Hoşbuldum tşk ederim ilk hamileliğim burda yazılanları sürekli okuyorum bilgi açısından daha Dr gitmedim kısmetse yarın gidicem inş bebeğimin kalp atışlarını duyarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim listede bilgilerin fatkli gözüküyor gerçek bilgilerini yaz duzeltelim .
Benim büyük oglum da 19 aralik dogumlu yil kaybetme diye birşey yok hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar aksine sansli bence :)
Canim konumuzun ilk sayfasında ocak anneleri ve bebeklerinin listesi var ordan bakabilirsin hatta sende ordasin şuan :)
Ekledim tatlım .
Kıyamam ya bulgur pilavinin bile olmadigi nasıl bit yer orası nerde yasiyorsun merak ettim ...
benim doktorum prezervatif kullanın yada geri çekilme yöntemini dedi,,,,
yani belki beni biraz riskli görmüş olabilir,,
canım senin kesen kaç mm di gittiğinde. benim daha önce bir düşüğüm var, oyüzden çok korkuyorum, progestan verdi ama kullanmıyorum, sağlıklı olan bebek düşmez diyorlar, keseninde yeri gayet güzel sağlıklı dedi doktor, sadece tedbir amaçlı veriyorum, kalp atışlarını duyduğumuzda bırakıcaz dedi ama ben yinede kullanmadım..sadece folikasit kullanıyorum
Ahhj canim benimmm.insallahhh insallahhh.cook tesekkur ederim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yas 27 sat 12 mart dt29 aralik bana gore yas kaybediyo canim 2 gun farkla 1 yas buyuk gorunecek
Canim 12 mart nasil 29.12 oluyor tarihin gec döllenme mi kim verdi bu tarihi doktorun mu ?
Evet canim baya bi yec dollenme olmus
Canim sevmiyorum doktora gitmeyi buda son artık cok fena oldumda oyle ki doktor demir kapi yazdi mideni hap daha kötü yapti kendim surubunu aldım arkadaşım tavsiye etmisti.ben guatr ameliyati oldugun ici iyotsuz folik asit hapi alnam gerekiyormuş ben yanlis hapi kullaniyormusum o yüzden de guatr degerlerim cok yukselmis oda beni hslsiz dusurmus.arti bulantilar ve kusma derken hepsi bir arada iyice tepe taklak oldum yani.simdi tum haplarim yenilendi yavaş yavaş da olsa kendimi iyi hissetmeye başladım inşallah daha da iyi olurum.
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
teşekkürler hepimizinki inşallah
Canim hastaneden Randevu alinip gidiyorsun bu istege bağlı ucretli oldugu icin. Ordaki ultrason aletleri son teknoloji ve bebegini birebir karsinda gorebiliyorsun.ellerini ayaklarını minicik parmaklarını bebeğe ait ne varsa yani bebeginin tum gelisimin sağlıklı olup olmadığı hakkinda kesin bilgi aliyorsun.tabi bun ic organ gelişimleri de dahil.bu kontrolden sonra insanin ici cok rahat ediyor. Ben almanyadayim eger bulundugun yerde varsa böyle bir kontrol yaptir mutlaka .
Son adet tarihini ve yasini yaz canım listemize ekleyeyim senide. ..
Ahh kese kac cm ne olur baksana. Cook merak ediyorum kese kactayken embriyo gorunuyo ve kalp atisi gorup dinliyoruz. Varsa eski ultrason fotosundan yazar misin?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
5 nisan 33 yaşındayım
slm canım ya biz seninle baya baya aynıyız benimlde düşügüm var şubat ayında doktor banada
ilaç vermedi aynı seninkisi gibi sağlıklıysa düşmez dedi ben salı günü gitti doktora ama
kaç mm söylemedi aynı kesenin yeri şekli gayet iyi dedi bana folik asit bile vermedi oda bir garip
gerçi ben kullanıyorum ama folik asit yinede
bu arada sen nerdensin ben istanbul dayım
keseye son 1 hafta kaldı rabbim hayırlısı ile göstermeyi nasip etsin...
Canim hastaneden Randevu alinip gidiyorsun bu istege bağlı ucretli oldugu icin. Ordaki ultrason aletleri son teknoloji ve bebegini birebir karsinda gorebiliyorsun.ellerini ayaklarını minicik parmaklarını bebeğe ait ne varsa yani bebeginin tum gelisimin sağlıklı olup olmadığı hakkinda kesin bilgi aliyorsun.tabi bun ic organ gelişimleri de dahil.bu kontrolden sonra insanin ici cok rahat ediyor. Ben almanyadayim eger bulundugun yerde varsa böyle bir kontrol yaptir mutlaka .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?