2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de 29 aralik annesiyim.ocakta dogum yapmak istedigim icin gruptan kopamadim:) bebisim 1 yil kaybetmesin:)
Canim listede bilgilerin fatkli gözüküyor gerçek bilgilerini yaz duzeltelim .
Benim büyük oglum da 19 aralik dogumlu yil kaybetme diye birşey yok hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar aksine sansli bence :)
Kızlar özür ama ne listesi nerden görebilirim listenizi yeniyim daha bilmiorum 😔sat 5 nisan yaş 23 tahmini dogum 10 ocak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim konumuzun ilk sayfasında ocak anneleri ve bebeklerinin listesi var ordan bakabilirsin hatta sende ordasin şuan :)

Ekledim tatlım .
Kıyamam ya bulgur pilavinin bile olmadigi nasıl bit yer orası nerde yasiyorsun merak ettim ...

selamlar bende iki gün önce öğrendim hamile olduğumu tahmini doğm günüm 24 ocak daha çok yeniyim yani çook heyecanlıyımda,, ilk beta hcg130 iki gün sonra 430 çıktı doktor ikiz bile olabilir dedi haftaya cumaya gidiyoruz keseyi görmeye

günaydın kızlar bugünde ben gidiyorum kalp atışları için. hayırlısıyla inşallah bebeğimi görüp, kalp atışlarını da duyup gelirim.

Son düzenleme:
Canim yas 25. Sat 16 nisan. Tdt 21 ocak. Pir le ayniymisiz ya biz :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

günaydın kızlar bugünde ben gidiyorum kalp atışları için. hayırlısıyla inşallah bebeğimi görüp, kalp atışlarını da duyup gelirim.

Ahh kese kac cm ne olur baksana. Cook merak ediyorum kese kactayken embriyo gorunuyo ve kalp atisi gorup dinliyoruz. Varsa eski ultrason fotosundan yazar misin?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canım esimin isi icin malezyaya geldik 1 haftadır burdayım bayrama kadar.. burası sinirlerimi cok bozuyor suanda hormonlarında etkisi var tabi, ama burdaki yiyeceklerden cok tiksindir meyve yogurt filan yiyebiliyorum sadece..

meğer baş ağrımın sebebi açlıktanmış meğer ebn ara ara bişiler yemem gerekiyormuş eşim dün çok kızdı bana başım ağrıyor diye dolanıyorum saat olmuş 16:00 sen nezaman kahvaltı ettn dedi dedim saat 9 da yuhh dedi başın ondan ağrıyor ddi bişiler yedim düzeldi valla dikkat edin kızlar azar azar sık sık bişiler yiyin

Selamlar...
dun yazmistim doktora gidecegimi.kan verdim 10 gun sonra tekrar gidicem vee iki tane kesem var % 90 ikiz.haftaya gidince kalp atislarini duyarsak tam kesinlesecek insallahh.hersey yolunda gibi gorunuor.

Günaydın kızlarr nasılsınız bugün bakalım
doktora gidecekler güzel haberlerle gelin :)
yeni hamişler hayırlı olsun size...

Kızlar günaydınn kaç gündür giremedim kk ya .. Nasılsınız..?. Dün dr kontrolümüz vardı .. Kalp atışlarımızı duyduk ... Çok heyecanlandım...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim inşallah guzel haberler verirsin sende.

Hatin rabbim kolaylik versin canım gurbette olmak zor bende gurbetteyim.senin yine bayramda donme umudun var benim omrum burda gecicek ..

Hahay yavaş yavaş dökülüyor herkes hafin gelin bakalım burdan uzak kalmak yaramıyor bize.gozun aydin benimde sali gunu randevum kalp atışlarını duyayim soylicem herkese hamile oldugumu gerçi cenem durmadi söyledim cok sevdiklerime :)
Selamlar...
dun yazmistim doktora gidecegimi.kan verdim 10 gun sonra tekrar gidicem vee iki tane kesem var % 90 ikiz.haftaya gidince kalp atislarini duyarsak tam kesinlesecek insallahh.hersey yolunda gibi gorunuor.
Oyy masallah ikinci ikizlerimiz gözün aydın canım çok sevindim maşallah
Aclik hem bas ağrısı hem halsizlik hemde bulantı yapar canim azar azar yemeye calis.
Canim yas 25. Sat 16 nisan. Tdt 21 ocak. Pir le ayniymisiz ya biz :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklerim canim hoşgeldin aramiza :)

mrb kızlar, bende aranızda yeniyim, forumu kullanmayı pek bilmiyorum, benide listenize ekleyebilirmisiniz. yaş 28, sat 12 nisan, tdt 17 ocak. 20 mayısta dr a gittim keseyi gördük 9 mm di. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarıiçin dedi. heyecanla bekliyoruz..

Canım saol.. Şimdi hamile olduğuma inandım .. Güpgüp sesi duymak çok çok heyecan verici...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar benimde bugün dr randevum var inşallah kalp atışlarını duyarız...dua edin olurmu çook heyecanliyim: )))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada maşallah aramıza yeni katılanlar olmuş nisan yağmuru gibi bereketli ay maşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…