Canım saol.. Şimdi hamile olduğuma inandım .. Güpgüp sesi duymak çok çok heyecan verici...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah duyarsin canim benim 6 hafta 4 günlük tu dün gittim duyamadi doktor.haftaya tekrar gidecegim. Gec dollenme ya da bos gebelik olabilir dedi.Kese boyunu soran arkadaş olmuş 13mm di dün benim.hala moralim bozuk sanırım bu hafta boyle geçecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar günaydınn kaç gündür giremedim kk ya .. Nasılsınız..?. Dün dr kontrolümüz vardı .. Kalp atışlarımızı duyduk ... Çok heyecanlandım...
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :) ekledim canim listeye seninle tam 69 kişi olduk hadi bakalim yokmu artıranmrb kızlar, bende aranızda yeniyim, forumu kullanmayı pek bilmiyorum, benide listenize ekleyebilirmisiniz. yaş 28, sat 12 nisan, tdt 17 ocak. 20 mayısta dr a gittim keseyi gördük 9 mm di. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarıiçin dedi. heyecanla bekliyoruz..
Canım saol.. Şimdi hamile olduğuma inandım .. Güpgüp sesi duymak çok çok heyecan verici...
mrb kızlar, bende aranızda yeniyim, forumu kullanmayı pek bilmiyorum, benide listenize ekleyebilirmisiniz. yaş 28, sat 12 nisan, tdt 17 ocak. 20 mayısta dr a gittim keseyi gördük 9 mm di. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarıiçin dedi. heyecanla bekliyoruz..
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :) ekledim canim listeye seninle tam 69 kişi olduk hadi bakalim yokmu artıran
Canim benim üçüncü evladım olucak nasipse ilkteki gibi heycanliyim her defasında ayrı bi heycan mutluluk :)
Daha kendilerini gorucez bebeklerimizin nasip olursa 4 uncu ayimda hastanede buyuk kontrol yaptircem biraz pahali ama bebeginle ilgili a dan z ye herseyi görüyorsun ve öğreniyorsun ...
Canim inşallah guzel haberler verirsin bekliyorumGünaydın kızlar benimde bugün dr randevum var inşallah kalp atışlarını duyarız...dua edin olurmu çook heyecanliyim: )))
Amin canim sabahtan bulantim vardı yine bi bulantı hapi içtim bi parca bisey yedim az iyiyim sukur uzandim bekliyorum :)Günaydın güzel hamisler bol bulantisiz bir günümüz olsun inşallah oluyorum hepinizi
Insallah duyarsin canim benim 6 hafta 4 günlük tu dün gittim duyamadi doktor.haftaya tekrar gidecegim. Gec dollenme ya da bos gebelik olabilir dedi.Kese boyunu soran arkadaş olmuş 13mm di dün benim.hala moralim bozuk sanırım bu hafta boyle geçecek
canım büyük kontrol nasıl bilgilendirir misin sen artık katmerli annesin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım. 8 sene sonra inşallah anne oluyorum.yarın kese görmeye gidicez. bugün 5 haftalık oldu.tabi haliyle etkileri başladı bulantılarım var. rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla kucaklarına almayı naip etsin
Merhaba hayırlı olsun biz seninle aynıyız banada 2 hafta sonra gel dedi
sabırsızlıkla bekliyorum :))
Gözün aydın canım :)Kızlarrrr, kesemizi gördük şükürler olsun... Her şey yolunda, Rabbim miniklerimizi korusun...
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :)Mrb arkadaşlar bende yeni katıldım 6 haftalık gebeyim bende Ocak annesiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uzulcek bisey yok canim herkesde bulanti olmaz olmasinda bence bulantı berbat bişeybuarada bugün 5+6 yım, göğüsler haricinde hiçbir belirti yok, dr miğde bulantısı bebeğin iyi olduğu anlamına gelir dedi, ama bende o da yok, üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?