2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ohhh maaşallah size ne güzel haberler bunlar bende c.tesi 6+0 olucam çarşamba falan
gitsem duyarmıyım acaba izne çıkmadan gitmek istiyorum aslında

Ah hormonlar ah iyice sulu gözlü yapti bizi
Ne güzel bebegin büyüyor herşey yolunda canim geri gelmesini kafaya takma bikacgunden birsey olmaz belki bidaha ki randevu da onde gidiyor bile olabilir

evet hormonlar acayip şeyler yaptırıyor bize
doktor küçük olması önemli değil sağlıklı kalp atışları duyduk sorun yok yani dedi
bende o kadar takılmadım zaten

Mrb kızlar 7+4 teyim ve bebeğimin kalp atışlarını gördük çok sağlıklı durumdaymış Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sevindim canım maşallah. Ben de sabırsızlanıyorum pzrtesi duycam Allah kısmet ederse. Benim de 1 hafta geriden geliyor ama doktor önemli değil dedi, açığı kapatıyormuş sonradan.

canım eşin doğrayabiliyorsa o doğrasın yada eti doğradıktan sonra elini yıka aynı şekilde yumurta içinde çunku toksoplazma olayı var malum.

aynen canım bende sadece folic asit ve progestan kullanıyorum. bu arada havuz demiş doktorun ama benım doktorum kesinlikle havuz yasak dedi. 1. mikrop yuvası
2. klorlama yapılıyorya havuzlara temiz olsun diye o da hamilelikte hassaslaşan vajinal mukozaya zarar..
Havuz yok deniz serbest dedi

kızlar bende bugün bebeğimin kesesini gördüm 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymak için randevu aldım özel bir hastaneden .. devlette pek ilgili olamıyor doktorlar.. folik asit bile kullan demedi bana neyse ki internet var açıp okudum .. kiloma ve tansiyonuma bile bakmadı. sadece tahlillerimi yaptırıyorum .. hepinize hayırlı gebelikler

Ben 2 senelik evliyim abla. Abla dememde bir sakinca yok dimi. Swerek evlendik allah izin verirse simdi de anne olcam insallah. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin

benim ağrılarım gene var ama, bu sefer vajinamın içi duvarları acıyor, sanki bıçak saplanıyor gibi oldu, hatta uykumdan kalkıp uyandaım,, acıdan kasılmadan,,, böyle olan var mı? dr arasam mı acaba? ya birde ben hiç uyumuyorum saat 4-5 e kadar oturuyorum sonra uyuyorum saat 8 gibi kalkıyorum sonra 10-11 gibi uyuyom saat 12-1 gibi kalkıyoorum, gözlerimin altı mosmor oldu acaba bu uykusuzluk mu beni böyle yaptı,,,,,,

Ben geldim kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ....ayriyetten 4 tüp kan aldılar yine. Idrar testi istedi..bulantı icin sadece vitamin yazdı henüz almadım gerçi...Çok şükür darısı diğer arkadaslarimin pit pit ıni duymaya olsun inşallah...herkes hayırlı haberler alsin:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…