walla çok şanslısın,,, ben kv ile kp gelicek diye yemek hazırlayıp buzluğa atıcam,,, yatak odamı vereceğim,, ve biliyorum ki eşim evde yokken onlara hizmetçilik yapacağım,,, kesin KP ya mememi ya kanamamı görücek,,, ve eşimler aramı bozucaklar,,,,,ayy çok şanslısın walla ne güzel,,, nazar değmesin aman,, anlatma,,,
çok güzel herşey ikea herhal , dolabın çok hoşmuş nereden aldın??
stickerları sen mi yapıştırdın ???
güle güle büyüt kızını,,,
Canım cok ama cok güzelmiş odası maşallah...güzel günleriniz olsun inşallah.
Ayyy cok güzel olmuş canim bayildim kelebekleri de cok guzel dusunmuşsün gule gule kullanmak nasip olur inşallah. ..Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838
Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838
Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
walla çok şanslısın,,, ben kv ile kp gelicek diye yemek hazırlayıp buzluğa atıcam,,, yatak odamı vereceğim,, ve biliyorum ki eşim evde yokken onlara hizmetçilik yapacağım,,, kesin KP ya mememi ya kanamamı görücek,,, ve eşimler aramı bozucaklar,,,,,ayy çok şanslısın walla ne güzel,,, nazar değmesin aman,, anlatma,,,
Gecmis olsun canim zordur mide yanmasıİyi aksamlar :)
Benim midem yaniyoo cuma gidicem doktora nasil dayanirim bilmiyorum.dun 4 ten sonra baslamisti yanmak bugün 8 - 9 dan sonra ohh dedim bugun yanmicak demez olydim yanmaki ne yanmasoğuk soğuk bi sut içtim.
Bu arada kizim bugün pek hareket etmedi ya endiselenmedimde değil acaba ters mi dondu yine dünden beri sert sert hareketi vardi dönmeye mi clisti acaba
canım işe yararmı?bende yapayım...Kizlar göğüs ucllarima zeytin yagi ssutmeya basladim catlamamadi icin
aynn cnmm bnmde ole son zmnlarda daha cok hissediyorim sislik var bide bastirinca acida varKızlar afedersınız bişi sorucam ...
Vajınada dısardan belli olacak şekılde şişlik varmı
Birde taharet alırken hıssedıyormusunuz rahım agzında şişlk ve sertlik oldugunu
tek degılsınn babybim bnde burdayıııımuyuyamıyorum işte bu gece de ben nöbetteym
Tek degı
tek degılsınn babybim bnde burdayıııım
alıştırma yapıyoruz herhaş benim gecem gündüzüm karışalı çok oluyor,,,,Ohh ohh Allah rahatlık versin ne güzel uyuyosunuz.. Ben fena alıştım geceyi gündüz gündüzü geceye çevirmeye.. Bi yandan da korkuyorum oğlum da alışır geceleri uyumazsa diye.. Acaba etkileniyomudur ya?
:) aha tek değilmişim.. Allah yardımcımız olsun valla ya.. İnş bebişler de alışmaz bu duruma. Benimki gece benle beraber ayakta. tepik de tepik..alıştırma yapıyoruz herhaş benim gecem gündüzüm karışalı çok oluyor,,,,
offf bıktım,, gece olunca uyumak güneş doğunca uyanmak istiyorum vampirlere dönedüm,,,,,
benimkinin yeri kalmadı ama geceleri tepikleniyor,,,, dedim şimdiden başladın,,,,,:) aha tek değilmişim.. Allah yardımcımız olsun valla ya.. İnş bebişler de alışmaz bu duruma. Benimki gece benle beraber ayakta. tepik de tepik..
Amin inş. Hep erken doğurucakmışım gibi hissediyorum..benimkinin yeri kalmadı ama geceleri tepikleniyor,,,, dedim şimdiden başladın,,,,,
sağlıkla vaktinde doğsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?