2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar buarada kese hergün 1 mm büyürmüş, ve 25 milim olduğunda kalp atışı duyulurmuş doktorum öyle söyledi. ben gittiğimde 9 mm di o yüzden 2 hafta sonrasına randevu verdi

Bende 5+2 haftalığım ama çok ağrım oluyor.. Sizinde oluyor mu?

Merhaba Pir,

Ben de kendi hesabıma göre bugün 4+6 hamileyim. Henüz doktora gitmedim Dün benim de ağrılarım oldu. Sağ olsunlar buradaki arkadaşlar çok yardımcı oldu. Bu dönemlerde ağrı olabiliyormuş Ben dünden beri dinleniyorum. ara ara çok minik ağrılar oluyor. ve farkettim ki yürüdüğüm zaman daha fazla ağrım oluyor. Fırsatın var ise sende dinlen Ben dünden beri çok faydasını gördüm.

Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın kızlar benimde bugün dr randevum var inşallah kalp atışlarını duyarız...dua edin olurmu çook heyecanliyim: )))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende çok heyecanlıyım 2 de randevum benimde inşallah ikimizde iyi haberlerle döneriz

Sağol canım ya bak bana bunlarıda söylemedi bu adam iyi oldu söylediğin ben doktor arayışına devam edeyim en iyisi

buarada bugün 5+6 yım, göğüsler haricinde hiçbir belirti yok, dr miğde bulantısı bebeğin iyi olduğu anlamına gelir dedi, ama bende o da yok, üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum

sera doktor kullan dediyse kullan.sağlıklı bebek düşmez gibi hurafelere de inanma bizim görevimiz onların varlığını hissettikten sonra korumak en iyi şekilde.mide bulantısıbı da takma kafaya.gebetik olan birsey birazda.benim doktoruma göre bulantı ya genetiktir yada anne de bulanan zehiri atmak içindir.hurafelere hiç inanma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar buarada kese hergün 1 mm büyürmüş, ve 25 milim olduğunda kalp atışı duyulurmuş doktorum öyle söyledi. ben gittiğimde 9 mm di o yüzden 2 hafta sonrasına randevu verdi

hurma demek zararlı ha.iyiki yememişim sebzelere dokunduktan sonra eşini yıka çiğ et yumurta bunlara elini sürme.mayonrz yeme bunları da benim doktor dedi.

Benimde bulantılarım 5 gündür başladı kusmam ise bugün ihtibariyle çok halsizim keyifsizim bide çalışıyorum hep böylemi geçicek hamilelik süreci

tamam canım eğer aksilik çıkmazsa ultrasyon resmini eklerim buraya.randevum saat 2 de.ben 4 hafta 6 günlükken gittiğimde kese 4.30 mm di canım.

Tesekkurler canim. Benim de 5+0 ken ultrasonda 4+6 gorundu. 7.5 mm kesem.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

canım ben özelde yaptırdım. ama hastaneden kadın doğumdan randevu aldım ve kendi doktorumun istediği testleri yazan kağıdı doktora verdim o da aynı testleri istedi ve sadece 40 lira ödedim. ama bunu her hastane yapmıyormuş. ben şifada yaptırmıştım. başka arkadaşlar ise 120 lira ödediler başka özel hastanede.randevu almadan direk tahlil için gitmişlerdi.

canım tpksoplazma ııg ıgn testleri var biri bağışıklık varmı ona diğeri enfekte oldun mı
U ona bakıyor ben 90a yaptırdım özelde.

Canim ekledim listeye :)
Eger halsizligin coksa kan degerlerine baktir ve vitamin takviyesi al canım bende aşırı kansizlik cikti simdi surup içiyorum halsizligime iyi geldi şükür inşallah biran once hepimiz turp gibi oluruz :)

canım bende çiğ et ve yumurtaya dokunulmaması gerektiğini bilmiyodum, nedenki, nasıl yemek yapıcaz bilemedim, valla herkes bildiklerini söylesin, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var, ben eskiden hep okurdum hiç yazmadım, ama bence herkes yazmalı, insan konuştkça rahatlıyor

selam kızlar stresli bir hastane serüveni geçirdim ve geldim
sabah doktorum trafik kazası yapmış o yüzden geç kalmış tabi hastalar randevu saatleri birbirine girmiş
bende çok gergin gitmiştim zaten hastaneye acabalar vardı aklımda hep
doktorla görüşemeden ağlamaya başladım stresten
içeriye girdiğimde kendisi de gergin olduğu halde önce beni sakinleştirdi sağolsun
sonra kalp atışlarımızı duyduk çok güzeldi ama gerginlikten çok bir şey anlamadım
normalde 6+6 olmamız gerekirken 6+1 olduğumuzu biraz geriden geleceğimizi söyledi 5mm şimdilik
beslenme konusunda ilk 3 ay canın ne isterse onu ye illa onu yiyim bunu yiyim diye kasma dedi.
tatil için gidebileceğimizi hatta deniz ve havuza girebileceğimi ama düşmeye ,çarpmaya karşı kendimi korumamı istedi.
folik asitle progestana devam onun dışında kendini çok yormadan her şey serbest

Evet hurmayi doguna yakin bol bol yersiniz artık normal dogum icin doguma yakin tavsiye ediliyor.

erkek arkadaşımdan ayrılmak isterdim

25 mm mi canım ya benim dun çağırmış ti doktor 13 mm di duyamadi dis gebelik olabilir dedi moralimi bozdu .1 hafta sonra gidecegim yine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sğl CNm inş Allah hepimizin yardımcısı olsun hele akşamları eve gelince bütün enerjim bitmiş oluyo bide ben süt pek içermiyorum sevmediğimden o çok sıkıntı olurmu

Ah hormonlar ah iyice sulu gözlü yapti bizi
Ne güzel bebegin büyüyor herşey yolunda canim geri gelmesini kafaya takma bikacgunden birsey olmaz belki bidaha ki randevu da onde gidiyor bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…