bende doğar doğmaz yaptırmak istiyordum benim sünnetçi bir tanıdığım var onunla konuşdum,, en iyisi 3 aylık olsun öyle kestirt dedi veya en azından 5 kg olsun dedi,,,kızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde
kızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde
kızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde
Ay evet ya bizimkiler erken olmasın zamanında doğsuninşallah canım adetime göre birlikte doğum yapıyoruz
ne diyecem ya size aralık anaları çoğu kasım da doğurdu
bizimkilerin de yarısı aralıkta doğuracak gibi
Sağol canım, burda 9 aylık falandı şimdi kocaman:)Nego oğlun gerçekten çok tatlıymış yaa maşallah, bide nasıl masumm, şimdikide abisi gibi yakışıklı olur inşallah. ve bence bi tanede kız doğurmalısın :)) ben renkli göz cok seviyorum :)
ayyyy maşallah maşallahevet canım benim bal küpüm o maviş oğlum, sizler için koydum normalde pek kullanmam nazar olur diye:) çoook yakışıklı tıpkı babasıeşimide sıkıştırıyorum araya amiiiin diyorum
benim pazartesiydi randevu
bebeğim hala ters pozisyonda zaten sezeryan yapmak istediğim için problem yapmıyorum
burcu hanım 40. haftayı bekleyemeyiz cünkü makat duruşlarda sancı başlarsa doğum erken sürede gerçekleşiyor dedi
onun için ocagın ilk haftası sezeryan yapmayı düşündüğünü söyledi
bende okeyledim
ocagın ilk haftası olacak yani benim sezeryan o zamanda 39haftalık oluyorum zaten
gün belirlemedi haftaya bigün gel güne karar verelim dedi
nasıl heyecanlandım
bu arada 36+1 de kilo 2800 boy 47-48cm gibi dedi
bende durumlar böyle...
doğar doğmaz değilde 1 hafta sonra yaptırmayı düşünüyoruz sünnetini
bebek için çok daha rahat oluyormuş sünnet
zaten şimdilerde büyük çogunluk böyle yaptırıyor
yaşı biraz daha büyüyncede sünnet düğünü yapıcaz sadece pipisi önceden kesildiği için sünnet düğününde kesilmeye gerek kalmıycak...
bu arada kendimi zorlasam o patiğide örerim ama eriniyorum
hala süslemesi için küçük küçük süsler yapıyorum :)
ayy ne bilim güzel olcak sanırım oda tabi odayı süsledikten sonra nasıl bi görüntü ortaya cıkacak oda belli olmaz
bu arada o ördüğün küçük patik varya onu hastane odana asmak içinde kullanabilirsin.
Ay evet ya bizimkiler erken olmasın zamanında doğsunaynı gün doğum yapabiliriz yani bellimi olur
Haklısın canım Allah gönlüne göre versin diyelim o zaman :)Sağol canım, burda 9 aylık falandı şimdi kocaman:)
Eymenimi gördüm rüyamda eğer çıkarsa bu paşamdan daha sarı daha beyazdı:)
Eşimde birde kızımız olsun senin gibi olsun diyor ben maviş değilim kara kuzumuz da olsun diyorbende yok canım sağol Allah isteyene bekleyene nasip etsin diyorum, hem kız olacağıda garanti değil malum:)
amin canım hepimizin gönlüne göre versin önce bebek hasreti çekenlere versinHaklısın canım Allah gönlüne göre versin diyelim o zaman :)
Allahım korusun maşallah sübhanallah çok tatlı minik oğlun :) öp yerime benim onu annesi:)evet canım benim bal küpüm o maviş oğlum, sizler için koydum normalde pek kullanmam nazar olur diye:) çoook yakışıklı tıpkı babasıeşimide sıkıştırıyorum araya amiiiin diyorum
Bende hemen yaptirmak istiyorum esim istemiyor anlasamiyoruz bu konuda belki baskalarina garip gelebilir ama sunnet dugunune karsiyim saglik icin bisey yapiliyor bizde bunu düğün gibi törenlerle millete duyuruyorz ki kız cocuklarina haksizlik yapildigi dusuncesindeyim toplumumuzda erkek cocugunun ne kadar onemsendiginin kanıtı sonrada erkek egemen bi toplum diye hayiflaniyoruz pipisinden kesilen küçücük bi deriyi bile törenlerle kutlarsak ataerkil bir toplum olmaktan da kurtulamayiz o zaman kız cocugu da ilk regl oldugunda onu da kutlayalım....şahsi düşüncem bu benim yapanlara saygı duyuyorumkızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde
amin canım sağol öperimAllahım korusun maşallah sübhanallah çok tatlı minik oğlun :) öp yerime benim onu annesi:)
Ozan saldırınca rahatlıyor ya benim prenses gibi narin bir ablam vardı lohusalık Döneminde aynı öyle saydırıuordu valla :)) ben üzüldüysem o da üzülsün diyordu biz yapma etme dediğimizde:)) o lafları nerden biliyormuş şok olmuştuk :)))
Eflalim senin kp i sıkıştırıp dövelim aklı başına gelsin:))) daha da karışmaz hiçbir şeylere..: oğluşuna da maşallah :))
Bende kısmen sana katılıyorum canım, ama bizim toplumumuz abartmayı şatafatı seviyor, kız erkek ayrımından kaynaklandığını düşünmüyorum, cocugun canı acıdığı için bi teselli gibide görülebilir bence. Bizim ailede pek yapmaz kardeşlerime kuzenlerime yapılmadı sünnet düğünü, aile arasında yekınlara yemek verildi o şekilde sade bir tören..Bende hemen yaptirmak istiyorum esim istemiyor anlasamiyoruz bu konuda belki baskalarina garip gelebilir ama sunnet dugunune karsiyim saglik icin bisey yapiliyor bizde bunu düğün gibi törenlerle millete duyuruyorz ki kız cocuklarina haksizlik yapildigi dusuncesindeyim toplumumuzda erkek cocugunun ne kadar onemsendiginin kanıtı sonrada erkek egemen bi toplum diye hayiflaniyoruz pipisinden kesilen küçücük bi deriyi bile törenlerle kutlarsak ataerkil bir toplum olmaktan da kurtulamayiz o zaman kız cocugu da ilk regl oldugunda onu da kutlayalım....şahsi düşüncem bu benim yapanlara saygı duyuyorum
yokk tatlımm haftaya çarşamba kısmetse,sesim çıkmıyor bu çılgın napıyor demiyorsun hiççç,paylaşılmış yünler örgüler,bir baktım dolapta bir mavi bir beyaz yün,birde tığ
ayy dedim ben bunlan bişi yapıyım,bilmiyorum çok ii ama zincir trabzan aklımda kalmış,converse bebek patik yapımı gördüm you tube da
yap sök yap sökk yapp bakk aayyhhh halen teki bitmedi bir haltada beznermi bilmiyorum ,ilki dev gibi oldu nerdeyse bana olcak
ikincide o kdr ufakki oyuncak bebeğime giydirirm artıkyada süs olcak asarım beşiğine
can sıkıntısı işte,bitince atarım,yada atmıyım rezil olmıyım
yeni iş heyecanından çabucak bitirirsn canım sen.resimde bekliyoruminanki benimde bu konularda hiç yeteneğim yok hemen hemen ilk tecrübem olcak,baka baka yapıyorum şuan,kadın zaten jet hızıylaa anlatıyor sanki 40 yıllık usta varmış gibi karşısında ama kımını kendimce sallayıp yapmaya çalışıyorum bitince atıcam tabi biterse
oy oy maşallah Allah ım size bağışlasın çok tatlı..evet canım benim bal küpüm o maviş oğlum, sizler için koydum normalde pek kullanmam nazar olur diye:) çoook yakışıklı tıpkı babasıeşimide sıkıştırıyorum araya amiiiin diyorum
ayy bende doğum korkusundan ters dönse diye bekliyorumMerhaba kızlar yeniden ..doktordan geldim benim kız pek inatçı çıktı dönmemiş ..doktorum bundan sonra bekleyecegiz artık son ana kadar dedi.onun dışında herşey iyi sancı yoktu nts de ama 1cm lik açılma varmış.ikinci hamilelik oldugu için sancıları bekleyebiliriz ilk olsaydı gelecek haftaya sezeryan olabilirdiniz dedi.Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun herşeyde bir hayır varmış.Bizden haberler böyle canlarım :))
Benimde 1 hafta 10 gün falan önden gidiyo baştan beri 10 nisan falan oluyo benimkide herhal9 nisandı son adetim ama 5 6 gün gerilik var
adete göre diyo doktorum doğum için
canım hayır daha önceden aydınlatmadıcanım benim de bebeğim makat gelişi ve döneceğe de benzemiyor ama doktorum sezeryanın lafını bile etmedi dönmezse elbet sezeryan olacak ama şunu anlamadım makat gelişi bebekler sancı başladığında nasıl hemen doğuyor bunu çözemedimyani doktorun bu konuda seni aydınlatmış mıydı
Ay benim eşim beş tane çocuk istiyorum genç nüfus azalmış diyo banane be sen doğur o zaman dedim beş tane iki üç tamam da beş ne beSağol canım, burda 9 aylık falandı şimdi kocaman:)
Eymenimi gördüm rüyamda eğer çıkarsa bu paşamdan daha sarı daha beyazdı:)
Eşimde birde kızımız olsun senin gibi olsun diyor ben maviş değilim kara kuzumuz da olsun diyorbende yok canım sağol Allah isteyene bekleyene nasip etsin diyorum, hem kız olacağıda garanti değil malum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?