bazen doğum anında bile dönebiliyor,,, hem sancın başlayınca hemen doğmuyor bebek hele ilk doğumda en az 12 saat sancı,,,Arkadaşlar yaa şimdi bebegi ters olan arkadaşların yorumlarını okudumda eeee benim bebek ters peki dogum başlarda ters gelirse bu çok riskliymiş benim doktor bekleyelim dedi son ana kadar ama kafam karıştı yani aniden sezeryan kararı alınır o zaman iyice korktum şimdi.Allahım stres oldum iyice sen yardım et
iniyorlarmış ama sonra eski haline geri dönüyormuş,,,,biraz da spor la takviye olursa,,,benimkilerde bayagı büyüdü, emzirdikten sonra sönmüş balona dönmezlerse iyi
Benim sat 17 nisan, 31 aralıkta raporu alıcam tam 37+0 oluyor. Senin 6 gün daha önce alman gerekmez mi canım?bende hiç bilmiyorum daha doğrusu çok az şey biliyorum bende çalışabilir raporu aldım verdim işe ay sonunda da çalışamaz alcam vercem sonrası nolcak bilmiyom :)
Bir mendil bile almıyorum. Tipimden hiç hoşnut değilim. Doğum izni boyunca bişey almayı düşünmüyorum. Doğum izninde spor salonuna gitme hayalleri kuruyorum. İşe başlayana kadar eski kiloma dönmeyi başarırım inşallah. İşe başlarken bişeyler alıcam üst baş.kızlarrr hiç bu aralar kendinize bir şeyler aldınız mı ? mesela atıyorum bir gömlek? doğum sonrasında biraz zayıflayıp giyerim fln diye.. ben alışveriş ypmaya bayılırdım şimdi sadece bakıyorum :))
Valla benım kıler ınmeden gerı buyudu..iniyorlarmış ama sonra eski haline geri dönüyormuş,,,,biraz da spor la takviye olursa,,,
Bizimkide ikinciyi zor yapti yeter diyooaynen canım benimkide öyle, 2-3 cocuk az diyor şöyle 4-5 olsun dolu dolu :)) Allah hayırlısını nasip etsin ya hamilelik zor lohusalıktı hamilelikti derken 1 yıl iptal durumdayız yani:))
Haklısın canım ilk önce bende öyle düşünüyordum hatta sezeryana bile hazırladım kendimi.ama internette biraz dolaştım makat gelişi dogum falan diye bebegin ölümüne kadar anlatılmış korktum bu yüzden.sanki sancılar gelince hemen dogacak gibi doktoruma güveniyorum canım 10 yıllık doktorum diger hamileligimdede hep onun kontrolündeydim.Ben almanyada yaşıyorum burda hep en sona sezeryan ihtimali bırakılıyor.Bakalım artık saglıkla kavuşalım inşallah hepimiz.bazen doğum anında bile dönebiliyor,,, hem sancın başlayınca hemen doğmuyor bebek hele ilk doğumda en az 12 saat sancı,,,
sen doktoruna güven,,, tabii eğer güvenmiyorsan kendine hemen başka bir doktor bul,,,
hep dedim dokrora güvenmek çok önemli,,,
billiyorum yurtdışında son çare sezeryan ama epizyotomi oranıda çok düşük,,,Haklısın canım ilk önce bende öyle düşünüyordum hatta sezeryana bile hazırladım kendimi.ama internette biraz dolaştım makat gelişi dogum falan diye bebegin ölümüne kadar anlatılmış korktum bu yüzden.sanki sancılar gelince hemen dogacak gibi doktoruma güveniyorum canım 10 yıllık doktorum diger hamileligimdede hep onun kontrolündeydim.Ben almanyada yaşıyorum burda hep en sona sezeryan ihtimali bırakılıyor.Bakalım artık saglıkla kavuşalım inşallah hepimiz.
Of ya ev alıp gidicez inşallah bir kaç ayimiz var o zamana kadar çekcez biraz uyuzlarıhemen kaçın biz 6 ay dayandık sonra kaçtık valla
Bdn de once buralara bakarim yoksa alirim artik. Sagol canimhttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...Apqx8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
http://www.365medikal.com/FUL-Hidrofil-Rulo-Pamuk-1000-gr,PR-266.html
ama ben medical satan bir mağazadan alırım herhal,,,
ben şididen araştırmaya başladım,,,,Kizlar dogumdan sonra anne sutunu artirmak icin dogal besinler mi tuketmeli bulgur vs gibi yoksa aptamil veya malt mi?? Hangisi daha cabuk sut yapar?
Ay canım ya senin az kaldı normalmi olacaktı senibKızlar sımdı park besıgımızı kurduk kızım alt degstr,me bolumune el koydu kızını yatırdı hevesı gecsn dye verdm nevresmlerını makınaya attm azcık pe,mbelı morlu ama nevresmler nolcak ya besıgımız sarı bebe mavısıydı zaten .. Hersey hazır bı ahmetın gelmesı kaldı bakalım
Kızlar sımdı park besıgımızı kurduk kızım alt degstr,me bolumune el koydu kızını yatırdı hevesı gecsn dye verdm nevresmlerını makınaya attm azcık pe,mbelı morlu ama nevresmler nolcak ya besıgımız sarı bebe mavısıydı zaten .. Hersey hazır bı ahmetın gelmesı kaldı bakalım
canım bence oyle seylere gerek yok ama hıumana steel tea ılk esnada sutun gelmesıne yardımcı oluyor ben almıstım.. Bol su ıceceksın gunde 3lt ben sıse tasıyordum saglıklı beslenme olacak ıncır hurma cok guzel sut yapıyoKizlar dogumdan sonra anne sutunu artirmak icin dogal besinler mi tuketmeli bulgur vs gibi yoksa aptamil veya malt mi?? Hangisi daha cabuk sut yapar?
ev canım normal hersey normalı gosterıyor kızımda normaldı bunda kolayca olur ıns senın nasılAy canım ya senin az kaldı normalmi olacaktı senib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?