- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Bir de bir arkadaş Demişti ben hamileyken kocam daha hamile diye. O yorgunsa eşi daha yorgun olmuş vs diyr bestemeste ya da ladyleyla mıydı unuttuk kusura bakmayın kızlar:)
Benim eşim de hamile yastığıma sarılmış yatıyor, sen kendine Netten sipariş versene ben onsuz uyuyamıyorum diyor:) dayak mı istiyor ne artık anlamadım gitti :))
Benmde bugun kontrolum var kızlar bakalım bırazdan cıkıcam, ınsallah kılo almstır bebıs...
Bendim o ben az kaldı dogurmana sabret diyorumgecenlerde iyice daginik oldun hic bi ise yardim etmiyosun hemen yatip uyuyorsun dedim diyoki bu hamilelik insanı cok yıpratıyor üstüme cok gelme iyi degilim diyor psikolojisi bozuldu adamin dogsaydi bebegimiz bi de simdi lohusaligini cekicem kocamin
Günaydın kızlar, bugün devlete gidecektim ama tabi ki korktuğum oldu eşim babasından etkilendi!! Dün annesigildeydik niye gidiyoruz ki kesin demedik ki daha karar vermedik dedi!! Ben önce sakin sakin konuştum, sonra dedim senin niye yan çizdiğini bende sende çok iyi biliyoruz, özelin odaları diye konuşmaya başladı bende aa bak ya bugün babanda aynısını söylemişti senin neden böyle dediğin kimden etkilendiğin çok açık dedim anneside yanımızdaydı, tartışmadık eşim alttan aldı ama ben biliyordum böyle olacağını, ben devlet ya da özel olsun diye diretmiyorum önemli olan bebeğimin iyi olması sende buna odaklan dedim, kv de oğlum niye böyle yapıyorsun sende gördün o dr un ilgisini alakasını, kızım kimi istiyorsa onda olsun doğum, o anı yaşayacak olan o rahat olması lazım dedi, gidin yarın dedi, bende gitmiyorum gitmiycem neye karar veriyorsa versin beyefendi zaten vermiş kararını dedim!!
Dört gündür hastanelerde olduğumuz için bugün gitmek için diretmedim hem eşim şehir dışına çıkacak bir günlüğüne, hayırlısıyla gelsin cuma günü inşaallah gidicem, aramızda sıkıntı küslük yok, iyiyiz hamdolsun ama babasının etkisinden çıksın artık koskoca adam
Kp de damarıma basmaya kalkarsa cevabını alacak bizi huzursuz etmeye hakkı yok köşesine çekilsin çok konuşmasın gerçekten bıktım bu adamın cahilliğinden saplantılı fikirlerinden!!
Neyse sabah sabah döktüm içimi:) çatı kemiklerim yine ağrıyor ve sancılarım kasılmalarım çoğaldı kızlar erken gelmesin kuzum ocağa kadar sabretsin inşaallah, sürekli yatıcam yormuycam kendimi, oturamıyorum bile hemen kasılmalarım başlıyor, birde karnım indi iyice aşağıya
benim de son haftamm artık günleri sayıyorum cuma günü biticek ve ben haftaya evim de oturucam inşalllah hazırlıklarımı yapıcam bebeğimle eşimle ilgilenicem çok mutlu oluyorum düşününcee
o zamnda bir hafta sonraya ağda boyuna gelmemiş olucak ya neyse artık bir daha ki hafta yapsanız diycem bakalım nolcak pazaretsi kontrolüm
bugün tüm dr a gidenler hayırlı haberlerle gelsinler inş
hayırlısı nasılsa öyle olsun doğumun canım inş :) bebeişlerimizi sağ sağlim eli ayağı düzgün elimize alalım doğum şekli önemli değil
ayy çok sevindim canım yaa eşinin geldiğineşu son günlerde en büyük destekçimiz onlar
rabbime emanetiz biz ve bebeklerimiz pozitif düşün hep bak dr da iyi şeyler söylemiş eşin de gelmiş daha ne istersin
amiin yaaa inş canm
canım hafta sonu halletmeye çalış ne zaman ne olacağı belli değil baksanarabbim hayırlı doğumlar versin bebişler zamanında gelsin inş
off offf bu insanlar neden karışır ki iki ikişinin arasına
resmen diğer inanlar yüzünden mtsuz oluyorsun eşinle anası da olsa babası da olsa kapınızı kapatıp evinize gidince sadece ikiniz kalıyorsunz onlara be demek düşer
canım oluruna bırak artık sende hayırlısı neyse o olsun de rabbimden hayırlısını iste artık
ayy hatırlamıyorum yaaa
canım hayırlı haberlerle gel inş rabbim gönlüne göre versin
Slm anneler ben doguramayan anne :) hala beklıyorum derya mıydı dılek mı 1cm acılma olan korkma bak benımde 2cm ama hala yok bısey ben bu gıdısle kırkı doldururum pazartesı yne olacak catı o zmaan uc cm olmassa tabı :) annem ıyıkı burda her ısıme kosuyoır saolsun bende bı oraya devrılıyorum bı buraya sorup duruyor herkes sancın var mı dye yok anam... Dr a gıden arkadaslar hadıo guzel haberlerle gelınnn ..
Ay cok guldum super baglanti kurmusKayınpederin böyle birşeye karıştığını da ilk defa duyuyorum hayret bişi, bu konu açılınca onun adını anma bence canım yoksay geç. Onun yüzünden dimi filan gibi muhabbetlere girdikçe sanki onun da söz hakkı varmış gibi olabilir
Bi de o yönü var zaten canım üstüne ortak gelmiş gibi doğumdan sonra nasıl bırakcam o yastığı diye düşünüyorum şimdiden . Bu hamile yastıkları olay yaa benim evime temizliğe gelen abla da dr ilişki yasağı koymuş , bizi ayrı tutsun diye o yastığı koyduk sanmış mantığa bak
ordaki sayfaya hiç girmedim ilgilenmiyorum da bizi bırakıp gittiler
harika yaa bizdemi böyle olcazz acaba
aynenn bende bakıyorum oraya yani insan merak ediyo doğum varmı yokmu bende sohbete katılmadım hiç doğumları bildiriyodum ama nazlıdan snra pek söylemedim doğum etkılendim yaayy küstün mü sen kıyamam ama hem oraya hem buraya bakan bir sürü kişi var mesela ben oraya bakıyorum ama pek sohbete katılamıyorum artık kim kimdi takip edemiyorum zaten
aynenn bende bakıyorum oraya yani insan merak ediyo doğum varmı yokmu bende sohbete katılmadım hiç doğumları bildiriyodum ama nazlıdan snra pek söylemedim doğum etkılendim ya
onlar whatsaapta bile grup kurmuşlar ordan konuşuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?