2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Insallah duyarsin canim benim 6 hafta 4 günlük tu dün gittim duyamadi doktor.haftaya tekrar gidecegim. Gec dollenme ya da bos gebelik olabilir dedi.Kese boyunu soran arkadaş olmuş 13mm di dün benim.hala moralim bozuk sanırım bu hafta boyle geçecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım saol.. Şimdi hamile olduğuma inandım .. Güpgüp sesi duymak çok çok heyecan verici...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Darisi bizlere olsun. Ne heyecanli :) kaconci hafyada peki canim? 7? Bi de kese capin kacti ilk embriyoyu gorusunde?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Günaydın güzel hamisler bol bulantisiz bir günümüz olsun inşallah oluyorum hepinizi

Canim hic bozma moralini. Burda bi suru kisiden ne ornekler duyuyoruz. Bos diyolar kurtaja alacaklar. Iki hafta sonra bebisini goruyo. Sen stres yapma yetee ki

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Hadi canım gözün aydın darısı benim ve henüz duymayan
bütün hamişlerin başına :))

Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :) ekledim canim listeye seninle tam 69 kişi olduk hadi bakalim yokmu artıran
Canım saol.. Şimdi hamile olduğuma inandım .. Güpgüp sesi duymak çok çok heyecan verici...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim üçüncü evladım olucak nasipse ilkteki gibi heycanliyim her defasında ayrı bi heycan mutluluk :)
Daha kendilerini gorucez bebeklerimizin nasip olursa 4 uncu ayimda hastanede buyuk kontrol yaptircem biraz pahali ama bebeginle ilgili a dan z ye herseyi görüyorsun ve öğreniyorsun ...

Merhaba hayırlı olsun biz seninle aynıyız banada 2 hafta sonra gel dedi
sabırsızlıkla bekliyorum :))

canım büyük kontrol nasıl bilgilendirir misin sen artık katmerli annesin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar benimde bugün dr randevum var inşallah kalp atışlarını duyarız...dua edin olurmu çook heyecanliyim: )))

Canim inşallah guzel haberler verirsin bekliyorum
Günaydın güzel hamisler bol bulantisiz bir günümüz olsun inşallah oluyorum hepinizi

Amin canim sabahtan bulantim vardı yine bi bulantı hapi içtim bi parca bisey yedim az iyiyim sukur uzandim bekliyorum :)

Canim icini ferah tut inşallah haftaya göreceksin keseyi :)

canım büyük kontrol nasıl bilgilendirir misin sen artık katmerli annesin :)

Canim hastaneden Randevu alinip gidiyorsun bu istege bağlı ucretli oldugu icin. Ordaki ultrason aletleri son teknoloji ve bebegini birebir karsinda gorebiliyorsun.ellerini ayaklarını minicik parmaklarını bebeğe ait ne varsa yani bebeginin tum gelisimin sağlıklı olup olmadığı hakkinda kesin bilgi aliyorsun.tabi bun ic organ gelişimleri de dahil.bu kontrolden sonra insanin ici cok rahat ediyor. Ben almanyadayim eger bulundugun yerde varsa böyle bir kontrol yaptir mutlaka .

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım. 8 sene sonra inşallah anne oluyorum.yarın kese görmeye gidicez. bugün 5 haftalık oldu.tabi haliyle etkileri başladı bulantılarım var. rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla kucaklarına almayı naip etsin

Ayrıca bugün göğüslerim daha bi sis ve büyük sanki 2 beden büyüdü acimiyordu şimdiye kadar acimayada başladı daha ne evreler gecircezz :)

Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebegin :)

Mrb arkadaşlar bende yeni katıldım 6 haftalık gebeyim bende Ocak annesiyim

Merhaba hayırlı olsun biz seninle aynıyız banada 2 hafta sonra gel dedi
sabırsızlıkla bekliyorum :))

canım senin kesen kaç mm di gittiğinde. benim daha önce bir düşüğüm var, oyüzden çok korkuyorum, progestan verdi ama kullanmıyorum, sağlıklı olan bebek düşmez diyorlar, keseninde yeri gayet güzel sağlıklı dedi doktor, sadece tedbir amaçlı veriyorum, kalp atışlarını duyduğumuzda bırakıcaz dedi ama ben yinede kullanmadım..sadece folikasit kullanıyorum

buarada bugün 5+6 yım, göğüsler haricinde hiçbir belirti yok, dr miğde bulantısı bebeğin iyi olduğu anlamına gelir dedi, ama bende o da yok, üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum

Kızlarrrr, kesemizi gördük şükürler olsun... Her şey yolunda, Rabbim miniklerimizi korusun...
Gözün aydın canım :)
Mrb arkadaşlar bende yeni katıldım 6 haftalık gebeyim bende Ocak annesiyim

Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :)

buarada bugün 5+6 yım, göğüsler haricinde hiçbir belirti yok, dr miğde bulantısı bebeğin iyi olduğu anlamına gelir dedi, ama bende o da yok, üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum
Uzulcek bisey yok canim herkesde bulanti olmaz olmasinda bence bulantı berbat bişey

Hoşbuldum tşk ederim ilk hamileliğim burda yazılanları sürekli okuyorum bilgi açısından daha Dr gitmedim kısmetse yarın gidicem inş bebeğimin kalp atışlarını duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…