ac kaldıkcada cok sinirlerim bozuluyor, zaten zayıf sayılırm 54 kiloyum. Canım kac gundur bulgur pilavı istiyor 😔

Kızlar özür ama ne listesi nerden görebilirim listenizi yeniyim daha bilmiorum 😔sat 5 nisan yaş 23 tahmini dogum 10 ocak

Cnm daha erken dr gitmen için dr 1 hafta sonra faln ğit daha degerin çok az degerini takip etmen gerekir her geçen gün ikiye katlaması lazımm

evet daha ço yeni. yarın tekrar kan verip artışına bakıcam inşallah. Rabbim hayılrısını versin inşşaallah

senin de hayırlı olsun canım.. inşaallah keseyi gör gel bakalım. darısı başıma

Canim acele etme 5 haftadan sonra git o zaman keseyi görürsün inşallah :).

inşaallah canım. önümüzdeki haftaya randevu alayım ben bari

Ben de 29 aralik annesiyim.ocakta dogum yapmak istedigim icin gruptan kopamadim:) benisim 1 yil kaybetmesin:)

Ben de 29 aralik annesiyim.ocakta dogum yapmak istedigim icin gruptan kopamadim:) bebisim 1 yil kaybetmesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…