2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Tesekkurler canim yanit icin. Dereotuna vayilirim cacik icine dograrim artik :) Insallah bebislerimiz gazli olmazlar yaa sutlerimiz de bol olsun insallah. Aptamil vs almak tabi istemem yapay sonucta ama tum bunlari hazirlamak simdiden usendirio beni. Allahtan annem burda olcak

Ay süper cnm Sağol iyi oldu bu bilgiler inşallah sütler dolup dolup taşar

Saglikla bereketlw gelsin insallah. Ahmetin :) biz altinci ayda aldik besigi hevesle kurduk hala da oyle kurulu duruyor :) herseyi hazir bi kizcem eksik icinde

Peki sut arttici cay humana markayi oneriyolar kullanmak mantiklimi.. cevremdekiler bana mutlaka kullan dediler

benimkide 33+4 de kadar baş gelişti son kontrolde makat geliş dedi ve 2600grdı böy le kilo alırsa zor dedi bakalım pazartesi kontrol var 36dan sonra zor dedi bide kilolu bebekler hiç dönemezmiş benimde 2 normal doğumum var sezeryan istemiyordum ya çok üzgünüm

kalma kalma canım bosver kullan gıtsın benmde ustunde ayılar var kız erkek dedm ıkısınede olur aman saglıklı olsunda saol ıns hepsı mısıl mısıl uyıurlar hem sneınkının anısı var benm kızımdan kalma :)

benim annem 2-3 günlüğüne gelicek,,, kv &kp gelicek,,,, ona yemek yapacağım büyük ihitmal,,,,, ama ben bazı şeyleri hazırlayacağım,,, ıspanakları yıkayıp süzüp buzluğa atacağım,,, ( sende annene yaptırt,, 2-3 ay dururyor),,, bol bol köfte yapacağım,,,( annene yaptırt oda 5-6 hafta duruyor) zaten egeliyim bizde yemek kavrulmaz,,,, herşey çiğden atılır azızıck zeytinyağı,,, oldu bitti yemek,,,
ama beni endişelendiren şey,, kv ile kp beraber gelicek,,kp durdan kalkdan anlayan biri değil,, umarım stres olmam,,,
yani kendi babama gelmesin dedim sıkılırım diye,,, ki babam çok saygılıdır,,,, ama ele karışınca böyle oluyor,,,,,
ilk önce lohusayken kp gelmesin dedim , ama baktım huzusuzluk çıkıcak,,, geri adım attım,,,,
umarım stres olmam,,, umarım eşimle aramı bozmazlar,,,, umarım sütüm kesilmez,,,,
çünkü istediğin kadar iyi beslen stres yüzünden süt bile kesiliyor, kalitesi düşüyor,,,,
zaten bir düşüğüme sebeb oldular birde sütüme sebeb olurlarsa ,,,, bilmiyorum,,,
ya sende biir dokundun bin ah işittin ,,,

ne densizmiş o ya cahil!!!!
eflal ben senden de cadıyım adam iyi bişiy bile dese gıcık oluyorum ama sebepleri var tavbiiii
canım normalde severim bana karşı iyidir adam kızım yavrum der hep ama yapım gereği etrafımda birine haksızlık yapılınca tutamam kendimi kv me ve çocuklarına yaptığı yanlışlar yüzünden soğudum ben
tş ederim kızlar benimki sanki kucağıma almışımda uyuyor pozisyonunda resmen kafasını sağ dirseğimin orada hissediyorum hep
canım o poposudur tecrübeyle sabit:)
Allah başınızdan eksik etmesin canım
canım uyu gitsin ne güzel ben sağa sola dönmekten uykusuz kalıyorum
he he bilmiyorum ki çok baktım heralde hayran hayran bu arada bende sarı sevmezdim
maşaallah canım oğluna, ayy az kalmış doğuma
canım sakın korkma son dk sezaryan olması sorun değil bebeğine bir şey olmaz rahat ol sen hemen doğmaz
canım şahane olmuş mutlaka yap eşini, iyi ki anlamıyorsun örgüden:)
ohhh ağzına sağlık annenin
ayy canım ya bir akşammış daha uzun ayrılık vermesin Rabbim
İkinci tamam da altı aylık olunca falan düşünüyorum çünkü 34 yaşıma girdim olsun ama diğerleri için konuşuruz daha var beraber büyürler ikisi bir
inşaallah canım gönlünce olur
oda süslemesi için bişeler yapmaya devam...
(çiçekler pencere önü için)
ayy süsleme düşünmüyordun ama süper fikirlerin varmış seninde çok beğendim
tunik hırka vs aldım, alın bence doğum sonrası için
canım büyüğü 6 yaşına gelince düşünüyoruz inşaallah 3-6 yaş arası iyi olmuyormuş, küçüğüde 6 yaşında yaptırırız inşaallah bekletmeyiz heralde, düğün zaten istemiyorum eşe dosta yemektense kurban kesip ihtiyacı olanlara vermek istiyorum ben
Canım eşine kızma hiç çoğu düşüncesinde haklı , fotoğrafçıya bir şey diyemem zaten kucağına almayacak ama eş dost akraba konusunda haksız değil çünkü gerçekten vücutları çok savunmasız oluyor mikrop kapmaya çok müsait oluyorlar, bende eşimde kendi ailelerimizin bile ellerini yıkamadan almalarına öpmelerine izin vermedik, yine öptürmem bu oğlumu, biraz büyümeleri lazım bence, babasıyla ben bile kıyıp öpmezdik koklardık
maşaallah bebeğine canım
canım kötü olmuş inşaallah iyi bir dr bulursun
canım kilolu bebek daha rahat doğar hiç korkma sen hem bu ikinci ilki gibi olmaz deniliyor hep
canım spinal oldum ben memnundum
Kizlar dogumdan sonra anne sutunu artirmak icin dogal besinler mi tuketmeli bulgur vs gibi yoksa aptamil veya malt mi?? Hangisi daha cabuk sut yapar?

kendi kullandıklarımı söylüyüm

tahin( şıralı tahin vardı yaşadığımız şehirde) ama sen pekmez katıp yiyebilirsin gün içinde bolca ye

dereotu

bulgur

humana stil tea süt yapıcı çay, 3-4 bardak içiyordum

4 litre su

sade lokum

şekersiz hoşaf( dut+incir+kayısı+üzüm) karışımı

bana çok faydası oldu bunların öyle ki göğsümde süt birikmişti çokluğundan, göğüs pedinden bile taşardı sütüm maşaallah bol bol oldu

özellikle humanaya doğumdan hemen sonra başla,yarım litre pet şişeye yapıp içiyordum bir litre içtiğim bile oluyordu

Saglikla bereketlw gelsin insallah. Ahmetin :) biz altinci ayda aldik besigi hevesle kurduk hala da oyle kurulu duruyor :) herseyi hazir bi kizcem eksik icinde
ayy cnm ıns oda gelır doldurur ayy o kızlar ne bal gıbıler yaaa
Peki sut arttici cay humana markayi oneriyolar kullanmak mantiklimi.. cevremdekiler bana mutlaka kullan dediler
ben ılk sutum gelmedı yanı kolostrum geldı ama bı turlu beyaza donmedı 3.gun humana ıctım tastı ama zatern ıcerıgı dogal

Nego sagol canım birden panik yaptım hani doktor deseydiki sezeryan sanki rahatlayacaktım belirsizlik biraz geriyor insanı şimdi daha iyiyim :)

Mrhba bende ocak 20 gibi dogum yapicsm Rabbim nasib ederse inş hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza bu bebegim kaç hafl
Talik olduğunu kilosu boyu nerden ayarlaniyo ben yapamiyorum yardimci olurmusunuz

. Ini bulurum iyi bir doktor

Canim allah simdiden guc versin sana. Onlar da yanlis anlama da lohusa kadinin yaninda yatiya niye kaliolar ki. Neyse tabbim kolayligini da verir canim. Ispanak kofte iyi fikirler simdiden doldurmali buzlugu. Ki hic oyle huylarim yoktur ama artik yapmali tabi

Bende yaptırılan kısmet olursa çocuk cerrahıyada konuştum en Güzeli yenidoğan Sünnet'i dedi 30. Günde yapalım dedi inşallah sağlıkla Doğsunda

Tskler yanit icin. Humana nerde satiliyo alayim hemen bulunsun. Insallah sut yapar diye tatli dayatmazlar bana

bebek arabası alıp da üretim yeri çin olmayan varsa bana da söyleyebilir mi lütfen

Bende yaptırılan kısmet olursa çocuk cerrahıyada konuştum en Güzeli yenidoğan Sünnet'i dedi 30. Günde yapalım dedi inşallah sağlıkla Doğsunda

Biz de yenidogan sunneti yaptircaz insallah. Akli erdikce travma fln yapabilir diolar. Bide simdiki cocuklar cok acimasiz ya tutar bi yasiti orani kesecekler derse sakayla karisik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…