2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende doğar doğmaz yaptırmak istiyordum benim sünnetçi bir tanıdığım var onunla konuşdum,, en iyisi 3 aylık olsun öyle kestirt dedi veya en azından 5 kg olsun dedi,,,
bizim akrabalrın hepsi 3-4 aylıkken kestirtti,, sasğolsun sünnetçi olunca ailede,, ve hepsi sünnet düğünlerini çocukların aklı erince yaptırıcak,,, hem sünnet düğünleri de bile artık çocuk ya önceden yada sonradan sünnet ettiriliyor,,,
ben düğün yapmayacağım için benim bir problemim yok,,,

Canım yenidoğan sünnetindense kırkı çıkınca yaptırmak en iyisi yenidoğan bebeği sarsmamış oluyorsun diyorlar. Benim de yeğenlerimden gözlemlerim bebek küçükken yaptırmak en iyisi anne babaya çocuğa eziyet olmuyor.
Sünnet düğününü Dr istediğin zaman arkadaşları olduğunda eğleneceği yaşta yaparsın illa sünnetli olacak değil ya. Anlamlar öyle yaptı, sen nasıl istiyorsan öyle yap. Kanunu yok ki bunun, bazen insanlar biz ne istesek tersini söylüyor :) hiç takma kafana :)

inşallah canım adetime göre birlikte doğum yapıyoruz

ne diyecem ya size aralık anaları çoğu kasım da doğurdu
bizimkilerin de yarısı aralıkta doğuracak gibi
Ay evet ya bizimkiler erken olmasın zamanında doğsun aynı gün doğum yapabiliriz yani bellimi olur

Sağol canım, burda 9 aylık falandı şimdi kocaman:)

Eymenimi gördüm rüyamda eğer çıkarsa bu paşamdan daha sarı daha beyazdı:)

Eşimde birde kızımız olsun senin gibi olsun diyor ben maviş değilim kara kuzumuz da olsun diyor bende yok canım sağol Allah isteyene bekleyene nasip etsin diyorum, hem kız olacağıda garanti değil malum:)

canım benim de bebeğim makat gelişi ve döneceğe de benzemiyor ama doktorum sezeryanın lafını bile etmedi dönmezse elbet sezeryan olacak ama şunu anlamadım makat gelişi bebekler sancı başladığında nasıl hemen doğuyor bunu çözemedim yani doktorun bu konuda seni aydınlatmış mıydı

Haklısın canım Allah gönlüne göre versin diyelim o zaman :)

evet canım benim bal küpüm o maviş oğlum, sizler için koydum normalde pek kullanmam nazar olur diye:) çoook yakışıklı tıpkı babası eşimide sıkıştırıyorum araya amiiiin diyorum
Allahım korusun maşallah sübhanallah çok tatlı minik oğlun :) öp yerime benim onu annesi:)

Ozan saldırınca rahatlıyor ya benim prenses gibi narin bir ablam vardı lohusalık Döneminde aynı öyle saydırıuordu valla :)) ben üzüldüysem o da üzülsün diyordu biz yapma etme dediğimizde:)) o lafları nerden biliyormuş şok olmuştuk :)))

Eflalim senin kp i sıkıştırıp dövelim aklı başına gelsin:))) daha da karışmaz hiçbir şeylere..: oğluşuna da maşallah :))

Bende hemen yaptirmak istiyorum esim istemiyor anlasamiyoruz bu konuda belki baskalarina garip gelebilir ama sunnet dugunune karsiyim saglik icin bisey yapiliyor bizde bunu düğün gibi törenlerle millete duyuruyorz ki kız cocuklarina haksizlik yapildigi dusuncesindeyim toplumumuzda erkek cocugunun ne kadar onemsendiginin kanıtı sonrada erkek egemen bi toplum diye hayiflaniyoruz pipisinden kesilen küçücük bi deriyi bile törenlerle kutlarsak ataerkil bir toplum olmaktan da kurtulamayiz o zaman kız cocugu da ilk regl oldugunda onu da kutlayalım....şahsi düşüncem bu benim yapanlara saygı duyuyorum

Allahım korusun maşallah sübhanallah çok tatlı minik oğlun :) öp yerime benim onu annesi:)
amin canım sağol öperim

ay öyle canım lohusalık falan insan değişiyor:) bende çok bağıran biri olmuştum mesela

oğlum için sağol

kp i hemen postalıyorum adres verin en çok kv sevinir kadıncağız rahatlar

minione canim yanlis anlama sen konuyu actin diye alintiyi sendn yaptim kimseyi kirmak icin yazmadim şahsi düşüncem yani seni kastetmedim

Bende kısmen sana katılıyorum canım, ama bizim toplumumuz abartmayı şatafatı seviyor, kız erkek ayrımından kaynaklandığını düşünmüyorum, cocugun canı acıdığı için bi teselli gibide görülebilir bence. Bizim ailede pek yapmaz kardeşlerime kuzenlerime yapılmadı sünnet düğünü, aile arasında yekınlara yemek verildi o şekilde sade bir tören..

yeni iş heyecanından çabucak bitirirsn canım sen.resimde bekliyorum

evet canım benim bal küpüm o maviş oğlum, sizler için koydum normalde pek kullanmam nazar olur diye:) çoook yakışıklı tıpkı babası eşimide sıkıştırıyorum araya amiiiin diyorum
oy oy maşallah Allah ım size bağışlasın çok tatlı..

ayy bende doğum korkusundan ters dönse diye bekliyorum benim kızda saolsun geçen hafta döndü 4 gözle bekliyodum sanki dönsün diye
inşallah döner seninki canım.ben halı sildim geçen hafta sanırım ondan döndü.Hatta daha öncede paylaşılmıştı tam hatırlamıyom ama yere eğilip gır gır yapmak dönmesini sağlıyomuş benim kız o gün döndü mesela

canım hayır daha önceden aydınlatmadı
hemen değilde daha kısa sürede gerçekleşir doğum dedi
canım senin kararın ama makat geliş ile normal doğum yapmak bebek için riskli
ben kendi açımdan şöyle düşünüyorum
ben normal doğum yapmak istiyorum diye, ters duran bebeğimi makat duruştayken normal doğumla dünyaya getirme riskini göze alamam
yani bebegimi azcık riske sokan hiç bir seceneğe evet diyemem
naçizane düşüncem
zaten dönmezse sezeryan olmıycam demişsin pardon canım..

Ay benim eşim beş tane çocuk istiyorum genç nüfus azalmış diyo banane be sen doğur o zaman dedim beş tane iki üç tamam da beş ne bekalabalık aileyide çok sever bide bende tersine az olsun öz olsunneyse bakalım allahım korusun bu miniğimi kucağımıza alalım da bi sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…