2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

İnşallah canim keseyi görürsün belki kalp atışlarını bile duyarsin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
Yaşını ve son adet tarihini yaz ekleyeyim listeye senide ..

Son düzenleme:

Yas 27 sat 12 mart dt29 aralik bana gore yas kaybediyo canim 2 gun farkla 1 yas buyuk gorunecek

Kizlar toksoplazma testini yaptiranlar devlette ve ozel polikliniklerde fiyat nasil oynuyor? Asiri pahali bisey degilse direk ozelde yaptirmayi dusunuyorum da. Yaptiranlar yazabilir mi?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

slm canım ya biz seninle baya baya aynıyız benimlde düşügüm var şubat ayında doktor banada
ilaç vermedi aynı seninkisi gibi sağlıklıysa düşmez dedi ben salı günü gitti doktora ama
kaç mm söylemedi aynı kesenin yeri şekli gayet iyi dedi bana folik asit bile vermedi oda bir garip
gerçi ben kullanıyorum ama folik asit yinede
bu arada sen nerdensin ben istanbul dayım

Ahhj canim benimmm.insallahhh insallahhh.cook tesekkur ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

git canım ya başka doktora. prim vermemek lazım böyle doktorlara. tercih edilmeyecek anlayacak. zaten bu dönemde kadınlar en hasas dönemlerindeler. hormonlar farklı çalışıyor. birde bebek endişesi. bilinçsisiz, doktorun ağrzından çıkacak bir lafa bakıyoruz. mutlu olmak için. bide onlar üstüne cevap vericem diye ödleri kopuyo. kasıyorlar kendilerine ne varsa. sonra 15 gün sonra gel diyo. bekle bekleyebilirsen.

sen hiç bozma moralini doktorun bence seni biraz korkutmuş. benim kuzenime bi doktor 2 aylıkken falan bebeğin sağlıksız kürtaj olman lazım demiş ısrarla. kuzenim inanmadı başka doktora gitti. o doktor sapasağlam bebek. nasıl sağlıksız der demiş doktor. dava açsan açarsın.

teşekkürler hepimizinki inşallah

anladım canım 4. ayda mı yapılıyor bu daha erken olabılıyor mu?.Doktoruma derim o da şu anda hastane değiştiriyor ve daha donanımlı bır hastaneye geçiyor bu da bızım için iyi birsey. Bunu aklıma yazdım canım mutlaka ama mutlaka yaptırmak ıstedıgım bırsey.

tamam canım eğer aksilik çıkmazsa ultrasyon resmini eklerim buraya.randevum saat 2 de.ben 4 hafta 6 günlükken gittiğimde kese 4.30 mm di canım.

canım ben izmirdeyim, ama sen folik asiti mutlaka kullan, tüm doktorlar veriyor çünkü. buarada maydonoz, adaçayı, nar, ananas, hurma , deniz dibinde gezen balıklar(uskumru, palamut gibi) , çiğet, çiğköfte , sakatat falan yeme, günde 3 lt su iç, yavaş hareket et, elimizden gelen bunlar, bunlara dikkat edicez, bu saydıklarımıda düşük yapan bi arkadaştan yeni öğrendim, doktoru söylemiş, hurma arabistanda 9 aydan sonra kadınlar rahat doğum yapabilsin diye verilirmiş, şuan yemek sakıncalı yani,çok şaşırdım..

bu kontrolün bi adı var mı canım? bende sorayım hastaneme. benim gittiğim hastane zaten kadın doğum üzerine tek özel hastane. varsa onda vardır zaten bi tek bende merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…