tamam canım eğer aksilik çıkmazsa ultrasyon resmini eklerim buraya.randevum saat 2 de.ben 4 hafta 6 günlükken gittiğimde kese 4.30 mm di canım.
Bende 5+2 haftalığım ama çok ağrım oluyor.. Sizinde oluyor mu?
Günaydın kızlar benimde bugün dr randevum var inşallah kalp atışlarını duyarız...dua edin olurmu çook heyecanliyim: )))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben izmirdeyim, ama sen folik asiti mutlaka kullan, tüm doktorlar veriyor çünkü. buarada maydonoz, adaçayı, nar, ananas, hurma , deniz dibinde gezen balıklar(uskumru, palamut gibi) , çiğet, çiğköfte , sakatat falan yeme, günde 3 lt su iç, yavaş hareket et, elimizden gelen bunlar, bunlara dikkat edicez, bu saydıklarımıda düşük yapan bi arkadaştan yeni öğrendim, doktoru söylemiş, hurma arabistanda 9 aydan sonra kadınlar rahat doğum yapabilsin diye verilirmiş, şuan yemek sakıncalı yani,çok şaşırdım..
buarada bugün 5+6 yım, göğüsler haricinde hiçbir belirti yok, dr miğde bulantısı bebeğin iyi olduğu anlamına gelir dedi, ama bende o da yok, üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum
kızlar buarada kese hergün 1 mm büyürmüş, ve 25 milim olduğunda kalp atışı duyulurmuş doktorum öyle söyledi. ben gittiğimde 9 mm di o yüzden 2 hafta sonrasına randevu verdi
tamam canım eğer aksilik çıkmazsa ultrasyon resmini eklerim buraya.randevum saat 2 de.ben 4 hafta 6 günlükken gittiğimde kese 4.30 mm di canım.
Merhaba... amin insaalah keseyi gorursunuz.. been tam bes haftlikken gordum
canım ben özelde yaptırdım. ama hastaneden kadın doğumdan randevu aldım ve kendi doktorumun istediği testleri yazan kağıdı doktora verdim o da aynı testleri istedi ve sadece 40 lira ödedim. ama bunu her hastane yapmıyormuş. ben şifada yaptırmıştım. başka arkadaşlar ise 120 lira ödediler başka özel hastanede.randevu almadan direk tahlil için gitmişlerdi.Kizlar toksoplazma testini yaptiranlar devlette ve ozel polikliniklerde fiyat nasil oynuyor? Asiri pahali bisey degilse direk ozelde yaptirmayi dusunuyorum da. Yaptiranlar yazabilir mi?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Kizlar toksoplazma testini yaptiranlar devlette ve ozel polikliniklerde fiyat nasil oynuyor? Asiri pahali bisey degilse direk ozelde yaptirmayi dusunuyorum da. Yaptiranlar yazabilir mi?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Benimde bulantılarım 5 gündür başladı kusmam ise bugün ihtibariyle çok halsizim keyifsizim bide çalışıyorum hep böylemi geçicek hamilelik süreci
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hurma demek zararlı ha.iyiki yememişim sebzelere dokunduktan sonra eşini yıka çiğ et yumurta bunlara elini sürme.mayonrz yeme bunları da benim doktor dedi.
hurma demek zararlı ha.iyiki yememişim sebzelere dokunduktan sonra eşini yıka çiğ et yumurta bunlara elini sürme.mayonrz yeme bunları da benim doktor dedi.
erkek arkadaşımdan ayrılmak isterdim
selam kızlar stresli bir hastane serüveni geçirdim ve geldim
sabah doktorum trafik kazası yapmış o yüzden geç kalmış tabi hastalar randevu saatleri birbirine girmiş
bende çok gergin gitmiştim zaten hastaneye acabalar vardı aklımda hep
doktorla görüşemeden ağlamaya başladım stresten
içeriye girdiğimde kendisi de gergin olduğu halde önce beni sakinleştirdi sağolsun
sonra kalp atışlarımızı duyduk çok güzeldi ama gerginlikten çok bir şey anlamadım
normalde 6+6 olmamız gerekirken 6+1 olduğumuzu biraz geriden geleceğimizi söyledi 5mm şimdilik
beslenme konusunda ilk 3 ay canın ne isterse onu ye illa onu yiyim bunu yiyim diye kasma dedi.
tatil için gidebileceğimizi hatta deniz ve havuza girebileceğimi ama düşmeye ,çarpmaya karşı kendimi korumamı istedi.
folik asitle progestana devam onun dışında kendini çok yormadan her şey serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?