2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hyahahhahahh

esleriniz sizden nazli cikti desene
Dun gece bende çok kotu oldum midem asiri yaniyo iki dakika disari ciktik tur atalim dedim serin hava iyi gelir yanmama dedim tabi döndük hemen geldik geri bu havada yurusyus mu olur otur assa
Ama okadar fena oldum ki ay oy diyorum Esim bana tuhaf tuhaf bakiyo aliskin değil ya

ayyyy gıcık adam yaaaa oğlunu nasıl etkilemiş
gitmiyorum de ister gel ister gelme de

Slm anneler ben doguramayan anne :) hala beklıyorum derya mıydı dılek mı 1cm acılma olan korkma bak benımde 2cm ama hala yok bısey ben bu gıdısle kırkı doldururum pazartesı yne olacak catı o zmaan uc cm olmassa tabı :) annem ıyıkı burda her ısıme kosuyoır saolsun bende bı oraya devrılıyorum bı buraya sorup duruyor herkes sancın var mı dye yok anam... Dr a gıden arkadaslar hadıo guzel haberlerle gelınnn ..

o zamnda bir hafta sonraya ağda boyuna gelmemiş olucak ya neyse artık bir daha ki hafta yapsanız diycem bakalım nolcak pazaretsi kontrolüm

hımm evet gelmiyor bende düşünüyorum onu ne edecem
geçen hafta salı gittim ağdaya çarşamba da doktora haftaya cuma gidecem doktora 2 haftada çok uzamıyor benimki

https://www.facebook.com/

ayy var daha gününe yaa boşver sancın yoksa
hayırlısı nezamsa o zamn olsun inş :)

Ay cok guldum super baglanti kurmus
Dogumdan sonrada emzirme icin kullanacagiz, esler kiskanmakta hakli aylarca bize daha yakinlar onlardan

ayy küstün mü sen kıyamam ama hem oraya hem buraya bakan bir sürü kişi var mesela ben oraya bakıyorum ama pek sohbete katılamıyorum artık kim kimdi takip edemiyorum zaten
aynenn bende bakıyorum oraya yani insan merak ediyo doğum varmı yokmu bende sohbete katılmadım hiç doğumları bildiriyodum ama nazlıdan snra pek söylemedim doğum etkılendim ya
onlar whatsaapta bile grup kurmuşlar ordan konuşuyolar

Whatsapta bende grup kurmak istiyorum ama kimse yok .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…