2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Larkin size cook kolay gelsin canım....
Evet dr gidicem 11 gibi inş...
Bende merak ediyorum bakalım... Neşer olcak paşam nasıl... Saglıgı yerindemi..dogum yaklasmısmı...

@SrnOzn evet bu gece rahat uyudum cok şükür....
Dus cok iyi geldi hamdolsun....
Yine uykum var aka en azından gece uyıdum ya şükrediyorum...

Kızlar sabah diş agrsı ile kalktım bugun dişciyede gîdicem.. Aartık ne derse dayanamıyorum

Günaydın kızlar, bugün devlete gidecektim ama tabi ki korktuğum oldu eşim babasından etkilendi!! Dün annesigildeydik niye gidiyoruz ki kesin demedik ki daha karar vermedik dedi!! Ben önce sakin sakin konuştum, sonra dedim senin niye yan çizdiğini bende sende çok iyi biliyoruz, özelin odaları diye konuşmaya başladı bende aa bak ya bugün babanda aynısını söylemişti senin neden böyle dediğin kimden etkilendiğin çok açık dedim anneside yanımızdaydı, tartışmadık eşim alttan aldı ama ben biliyordum böyle olacağını, ben devlet ya da özel olsun diye diretmiyorum önemli olan bebeğimin iyi olması sende buna odaklan dedim, kv de oğlum niye böyle yapıyorsun sende gördün o dr un ilgisini alakasını, kızım kimi istiyorsa onda olsun doğum, o anı yaşayacak olan o rahat olması lazım dedi, gidin yarın dedi, bende gitmiyorum gitmiycem neye karar veriyorsa versin beyefendi zaten vermiş kararını dedim!!

Dört gündür hastanelerde olduğumuz için bugün gitmek için diretmedim hem eşim şehir dışına çıkacak bir günlüğüne, hayırlısıyla gelsin cuma günü inşaallah gidicem, aramızda sıkıntı küslük yok, iyiyiz hamdolsun ama babasının etkisinden çıksın artık koskoca adam

Kp de damarıma basmaya kalkarsa cevabını alacak bizi huzursuz etmeye hakkı yok köşesine çekilsin çok konuşmasın gerçekten bıktım bu adamın cahilliğinden saplantılı fikirlerinden!!

Neyse sabah sabah döktüm içimi:) çatı kemiklerim yine ağrıyor ve sancılarım kasılmalarım çoğaldı kızlar erken gelmesin kuzum ocağa kadar sabretsin inşaallah, sürekli yatıcam yormuycam kendimi, oturamıyorum bile hemen kasılmalarım başlıyor, birde karnım indi iyice aşağıya

Gunaydin kizlar,bu gece gec saattede olsa uyudum, oh cok guzeldi. Bende cati agrisi pek olmuyor ama bu son gunlerde karnimda bir agri oluyor, bide mesaneme sanirim neresi oldugunu cozemesigim bi bolgeye baski hissediyorum ayaktayken, aci vermiyor ama rahatsiz edici tuhaf bi his.

@Mrssuperfine hihami Larkin Kizlar bu kocalarin hepai ayni heralde benimkininde hamile yastigimda gozu var, bazende kiskaniyor onceden bana sarilirdin ssimdi kendine yeni koca buldun diyor

ya bi kaç gündür o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi resmen işe sürünerek geliyorum ... offf allahım şu 37. hafta hayırlısıyla bir gelseydiii

Gunaydin herkese bende bugun kotu bi bogaz agrisiyla uyandimmm hic halim yok ya randevusu olanlar isallah iyi haberler alirsiniz

Nego disardan insanlarin boyle ozel durumlara burnunu sokmasi cok sinir bozucu, ben asil bu hamile halinle sende stres olusturmalarina daha cok kiziyorum ama, surda kac gunun kalmis, aylardir sabrin tukenmis artik, biraksinlar istedigini yap

Allahım bıda yasatmasın canm ınsallah... Bu bebısınle cabucak cıkarda evınıze gelırsınız ınsallah.. Guzel haberını duymayı ısterız hep beraber..
sağol canım inşaallah
kızlar ben üslup sebebile ceza almışım sebebi ne olabilir ki acaba?
he he bayan yaşı küçük kendi olgun kişilik kiblemiştir canım, bu gidişle bana da gelecek sıra ama ben alışığım ooo çok yedim ban
Ben gıtmedm kızlar yok gıttı sancı mancı :) dun gece kendı kendıme aksıyon yasadm galıba muayeneden dolayı bıraz rahm sarsıldı sımdı cok ıyıyım
ay bende seni merek ettim sabah uyandım ne yaptı acaba dedim
sağol canım amin inşaallah

inşaallah sağlıklı normal doğum olur canım maşaallah kuzuna
Mantıklı canım ama bi şekilde sormazsam içim rahat etmeyecek, güven önemli sonuçta ki bulunduğum şehirde güvendiğim tek doktor
bencede için rahat etsin canım anlıyorum seni güven çok önemli dr konusunda
canım ben yapmadım bunları netten baktım yapıcam eğer doğurmazsam
Bende mantıken öle düşündüm.. Normalde takmıyorlar diye biliyorum.. Ama epidural normal dogumda takarlarmı ki sonucta belden asagısı uyusuk ya o zamanda..
canım onda his kaybı tamamen olmuyor ya takılmaz gibi geliyor
Hayirli aksamlarr kizlarr size birsey soracagim acaba bebeginizin basi asagi indiginde hareketlerinde oncekine nazaran azalma varmiydi
canım ondan değilde artık yeri daraldıya o yüzden artık daha az olabiliyor
canım bu haftalarda artık sancı çıkar hiç korkma normal
ben oğluma 1 yıl pamuk kullandım çokta memnun kaldım, sadece misafirliğe gidersem ıslak mendil kullandım ki çocukla çok gitmeyi tercih etmemiştim, rulo şeklinde olması daha güzel olur kullanım için hem de ekonomik, ben kare kesim aldım ama bundan da alırım muhtemelen, pamuk kullandığım dönemde pişik olmuyordu
canım burda da var öyle artık kare kesim pamuk diye geçiyor
kıııızzz ellerine sağlık çokta güzel olmuş tabi bir yıl sürer kocaman örmüşsün, güle güle oynasın oğlun kızın:)
Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
Sağlıklı kolay olur inşaallah doğumun bebeğinde sende çok iyi olursunuz
Oh iyi haberler duymak güzel bizim de icimiz rahatladı sevindim
sağol canım
kızlar ya ben çok korkuyorum.1cm lik açılma artarmı sizce ya daha çok var doğuma ama bebiş gelmek istiyor.çok heyecanlıyım ben heran gelebilir
canım bol bol ya korkma daha fazla açılmayla haftasını tamamlayanları biliyorum
hiç zarar vermez annesi korkma sen senin canın çok yanar sadece o döndükçe
Rabbim şifa versin canım zordur
canım yeri daraldı ondan, suyu az olan bebek daha az hareket eder seninki çok ediyormuş, benimkide canımı çok yakıyor
Sağol canım benim

sen kendini kötü hissetme doğrusunu düşünmüşsün eşimde bunun farkında ama sinir babası var ya neyse.....
Bol bol su içeceksin ve dinleneceksin sürekli, 38. haftaya gelmişsin korkma şimdi doğum olsada küveze girmez canım
şişşşştt öyle şeyler düşünme sakın pozitif düşün canım lütfen, annelik endişesi hepimizde oluyor o ruh halleri ama negatifliği dillendirme hiç sağlıkla doğup büyüyecek inşaallah bebeğin
Canım kalkan bombeli oluyor delik vs olmuyor onda aynı kalkan şeklinde memeyi korumak için sürtünmelere karşı genelde yara olanlar kullanıyor, uçta meme şeklinde oluyor ucu delik oluyor bebeği emzirmek için
ayy ben normal yastık koyuyorum bacak arama benim eşimde ee sen koyuyorsun da ben niye koymuyorum rahat mı oluyor diyor bende tabi hayatım seninde ne de olsa 9 aylık göbeğin var haklısın kullanman lazım dedim bacağının arasını yastığımı koydum rahat oluyormuş gerçekten diyor
Benmde bugun kontrolum var kızlar bakalım bırazdan cıkıcam, ınsallah kılo almstır bebıs...
hayırlı haberlerle gel inşaallah

canım eksiklerini tamamla artık hadi kalk bugün hallet:)

Gunaydin herkese bende bugun kotu bi bogaz agrisiyla uyandimmm hic halim yok ya randevusu olanlar isallah iyi haberler alirsiniz
geçmiş olsun canım

canım inan artık takmıyorum üzülmüyorum sakinlik geldi üstüme ne diyorsam o olacak kimse umrumda değil inan, eşim yola çıkacağı için konuyu bugün açmıycam rahat kafayla gitsin ama gelince tabi ki konuşucam hiç kendimi üzmeden, bugün kv me de diyicem zaten, kocana söyle karışmasın ben söylersem kötü olacak diyicem

hayırlı olsun maşallah 2 haftalık olmuşlar bile en kısa zamanda da evinize çıkarsınız inşallah

Gunaydinlar...Esim sabah isten gelince uyku muyku kalmiyo bende bu saatte 10.cu ruyami gormeliydim ben
Dun gece yandim yandim kül oldum cumaya kadar idare edebilsem keske.dusunuyorumda hamileligin başından beri bunu cekenleri vallahi Allah yardimciniz olsun bu nasil bi yanmadir.
Bugun Bi dogumumuz var hayirlisiyla dogsun insallah.Guzel haberler i alalim.
kontrole giden anneler sizde güzel haberler le gelin insallah.
Keske kahvaltimi hazirlayan olsa useniyom havalar sogudu ya
Ama kizimda acikti. Erken kalkmam lazimki 3litre suyumu iceyim Allahtan evde aritici var yoksa su falan dayanmazdi bana

canım bebeğin başı baskı yapıyordur
ya bi kaç gündür o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi resmen işe sürünerek geliyorum ... offf allahım şu 37. hafta hayırlısıyla bir gelseydiii

canım 37 ye kadar çalışacakmısın Allah kolaylık versin evde yoruluyoruz biz

çok geçmiş olsun canım bi kaç gündür çok okuyamamıştım geçmişi daha doğrusu yetişememiştim kaçırmışım senin yazını. çok sevindim bebeğin iyi olmasına doktor konusunda da nerde için rahat etcekse oraya git senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli sonuçta

iş kocada bitiyor tatlım
yoksa senin annen babanda onun annesi babasıda yorum yapıyor bişiler söylüyor
dediğim gibi iş karı kocada bitiyor
haa nasihat illaki verecekler verirler ama
evlilikte kaynanaların kayınbabaların sözü gecmemeli..
son söz karı kocanın olmalı....
sende kocana güzel güzel anlat
kaynananın senin tarafında olması iyi olmuş ayrıca

bugün minione ciminde kontrolu vardı sanırım
oda güzel haberlerle gelsin inş...
bu arada Nego cim doktorum ocagın ilk haftası gibi yapcak sanırım benim sezeryanı
yanlız gün vermedi daha
aynı hafta doğurcaz sanki

sakin olmaya çalış canım sen kendin söyle kp bir daha böyle bir şey söylerse başka çare bırakmıyorlar insana Allah sabır versin sanada sabırlı ol ki bebeğin de kasılmasın üzülmesin

maşallah canım benim valla ne karışıyo ona soran mı oldu
sanki sen keyfinden açacan oranı buranı insanın sinirini çıkartıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…