kızlar bende bugün bebeğimin kesesini gördüm 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymak için randevu aldım özel bir hastaneden .. devlette pek ilgili olamıyor doktorlar.. folik asit bile kullan demedi bana neyse ki internet var açıp okudum .. kiloma ve tansiyonuma bile bakmadı. sadece tahlillerimi yaptırıyorum .. hepinize hayırlı gebelikler
her devlet hastanesinde ki drlar öyle değil, en iyi hekim sitesine gir orada gittiğin hastanenin drları hakkında yorum vardır, sonra mhrs den randevunuu internetten veya telefondan o doktordan al,,,
devlet hastanelerinde de iyi doktorlar var,,, yada gittiğin hastaneinn ismini ve şehrini yaz bana ben internetten araştıtrırım,,
Çok sevindim canım maşallah. Ben de sabırsızlanıyorum pzrtesi duycam Allah kısmet ederse. Benim de 1 hafta geriden geliyor ama doktor önemli değil dedi, açığı kapatıyormuş sonradan.
aynen canım bende sadece folic asit ve progestan kullanıyorum. bu arada havuz demiş doktorun ama benım doktorum kesinlikle havuz yasak dedi. 1. mikrop yuvası
2. klorlama yapılıyorya havuzlara temiz olsun diye o da hamilelikte hassaslaşan vajinal mukozaya zarar..
Havuz yok deniz serbest dedi
daha çok havuzda kayıp düşmemin sorun yaratacağını söyledi
bide mantar riskinden bahsetti ama tedavisi hamilelikte yapıla biliyor kaparsan tedavi ederiz dedi
o riski göze alırmıyım sanmıyorum ama deniz süper oldu
Sa nasılsınız bakalım
Nasıl gıdıyo hamişliğinizin ilk gunlerı
Ben bu aralar birazz iyiyimm
Aksama doru midem bulanıyo halsiz düşüyorum ve aksama kadar yanıyorum aksamleyin bi üşüme vuruyo totrıyom bazen ) bu arada 7+6 yım
Allahın izniyle inşş yarın 2. Ayımızı doldurucaz yawrumla.. Cinsiyeti ne zamn belli olur ki Allhımmm herseyı unutmuş gıbıyım
benim ağrılarım gene var ama, bu sefer vajinamın içi duvarları acıyor, sanki bıçak saplanıyor gibi oldu, hatta uykumdan kalkıp uyandaım,, acıdan kasılmadan,,, böyle olan var mı? dr arasam mı acaba? ya birde ben hiç uyumuyorum saat 4-5 e kadar oturuyorum sonra uyuyorum saat 8 gibi kalkıyorum sonra 10-11 gibi uyuyom saat 12-1 gibi kalkıyoorum, gözlerimin altı mosmor oldu acaba bu uykusuzluk mu beni böyle yaptı,,,,,,
canım bende de kasılmalar var canım acıyo bazen uyku esnasında gerilmek gelio uyanıyorum bnde senin gibi kısım kısım uyuyorum çok bitkinim tek böle yorgunluk versin sağlıklı sıhatli olsunda razıyım...
Sa nasılsınız bakalım
Nasıl gıdıyo hamişliğinizin ilk gunlerı
Ben bu aralar birazz iyiyimm
Aksama doru midem bulanıyo halsiz düşüyorum ve aksama kadar yanıyorum aksamleyin bi üşüme vuruyo totrıyom bazen ) bu arada 7+6 yım
Allahın izniyle inşş yarın 2. Ayımızı doldurucaz yawrumla.. Cinsiyeti ne zamn belli olur ki Allhımmm herseyı unutmuş gıbıyım
her devlet hastanesinde ki drlar öyle değil, en iyi hekim sitesine gir orada gittiğin hastanenin drları hakkında yorum vardır, sonra mhrs den randevunuu internetten veya telefondan o doktordan al,,,
devlet hastanelerinde de iyi doktorlar var,,, yada gittiğin hastaneinn ismini ve şehrini yaz bana ben internetten araştıtrırım,,
canım bişey sorucam. 11. haftadan sonra 2 li testimiz olacak ya. bu testler özel hastanelerde çok pahalımı acaba? bu test için sadece devlet hastanesine gitsek doktora desek bu testi yaptırmak istiyorum diye. yaparlarmı acaba?
Canim listede bilgilerin fatkli gözüküyor gerçek bilgilerini yaz duzeltelim .
Benim büyük oglum da 19 aralik dogumlu yil kaybetme diye birşey yok hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar aksine sansli bence :)
Canim konumuzun ilk sayfasında ocak anneleri ve bebeklerinin listesi var ordan bakabilirsin hatta sende ordasin şuan :)
Ekledim tatlım .
Kıyamam ya bulgur pilavinin bile olmadigi nasıl bit yer orası nerde yasiyorsun merak ettim ...
kizlar bizde bugun gittik doktora 5+6 yiz ultrasonda 6+1 ciktik. kalbimizi duyduk abdominal ultrasonla. gerci cok minik oldugundan biraz zor bulduk ama cok sukur duyduk yavrumun kalbini doktor 10 gun sonra daha net duyariz dedi kalbini duyunca daha bi baska oluyomus. bebegim de 4 mm olmus allahim sen ne buyuksun icimizde milim milim buyuyolar
canım ben özelde yaptırdım. ama hastaneden kadın doğumdan randevu aldım ve kendi doktorumun istediği testleri yazan kağıdı doktora verdim o da aynı testleri istedi ve sadece 40 lira ödedim. ama bunu her hastane yapmıyormuş. ben şifada yaptırmıştım. başka arkadaşlar ise 120 lira ödediler başka özel hastanede.randevu almadan direk tahlil için gitmişlerdi.
bugun ayrintili tahlil icin kan ve idrar verdim. ozel hastaneye gidiyorum doktora giris yaptigim halde 147 lira verdik. devlete gidip yaptirsan da ozel hastaneye gidiyosun diye yapmak istemiyolar binbir naz niyaz ediyolar ozel de cok pahali
canım bişey sorucam. 11. haftadan sonra 2 li testimiz olacak ya. bu testler özel hastanelerde çok pahalımı acaba? bu test için sadece devlet hastanesine gitsek doktora desek bu testi yaptırmak istiyorum diye. yaparlarmı acaba?
Mrrhaba kızlar.. bugun doktora gttm. bni hatırlayanlar varsa gec dollenme yasadigimi yazmistim buraya. Geçen hafta cumartesi doktora gttgmde kesem 4 mm di. Bugün 11 mm. Doktor haftya mutlaka bebegi ve kalp atisini gormemiz lazım dedi. Benim geç dollenme oldugu icin tam olarak hafta hesabi yapamiyoruz. Gecen hafta gttgm doktor farkli bu haftaki farkliydi. Diger doktor gecen cumartesi gunu tahminen 3 bucuk haftalik demisti. Kizlar dua edin insaallah hersey yolundadir insaallah ben de butun hamile olanlarda hayirli saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.. dualarinizi eksik etmeyin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun ayrintili tahlil icin kan ve idrar verdim. ozel hastaneye gidiyorum doktora giris yaptigim halde 147 lira verdik. devlete gidip yaptirsan da ozel hastaneye gidiyosun diye yapmak istemiyolar binbir naz niyaz ediyolar ozel de cok pahali