Sulecım valla lohusayken hersey bata ıns senı kırmazlar kayıunpederde gewlmese ıyı olur bewnm gwelmez babamda olmazdıda belkı mecburen kalacak bakalım ayıp ya kadın lohusa bı yandan kanaması var kokuyor sutu akıyor emzırıyor sureklı oda oda mı kacsın ayy ne bılıym ...Merve senın bu ara akıntın nasıl benım bugun bıraz koyu akıntım gelıyor sarı
Senle durumumuz ayni canim. Tek y gelinim kizlari yok iki kqynim var.. kizim olacak.. ama tek fark kp disinda hicbiri beni benimsemedi.. hele kv.. allaha havale ederim kendisini bolca :) biz ayni sehirdeyiz aramiz 20dk.. ama gelio kalacak hiccc kacarim yok.. aman napim ya kizimi saglikla dogurim o iyi olsun da gelsin.. inan artik onlarin tripleri bile onemsiz kizimin iyi oldugunu duymak bana geri kalan seylerin bos oldugunu hissettiryor hepAy canim ya esimin kiz kardesi yok. 3 erkek kardkp desler. Kiz cocugunu cok seviyorlar. Bana inanilmaz duskunler. Ilk gelinleriyim ve tekim su anda. Eee malum ilk torunlari ve kiz olunca haliyle cok hevesliler. Kirmak uzmek istemiyorum ben de onlari. Yoksa mutlaka soylerdim ama. Artim kp bari fazla durmaz umarim da, rahat ederim. Yoksa cidden zor dusununce. Kanaman, agrin olcak, uykusuz sikintili olcaz. Emzirme var surekli, offf daral geldi simdiden dedigin gibi oda oda kacicam. Bi de yani 2 tane de kaynim var, onlar da burda olurlar. 3 erkekkkkkk offffffff.. Rabb'im yardimcimiz olsun ne deyim ki. Ilk basta da cok kalmasa dahi hemen her haftasonu gelir kalirlar bir de. Ne olacak bilmiyorum boyle boyleee.. Esimle bi de 3 yildir baska sehiede yalnizdik. Alistik yalnizliga zor geliyor cidden. Bi yerden sonra kendi aileme bile zor katlaniyorum su halimle. Hayirlisi arrik. Basa gelen cekilecek..
ayy benide ne doğum ne bebek bakmak hiçbir şey beni germiyor,,,KV ile özellikle KP gelmesi kadar,,,, ben onlar gelince forum açıcam burada walla,,, içimi dökeceğim,,,,,Senle durumumuz ayni canim. Tek y gelinim kizlari yok iki kqynim var.. kizim olacak.. ama tek fark kp disinda hicbiri beni benimsemedi.. hele kv.. allaha havale ederim kendisini bolca :) biz ayni sehirdeyiz aramiz 20dk.. ama gelio kalacak hiccc kacarim yok.. aman napim ya kizimi saglikla dogurim o iyi olsun da gelsin.. inan artik onlarin tripleri bile onemsiz kizimin iyi oldugunu duymak bana geri kalan seylerin bos oldugunu hissettiryor hep
tahin denedin mi??? birde ben çok az ve sık yemek yiyorum birde günde 2 kere soda içiyorum,,,İyi aksamlar :)
Benim midem yaniyoo cuma gidicem doktora nasil dayanirim bilmiyorum.dun 4 ten sonra baslamisti yanmak bugün 8 - 9 dan sonra ohh dedim bugun yanmicak demez olydim yanmaki ne yanmasoğuk soğuk bi sut içtim.
Bu arada kizim bugün pek hareket etmedi ya endiselenmedimde değil acaba ters mi dondu yine dünden beri sert sert hareketi vardi dönmeye mi clisti acaba
Sulecım valla lohusayken hersey bata ıns senı kırmazlar kayıunpederde gewlmese ıyı olur bewnm gwelmez babamda olmazdıda belkı mecburen kalacak bakalım ayıp ya kadın lohusa bı yandan kanaması var kokuyor sutu akıyor emzırıyor sureklı oda oda mı kacsın ayy ne bılıym ...Merve senın bu ara akıntın nasıl benım bugun bıraz koyu akıntım gelıyor sarı
İyi aksamlar :)
Benim midem yaniyoo cuma gidicem doktora nasil dayanirim bilmiyorum.dun 4 ten sonra baslamisti yanmak bugün 8 - 9 dan sonra ohh dedim bugun yanmicak demez olydim yanmaki ne yanmasoğuk soğuk bi sut içtim.
Bu arada kizim bugün pek hareket etmedi ya endiselenmedimde değil acaba ters mi dondu yine dünden beri sert sert hareketi vardi dönmeye mi clisti acaba
Denemedim canim yani yeni basladi yanma bebegim gecen hafta dondu sanirim ondan basladi yanmaya.soda icyom canim dun erken basladogi için geçirdi epey yanmayi.bugünde soda içtim ama fazla yoktu pek fayda etmedi.rennie yada gavisconsuz gecmicek galiba anlasildi.tahin denedin mi??? birde ben çok az ve sık yemek yiyorum birde günde 2 kere soda içiyorum,,,
Aman iyi olsunlarda nazlansin hanimefendilerbende de akıntı ve kaşıntı çok var günde 3 yada 4 iç çamaşırı değiştiriyorum her değiştirmem de sıcak suyla yıkıyorumeziyet oldu çok kaşınmaya başladı mı yıkamadan durmuyor
benim kızda nazlıydı bugün
günü gününü tutmuyor bebişlerimizin
iyi geceler kızlar nasılsınız bende benim kızla uğraşıyorum göbek deliğimi çekiyor sanırım sızım sızım sızlıyor durasıda yok maşallah korkuyorymda kordon var boynundada
ayy benide ne doğum ne bebek bakmak hiçbir şey beni germiyor,,,KV ile özellikle KP gelmesi kadar,,,, ben onlar gelince forum açıcam burada walla,,, içimi dökeceğim,,,,,
Cnm Allah sana sabır ihsan eylesin okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyorsun gerçekten acına ortak oldum yüreğim yandı.evlendim bir süre korunduk hemde nasıl korunmak sanki hemen olacak ya sonra bıraktık korunmayı doğum tarihini bile hesapladım asla olmayacağını düşünmedik sonrasında düştük doktor yollarına 2yılda 20bin lira para harcadık 2 tüp denememiz başarılı nasıl mutluyuz umutluyuz anlatamam hamilelik süreci başladı böylece bir sürü ilaca ve hergün clexan iğneye devam olsun bebeğim iyi olsun yeter ki annesi katlanırdı herşeye çok şükür herşey yolundaydı 29kasımda dr kontrolüm vardı herşey yolunda ocak 2 gibi doğum planlanıyor bu bebek yeni yıl bebeği olacak diye konuşup ayrıldık doktorumuzdan ertesi sabah suyum geldi hiç paniklemedim 35. haftadaydık bişey olmazdı bundan sonra bebeğime doğru hastaneye koştuk ertesi güne kadar bekledim suyum iyice azalınca sezeryana karar verdik epidural istedim meleğimi hemen göreyim diye kuzum doğar doğmaz ağlamaya başladı hemen gösterdiler doktorum beklediğimden iyi solunum sorunu yaşamayacak önlem amaçlı 1 gece küvezde tutacaz sabah yanında dedi nasıl ettim sabahı bilmem saatleri saydım ha geldi ha gelecek diye saat 9 oldu hemşireler ellerinde iğne doktorum odaya girdiler o an anladım nasıl yandı yüreğim bebeği kaybettik dediler ben yavrumu beklerken acı haberi geldi o an dünya durdu hep yalvardım getirin bir bıçak yüreğimi yerinden sökün diye canım kızım benim uçtu gitti cennete annesi onu bir ker kucağına alabildi babasına o bile nasip olmadı oysa çok dua etmiştik onun için ömrü yokmuş rabim onu bizden çok sevmiş o şimdi cennette diye avunmaya çalışıyorum ama deli gibi özlüyorum kokusuna hasret kaldım canım yavrum inşallah ebedi alemde kavuşuruz dünyalar güzeli kızım
Senle durumumuz ayni canim. Tek y gelinim kizlari yok iki kqynim var.. kizim olacak.. ama tek fark kp disinda hicbiri beni benimsemedi.. hele kv.. allaha havale ederim kendisini bolca :) biz ayni sehirdeyiz aramiz 20dk.. ama gelio kalacak hiccc kacarim yok.. aman napim ya kizimi saglikla dogurim o iyi olsun da gelsin.. inan artik onlarin tripleri bile onemsiz kizimin iyi oldugunu duymak bana geri kalan seylerin bos oldugunu hissettiryor hep
ayy benide ne doğum ne bebek bakmak hiçbir şey beni germiyor,,,KV ile özellikle KP gelmesi kadar,,,, ben onlar gelince forum açıcam burada walla,,, içimi dökeceğim,,,,,
Benimkide oburix gibi olmussun diye dalga geciyorrrbenimkide önceden hamsi gibiydin, şimdi balina gibi oldun diyor bana. Doğumdan sonra sporumuzu yapıp eskisindende fit olalımda gösterelim onlara
walla çok şanslısın,,, ben kv ile kp gelicek diye yemek hazırlayıp buzluğa atıcam,,, yatak odamı vereceğim,, ve biliyorum ki eşim evde yokken onlara hizmetçilik yapacağım,,, kesin KP ya mememi ya kanamamı görücek,,, ve eşimler aramı bozucaklar,,,,,ayy çok şanslısın walla ne güzel,,, nazar değmesin aman,, anlatma,,,Sevda hakkaten ayniymis bizim durum yav. Aslinda ben biraz kendim buyutuyorum. Benim kv nin agzi var dili yok. Dunya tatlisi cok iyidir. Hamilelik oncesi bile bana hiv bi is yaptirmazdi. Kizim sen calisiyosun yoruluyosun diye. Kp desen bisi istesem de gidip alsa diye agzimin icine bakiyo. Esimden dahi cok dusunur ustume titrer. Ama iste ben hormonlardan midir nedir istemiyorum gelip kalmalarini. Kendi duzenim kendi rahatim olsun. Kimse olmasin ortalikta rahat olalim istiyorum esimle. Kv nin kendi annemden daha cok faydasi olur biliyorum. Kp de cok anlayislidir. Ama gel de bana anlat iste. Ne pis bi gelinim ya. Ne kadar iyiler aslinda ama yaranamiyolar yine de bana
çok güzel herşey ikea herhal , dolabın çok hoşmuş nereden aldın??Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838
Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838
Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?