- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
canımsın:)
ayy canım benim eşimde öyle oğlum ah baba ah yine çorabını buraya koymuş diye kirli sepetine atıyor oğlun kadar olamadın diyorum:)
ohh ne güzel hepsinin ellerine sağlık canım
canım ben uyku tulumu gibi bir şey örücem kafadan ama senin için foto koyuyum evde ip vardı, örgü battaniye yelek hırka oğlumdan bir sürü birde bu paşama örgü yapıyım dedim hatıra olur ona da:)
bende seni öpüyorum güzel insan tatlı dillim:)
canım iğne batması şeklinde sızı şeklinde oluyor açılma acısı
sağol canım, sana da kolay gelsin
maşaallah canım
canım çok güzeller
canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
bebişine maşaallah canım en son benimkide 38 haftalık çıktı 3100 dü ama erken doğaca anlamına gelmiyor o sadece kilosu haftasına göre önde yani vaktinde olur
inşaallah girebilir eşin
maşaallah canım, aynı sezaryan tarihimiz:)
sağol canım
ayy canım çok üzüldüm nasıl yıkıldıklarını tahmin ediyorum Rabbim kolaylık sabır versin
tabi canım tek gitme, hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün
merakla bekliyorum:)
af Allah'ım affff !!!!!!!!!!
senin o kv yi var ya ayyy gitme de takma da canım tavrını ciddi ciddi koy ne hakkı var ya
sağol canım
sağol canım inşaallah
canım sağol evet doğru yazmışsın, yarın araştırma hastanesinde kadın doğumucuya gidicez bakalım o gerekli görürse orda var bu bölüm yönlendirir bizi, senin bebeğine de Rabbim şifa versin, genişlme için sakın korkma doğum sonrası düzeliyor canım çoğu kişide duydum en yakın eşimin yeğeninde var denildi doğum sonrası sıkıntı çıkmadı
canım tırsma açılman olma ihtimali yüksek geliyor bana çünkü çok iş yapıyorsun, mervişim sen bu bebeği gayet kolay doğuracaksın gör bak, iyi haberlerle gel inşaallah
üzülme canım ya
canım o iğne batması açılma acısı oluyor işte
sağol canım benim evet dr um çok iyi eşimde şahit oldu artık erkek merkek umrunda değil:)
canım aynen 2 cm hissetmemişsin geriside kolay olacak gör bak çünkü sende çok hareketlisin açılman çok kolay olur
canım ne güzel artmış suyun çok sevindim
aaa günün anlam ve önemine pek uygun oldu:)
yok canım ben bu sefer yapmıycam göbeğinin düşmesini bekliycem, o sürede silerim bebişimi, oğlumun göbek 12. günd edüştü yıkamaya bağlıyorum geç oldu
ay canım ne güzel bir haber bu her şey iyi gidecek inanıyorum maşaallah
inş dediğin gibiyse çok iyi canım yaa çünkü ocaktan sonra doğurmak istiyorum ama hayırlısı artık rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olsun inş
Gelelim bana
Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah
Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız
çok sevindim canım yaa
Eşimle aramızda geçen diyaoloğu yazayım da sizde gülün
Ayy ama eşime yine güldüm, diyor ki erkek dr a hiç istemiyorum ama mecburuz dedi, işte başın açık mı oluyor diyordedim ne başı her yerin açık oluyor nasıl yani dedi anlattım böyle kaldı başım açık olmuyor korkma bone oluyor dedim safım ya birde sağlık personeli
ayy kıyamam yaaa
ama bende bilmiyordum o kadar çıplak olacağımızı
gelelim bana
nazar oldum sanırım cuma gününden beri baturalpim az hareket ediyordu artık bugün dayanamayarak hastaneye koştum hiç keyfim yoktu zaten 1-2 haftadır neyse gittik filan kalp atışlarını duyunca bana bir ferahlama geldi şükürler olsun Allahıım sana dedim doktorumuz iyice inceledi filan bir sıkıntı göremedi bebeğin ters durmasından mütevellit az hissediyor olabilirsin dedi keza suyumuz da iyimiş..
daha sonra ilk defa nst ye girdim nst de 2 kere 35 e sancı çıktı sanırım bebek oynadığında oluyor onlar anlayamadım doktordan çıktıktan sonra ve nst esnasında da hareketleri normaldi umarım bir daha beni böyle korkutmaz canım oğlum onu çok sevdiğimi bi kere de burdan paylaşayım
bu arada internet paketim bittiği için yazamıyorum kızlar beni affedin annemlere geldim de rahat rahat yazabildimmmm
haberler güzelmiş canım sevindim sancıda normaldir inş doğumlar yaklaşıyor
hayatım benimki dedönmedi çok rahatına düşkün bugün gittiğimde yine dönmemişti bi daha 37. haftada gidicem o zamana kadar döner dedi ki inşallah döner bziim doktor normalci olduğu için son ana kadar dönebileceğini iddia ediyor
inş canm