2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

inşallah canım. güzel haberler alırsın haftaya. kötü düşünme. iyi düşün iyi olsun inşallah. Allah sağlıklı sıhatli kucağımızada almayı nasip etsin rabbim.

canım çok vermişsiniz bende özel hastaneye gidiyorum 62 tl ye hem tahliller hem muayene hepsi içinde

evet malesef biraz cok ki muayene haric bizim doktor 70 lira ayri. ama diyarbakirda guzel doktor ve hastane bulmak sikinti ondan mecbur saglikli bi takip icin parayi gozden cikariyosun.

evet malesef biraz cok ki muayene haric bizim doktor 70 lira ayri. ama diyarbakirda guzel doktor ve hastane bulmak sikinti ondan mecbur saglikli bi takip icin parayi gozden cikariyosun.

her şey bebeklerimiz için biraz masraflı olsun da sağlıklı olsun napalım

her şey bebeklerimiz için biraz masraflı olsun da sağlıklı olsun napalım

aynen oyle kalbini duydum ya bugun dunyalar benim oldu dedim yasiyo kalbi atiyo hicbir seye degisilmez bunu bilmek :) babasi da cok mutlu oldu giden para umrumuzda bile olmadi

aynen oyle kalbini duydum ya bugun dunyalar benim oldu dedim yasiyo kalbi atiyo hicbir seye degisilmez bunu bilmek :) babasi da cok mutlu oldu giden para umrumuzda bile olmadi

bende bu gün duydum çok gergindim ama duyunca her şeyi unuttum
babalar bizden panik

bursa'dayım canım.

Uzm.Dr. Yılmaz Çetin , çekirge devlet hastanesi , ayrıca özel muayehanesi de var,,,
osman haldun develioğlu uludağ üniv tıp fakültesi,
gürkan uncu, uludağ üni tıp fakültesi
ali bahadırlı, mustafa kemalpaşa hastanesi,,,
ben bu doktorları en iyi hekim web sitesinden buldum,,,,
ben senin yerinde olsam, önce bu drlardan birinden randevu alırdım,mhrs den internet veya telefon yolu ile yada kendinde bak eniyi hekim web sitesine,,,
baktın ki dediğin testleri yapmıyorlar o zaman özel hastaneye yönelirdim,,,
devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var,,,
ve bu sitedeki yorumlar her zaman doğru oluyor,,,

Canım devlet has yaparda mırın kırın.... Nerde oturuyosun bilmiyorum ...
Bn istanbuldayım.. Bezmi alem( vakıf gureba) ya gitmiştim ilk hamileligimde... Herseyimi tam xamannda bn sölemeden gerektigi gibi yaptırdılar bana. Cokta memnunum.. Üniv hast. Tawsiye ederim tahlıler için en azından
Kimse yok mu dertlescek ya

Bırdayım bacım ne derdin var söle.. Bnm evii b... Götürüyo
Ütülerim var aboww camasırlar birirkti
Kendimide iyi hissediyom bide dus aldım şükür.. Napsam yawas yawas işe koyulsam iyi olur dii

Hele benim ev allahtan annemgille aynai bahcenin icindeki evleede yasiyoruz ama evim cok buyuk. Ve hic is yapamiyorum. Kendimi cok yorgun hissediyorum

ama ben burda devlet hastanelerin doğum yapan bi kaç kişiden iyi şeyler duymadım. o yüzden en azından doğumumu özelde yapmak istiyorum. eşimde göndermek istemiyor başka hastaneye. ama benim hastanede biraz muayeneside tahlilleride normal özellere göre pahalı. ondan tahlilerimi bari devlette yaptırayım diyorum. üniv. hastanesine gideyim bari randevu alıp. muayene olduktan sonra istesem 2 li test diye yaparlar herhalde. aslında yapmak zorundalar ya :)

bende bugun ciktim hastaneden nihayet bebisim 11mm olmus yerim onu bennn hersey yolunda ve sali gunu tekrar randevum var☺️

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bursadayım canım ben. üniv. hastanesine gideyim 11. haftamda muayeneye. istemeden belki kendi söyler doktor.söylemezsede talep ederim artık napim. 2 li test pahalıdır dimi?

Sıla canım anlamadim valla nerden nasil alinti olmus :)tel deb yazıyorum konuyu da göremedim kim bilir nerden alinti yaptim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

JİMER'e gidiyorum canım. Aylin AKŞAN'a. çok memnunum doktorumdan da hastanemdende. sen nereye gidiyorsun?

Bende bülent kayhana ğidiyorum hastaneye bağlı değil ücreti faln nasıl bende doğumumu allah nasip ederse orada yapmayı düşünüyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğum konusunda problemler olabiliyor orası doğru ama, devlet hastanelerinde özellikle aratırma hastanelerinde çok iyi makinalar var,, benim özel sigortam var ve anlaşmalı kurum dışında bir yere gittiğim anda, sigortamı kaybediyorum gibi bir şey oluyor,,, öyle bir şey olmasa, ben tahlillerimi, ve izlettirmeyi devlet hastanesinde yaptırırdım,,,
evet bencede tahlilerini, devlet de yaptır, kimisini ikisinde de yaptır,,,
benim doğumda kimse gelemeyecek yanıma, onun için iyi bir hastanede doğurup, mümkünse de bir-iki gün kalmayı istiyorum,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…