hangi şehirdesin?
Mrrhaba kızlar.. bugun doktora gttm. bni hatırlayanlar varsa gec dollenme yasadigimi yazmistim buraya. Geçen hafta cumartesi doktora gttgmde kesem 4 mm di. Bugün 11 mm. Doktor haftya mutlaka bebegi ve kalp atisini gormemiz lazım dedi. Benim geç dollenme oldugu icin tam olarak hafta hesabi yapamiyoruz. Gecen hafta gttgm doktor farkli bu haftaki farkliydi. Diger doktor gecen cumartesi gunu tahminen 3 bucuk haftalik demisti. Kizlar dua edin insaallah hersey yolundadir insaallah ben de butun hamile olanlarda hayirli saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.. dualarinizi eksik etmeyin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok vermişsiniz bende özel hastaneye gidiyorum 62 tl ye hem tahliller hem muayene hepsi içinde
evet malesef biraz cok ki muayene haric bizim doktor 70 lira ayri. ama diyarbakirda guzel doktor ve hastane bulmak sikinti ondan mecbur saglikli bi takip icin parayi gozden cikariyosun.
her şey bebeklerimiz için biraz masraflı olsun da sağlıklı olsun napalım
aynen oyle kalbini duydum ya bugun dunyalar benim oldu dedim yasiyo kalbi atiyo hicbir seye degisilmez bunu bilmek :) babasi da cok mutlu oldu giden para umrumuzda bile olmadi
bursa'dayım canım.
Canım devlet has yaparda mırın kırın.... Nerde oturuyosun bilmiyorum ...canım bişey sorucam. 11. haftadan sonra 2 li testimiz olacak ya. bu testler özel hastanelerde çok pahalımı acaba? bu test için sadece devlet hastanesine gitsek doktora desek bu testi yaptırmak istiyorum diye. yaparlarmı acaba?
Kimse yok mu dertlescek ya
inşallah canım. güzel haberler alırsın haftaya. kötü düşünme. iyi düşün iyi olsun inşallah. Allah sağlıklı sıhatli kucağımızada almayı nasip etsin rabbim.
Uzm.Dr. Yılmaz Çetin , çekirge devlet hastanesi , ayrıca özel muayehanesi de var,,,
osman haldun develioğlu uludağ üniv tıp fakültesi,
gürkan uncu, uludağ üni tıp fakültesi
ali bahadırlı, mustafa kemalpaşa hastanesi,,,
ben bu doktorları en iyi hekim web sitesinden buldum,,,,
ben senin yerinde olsam, önce bu drlardan birinden randevu alırdım,mhrs den internet veya telefon yolu ile yada kendinde bak eniyi hekim web sitesine,,,
baktın ki dediğin testleri yapmıyorlar o zaman özel hastaneye yönelirdim,,,
devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var,,,
ve bu sitedeki yorumlar her zaman doğru oluyor,,,
Canım devlet has yaparda mırın kırın.... Nerde oturuyosun bilmiyorum ...
Bn istanbuldayım.. Bezmi alem( vakıf gureba) ya gitmiştim ilk hamileligimde... Herseyimi tam xamannda bn sölemeden gerektigi gibi yaptırdılar bana. Cokta memnunum.. Üniv hast. Tawsiye ederim tahlıler için en azından
Bırdayım bacım ne derdin var söle.. Bnm evii b... Götürüyo
Ütülerim var aboww camasırlar birirkti
Kendimide iyi hissediyom bide dus aldım şükür.. Napsam yawas yawas işe koyulsam iyi olur dii
Bende bursadayım cnm hanği dr ğidiosunm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyle kafaya gore yapmazlar ve yapmiyolar. İlk gunden itibaren oranin hastasi olman lazim ben ankaradayim yapmiyolar
JİMER'e gidiyorum canım. Aylin AKŞAN'a. çok memnunum doktorumdan da hastanemdende. sen nereye gidiyorsun?
ama ben burda devlet hastanelerin doğum yapan bi kaç kişiden iyi şeyler duymadım. o yüzden en azından doğumumu özelde yapmak istiyorum. eşimde göndermek istemiyor başka hastaneye. ama benim hastanede biraz muayeneside tahlilleride normal özellere göre pahalı. ondan tahlilerimi bari devlette yaptırayım diyorum. üniv. hastanesine gideyim bari randevu alıp. muayene olduktan sonra istesem 2 li test diye yaparlar herhalde. aslında yapmak zorundalar ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?