Canim listede bilgilerin fatkli gözüküyor gerçek bilgilerini yaz duzeltelim .
Benim büyük oglum da 19 aralik dogumlu yil kaybetme diye birşey yok hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar aksine sansli bence :)
Kızlar benim sat12 nisan ve yasım 23, benide kaydeder misinz listeye.
Kızlar bu arada ben cok az yiyorum aslında canım biseyler cekiyor ama suanda yiyecek konusunda sıkıntı yasadıgımız bi yerdeyiz, buradaki yemeklerden cok tiksindim hic yiyesim gelmiyor( ac kaldıkcada cok sinirlerim bozuluyor, zaten zayıf sayılırm 54 kiloyum. Canım kac gundur bulgur pilavı istiyor 😔
selamlar bende iki gün önce öğrendim hamile olduğumu tahmini doğm günüm 24 ocak daha çok yeniyim yani çook heyecanlıyımda,, ilk beta hcg130 iki gün sonra 430 çıktı doktor ikiz bile olabilir dedi haftaya cumaya gidiyoruz keseyi görmeye
Ahh kese kac cm ne olur baksana. Cook merak ediyorum kese kactayken embriyo gorunuyo ve kalp atisi gorup dinliyoruz. Varsa eski ultrason fotosundan yazar misin?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Canim listede bilgilerin fatkli gözüküyor gerçek bilgilerini yaz duzeltelim .
Benim büyük oglum da 19 aralik dogumlu yil kaybetme diye birşey yok hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar aksine sansli bence :)
Canim konumuzun ilk sayfasında ocak anneleri ve bebeklerinin listesi var ordan bakabilirsin hatta sende ordasin şuan :)
Ekledim tatlım .
Kıyamam ya bulgur pilavinin bile olmadigi nasıl bit yer orası nerde yasiyorsun merak ettim ...
Canım esimin isi icin malezyaya geldik 1 haftadır burdayım bayrama kadar.. burası sinirlerimi cok bozuyor suanda hormonlarında etkisi var tabi, ama burdaki yiyeceklerden cok tiksindir meyve yogurt filan yiyebiliyorum sadece..
meğer baş ağrımın sebebi açlıktanmış meğer ebn ara ara bişiler yemem gerekiyormuş eşim dün çok kızdı bana başım ağrıyor diye dolanıyorum saat olmuş 16:00 sen nezaman kahvaltı ettn dedi dedim saat 9 da yuhh dedi başın ondan ağrıyor ddi bişiler yedim düzeldi valla dikkat edin kızlar azar azar sık sık bişiler yiyin
Selamlar...
dun yazmistim doktora gidecegimi.kan verdim 10 gun sonra tekrar gidicem vee iki tane kesem var % 90 ikiz.haftaya gidince kalp atislarini duyarsak tam kesinlesecek insallahh.hersey yolunda gibi gorunuor.
Hahay yavaş yavaş dökülüyor herkes hafin gelin bakalım burdan uzak kalmak yaramıyor bize.gozun aydin benimde sali gunu randevum kalp atışlarını duyayim soylicem herkese hamile oldugumu gerçi cenem durmadi söyledim cok sevdiklerime :)
Selamlar...
dun yazmistim doktora gidecegimi.kan verdim 10 gun sonra tekrar gidicem vee iki tane kesem var % 90 ikiz.haftaya gidince kalp atislarini duyarsak tam kesinlesecek insallahh.hersey yolunda gibi gorunuor.
meğer baş ağrımın sebebi açlıktanmış meğer ebn ara ara bişiler yemem gerekiyormuş eşim dün çok kızdı bana başım ağrıyor diye dolanıyorum saat olmuş 16:00 sen nezaman kahvaltı ettn dedi dedim saat 9 da yuhh dedi başın ondan ağrıyor ddi bişiler yedim düzeldi valla dikkat edin kızlar azar azar sık sık bişiler yiyin
mrb kızlar, bende aranızda yeniyim, forumu kullanmayı pek bilmiyorum, benide listenize ekleyebilirmisiniz. yaş 28, sat 12 nisan, tdt 17 ocak. 20 mayısta dr a gittim keseyi gördük 9 mm di. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarıiçin dedi. heyecanla bekliyoruz..
Hahay yavaş yavaş dökülüyor herkes hafin gelin bakalım burdan uzak kalmak yaramıyor bize.gozun aydin benimde sali gunu randevum kalp atışlarını duyayim soylicem herkese hamile oldugumu gerçi cenem durmadi söyledim cok sevdiklerime :)
Oyy masallah ikinci ikizlerimiz gözün aydın canım çok sevindim maşallah
Aclik hem bas ağrısı hem halsizlik hemde bulantı yapar canim azar azar yemeye calis.