2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

kötü olmuş yaa üzüldüm gerçekten inş daha iyisine rastlarsın

amin canım rabbim yaşatmasın

bana kafa gibi geliyor

Bende buzluga ne atsam ne atsam diye düşünürken nohut haslayayim da atayim bari dedim dogumdan sonra hazir olur yemegini yaparim demistim epey bi poset oldu attim da sonradan aklima nohutun gaz yaptigi geldibilmedigin islere kalkışırsan böyle olur dedim kendi kendime

kötü olmuş yaa üzüldüm gerçekten inş daha iyisine rastlarsın

amin canım rabbim yaşatmasın

bana kafa gibi geliyor
İnş ya zaten tandıyon üzüyodu beni bide doktor stresi bastı off eksiklerini almaya gitcktom yarın bugun doktoruma konuşup ama hic bişe düşündün gibi olmadı hayırlısı

[QUOTE="eflalim, post: 38375099, member: 214143"ca]canım çok etkili humana benim bol olmuştu onun sayesinde[/QUOTE]
Onunda cesitleri varmi yoksa humana sut arttici cay yaziyo onumu alacam

Ay evet cnm ya doğru söylüyorsun kullanırım sağlıklı doğsunda canım oğlum Alp Tuna m allahım korusun hepimizin bebeklerini duygulandım yine

Sağol cnm amiin hepimizin inşallah :)

benimkinin kilosu filan normal en son 34+1 de gitmiştim 2300dü kilosu daha dönebilir biraz dahabekleyelim filan dedi 36 da 37 de dönebilir gibi konuştu ama bakalım benim için farketmez

Ayyyy kizlar bugun ablama gittim geldim. Anam agladi resmen gecmisi okumaktan. Cevap yazmak istedigim her iletinin de ustunden bi suru konusma gecmis. Biraktim artik ben de alintilamayi :) Ben de evde isim gucum yok canim cok sikiliyo, ama sunu yap bunu yap diye fikir veren olsa da hic biseyi gozum yemiyo. Hayirlisiyla bir an once zamani gelsin de kizim dogsun istiyorum artik. Hos dogum sonrasi da ev kalabalik olur kv kp gelir kalirlar gitmezler diye de stres oluyorum. Normalde zaten kirilgan, hassas bi yapim var, cabuk da sinirlenip parlarim. Lohusa psikolojisiyle nasil katlanicam bilemiyorum

Baska bi film olsa gitmem de hobbit favorimdir mutlaka gitmeliyimm bende artik degisik pozisyonlar denerim koltukta
bence de mutlaka gitmelisin ben de gidicem haftasonu kaçıramam bu filmleri hunger games e ilk çıktığı gün gitmiştim o tkıntımdır ilk günü hep giderim açlık oyunlarına 3 senedir

Sulecım valla lohusayken hersey bata ıns senı kırmazlar kayıunpederde gewlmese ıyı olur bewnm gwelmez babamda olmazdıda belkı mecburen kalacak bakalım ayıp ya kadın lohusa bı yandan kanaması var kokuyor sutu akıyor emzırıyor sureklı oda oda mı kacsın ayy ne bılıym ...Merve senın bu ara akıntın nasıl benım bugun bıraz koyu akıntım gelıyor sarı

Bebisimin basi yukari dönünce çok az hareket etmeye baslasi.
Ama 2 gündür altta hickiriyor gibi pit pit.
Tekrar donmuş mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…