2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

inş dediğin gibiyse çok iyi canım yaa çünkü ocaktan sonra doğurmak istiyorum ama hayırlısı artık rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olsun inş

çok sevindim canım yaa

ayy kıyamam yaaa
ama bende bilmiyordum o kadar çıplak olacağımızı

haberler güzelmiş canım sevindim sancıda normaldir inş doğumlar yaklaşıyor

inş canm

ben de livadan sepet yaptırıyım diyorum malum yılbaşı ya onların içinde vakkodan gömlek kravat filan da oluyor ama adam alkol alıyor mu almıyor mu onu bilemiyorum

Allah a çok şükür canım benim inşallah acil şifalarıyla geçecek bu dönemde

sağol eflalim ben de o pikleri görünce panikledim doğum mu yaklaşıyor diye gerçi doktor bu hafta da geçsin ne zaman gelirse gelsin filan dedi

Bana dedi kız.. ) muhabbetim ortaokul muhabbeti oldu kurban olsun.. Ezikmişim bide.. :)))
Gül geç..
Allah yatdımcısı olsun.. Rabbim saglıklı dogum versin baskada bişi demiyorum... Hihihi
ne kadar iyi niyetlsiin mervecim banaaaa taaa haftalar önce sırt çantası muhabbeitnde demişti aman s.. et dedim küçük çocuk daha o filan ama herkese aynı tepkiyle konuşunca tabi böyle olur gelmesin bence

canım yok ya çıplak oluyorsun ben spinal olduğum için önüme örtü çektiler o kadar başka örtü örtmediler, dediğin gibi olsa keşke bende rahat edemiyorum ama mecburuz, canı çatal işi tabi gıcık oluyor ama ebeler bayan olunca bir süre sonra rahat rahat açıyorsun amin canım sağol çokta konuşmadın

öyle canım, birde senin ilk 40 haftayı Allah'ın izniyle doldurur erken doğum riskin yok çünkü
sağol bu arada

ben de livadan sepet yaptırıyım diyorum malum yılbaşı ya onların içinde vakkodan gömlek kravat filan da oluyor ama adam alkol alıyor mu almıyor mu onu bilemiyorum
vala kuzum bizimki genel içiçi :) akşamdan akşama dedi :) livadaki sepetler 450 lira içinde cikolata ceşitleri var gömlek filan hiç görmdim bn ama bi bak istersen güzell anne

sağol eflalim ben de o pikleri görünce panikledim doğum mu yaklaşıyor diye gerçi doktor bu hafta da geçsin ne zaman gelirse gelsin filan dedi
canım nst en az 15 dk sürüyor 15 dk da 3-4 kere sancı olursa önemli oluyor, ben çok çektirdim 10 u buldu sanırım, 20-30-40-60 hatta 80 i gördüm ama düzenli olmayınca doğum sancısı denmiyor alıştırma sancıları onlar

hahahaaah başımız değil anam her taraf açılacak
valla doğumda başımı açarlarda odaya getirene kadar saçım açık kalırsa diye çok korkuyorum ben

Eflalim yüzün gülüyo ohh.. Cok rahatlafı ınanki...
Eşinle aranızdakilere güldüm aklıma il hamilelgim geldi.. Bnm su anki dr erkek.. Geçn bizfe eşimle böle muhabbete girdik.. Kıızmda baka dr bayandı.. Zannedıyomus ki o dogurttu beni...
Dedım sen kadın baktı diye o mu dogum yaptıdrı sanıyon ohphoh dedim.. 2 gün gelen baktı orama giden baktı dedim..catı muayanesini ögrenciler bile yaptı dedim..
O nasıl bişimiş öle diyo dedim öle bişi işte...
Tinede öle kızlar.. Arastırma has devlet hast.. Bakan dr giremiyok i doguma.. Belki nadir yani..
Bu sende o hast gidecektım bi kaç defa gittim hep baska dr.. Bnde artık özele gittim yani ..
Eflalim senin söle bi artın var en azından seni görecek kişiler belli.. Oranı sürekli ölçmücekler ve inş yarım saat içinde biticek...
Daha iyi bence bilmiyorum ama..

Zafergül canım aklına kötü şeyler getirme..
İnş öle bişi yoktur..rabbim şifa versin inş mide rahatt sızlıgı cok zor.. Kıızmda ben mahvoldum 9 ay hiç dinmedi hiç.. Aklıma geldikce bi kötü oluyprum..

Rapınzel ohhh bebeginde iyiymiş.. Son aylara girince bazn bebekler az hateket edebilirler ama sen yinede hep böle tetıkte ol canım..geçmiş olsun sanada

vala kuzum bizimki genel içiçi :) akşamdan akşama dedi :) livadaki sepetler 450 lira içinde cikolata ceşitleri var gömlek filan hiç görmdim bn ama bi bak istersen güzell anne
120liraya da var sepet de baktım ben fabrika mağazanınkilere ama iiçinde madlen varmış ucuzların ben special olsun istiyorum kendime de alıcam zaten deli gibi alkol aşeriyorum doğurunca içsem bari bi yudumcuk

bende başında 35 ve bir de bitmeye yakın hatta son saniyelerde var 35 onun haricinde en yükseği 14ü buldu doktor bi sorun görmedi doğumlar yaklaşıyor filan dedi sorun olsa söylerdi sanırım ben de 15 dakka sürdü nst

hahahaaah başımız değil anam her taraf açılacak
valla doğumda başımı açarlarda odaya getirene kadar saçım açık kalırsa diye çok korkuyorum ben

yok canım açılmaz bone duruyor başında hem de kimse görmüyor hem sen normal doğurucan bacım düşünme bunu

sağol canım bugün ki dr rahatlattı beni hamdolsun

canım araştırma hastanesi öyle gelen muayene ediyor giden ediyor birde sezaryanda asistanlar diziliyor 10 tane oluyor en az bir güzel izliyorlar

bana ilkte 8 kere tuşe yaptılar gelen el attı giden el attı devletti ama eşim oranın personeli olunca bir sürü ebe dizildi başıma stajerlerde vardı

canım sadece dr um olsa hadi ona perde yok ama şu hasta bakıcılar oluyor ya sinir oluyorum ilkte vardı hasta bakıcı adam izledi resmen sinir olmuştum

evet canım seninki doğum sancısı olmuyor alıştırma onlar

inşallah normal doğururum..
içine öyle mi doğdu?

120liraya da var sepet de baktım ben fabrika mağazanınkilere ama iiçinde madlen varmış ucuzların ben special olsun istiyorum kendime de alıcam zaten deli gibi alkol aşeriyorum doğurunca içsem bari bi yudumcuk
:):) emzirirrrrkennnn olmazzzz bacımmmmmm :))))) bi doğuralımmm da genede bakarız

sağol mervecim çocuk beni parmağında oynatıyor doğunca annı bellicem der gibi yaaa

eşime dedim sen kafayı mı yedin diyo millet neler aş eriyor sen ne aşeriyosun diyo yani ben de içici değilim yılbaşından yılbaşına da şimdi yılbaşı geliyo diye canım çekti belkide
allah seni emiiii :)):) senin doğum ne zaman kuzum sezaryan mı normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…