2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

her devlet hastanesinde ki drlar öyle değil, en iyi hekim sitesine gir orada gittiğin hastanenin drları hakkında yorum vardır, sonra mhrs den randevunuu internetten veya telefondan o doktordan al,,,
devlet hastanelerinde de iyi doktorlar var,,, yada gittiğin hastaneinn ismini ve şehrini yaz bana ben internetten araştıtrırım,,

Çok sevindim canım maşallah. Ben de sabırsızlanıyorum pzrtesi duycam Allah kısmet ederse. Benim de 1 hafta geriden geliyor ama doktor önemli değil dedi, açığı kapatıyormuş sonradan.

sağol canım inş. sende pazartesi güzel haberlerle gelirsin inş.

Son düzenleme:

daha çok havuzda kayıp düşmemin sorun yaratacağını söyledi
bide mantar riskinden bahsetti ama tedavisi hamilelikte yapıla biliyor kaparsan tedavi ederiz dedi
o riski göze alırmıyım sanmıyorum ama deniz süper oldu

Sa nasılsınız bakalım
Nasıl gıdıyo hamişliğinizin ilk gunlerı
Ben bu aralar birazz iyiyimm
Aksama doru midem bulanıyo halsiz düşüyorum ve aksama kadar yanıyorum aksamleyin bi üşüme vuruyo totrıyom bazen ) bu arada 7+6 yım
Allahın izniyle inşş yarın 2. Ayımızı doldurucaz yawrumla.. Cinsiyeti ne zamn belli olur ki Allhımmm herseyı unutmuş gıbıyım

canım bende de kasılmalar var canım acıyo bazen uyku esnasında gerilmek gelio uyanıyorum bnde senin gibi kısım kısım uyuyorum çok bitkinim tek böle yorgunluk versin sağlıklı sıhatli olsunda razıyım...

doktorlar 16. haftada belli olur diyolar. ama şanslıysak gösterirse kendini 12. haftadan sonraki muayenelerde öğrenme ihtimalimizde yüksek :)

canım bişey sorucam. 11. haftadan sonra 2 li testimiz olacak ya. bu testler özel hastanelerde çok pahalımı acaba? bu test için sadece devlet hastanesine gitsek doktora desek bu testi yaptırmak istiyorum diye. yaparlarmı acaba?

canım benide eklermisin? yaş 29 sat 27 mart. doğum 1 ocak 2015 dedi doktor.

kizlar bizde bugun gittik doktora 5+6 yiz ultrasonda 6+1 ciktik. kalbimizi duyduk abdominal ultrasonla. gerci cok minik oldugundan biraz zor bulduk ama cok sukur duyduk yavrumun kalbini doktor 10 gun sonra daha net duyariz dedi kalbini duyunca daha bi baska oluyomus. bebegim de 4 mm olmus allahim sen ne buyuksun icimizde milim milim buyuyolar

Son düzenleme:

Tesekkurler kizlar

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

bugun ayrintili tahlil icin kan ve idrar verdim. ozel hastaneye gidiyorum doktora giris yaptigim halde 147 lira verdik. devlete gidip yaptirsan da ozel hastaneye gidiyosun diye yapmak istemiyolar binbir naz niyaz ediyolar ozel de cok pahali

Mrrhaba kızlar.. bugun doktora gttm. bni hatırlayanlar varsa gec dollenme yasadigimi yazmistim buraya. Geçen hafta cumartesi doktora gttgmde kesem 4 mm di. Bugün 11 mm. Doktor haftya mutlaka bebegi ve kalp atisini gormemiz lazım dedi. Benim geç dollenme oldugu icin tam olarak hafta hesabi yapamiyoruz. Gecen hafta gttgm doktor farkli bu haftaki farkliydi. Diger doktor gecen cumartesi gunu tahminen 3 bucuk haftalik demisti. Kizlar dua edin insaallah hersey yolundadir insaallah ben de butun hamile olanlarda hayirli saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.. dualarinizi eksik etmeyin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmm çok sağol .. tamam ben şimdi bakıyorum .. yoğunluktan mı acaba dedim .. yapamazsam senden yardım alırım ..

bugun ayrintili tahlil icin kan ve idrar verdim. ozel hastaneye gidiyorum doktora giris yaptigim halde 147 lira verdik. devlete gidip yaptirsan da ozel hastaneye gidiyosun diye yapmak istemiyolar binbir naz niyaz ediyolar ozel de cok pahali

canım çok vermişsiniz bende özel hastaneye gidiyorum 62 tl ye hem tahliller hem muayene hepsi içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…