Benim şimdilik 12. Doğuma kadar 15'i geçmese bari. Tek tesellim yüzümün değişmemiş olması. 12-14 bunlar normal aslında da ben biraz takıyorum işte. Sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum.kaç kilo aldın cnm ? ya benim 14 oldu valla durduramıyorum artık kendimi sanki her gün 1 kg alıyorum(
Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838
Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
Gunaydin kizlarr, gece benim icin bayagi zor gecti, kalcam bacaklarim agridi, kac kere mide eksimesine uyandim, birde tuvalet meselesi, savasta gibiydim butun geceAllah hepimize kolaylik versin, ama bu son haftalardan onceki zaman hamilelik degilmis diyorum, oyle rahat gecmisti.. Simdi vucudum bi fazlalik gibi tasiyamiyorum artik (.
Bende cok kilo aldim gecen hafta 14tu simdi 15 olmustur, midem resmen kaziniyor yemeden duramiyorum.
Kizlar dun youtube dan dogum videoalari izledim, hypnobirth yazinca cikiyor, inanilmaz guzel.. Oyle kolay doguruyorlarki, normal dogumdan korkanlarin izlemesini tavsiye ederim, cok duygusal aglaya aglaya izledim ben..insallah bizde oyle guzel rahat dogum yasariz.
Canım bu zeytinyağı işini ben de duydum.Bi de diyolar ki doğumdan bir ay önce her gün yatmadan vajinanızın etrafına 1-2 damla parmaginizla sürün kesisiz normal doğum için diyorlar. Sizce yapılmalı mı? Bir zararı olmaz heralde???Kizlar göğüs ucllarima zeytin yagi ssutmeya basladim catlamamadi icin
aynen canım yaa...Benim de hicbirseyim hazır değil. Bazen panik oluyorum. Bu söyledikleri içimi rahatlattı valla. Açıp açıp okurum artıkaman bende yapmadım ama bugün başladım yavaş yavaş, çamaşır yıkamaya,,,
ya çokda abartmaya gerek yok,,, herşey olduğu kadar,,,
hep diyorum bebekler bir şey hazır değilmiş biz geri gidelim mi diyecekler :))) yada sonra mı gelin dicez :) herşey hal olur,,,
sankin bizim anneler bize bu kadar hazırlık yaptı,,, öyle düşünüp kendimi rahatlatıp tembelliğin köküne vuruyorum ,,,,
Hayırlı ugurlu ömürlü olsun bebisin canım.Saglikla bir an önce kucağına al inşallahDun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
bana uyar +1Kızlar ya watsapta grup kurulmus face dekılerde...
Bizde kendi aramızda yapsak olurmu.. Bazen telden baglanmak bana işkence evde pc falanda yok.. Dogumlar yaklastı.. İki saat siteye girmektense ordan haberlşmk için kullanaak.. Burayada biri haber verri mesel.. Bu arada burayı vazgecemem ilk göz agrım ve zaten istesende vazgecemıyosum.. Watsap face gibi olmuyo..bizim diyet grubumuz var.. 9. Takımmesela ama kk. Dan takıp oluyo.. İşte watsapta tartı fotosu yada kendi fotomuzu rahtca paylasıyoruz.
Birde siteye giremedigimz zamanlar oldu ordan konusup haberleştik..
Ben sadexe fikir sundum.. Eger ok dersenîz olur yani ...
canım gerçekten sakin ol ilki normaldi şimdi bunda ki bilinmezlik geriyor seni ama ben döneceğine inanıyorum senin bebeğinin inşaallah, dönmesede sezaryan olsun varsın sağlıklı olun da
canım eczanelerde marketlerde var, milupanında var , canım tatlı konusunda hep diyorlar ya tatlıya gerek yok işte su süt yapıyor evet su süt yapıyor ama ne yalan söylüyüm ben ilk 3 ay tatlının dibine vurdum, her gün lokum yiyordum şıralı tahinler çikolata falan çünkü emzirdikçe elim ayağım titriyordu benim şekerim çabuk düşüyor, tatlının şöyle bir avantajı var yedikçe susatıyor böylece 4 litre suyu bunalmadan içmiştim ben yani tatlıyı abartmadıktan sonra aslında çokta zararlı değil bence ki bütün o yemelere rağmen 10 kilo vermiştim almamıştım emzirirken, ne zaman bıraktım yemeyi benim sütüm duruldu, ilk üç ay hem sütüm çoook boldu hem de yağlıydı oğlum çok güzel kilo almıştı
canım ilkte aynen dediği gibi oluyordu birde çıkıntı şeklinde duruyordu eşimde başı diye konuşuyordu dr a bir gittik dr burası poposu dedikendimi zor tuttum babası oğlun sana ne demek istiyor sen konuş baba popom dinliyor şimdi eymende aynı dikiyor popoyu oyyy ısırasım geliyor, ondan dedim yani:)
canım ben attım bakliyat tamam sen belki yiyemezsin ki ben bu sefer yiyicem ilk oğlumda yemedim de ne oldu gazmandı yine ben vitaminsiz kaldım boşuna, sen yiyemesende misafirin olur eşine pişirirsin çok pratik oluyor bence
canım humana still tee diye yazıyor, milupanında var aynı çaydan
canım kayınlarınında olması hoş değil tabi rahat etmezsin çok zor olur, odanda durursun sürekli onlarda anlar rahatsız olduğunu, sakın düşünüp stres yapma,ilk doğumumda bende istemedim annem olsun dedim annem geldi ama kendi annem beni deli etti, kv gil bir geldi söylemeden yemek yaptılar evimi silip süpürdüler ayağıma yemek getirdiler moralim bozuk diye güldürmek için ellerinden geleni yaptılar ben çok pişman oldum ön yargılı olduğum için, kendi annem söylemeden evi süpürmüyordu yemeği ne yapsam ne yapsam ki diye ban soruyorudu ya ne yaparsan yap dolaba doldurmuş kocam ilk defa mı yapıyorsun yemek, inan kv annemden iyi baktı bana Alla razı olsun, bu konularda maalesef annem çok soğuk ve ben çok üzülüyorum, sende ön yargılı olma anlattığın kadarıyla seninkilerde çok iyi pozitif düşün derim
ay canım göbek deliği acısı fena oluyor, korkma kordon için canım kızlar yazmıştı korkulacak bir durum değilmiş
canım ilaçsız geçmeyecek sanırım, benimde öyleydi süt tahin artık fayda etmez oldu bende renni içiyorum artık
ayyy ne güzel olmuş ellerine sağlık bayıldım güle güle kullanın
canım bende yok
kolay gelsin canım zor çalışmak bu halde
ayy maşaallah kuzuna boyu kilosu çok iyi doğmuş canım, inşaallah çabuk toparlanır evinize geçersiniz
Çok güzel maaşallah benim kızımda normaldi ama bunun için net bişey söylemedi doktor doğum Kanalı'na girmemiş henüz olmadı sezeryan yaparız diyor ama umarım herşey yolunda gider de normal olur Hayırlısı neyse o olsun artık napalım seninki erkek mi bu sefer bi de Kızının hamileliğinden farklımıydı yoksa aynımıydı ay ne çok soru sordum kusura bakma
Gunaydın kızlar.. Kahvaltı hazırlıyorum.. Gelin beraber yiyelim.. İçelim
Kızlar dün benim doktorum açıklığı kontrol etmişti 1cmlik açılma var demişti.Akşam lekelenme oldu gece 1den sonrada belimde öyle bir agrıki anlatamam karnımda kasılmalar sabaha karşı ancak uyumuşum bir ara gitsemmi hastaneye diye düşündüm.Ama agrılar aralıklı degil sürekli gibiydi.iyice acemi oldum ama her dogum farklı olurmuş.şimdi agrım gitmiş gibi çok hafif var.
Çok beğendim yaaharika olmuş valla.Ellerine emeğine sağlık canım.Ben oda yapamayacağım maalesef.annem park yatak alacak.onla bayaa bi idare edicez artık.Allah kısmet eder de bir ev sahibi olursak o zaman oda yapıcam ben de kızçeme
Canım bu zeytinyağı işini ben de duydum.Bi de diyolar ki doğumdan bir ay önce her gün yatmadan vajinanızın etrafına 1-2 damla parmaginizla sürün kesisiz normal doğum için diyorlar. Sizce yapılmalı mı? Bir zararı olmaz heralde???
SULE cim canım odanız bir harika. Dolabın o cibinlk berjer beşik Allahım hepsini agız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
Saglıkla mutluuulkla eskıtın inşallah...
ROSA canım bnm lekelenme belki tuse mayenesi yüzünden olmus olabilir.. Fakat agrıların sancıların bebegin hareketleri dikkat et ......
Geçmiş olsun ...
PRALİNE mide eksimesi wc bacaga kramp sırt agrısı için kac deda kalktıgımı hatırlamıprum..son zamanlar gercekten cok agrı geçiyo ....
Kızlar ben toplam 15 kılo aldım..
Kendime kıyafet falan almadım.. Dogumdan bı kac ay sonra inşallah..
Toparlanınca yani inşallah ...
AlLahım öle tatlı uykum varki.. Kızım uyanmasaydı öglene kadar uyurdum...
Günaydın eflalim sanada.....
Vajinayi duymamistim ama saflk ocagindaki ebe gogus icin sur demisti bende basladim cunku oglumda cok cekmistim kaniyordu resmen birde lansonih alacamCanım bu zeytinyağı işini ben de duydum.Bi de diyolar ki doğumdan bir ay önce her gün yatmadan vajinanızın etrafına 1-2 damla parmaginizla sürün kesisiz normal doğum için diyorlar. Sizce yapılmalı mı? Bir zararı olmaz heralde???
Bugünkü halim(35+1)kaç kilo aldın cnm ? ya benim 14 oldu valla durduramıyorum artık kendimi sanki her gün 1 kg alıyorum(
yaa tam bir tatlişşkoo çok tatlısın :))Bugünkü halim(35+1)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/35-1.1221513/
Pazartesi günkü halim(34+5)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/34-5.1221512/
Boy fukarası olunca kilolar görünüyor işte.
Amin canım inşallah. Ben 31 aralıkta rapor alıcam ama o gün işe gelmeyeceğim için bir günüm yanacak. Napiim artık bir günün hesabını yapamiycam, sağlık olsun.canım ben de artık dayanamıyorum 29 aralık da gidip raporumu alacam. iş yerinede söyledim.. ya herkes ben gidecem zaten diye izin alıp durdu valla şu hamileliğim boyunca dayandım sırf çocuğumla doğum sonrası daha çok zaman geçireyim diye... allahım hayırlısıyla hepimizi tek nefeste kurtarsın sağ salim bebişlerimize kavuşalım
Hayirli olsun canim saglikla buyutursun insallah..Dun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
canım gerçekten sakin ol ilki normaldi şimdi bunda ki bilinmezlik geriyor seni ama ben döneceğine inanıyorum senin bebeğinin inşaallah, dönmesede sezaryan olsun varsın sağlıklı olun da
canım eczanelerde marketlerde var, milupanında var , canım tatlı konusunda hep diyorlar ya tatlıya gerek yok işte su süt yapıyor evet su süt yapıyor ama ne yalan söylüyüm ben ilk 3 ay tatlının dibine vurdum, her gün lokum yiyordum şıralı tahinler çikolata falan çünkü emzirdikçe elim ayağım titriyordu benim şekerim çabuk düşüyor, tatlının şöyle bir avantajı var yedikçe susatıyor böylece 4 litre suyu bunalmadan içmiştim ben yani tatlıyı abartmadıktan sonra aslında çokta zararlı değil bence ki bütün o yemelere rağmen 10 kilo vermiştim almamıştım emzirirken, ne zaman bıraktım yemeyi benim sütüm duruldu, ilk üç ay hem sütüm çoook boldu hem de yağlıydı oğlum çok güzel kilo almıştı
canım ilkte aynen dediği gibi oluyordu birde çıkıntı şeklinde duruyordu eşimde başı diye konuşuyordu dr a bir gittik dr burası poposu dedikendimi zor tuttum babası oğlun sana ne demek istiyor sen konuş baba popom dinliyor şimdi eymende aynı dikiyor popoyu oyyy ısırasım geliyor, ondan dedim yani:)
canım ben attım bakliyat tamam sen belki yiyemezsin ki ben bu sefer yiyicem ilk oğlumda yemedim de ne oldu gazmandı yine ben vitaminsiz kaldım boşuna, sen yiyemesende misafirin olur eşine pişirirsin çok pratik oluyor bence
canım humana still tee diye yazıyor, milupanında var aynı çaydan
canım kayınlarınında olması hoş değil tabi rahat etmezsin çok zor olur, odanda durursun sürekli onlarda anlar rahatsız olduğunu, sakın düşünüp stres yapma,ilk doğumumda bende istemedim annem olsun dedim annem geldi ama kendi annem beni deli etti, kv gil bir geldi söylemeden yemek yaptılar evimi silip süpürdüler ayağıma yemek getirdiler moralim bozuk diye güldürmek için ellerinden geleni yaptılar ben çok pişman oldum ön yargılı olduğum için, kendi annem söylemeden evi süpürmüyordu yemeği ne yapsam ne yapsam ki diye ban soruyorudu ya ne yaparsan yap dolaba doldurmuş kocam ilk defa mı yapıyorsun yemek, inan kv annemden iyi baktı bana Alla razı olsun, bu konularda maalesef annem çok soğuk ve ben çok üzülüyorum, sende ön yargılı olma anlattığın kadarıyla seninkilerde çok iyi pozitif düşün derim
ay canım göbek deliği acısı fena oluyor, korkma kordon için canım kızlar yazmıştı korkulacak bir durum değilmiş
canım ilaçsız geçmeyecek sanırım, benimde öyleydi süt tahin artık fayda etmez oldu bende renni içiyorum artık
ayyy ne güzel olmuş ellerine sağlık bayıldım güle güle kullanın
canım bende yok
kolay gelsin canım zor çalışmak bu halde
Canım bende ole bi şişlik var ayakta çok durunca dahada büyüyor. Dr kist dedi . doğumda onuda alicak.Kızlar afedersınız bişi sorucam ...
Vajınada dısardan belli olacak şekılde şişlik varmı
Birde taharet alırken hıssedıyormusunuz rahım agzında şişlk ve sertlik oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?