2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlarr, gece benim icin bayagi zor gecti, kalcam bacaklarim agridi, kac kere mide eksimesine uyandim, birde tuvalet meselesi, savasta gibiydim butun gece Allah hepimize kolaylik versin, ama bu son haftalardan onceki zaman hamilelik degilmis diyorum, oyle rahat gecmisti.. Simdi vucudum bi fazlalik gibi tasiyamiyorum artik (.

Bende cok kilo aldim gecen hafta 14tu simdi 15 olmustur, midem resmen kaziniyor yemeden duramiyorum.

Kizlar dun youtube dan dogum videoalari izledim, hypnobirth yazinca cikiyor, inanilmaz guzel.. Oyle kolay doguruyorlarki, normal dogumdan korkanlarin izlemesini tavsiye ederim, cok duygusal aglaya aglaya izledim ben..insallah bizde oyle guzel rahat dogum yasariz.

kaç kilo aldın cnm ? ya benim 14 oldu valla durduramıyorum artık kendimi sanki her gün 1 kg alıyorum (
Benim şimdilik 12. Doğuma kadar 15'i geçmese bari. Tek tesellim yüzümün değişmemiş olması. 12-14 bunlar normal aslında da ben biraz takıyorum işte. Sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum.

Çok beğendim yaaharika olmuş valla.Ellerine emeğine sağlık canım.Ben oda yapamayacağım maalesef.annem park yatak alacak.onla bayaa bi idare edicez artık.Allah kısmet eder de bir ev sahibi olursak o zaman oda yapıcam ben de kızçeme

[/QUOTE]

Son düzenleme:
Reactions: oas
Kizlar göğüs ucllarima zeytin yagi ssutmeya basladim catlamamadi icin
Canım bu zeytinyağı işini ben de duydum.Bi de diyolar ki doğumdan bir ay önce her gün yatmadan vajinanızın etrafına 1-2 damla parmaginizla sürün kesisiz normal doğum için diyorlar. Sizce yapılmalı mı? Bir zararı olmaz heralde???

SULE cim canım odanız bir harika. Dolabın o cibinlk berjer beşik Allahım hepsini agız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
Saglıkla mutluuulkla eskıtın inşallah...

ROSA canım bnm lekelenme belki tuse mayenesi yüzünden olmus olabilir.. Fakat agrıların sancıların bebegin hareketleri dikkat et ......
Geçmiş olsun ...

PRALİNE mide eksimesi wc bacaga kramp sırt agrısı için kac deda kalktıgımı hatırlamıprum..son zamanlar gercekten cok agrı geçiyo ....

Kızlar ben toplam 15 kılo aldım..
Kendime kıyafet falan almadım.. Dogumdan bı kac ay sonra inşallah..
Toparlanınca yani inşallah ...
AlLahım öle tatlı uykum varki.. Kızım uyanmasaydı öglene kadar uyurdum...

Günaydın eflalim sanada.....

aynen canım yaa...Benim de hicbirseyim hazır değil. Bazen panik oluyorum. Bu söyledikleri içimi rahatlattı valla. Açıp açıp okurum artık Rumuz:tembel anne

Hayırlı ugurlu ömürlü olsun bebisin canım.Saglikla bir an önce kucağına al inşallah

Kızlar ya watsapta grup kurulmus face dekılerde...
Bizde kendi aramızda yapsak olurmu.. Bazen telden baglanmak bana işkence evde pc falanda yok.. Dogumlar yaklastı.. İki saat siteye girmektense ordan haberlşmk için kullanaak.. Burayada biri haber verri mesel.. Bu arada burayı vazgecemem ilk göz agrım ve zaten istesende vazgecemıyosum.. Watsap face gibi olmuyo..bizim diyet grubumuz var.. 9. Takımmesela ama kk. Dan takıp oluyo.. İşte watsapta tartı fotosu yada kendi fotomuzu rahtca paylasıyoruz.
Birde siteye giremedigimz zamanlar oldu ordan konusup haberleştik..
Ben sadexe fikir sundum.. Eger ok dersenîz olur yani ...

bana uyar +1

Canim cok dogru diyosun. Belki de korktugum gibi olmaz bakalim. Zaten dogumdan yeni cikmis olucam. Odamdan cikmam mumkun oldugunca. Yatar naz yaparim. Esim de Allah'in izniyle dogum izni hakkini kullanacak. Sonra da 15 tatil giriyor araya. Bana cok sikinti olmaz hayirlisiyla. Gerekirse esim ilgilenir ailesiyle. Odamizi da begenmene sevindim teyzesi :)

Canim benim de bebisim dogum pozisyonunda ama kanala girmemis. Doktorum artik bol bol yuruyus yap ki kanala girsin artik yavas yavas dedi. Merdiven inip cikmak da baya etkiliymis bilgin olsun..

Gunaydın kızlar.. Kahvaltı hazırlıyorum.. Gelin beraber yiyelim.. İçelim

Gunaydin canim.. ahhhh ahhh sabahlari kalkip hem esime kahvalti hazirliyorum hem de bu bahaneyle ben de atisririyorum. Hazir kahvaltiyi ozlemisim vallaaaa..

Canim tuse muayeneden sonra lekelenme olmasi normalmis. Doktorum soylemisti bana muayene sonrasi lekelenme olabilir korkma diye. Ama tabi sancilari takip etmen lazim. Siklasirsa mutlaka git doktoruna.

Canim oncelikle Rabb'im kizinin kismetine gonlune gore bir ev nasip etsin. Sonra da insaallah guzel guzel odasini yaparsin yavrunun. Bizimki de anlayacagindan ya da odayi kullanacagindan degil iste. Kendi hevesimizi gideriyoruz ancak.

Vajinaya zeytinyagi surme isini ilk kez duyuyorum canim. Zarari olacagini sanmam ama faydasi olur mu onu da bilemiyorum..

Mervecim cok tesekkur ederim canim. Biz de oda falan yapmicaktik sozde ama sunu da alalim bunu da yapalim derken bi bakmisiz dizmisiz odayi

günaydın kızlarr bebek şekerıı lohusa terlıgı kapı susu vs ıhtıyacınız varsa uygun fıyatlarla yardımcı olunurr...

Vajinayi duymamistim ama saflk ocagindaki ebe gogus icin sur demisti bende basladim cunku oglumda cok cekmistim kaniyordu resmen birde lansonih alacam

Amin canım inşallah. Ben 31 aralıkta rapor alıcam ama o gün işe gelmeyeceğim için bir günüm yanacak. Napiim artık bir günün hesabını yapamiycam, sağlık olsun.

Hayirli olsun canim saglikla buyutursun insallah..

ayy maşaallah kuzuna boyu kilosu çok iyi doğmuş canım, inşaallah çabuk toparlanır evinize geçersiniz[/QUOTE]
Eflalim bana sakin nohut fasulye yeme bebegi mahvediyo cok fena gaz yapiyor dediler de ondan yemeyim bende diyordum bakarim zaten gazli bi bebekse yerim bende senin gibitatlı konusunda arkadasim demisti ki bana bol su ic sütün olur diyorlarda sütün de su gibi duru oluyor tatlı türü seyler tahindir hosaftir falan sütü daha yogun kıvamlı yağlı yapıyor bunlari yiyince zaten cok su iciyosun demisti...bu arada oğluşüna bayıldım allah nazardan korusun bahtıda kendi gibi güzel olur insallah

Kızlar afedersınız bişi sorucam ...
Vajınada dısardan belli olacak şekılde şişlik varmı
Birde taharet alırken hıssedıyormusunuz rahım agzında şişlk ve sertlik oldugunu
Canım bende ole bi şişlik var ayakta çok durunca dahada büyüyor. Dr kist dedi . doğumda onuda alicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…